Σελ. 22 από 24 ΠρώτηΠρώτη ... 212172021222324 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 316-330 από 355
    Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από netblues Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δλδ να χρησιμοποιουν τους δρομους, τα αεροδρομια, τα νοσοκομεία κλπ ΑΛΛΑ να πληρώνουν φόρους ΑΛΛΟΥ, και αυτο είναι κάτι που θέλουμε. Kαι μετά διαμαρτυρόμαστε ότι τα ενοίκια θέλουν ένα νεφρό.
    Η χωρα αντέχει ενα μικρό ποσοστό τέτοιων "εργαζομενων-τουριστων" αλλά δεν θελουμε να το αναπτύξουμε περισσότερο.
    Για τα ενοίκια έχεις δίκιο. Όσο για τους φόρους δεν είμαι σίγουρος τι συμφέρει και τι όχι μακροπρόθεσμα το κράτος. Για παράδειγμα χώρες όπως το Μονακό τα καταφέρνουν πολύ καλά, επειδή βασίζονται στη διαμονή, κατανάλωση του κόσμου εκεί και όχι στη φορολογία. Μην ξεχνάς ότι, όταν κάποιος μένει στην Ελλάδα, ένα ποσοστό των χρημάτων πάει στη φορολογία εισοδήματος, ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό πάει στα έξοδα διαβίωσης και σε αγορές που έχουν έμμεσους φόρους. Καταλήγεις λοιπόν να έχεις ανθρώπους με εισοδήματα από τρίτες χώρες να καταναλώνονται στη χώρα σου.
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από konenas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το χάσαμε το τρένο της πληροφορικής εδώ και πολλά χρόνια, για να πάρεις μέρος στη νέα εποχή δεν είναι λύση η προσέλκυση μεταναστών αλλά η χρησιμοποίηση του δικού σου, και φθηνού, δυναμικού με δικές σου υποδομές.
    Σαν χώρα χαρίζουμε τα πάντα (τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, μεταφορές, άλλες υποδομές) για να παραμείνει μια χοντρή ελίτ ικανοποιημένη. Εδώ και πολλά χρόνια είμαστε μια χώρα υποσαχάριας Αφρικής υποταγμένη αποικία χρέους. Χτίζονται dc γιατί μας υποχρεώνουν και για δικό τους όφελος (τρώει και η δική μας ελίτ το μερτικό της).
    Ξύλινη γλώσσα πρωί πρωί για ιδιωτικοποιήσεις και ελίτ.
    Και άλλες χώρες έχουν πουλήσει τις τηλεπικοινωνίες, την ενέργεια και τις μεταφορές και παρόλα αυτά είναι στην κορυφή της τεχνολογίας.
    Μπορείς να εχεις:
    - κρατικές υποδομές που δουλεύουν ρολόι
    - κρατικές υποδομές που δεν δουλεύουν καλά
    - ιδιωτικές υποδομές που δουλεύουν ρολόι
    - ιδιωτικές υποδομές που δεν δουλεύουν καλά

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Πάνε 6-7 χρόνια
    Σουηδική εταιρεία
    Κατέβασε ένα call center στα Χανιά

Είχανε νοικιάσει ξενοδοχείο στα Χανιά

Δεν πρέπει να πήγε καλά, δεν ξανάρθανε ..
    Δεν πιστεύω να πολυκαταναλώσανε .
    " Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "

----
    No fm radio ?
    No headphone jack ?

Sorry no phone.

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Δλδ να χρησιμοποιουν τους δρομους, τα αεροδρομια, τα νοσοκομεία κλπ ΑΛΛΑ να πληρώνουν φόρους ΑΛΛΟΥ, και αυτο είναι κάτι που θέλουμε. Kαι μετά διαμαρτυρόμαστε ότι τα ενοίκια θέλουν ένα νεφρό.
    Η χωρα αντέχει ενα μικρό ποσοστό τέτοιων "εργαζομενων-τουριστων" αλλά δεν θελουμε να το αναπτύξουμε περισσότερο.
    Να τα πιάσουμε ένα ένα; Σε μερικά έχεις δίκιο.

