Καλησπερα σας,
Εχω συνδεσει αρκετα Fritz 7590, κυριως σε πελατες με ISDN κεντρα.
Εχω εναn συγκεκριμενο που θα βαλω το 7590 (υπόψιν ειναι σε ελλειψη στην αγορα) για την ISDN VDSL 100/10 γραμμη οπου θα συνδεθουν πανω του δυο αναλογικα τηλεφωνα συν ενα IP Phone.
Επισης εχω παρει και SIP trunk απο την Modulus.
Οταν λοιπον δεχεται κληση το γραφειο, θα χτυπανε και τα δυο αναλογικα και το IP Phone.
Οταν γινονται εξερχομενες κλησει απο οποιοδηποτε απο τις 3 συσκευες θα γινεται μεσω του ΟΤΕ απο τα δυο καναλια φωνης.
Προσπαθω να σκεφτω εναν τροπο, ενα dial plan, π.χ να πληκτρολογουν το 9 ωστε να γινεται η κληση μεσω Modulus εαν το επιθυμουν.
Σε τηλεφωνικα κεντρα Yeastar/Grandstream δημιουργεις dialing rule οπου του λες οτι ξεκιναει με 9 να βγαινει απο αυτο το sip trunk και να κανει strip το πρωτο ψηφιο (το 9).
Δεν βλεπω το Fritz να εχει τετοια ρυθμιση, εχει dialing rule με telephone number αλλα νομιζω ειναι του στυλ οτι ξεκιναει απο π.χ 69 να βγαινει μεσω επιλεξιμου παροχου
Εχει κανεις καμια ιδεα?
Εμφάνιση 1-4 από 4
-
28-11-24, 22:37 FritzBox dialing plan με prefix #1Network, Software & Hardware Solutions
-
29-11-24, 02:34 Απάντηση: FritzBox dialing plan με prefix #2
-
29-11-24, 12:21 Απάντηση: FritzBox dialing plan με prefix #3
Ωπ, ναι, αυτο μου κανει, δεν το ειχα σκεφτει.
Ειχα στο μυαλο μου dialing plan.
Ευχαριστω πολυNetwork, Software & Hardware Solutions
-
30-11-24, 00:28 Απάντηση: FritzBox dialing plan με prefix #4
δες και αυτό που μάλλον είναι ακριβώς αυτό που θέλεις να κάνεις
https://en.avm.de/service/knowledge-...dialing-rules/
-- edit --
χμμ, τώρα που το ξαναδιαβάζω το original post σου, το έχεις δει/ξέρεις μάλλον.
Θέλεις κατ' επιλογή και οχι πάντα να καλεί μέσω συγκεκριμένης γραμμής. τότε ναι, ο τρόπος που προτάθηκε μάλλον είναι και ο μόνος.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dpap76 : 30-11-24 στις 00:37.
Bookmarks