Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 19
    Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Δελτίο Τύπου:

• Τα προγράμματα Nova Fiber μέσω του Gigabit Voucher προσφέρουν σε δυο εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις, σε όλη την Ελλάδα, ακόμα υψηλότερες ταχύτητες και αξιόπιστο Ίντερνετ, με χαμηλότερο κόστος.
    • Οι τιμές για υπερ-υψηλές ταχύτητες ξεκινούν από μόλις €29 για νέους πελάτες. Για υφιστάμενους πελάτες με πάγιο €20 και άνω, η επιπλέον χρέωση είναι μόλις 3€.
    • Απολαύστε τις αξεπέραστες ταχύτητες ως 1 Gbps, με την αξιοπιστία και τον εξαιρετικά χαμηλό χρόνο απόκρισης (latency) που προσφέρει η οπτική ίνα!

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Nova_Logo (1) (6) (6) (1).jpg 
Εμφανίσεις:  386 
Μέγεθος:  35,4 KB 
ID: 260088Αθήνα, 22 Νοεμβρίου, 2024. Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης εκπτωτικών τιμών για τα προϊόντα Nova Fiber, για τους πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις για το Gigabit Voucher, που έχει σχεδιαστεί για να επιταχύνει τη μετάβαση της Ελλάδας από τον χαλκό στην οπτική ίνα.

Με υπερ-υψηλές ταχύτητες έως και 1 Gbps, η Nova επεκτείνει το Ίντερνετ υψηλής ταχύτητας σε σχεδόν δύο εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, που θα μεταβούν από την τεχνολογία του χαλκού σε αυτή της οπτικής ίνας.
    Οι νέες τιμές ανά μήνα των προϊόντων Nova Fiber με Gigabit Voucher διαμορφώνονται σε:

• Τιμές που ξεκινούν από €29 για νέους πελάτες και
    • €3 επιπλέον για υφιστάμενους πελάτες*

(*Τιμή για υφιστάμενους πελάτες σταθερής, με πάγιο €20 και άνω, για ταχύτητες 300 Mbps).
    Οι νέες, μειωμένες τιμές των προϊόντων Nova Fiber με Gigabit Voucher εξασφαλίζουν ταχύτητες :

• 300 Mbps με 29 ευρώ
    • 500 Mbps με 34 ευρώ
    • 1 Gbps με 39 ευρώ

Οι νέες, μειωμένες τιμές των συνδυαστικών προϊόντων Nova Fiber EON με Gigabit Voucher, που περιλαμβάνουν 82 κανάλια και 6.000+ ταινίες και επεισόδια σειρών On Demand, εξασφαλίζουν ταχύτητες:

• 300 Mbps με 35 ευρώ
    • 500 Mbps με 40 ευρώ
    • 1 Gbps με 45 ευρώ

Οι νέες, μειωμένες τιμές των συνδυαστικών προϊόντων Nova Fiber EON+ με Gigabit Voucher, που περιλαμβάνουν 106 κανάλια και 6.000+ ταινίες και επεισόδια σειρών On Demand, εξασφαλίζουν ταχύτητες:

• 300 Mbps με 50 ευρώ
    • 500 Mbps με 55 ευρώ
    • 1 Gbps με 60 ευρώ

Με τις νέες, μειωμένες τιμές για υπερ-υψηλές ταχύτητες 300 Mbps, 500 Mbps και 1 Gbps η Nova εξασφαλίζει στους συνδρομητές της εξαιρετική ποιότητα, αξιοπιστία και εξαιρετικά χαμηλό χρόνο καθυστέρησης (latency) μεταξύ άλλων:

• Υψηλή ταχύτητα σύνδεσης: Απολαύστε υψηλές πραγματικές ταχύτητες 300 Mbps, 500 Mbps και 1Gbps.
    • Σύγχρονο εξοπλισμό: Ζήστε την εμπειρία του Wi-Fi 6. Γρηγορότερες ταχύτητες, μεγαλύτερη εμβέλεια και περισσότερη ασφάλεια με τους νέους Wi-Fi 6 εξοπλισμούς.
    • Αξιοπιστία και σε περιβάλλοντα με πολλαπλές συσκευές: Απολαύστε σταθερές και γρήγορες συνδέσεις, ακόμα και με πολλούς ταυτόχρονους χρήστες και συσκευές.
    • Εξαιρετικά χαμηλή απόκριση στα online games: Παίξτε απρόσκοπτα παιχνίδια online με ταχύτητες 1 Gbps.
    • Άψογο streaming: Δείτε βίντεο υψηλής ανάλυσης και περιεχόμενο on-demand χωρίς διακοπές.
    • Εύκολη Εγκατάσταση: Επαγγελματική εγκατάσταση από τους ειδικούς τεχνικούς της Nova.
    • Τεχνολογία φιλική προς το περιβάλλον: Με 10-15 φορές χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας από τα δίκτυα χαλκού, το δίκτυο Nova Fiber προάγει ένα πιο πράσινο μέλλον. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://www.nova.gr.

