Υπαρχει θεμα, γνωριζει κανεις?
Για 20 λεπτα ημουν κατω και τωρα η πλοηγηση στο ρουτερ γινεται με ρυθμους χελωνας!
Παντως το OOKLA μου βγαζει κανονικες μετρησεις!
Εμφάνιση 1-9 από 9
-
30-12-24, 20:37 Vodafone VDSL2 Θεσσαλονικη #1Χριστοφορος
-
01-01-25, 22:04 Απάντηση: Vodafone VDSL2 Θεσσαλονικη #2
Τίποτα
-
26-02-25, 12:04 Απάντηση: Vodafone VDSL2 Θεσσαλονικη #3Χριστοφορος
-
26-02-25, 14:13 Απάντηση: Vodafone VDSL2 Θεσσαλονικη #4
Έγινε 50αρα στο download, καθώς στο upload παραμένει 100αρα (11 το upload). Να έχει πειράξει κάποιος κάτι στον κατανεμητή ή τα έπαιξε η κάρτα στο καφάο? Υπάρχει περίπτωση να έχεις κατά μήκος της σύνδεσης εναέριο καλώδιο και να τα έπαιξε? Εάν κάνεις επανεκκίνηση, πάλι στα ίδια συγχρονίζει?
-
26-02-25, 14:25 Απάντηση: Vodafone VDSL2 Θεσσαλονικη #5
Ναι
τα εκανα ολα αλλα δεν ειχε αποτελεσμα. Εχω καλωδιο εξωτερικα, οποτε εχει ελεγθει δεν ειχε προβλημα, νομιζω ο πιο προσφατος ελεγχος ηταν Νοεμβριο ή Δεκεμβριο.
Κατι εχει γινει στη γραμμη και εχω θεματα απο περσι τον Μαιο, στρωνει οταν κανουν τα μαγικα τους ευτυχως.
Εχουν ερθει 4 φορες τεχνικοι τους και παντα διαπιστονουν οτι το προβλημα ειναι απο αυτους, σε εμενα δε βρισκουν εως τωρα κατι!
Σε αυτο το βαθμο προβλημα παντως 1η φορα εχω, αυριο ελπιζω να βγει ακρη!Χριστοφορος
-
26-02-25, 14:36 Απάντηση: Vodafone VDSL2 Θεσσαλονικη #6
Εάν η καμπίνα-καφαο είναι της Vodafone, όπως πιστεύω από το upload τότε κλασικά τα έπαιξε η κάρτα στη καμπίνα - καφάο και πιθανόν να σε άλλαζαν στο παρελθόν κάρτα, μέχρι που τα παίζουν (καθώς όπως έχουν γράψει και άλλα μέλη οι καμπίνες της Vodafone είναι για τα μπάζα. Βέβαια έχει το θετικό αυτό ότι έρχεται ένα συνεργείο (Vodafone) και γλιτώνεις τα συνδυαστικά ραντεβού που απαιτούν περισσότερο χρόνο επίλυσης...οίδομεν
-
26-02-25, 14:51 Απάντηση: Vodafone VDSL2 Θεσσαλονικη #7
Ναι, ειναι της VODA η καμπινα.
Τωρα που το αναφερεις θυμαμαι ακριβως τα ιδια μου ειχαν πει οι τεχνικοι τους και εαν θυμαμαι καλα συγκεκριμενα για τις καρτες ή κατι παρομοιο!
Βεβαια δε μπορουσε κανεις να που πει ακριβως σε τι επεμβαινουν ή τι αλλαζουν, εαν, γιατι ολοι ειναι διαφορετικα συνεργεια κλπ!
Το οτι ολες οι καμπινες VDSL2 που εχουν βαλει ειναι για κουβα, το λενε ολοι οι τεχνικοι τους παντως και οτι συγκεριμενα προβληματα που εμφανιζονται σε πελατες τους τελευταιους μηνες οφειλονται 100% στις καμπινες, στο hardware!Χριστοφορος
-
26-02-25, 14:54 Απάντηση: Vodafone VDSL2 Θεσσαλονικη #8
Καλό διάβασμα
Καμπίνες Vodafone και αποσυνδέσεις
https://www.adslgr.com/forum/threads...CE%B1-VODAFONE
-
27-02-25, 11:40 Απάντηση: Vodafone VDSL2 Θεσσαλονικη #9
Bookmarks