1. Υγεία
    Αν ο ξένος πάει στο νοσοκομείο με κάτι επείγον και δεν έχει ασφάλιση δεν πρέπει να τον γιατρεύουμε δωρεάν. Αν το κάνουμε να αλλάξει. Αν έχει ασφάλιση, πχ αν εγώ ως κάτοικος Γερμανίας πάω με την κάρτα EHIC, τα έξοδα πρέπει να χρεωθούν στον φορέα μου στη Γερμανία. Για μη επείγοντα ξέρω πολύ καλά ότι δεν παρέχουμε υπηρεσίες και λογικό μου φαίνεται (αν πχ εγώ όσο είμαι στην Ελλάδα σπάσω το πόδι μου, το ελληνικό νοσοκομείο θα κάνει ο,τι πρέπει να γίνει άμεσα και μετά για αποθεραπεία θα πρέπει να πάω πίσω στη Γερμανία όπου είμαι ασφαλισμένος).
    Η μη Ευρωπαίοι μπορεί να έχουν κάνει ιδιωτική ασφάλιση με ελληνική εταιρία που και αυτό δίνει έσοδα εδώ. Αλλά και με ξένη ασφαλιστική να έχουν την ασφάλιση, όταν πάνε στο νοσοκομείο η ασφάλιση θα πληρώσει.
    Θα το πω άλλη μια: ξένος που μένει στην Ελλάδα ανασφάλιστος δε θα πρέπει να έχει δωρεάν περίθαλψη στα νοσοκομεία μας, αλλά αυτό δεν αφορά μόνο τους νομάδες συγκεκριμένα.

2. Φόροι και χρήση υποδομών
    Ο νομάς δεν πληρώνει φόρο εισοδήματος στην Ελλάδα. Πληρώνει όμως ΦΠΑ για ο,τι ξοδέψει. Κάποιοι μπορεί να ζουν σαν κακομοίρηδες και να ξοδεύουν λίγο. Άλλοι όμως ξοδεύουν πολύ. Θεωρώ ότι το τελικό ισοζύγιο δεν είναι πολύ κακό.
    Κατοικία: επειδή πληρώνουν πολύ ακριβά ενοίκια για επιπλωμένα διαμερίσματα σε cool περιοχές, το κράτος βγάζει από εκεί αυξημένο φόρο. Πχ αν νοικιάσω το Airbnb μου για όλο το χειμώνα σε έναν νομά έναντι 700€ το μήνα (τα οποία δεν τα πιάνω νοικιάζοντάς το κανονικά), τότε το κράτος θα πάρει 700x6x15% = 630€ από το φόρο με τη χαμηλή κλίμακα, και αν εχω πολλά Airbnb το 15% αυξάνεται. Αν του το νοικιάσω μαύρα τότε το κράτος δε θα πάρει τίποτα, θα πάρω όμως εγώ λεφτά που θα ρίξω εγώ στην ελληνική αγορά μετά.
    Α να δούμε τι θα γίνει με τα Airbnb από φέτος που αυξάνουν κατά πολύ το τέλος καταπολέμησης κλιματικής αλλαγής. Αυτό μπορεί να βγει και κακό (να αρχίσουν να νοικιάζουν σε νομάδες μαύρα).
    Υποδομές: για να πάρει το μετρό πληρώνει εισιτήριο, για να μπει στον αυτοκινητόδρομο πληρώνει ιδιαίτερα υψηλά διόδια, για να πετάξει στα αεροδρόμιά μας πληρώνει ιδιαίτερα υψηλά τέλη αεροδρομίου, για να χρησιμοποιήσει brοadband πληρώνει συνδρομή (ή την πληρώνει ο ιδιοκτήτης του Airbnb), για να κάψει ρεύμα και να πιεί νερό επισης πληρώνει το λογαριασμό (ή αυτός ή ο ιδιοκτήτης του Airbnb) επομένως δε θεωρώ ότι είναι τόσο τραγικό να έχουν πρόσβαση στις υποδομές μας.

Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι δεν πρέπει η χώρα να έχει στόχο το να γίνει «ο Νο1 προορισμός για ψηφιακούς νομάδες», αλλά στοχευμένα ειναι μια εξαιρετική τόνωση για την οικονομία (πχ. τουριστικές περιοχές που το χειμώνα δεν έχουν κίνηση να προσελκύσουν ψηφιακούς νομάδες που θέλουν να ξεχειμωνιάσουν σε ήπιο κλίμα). Για την Αθήνα συμφωνώ ότι πρέπει να περιοριστούν τα Airbnb γιατί φτάσαμε να μη βρίσκει σπίτι ο μόνιμος κάτοικος.