Ο Μιχάλης Αναγνωστάκος, Chief Marketing Officer της Nova, δήλωσε: «Με το Nova Fiber, το μέλλον του υπερ-ταχύτατου, σταθερού και αξιόπιστου Ίντερνετ είναι εδώ. Οι νέες, μειωμένες τιμές των προϊόντων Nova Fiber, υποστηριζόμενες από το Gigabit Voucher, ανεβάζουν τον πήχη στη συνδεσιμότητα Ίντερνετ σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις απαράμιλλη ταχύτητα, αξιοπιστία και πρόσβαση στην κοινωνία του Γίγαμπιτ και της Τεχνητής Νοημοσύνης. Το Nova Fiber, σχεδιασμένο τόσο για τους ιδιώτες όσο και για τις επιχειρήσεις, υπόσχεται μια απρόσκοπτη εμπειρία Ίντερνετ για τους Έλληνες. Η Nova συμβάλλει στην ανάπτυξη των ψηφιακών υποδομών της χώρας και διαθέτει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η τεχνολογία, στην καλύτερη δυνατή τιμή».

Το Πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nnn Εμφάνιση μηνυμάτων
    η Nova επεκτείνει το Ίντερνετ υψηλής ταχύτητας σε σχεδόν δύο εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα,
    Λολ, υπολογίζει και τα δίκτυα υποδομές των άλλων.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    δηλαδη αν στο δικο μου κτηριο την εγκατασταση την εχεις κανει η cosmote δεν μπορω να κανω συνδεση με nova?

Περιοχή
    Πολίχνη Θεσσαλονίκης
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Wind - ΒΑΡΝΑΣ
    Router
    hAP ax^3-ZYXEL 8623
    Τι δεν καταλαβαίνω καλά; πριν 7-8 μήνες έκανα αναβάθμιση την 100άρα VDSL σε 500άρα FTTH πηγαίνοντας από τα 26€ που πλήρωνα στα 29€. Και τώρα συνυπολογίζονας και τα 200€ την δίνουν 34€; Αυτή είναι η τελική τιμή τον μήνα που θα πλήρωνα τώρα πηγαίνοντας με κουπόνι; Αν ναι δεν θα έπρεπε να επέμβει εισαγγελέας;

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jacobgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι δεν καταλαβαίνω καλά; πριν 7-8 μήνες έκανα αναβάθμιση την 100άρα VDSL σε 500άρα FTTH πηγαίνοντας από τα 26€ που πλήρωνα στα 29€. Και τώρα συνυπολογίζονας και τα 200€ την δίνουν 34€; Αυτή είναι η τελική τιμή τον μήνα που θα πλήρωνα τώρα πηγαίνοντας με κουπόνι; Αν ναι δεν θα έπρεπε να επέμβει εισαγγελέας;
    Έδινε τέτοιες τιμές σε περιοχές άλλων;

Περιοχή
    Πολίχνη Θεσσαλονίκης
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Wind - ΒΑΡΝΑΣ
    Router
    hAP ax^3-ZYXEL 8623
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ThReSh Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έδινε τέτοιες τιμές σε περιοχές άλλων;
    Σε δική της περιοχή είμαι. Έχει άλλες τιμές και τώρα για τις δικές της περιοχές;

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jacobgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε δική της περιοχή είμαι. Έχει άλλες τιμές και τώρα για τις δικές της περιοχές;
    Τηλεφωνικώς μπορεί, στο site πλέον έχει για των υπολοίπων.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/50 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Όπως έχει αναφερθεί ήδη έχω 500@26...
    Στο nova account έχω προσφορές ανανέωσης με την ίδια τιμή για τα 500 Η 1000@32...
    Να το βράσω το κουπόνι...
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102718 /11000
    ISP
    Cosmote
    Router
    speedport plus 2
    SNR / Attn
    10.5(dB) / 12.4(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ThReSh Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τηλεφωνικώς μπορεί, στο site πλέον έχει για των υπολοίπων.
    Ε πιστεύω μετά το voucher σε περιοχή της nova θα είναι άλλες τιμές από περιοχές των άλλων δύο

Περιοχή
    Περιστέρι
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    Huawei DN8245V-70
    SNR / Attn
    9.4(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Ειχα μιλησει τις προαλλες με το τμημα πωλησεων για να βαλω γραμμη στο μαγαζι (ιλιον) καθως βαζανε οπτικες και μου εβγαζε διαθεσιμοτητα.

