Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση 16-27 από 27
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Vodafone
    Router
    MikroTik RB951G-2HnD
    Path Level
    Fastpath
    εγώ θα φώναζα πάλι να έρθει κάποιος να ελέγξει τις συνδέσεις της οπτικής στο κτίριο από την πρίζα μέχρι τον δρόμο, κάπου μπορεί να ξέφυγε κάποια σύνδεση.
    LL

Περιοχή
    ΚΑΤΕΡΙΝΗ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΚΑΤΕΡΙΝΗ
    Router
    ZTE H288A
    SNR / Attn
    9.7(dB) / 6.1(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Internet-Speed-Test-Fast-com-01-13-2025_09_00_PM.jpg 
Εμφανίσεις:  23 
Μέγεθος:  63,9 KB 
ID: 261377
    Τα όνειρα που κάνω από τα 20 παρκάρουν στον ακάλυπτο νωρίς. Μα εσύ που με κοιτάς σαν λύτρωση ζωή παρκαρισμένη μην δεχτείς.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ
    Router
    briki
    SNR / Attn
    24(dB) / 8(dB)
    Καλα το Φαστ ειναι μόνο για screenshots...αν ανοιξεις το task manager σε windows 11 θα διαπιστώσεις οτι ουτε τα 700 δεν περνανε απο την κάρτα δικτύου...
    Σε εμενα ουτε για πλακα δεν εχω δει το 9 μπροστά! ακομα και με νεο ρουτερ ακομα και με νεα οπτικη. Πολυ φοβάμαι ότι θα τους παρει καιρό να το φτιάξουν.

Το avatar του μέλους lamarax
    lamarax Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Mageirus Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλα το Φαστ ειναι μόνο για screenshots...αν ανοιξεις το task manager σε windows 11 θα διαπιστώσεις οτι ουτε τα 700 δεν περνανε απο την κάρτα δικτύου...
    Σε εμενα ουτε για πλακα δεν εχω δει το 9 μπροστά! ακομα και με νεο ρουτερ ακομα και με νεα οπτικη. Πολυ φοβάμαι ότι θα τους παρει καιρό να το φτιάξουν.
    Και ούτε πρόκειται να το δεις σύντομα. Το Task Manager σου λέει πόσο κατεβάζεις... Δεν έχουν όλοι οι servers απανταχού (!) το bandwidth να σου τερματίσουν (125 MB/s) την ταχύτητα!

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    2X 1000/500 + 350/80
    ISP
    Ote/FiberGrid/Vodafone
    Router
    Pfsense/FsOnt/F8648/zte5G
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από leasedline Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγώ θα φώναζα πάλι να έρθει κάποιος να ελέγξει τις συνδέσεις της οπτικής στο κτίριο από την πρίζα μέχρι τον δρόμο, κάπου μπορεί να ξέφυγε κάποια σύνδεση.
    Αδυνατον να φταιει αυτο αλλα να φτανει μεχρι τα 500. Το gpon απο πισω τρεχει στα 2.5G, οποτε περα απο το οτι θα το εβλεπαν στα διαγνωστικα του gpon, θα ειχε packet loss ακομα και χωρις κινηση.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lamarax Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και ούτε πρόκειται να το δεις σύντομα. Το Task Manager σου λέει πόσο κατεβάζεις... Δεν έχουν όλοι οι servers απανταχού (!) το bandwidth να σου τερματίσουν (125 MB/s) την ταχύτητα!
    Οσο μιλαμε για τους ελληνικους speedtest servers, ειναι πολυ σπανιο να εχουν θεμα και να μην τερματιζει η γραμμη

Εδω για παραδειγμα παιρνω την ονομαστικη απο δυο συνδεσεις ταυτοχρονα. Σπανια (χωρις δικο μου traffic) δεν ειναι ετσι.
    https://www.speedtest.net/my-result/...6-ede1a0b14eae