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να τα πιάσουμε ένα ένα; Σε μερικά έχεις δίκιο.

1. Υγεία
    Αν ο ξένος πάει στο νοσοκομείο με κάτι επείγον και δεν έχει ασφάλιση δεν πρέπει να τον γιατρεύουμε δωρεάν. Αν το κάνουμε να αλλάξει. Αν έχει ασφάλιση, πχ αν εγώ ως κάτοικος Γερμανίας πάω με την κάρτα EHIC, τα έξοδα πρέπει να χρεωθούν στον φορέα μου στη Γερμανία. Για μη επείγοντα ξέρω πολύ καλά ότι δεν παρέχουμε υπηρεσίες και λογικό μου φαίνεται (αν πχ εγώ όσο είμαι στην Ελλάδα σπάσω το πόδι μου, το ελληνικό νοσοκομείο θα κάνει ο,τι πρέπει να γίνει άμεσα και μετά για αποθεραπεία θα πρέπει να πάω πίσω στη Γερμανία όπου είμαι ασφαλισμένος).
    Η μη Ευρωπαίοι μπορεί να έχουν κάνει ιδιωτική ασφάλιση με ελληνική εταιρία που και αυτό δίνει έσοδα εδώ. Αλλά και με ξένη ασφαλιστική να έχουν την ασφάλιση, όταν πάνε στο νοσοκομείο η ασφάλιση θα πληρώσει.
    Θα το πω άλλη μια: ξένος που μένει στην Ελλάδα ανασφάλιστος δε θα πρέπει να έχει δωρεάν περίθαλψη στα νοσοκομεία μας, αλλά αυτό δεν αφορά μόνο τους νομάδες συγκεκριμένα.

2. Φόροι και χρήση υποδομών
    Ο νομάς δεν πληρώνει φόρο εισοδήματος στην Ελλάδα. Πληρώνει όμως ΦΠΑ για ο,τι ξοδέψει. Κάποιοι μπορεί να ζουν σαν κακομοίρηδες και να ξοδεύουν λίγο. Άλλοι όμως ξοδεύουν πολύ. Θεωρώ ότι το τελικό ισοζύγιο δεν είναι πολύ κακό.
    Κατοικία: επειδή πληρώνουν πολύ ακριβά ενοίκια για επιπλωμένα διαμερίσματα σε cool περιοχές, το κράτος βγάζει από εκεί αυξημένο φόρο. Πχ αν νοικιάσω το Airbnb μου για όλο το χειμώνα σε έναν νομά έναντι 700€ το μήνα (τα οποία δεν τα πιάνω νοικιάζοντάς το κανονικά), τότε το κράτος θα πάρει 700x6x15% = 630€ από το φόρο με τη χαμηλή κλίμακα, και αν εχω πολλά Airbnb το 15% αυξάνεται. Αν του το νοικιάσω μαύρα τότε το κράτος δε θα πάρει τίποτα, θα πάρω όμως εγώ λεφτά που θα ρίξω εγώ στην ελληνική αγορά μετά.
    Α να δούμε τι θα γίνει με τα Airbnb από φέτος που αυξάνουν κατά πολύ το τέλος καταπολέμησης κλιματικής αλλαγής. Αυτό μπορεί να βγει και κακό (να αρχίσουν να νοικιάζουν σε νομάδες μαύρα).
    Υποδομές: για να πάρει το μετρό πληρώνει εισιτήριο, για να μπει στον αυτοκινητόδρομο πληρώνει ιδιαίτερα υψηλά διόδια, για να πετάξει στα αεροδρόμιά μας πληρώνει ιδιαίτερα υψηλά τέλη αεροδρομίου, για να χρησιμοποιήσει brοadband πληρώνει συνδρομή (ή την πληρώνει ο ιδιοκτήτης του Airbnb), για να κάψει ρεύμα και να πιεί νερό επισης πληρώνει το λογαριασμό (ή αυτός ή ο ιδιοκτήτης του Airbnb) επομένως δε θεωρώ ότι είναι τόσο τραγικό να έχουν πρόσβαση στις υποδομές μας. Τι ακριβώς σε ενοχλεί για τις υποδομές;

Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι δεν πρέπει η χώρα να έχει στόχο το να γίνει «ο Νο1 προορισμός για ψηφιακούς νομάδες», αλλά στοχευμένα ειναι μια εξαιρετική τόνωση για την οικονομία (πχ. τουριστικές περιοχές που το χειμώνα δεν έχουν κίνηση να προσελκύσουν ψηφιακούς νομάδες που θέλουν να ξεχειμωνιάσουν σε ήπιο κλίμα). Για την Αθήνα συμφωνώ ότι πρέπει να περιοριστούν τα Airbnb γιατί φτάσαμε να μη βρίσκει σπίτι ο μόνιμος κάτοικος.

Εμένα τίποτα.
    Βλέπεις πολλούς νομάδες γύρω σου στην Ελλάδα?
    Αν 'οχι, τότε κάτι τους ενοχλεί.
    " Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "

----
    No fm radio ?
    No headphone jack ?

Sorry no phone.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    2X 1000/500 + 350/80
    ISP
    Ote/FiberGrid/Vodafone
    Router
    Pfsense/FsOnt/F8648/zte5G
    Ο νομάς δεν πληρώνει φόρο εισοδήματος στην Ελλάδα. Πληρώνει όμως ΦΠΑ για ο,τι ξοδέψει.
    Δεν θα σχολιασω παρακατω. Εμμεσοι φοροι λοιπον, για ολους, ανεξαρτητως εισοδηματος ετσι? Ουτε ο χειροτερος καπιταλιστης δεν τα λεει αυτα.

Με τις υποδομες υπαρχει ενα προβλημα στο συλλογισμό σου. Ειναι ΟΛΕΣ επιδοτούμενες κυρίως απο τους ΑΜΕΣΟΥΣ φόρους, οπότε όχι, δεν είναι δίκαιο να της χρησιμοποεί ο νομάς χωρις να έχει συνεισφέρει οτιδήποτε. Ο τουρίστας πληρώνει διάφορους επιπλέον φόρους, και ξοδεύει και πολύ πειρσσότερα. ουτως η αλλως.
    Και στη πραξη ο τουριστας μενει σε πενταστερο και σε camping, το οποιο τελικα εξαρταται απο το εισόδημα του. Δεν θα ελεγα το ιδιο και για το νομά.

Και οχι δεν προτεινω ουτε να τους φορολογησουμε, ουτε να τους απαγορευσουμε να ερχονται.

Ομως για την οικονομια ειναι μαλλον μεταξυ αδιαφορου ισως και λιγο ζημιογονου.
    Οπως και τα datacenter που και καλα ξεφορτωνουν στη χωρα. Πρεπει να υπαρχουν, αλλα να χαμηλωσουμε πολυ τον πηχη των προσδοκιων.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Μια μόνο ίνα στο data center φτάνει για 100gbps. Και με νεότερες τεχνολογίες πάει και 1Tbps. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο πια.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    2X 1000/500 + 350/80
    ISP
    Ote/FiberGrid/Vodafone
    Router
    Λιγα λες, το δικτυο του οτε τρεχει στα 400G σε καθε ζευγαρι, και το 800G δεν ειναι μακρια. Το ιδιο και τα διεθνη του κυκλωματα. Αναλογα πραγματα και σε οποιον παιζει με dark fiber. Kai 800G ειναι αρκετά για πολλες δουλειες. Σε επιπεδο χωρας, ολοι οι παροχοι μαζι ειναι κατω απο 5 terrabit, χωρις να μετραμε το ΕΔΥΤΕ.

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Σε επιπεδο χωρας, ολοι οι παροχοι μαζι ειναι κατω απο 5 terrabit
    Ο ΟΤΕ πάντως ξεπερνάει πλέον τα 2.5Τbps (προς εξωτερικό) μόνος του.

Αθροιστικά άλλα τόσα είχε η Nova+Wind πριν μερικά χρόνια.

Δεν έχουμε περάσει με Vodafone τα 5?
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ThReSh : 05-01-25 στις 15:46.