Οχι, ακομα και σε περιοχη νοβα οι τιμες αυτες, με και χωρις το voucher, ισχυουν.

Οταν τους ρωτησα για τις προηγουμενες τιμες (1000@32, 500@26) μου λεγανε "αυτες οι τιμες δεν υπηρχαν ποτε¨. Αντε βγαλε ακρη.

Εγω τους ειχα παρει τηλεφωνο για μεταφορα απο cosmote, αλλα θεωρω εφοσον δεν με διορθωσανε πουθενα λογικα οι τιμες αυτες ισχυουν και για νεες συνδεσεις.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30 mbps
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
    Router
    ASUS RT68U
    μου εστειλε email η nova για αναβαθμιση της ftth απο 100 στα 300mbps με 20ευρο με voucher αντι για 17 που πληρωνω τωρα στο ιδιoκτητο δικτυο τους

Περιοχή
    Περιστέρι
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    Huawei DN8245V-70
    SNR / Attn
    9.4(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    μου εστειλε email η nova για αναβαθμιση της ftth απο 100 στα 300mbps με 20ευρο με voucher αντι για 17 που πληρωνω τωρα στο ιδιoκτητο δικτυο τους
    τοτε τι φαση αυτη στο τηλεφωνο που με πηρε και ελεγε οτι μονο οι τιμες του σαιτ ισχυουν; Πρεπει να περιμενω να με παρουν αυτοι για προσφορα;

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καθόλου άσχημα! Δηλαδή κανονική τιμή χωρίς το κουπόνι πόσο την πηγαίνει 26-29;
    Αλλά και πάλι αν το σκεφτείς τα νούμερα δεν βγαίνουν...
    Σε άλλους πως έδιναν με προσφορά μέσα στο nova account τη 300@22;
    Χωρίς κουπόνι το τελευταίο...
    Μήπως κάνουν λίγο ότι θέλουν;

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chrislamp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειχα μιλησει τις προαλλες με το τμημα πωλησεων για να βαλω γραμμη στο μαγαζι (ιλιον) καθως βαζανε οπτικες και μου εβγαζε διαθεσιμοτητα.

Οχι, ακομα και σε περιοχη νοβα οι τιμες αυτες, με και χωρις το voucher, ισχυουν.

Οταν τους ρωτησα για τις προηγουμενες τιμες (1000@32, 500@26) μου λεγανε "αυτες οι τιμες δεν υπηρχαν ποτε¨. Αντε βγαλε ακρη.

Εγω τους ειχα παρει τηλεφωνο για μεταφορα απο cosmote, αλλα θεωρω εφοσον δεν με διορθωσανε πουθενα λογικα οι τιμες αυτες ισχυουν και για νεες συνδεσεις.
    Έπρεπε να σου στείλουμε screenshot τις ίδιες προσφορές (26@500 & 32@1000) που μας είχε σε μερικούς στο nova account και σε άλλους τη 300 στα 22€... Πάντα στο ιδιόκτητο...
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Πολίχνη Θεσσαλονίκης
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Wind - ΒΑΡΝΑΣ
    Router
    hAP ax^3-ZYXEL 8623
    Εμένα μου βγάζει ακόμη. Σημερινό screenshot 1000@32. Εχω 500@29 πάντα για δίκτυο NOVA μιλάμε.
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Στιγμιότυπο οθόνης 2024-11-26 092051.png 
Εμφανίσεις:  30 
Μέγεθος:  351,9 KB 
ID: 260198

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Εγώ είχα 500@26 και μου έβγαλε ανανέωση 500@26 πάλι το οποίο και έκανα και μετά τη 1000@32...
    Σε άλλον έβγαλε τη 300@22...
    Για το ιδιόκτητο λέω και εγώ... Νομίζω και το τελευταίο για το ιδιόκτητο ήταν..
    Άλλος με κουπόνι πήρε 20€ νομίζω την 300...
    Gre-goir-X23.

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία