Λόγω δουλειάς με ταμειακή, pos κλπ έχω "κολλήσει" με Cosmote και Speedport γιατί για οποιαδήποτε αλλαγή, αν μείνω έστω και 1 μέρα χωρίς internet θα'ναι απλά καταστροφή.
Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, όλα δουλεύουν μια χαρά.
Αναρωτιέμαι λοιπόν, αν χτύπα ξύλο χαλάσει μια μέρα (όλες οι γκαντεμιές συμβαίνουν πάντα Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή)... θα βοηθούσε να έχω ένα ίδιο μεταχειρισμένο ως backup;
Κάτω απ'το router εννοείται γράφει το username και το password για το login στο router, αλλά θυμάμαι ότι στην αρχική παραμετροποίηση για θύρα Phone... έπρεπε να εισάγουμε κι άλλους κωδικούς, που έρχονταν μέσω SMS. Τα έχω όλα σημειωμένα σε χαρτάκι.
http://billybiros.com/data/guides/ot..._2i/index3.htm
Aν πάρω λοιπόν μεταχειρισμένο router, το συνδέσω στη γραμμή μου και βάλω τους κωδικούς μου για τη τηλεφωνία... θα δουλέψει ή θα πρέπει να βγάλω άκρη με τη Cosmote;
Εμφάνιση 1-3 από 3
-
07-12-24, 20:43 Παραμετροποίηση μεταχειρισμένου Speedport Entry 2i #1
-
07-12-24, 20:58 Απάντηση: Παραμετροποίηση μεταχειρισμένου Speedport Entry 2i #2
Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα αφού είναι router που δίνει η Cosmote. Μόλις το βάλεις στη γραμμή θα τα τραβήξει αυτόματα (καλό είναι να έχει γίνει factory reset πρώτα). Δεν χρειάζεται καν να βρεις την αρχαιολογία το 2i, μπορείς και κάποιο πιο σύγχρονο.
-
07-12-24, 22:29 Απάντηση: Παραμετροποίηση μεταχειρισμένου Speedport Entry 2i #3
Thanks για την απάντηση ότι θα δουλέψει.
Θα κοιτάξω και νεότερα μοντέλα αλλά για backup που το θέλω, θα πάω σε ο,τι πιο low budget και αχρησιμοποίητο του κουτιού.
Bookmarks