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ipo Εμφάνιση μηνυμάτων

Ο όρος ψηφιακός νομάς δημιουργήθηκε για να επισημάνει ότι δεν συνδέεται γεωγραφικά η εργασία με τον τόπο κατοικίας κάποιου. Οπότε οι ψηφιακοί νομάδες έχουν ήδη περάσει ή έχουν γίνει ψηφιακοί μετανάστες και κάνουν ζωάρα στο μεσογειακό κλίμα με αποδοχές εξωτερικού.

Αλλά είναι καλή αφορμή για να πούμε ότι αν έχουμε καλές διαδικτυακές υποδομές και σοβαρό ustream, θα προσελκύσουμε περισσότερους ψηφιακούς μετανάστες, χωρίς να χρειάζεται να έρθουν εδώ οι επιχειρήσεις που εργάζονται.
    Μπαααα ειναι ακομα αρκετοι που αλλουν εχουν τοπο κατοικιας και ειναι εδω και δουλευουν σαν να ειναι και καλα στη χωρα τους. Προφανως σε εταιρειες με φουλ remote working και με ΙΤ τμηματα που δεν ελεγχουν μεσω IP αν το οριο των 60-90-120-ΧΧ ημερων το χρονο εκτος τοπου κατοικιας τηρειται.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από konenas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το χάσαμε το τρένο της πληροφορικής εδώ και πολλά χρόνια, για να πάρεις μέρος στη νέα εποχή δεν είναι λύση η προσέλκυση μεταναστών αλλά η χρησιμοποίηση του δικού σου, και φθηνού, δυναμικού με δικές σου υποδομές.
    Σαν χώρα χαρίζουμε τα πάντα (τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, μεταφορές, άλλες υποδομές) για να παραμείνει μια χοντρή ελίτ ικανοποιημένη. Εδώ και πολλά χρόνια είμαστε μια χώρα υποσαχάριας Αφρικής υποταγμένη αποικία χρέους. Χτίζονται dc γιατί μας υποχρεώνουν και για δικό τους όφελος (τρώει και η δική μας ελίτ το μερτικό της).
    Κοιταξε οταν μεγαλες εταιρειες ακομα σε διαφορους κλαδους, σου λενε ερχομαστε Ελλαδα, για να φαινομαστε εδω, να αποκτησουμε προσβαση εγχωρια σε πελατακια, να επωφεληθουμε απο τυχον επιδοτησεις αλλα το προσωπικο παραμενει ακριβο στην Ελλαδα και προτιμαμε να προσλαμβανουμε σε low budget χωρες τυπου Πολωνια, Τσεχια, Ουγγαρια και Πορτογαλια και να τους εχουμε να δουλευουν remotely για την Ελλαδα κατι λεει αυτο.
    Στο εργασιακο αυτοι δεν βλεπουν μονο το μισθο που τον θεωρουν ετσι και αλλιως υψηλο σε σχεση με την Πολωνια ή την Τσεχια ή την Ουγγαρια. Κοιτανε και οτι εδω πρεπει να δινουν 14 αντι 12 μισθους, κοιτανε τις αυξημενες εργοδοτικες εισφορες, κοιτανε οτι εχουν υποχρεωσεις για αποζημιωσεις απολυσης μετα το 12μηνο, για ψηφιακες καρτες και δηλωση ωρων απασχολησης σε Εργανη, για συγκεκριμενο καθεστως ετησιων αδειων, παροχων ασθενειας/λοχειας κτλ.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimitri_ns Εμφάνιση μηνυμάτων

Εμένα τίποτα.
    Βλέπεις πολλούς νομάδες γύρω σου στην Ελλάδα?
    Αν 'οχι, τότε κάτι τους ενοχλεί.
    Γεματη ειναι. Κανε μια βολτα περιξ στο Κουκακι και λοιπες περιοχες του κεντρου. Τα τελευταια 2+ χρονια γινεται κρα απο ξενους Γερμανους, Σκανδιναβους, Γαλλους και λοιπους που ειναι Ελλαδα αρκετους μηνες το χρονο και δουλευουν απο εδω remotely, κανουν ενα μικρο διαλειμμα και γυρνανε λιγο στη χωρα τους να παιξει και απο εκει λιγο IP και μετα παλι πισω Ελλαδα. Κανουν ζωαρα, οι τιμες και τα Airbnb Ελλαδα τους φαινονται τσαμπα με μισθους Γερμανιας, Σουηδιας κτλ. και καθε ΣΚ κανουν και βολτες εκτος Αθηνων ενω καλοκαιρια ειναι για 3-4ημερακια σε νησακια παρεα με το λαπτοπ και "δουλευουν".
    Ομοιως και Κρητη. Παρα πολλοι εχουν βιντεακια και καναλια δε στο youtube με τη ζωαρα που κανουν εδω ως ψηφιακοι νομαδες και που να φατε, πιειτε, διασκεδασετε, ζησετε στην Ελλαδα.
    Εχω γνωρισει αρκετους τετοιους τον τελευταιο 1 χρονο με τους οποιους κανουμε περιστασιακη παρεα και δεν σκεφτονται επουδενι να το σταματησουν αυτο ενω τρεμουν στην ιδεα οι εργοδοτες τους να σκεφτουν επανοδο σε hybrid μοντελο. Η μια που η εταιρεια της τους εδωσε μεχρι 31/3/2025 να επανελθουν σε hybrid με παρουσια στο γραφειο 2 μερες την εβδομαδα (στη Γερμανια), φρικαρε και ψαχνει απεγνωσμενα να αλλαξει εταιρεια που θα μπορει να εχει φουλ remote να συνεχισει τη ζωαρα Ελλαδα.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 + 110/11 + 500/50
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    DSLAM
    Wind - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Fritz! VDSL + 5G
    SNR / Attn
    19(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Μόνο το Islalink IONIAN μπορεί να πάει στα 360 Tbps..

https://islalink.com/ionian/

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    2X 1000/500 + 350/80
    ISP
    Ote/FiberGrid/Vodafone
    Router
    Οι ινες ειναι ινες, αν αλλαξεις τον εξοπλισμο στις ακρες μια ινα που μπορει να παιζει σημερα στα 100G να παει στα 800G η και παραπανω.
    Ομως και αυτά κοστιζουν αρκετά, κατ επεκταση αλλο το εγκατεστημένο bandwidth και αλλο το δυνητικο.

Το avatar του μέλους konenas
    Το μέλος konenas δεν είναι συνδεδεμένο Πρόβατα μην αυτοκτονείτε. Όλα στη σειρά. Ερχόμαστε
    Περιοχή
    PIIGS
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300 bps ή 300Mbps
    ISP
    Το άλλο Πάσχα
    Router
    OpenWrt
    Path Level
    Interleaved
    Ξύλινη γλώσσα πρωί πρωί για ιδιωτικοποιήσεις και ελίτ.
    Και άλλες χώρες έχουν πουλήσει τις τηλεπικοινωνίες, την ενέργεια και τις μεταφορές και παρόλα αυτά είναι στην κορυφή της τεχνολογίας.
    Μπορείς να εχεις:
    - κρατικές υποδομές που δουλεύουν ρολόι
    - κρατικές υποδομές που δεν δουλεύουν καλά
    - ιδιωτικές υποδομές που δουλεύουν ρολόι
    - ιδιωτικές υποδομές που δεν δουλεύουν καλά
    Άσε τους χαρακτηρισμούς, ο κόσμος χωρίζεται σε πλούσιους και φτωχούς. Υπάρχουν και οι ηλίθιοι αυλικοί που νομίζουν πως θα γίνουν πλούσιοι στη θέση των πλουσίων.
    Για πες μια χώρα που έχει ξεπουλήσει τα πάντα και έχει ιδιωτικές υποδομές που δουλεύουν ρολόι ...
    Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία. Ανδρέας Κάλβος
    There is some shit, I will not eat. e.e.cummings
    30 Hours per Week

Περιοχή
    Κοζάνη
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    112640/11264
    ISP
    ΟΤΕ
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΖΑΝΗ
    Router
    ZyXEL 8924 / Entry 2i
    SNR / Attn
    14.4(dB) / 11.2(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Δε θα ήθελα να χαλάσω τον ρου της συζήτησης γιατί έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς και η γνωσιακή βάση που χτίζει κανείς διαβάζοντας τα παραπάνω, αλλά πως σχετίζονται με τον τίτλο του θέματος; Το λακωνίζειν κύριοι και κυρίες...
    Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι.

Εκείνοι που βλέπουν
    Eκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν και...
    Eκείνοι που δε θέλουν να δουν

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router