Κατι παιζει με τη νοβα σιγουρα.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ
    Router
    briki
    SNR / Attn
    24(dB) / 8(dB)
    Μετα από 43 ημέρες με σκαμπανεβάσματα στην γραμμή, οι guru στην NOVA μου λένε ότι υπάρχει congestion στο ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ, χωρίς χρονικό ορίζοντα αποκατάστασης.
    Έχω ταλαιπωθηρεί αφάνταστα με την συγκεκριμένη υπόθεση. Το θέμα είναι ότι η γραμμή ειναι με κουπόνι. Από την μιά δεν δίνουν ημερομηνία επίλυσης από την άλλη δεν δέχονται να ορίσουν αδυναμία. Νιώθω όμηρος της NOVA αφού αν δεν το κάνουν, χάνω το κουπόνι.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    2X 1000/500 + 350/80
    ISP
    Ote/FiberGrid/Vodafone
    Router
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από netblues Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πηγμενη διασυνδεση ειναι και το προβλημα αφορά όλους τους συνδρομητές Nova που πεφτουν στο ιδιο olt
    Αρα ειναι προβλημα isp και οχι ftth. Εκτιμώ ότι θα φτιάξει, τυπικα αυτά τα πράγματα αναβαθμίζονται οταν πηζουν, και απλα θα πρεπει να κανεις υπομονη. Δεν ειναι η πρωτη φορά εξάλλου.
    Στο εχω πει καιρο τωρα.
    Οι κυκλοι προμηθειας τετοιον πραγματων μετριουνται σε μηνες, οποτε λογικα ειναι ολα αυτα.
    Τωρα σοβαρα, το κουπονι ειναι επιπεδου φιλοδωρηματος. Αν σε καιει τοσο πολυ το πηξιμο, η λυση ειναι προφανης. Αλλιως απλα περιμενεις.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Mageirus Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μετα από 43 ημέρες με σκαμπανεβάσματα στην γραμμή, οι guru στην NOVA μου λένε ότι υπάρχει congestion στο ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ
    Αν οι guru σου ειπαν οτι το προβλημα ειναι στη καμπινα, δεν ξερουν πραγματικα που πανε τα 4.. Ναι ειναι προβλημα congestion, ομως στη διασυνεση του olt με το backbone της Nova, και αυτο ειναι πολυ μακρια απο το KV.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ
    Router
    briki
    SNR / Attn
    24(dB) / 8(dB)
    Στο εχω πει καιρο τωρα.
    Οι κυκλοι προμηθειας τετοιον πραγματων μετριουνται σε μηνες, οποτε λογικα ειναι ολα αυτα.
    Τωρα σοβαρα, το κουπονι ειναι επιπεδου φιλοδωρηματος. Αν σε καιει τοσο πολυ το πηξιμο, η λυση ειναι προφανης. Αλλιως απλα περιμενεις.

- - - Updated - - -

Αν οι guru σου ειπαν οτι το προβλημα ειναι στη καμπινα, δεν ξερουν πραγματικα που πανε τα 4.. Ναι ειναι προβλημα congestion, ομως στη διασυνεση του olt με το backbone της Nova, και αυτο ειναι πολυ μακρια απο το KV.
    Μια είναι η λύση: ατελής αποχώρηση από την στιγμή που 30+ ημερες δεν μπόρεσαν να λύσουν το πρόβλημα. Μόλις έστειλα τα χαρτιά σε άλλο πάροχο.
    Αλλά είναι ρεζίλιδες! εκανα το αρχικο λάθος να πάω στην NOVA, οπότε τώρα κλαίω το κουπόνι.
    Βέβαια δεν θα το αφήσω έτσι!

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ
    Router
    briki
    SNR / Attn
    24(dB) / 8(dB)
    Καλησπέρα,
    μετά από την συνεχομενη ταλαιπωρία με την NOVA, μετακόμιζω στην Vodafone. Περιμένω σήμερα να δω αν το congestion που επικαλείται η NOVA έχει να κάνει καθαρά με τα δικα της κυκλώματα.
    Πάντως και μόνο για την ταλαιπωρία δεν θα πρότεινα σε κάποιον να έρθει στη NOVA για 1 Gbit. θεωρω χαμένη υπόθεση.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Nova 1Gbps και εγώ αλλά χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο υπολογιστής τερματίζει στα 880-940Mbps λόγο κάρτας δυκτιου. Είναι από Σεπτέμβρη με Οκτωβρίο τα τεστ για αυτό και το χαμηλό upload αντί του 500.τώρα έχω αλλάξει θέση τον υπολογιστή και είναι ασύρματα συνδεμένος όταν βρεθεί χρόνος θα ξανά κάνω τεστ με ethernet.Από τον Αύγουστο έχω την γραμμή χωρίς κανένα πρόβλημα ή διακοπή. Με το ρουτερ της Νοκια αντί του Huawei. (δεν ήξερα άμα αλλάζει ο dns στο Huawei και δεν ζήτησα αλλαγή.)
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails IMG_20240929_091411.jpg  

IMG_20240902_230742.jpg  

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109999/10999
    ISP
    Nova
    Router
    ZTE H168N/TP-LINK VR600
    SNR / Attn
    8.9(dB) / 4.9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Εδω για παραδειγμα παιρνω την ονομαστικη απο δυο συνδεσεις ταυτοχρονα. Σπανια (χωρις δικο μου traffic) δεν ειναι ετσι.
    https://www.speedtest.net/my-result/...6-ede1a0b14eae

Κατι παιζει με τη νοβα σιγουρα.
    Η Fibergrid ανήκει στην ΔΕΗ είχα διαβάσει ότι η Nova συνεργάζεται με την ΔΕΗ τώρα αν σε έχουν βάλει σε πιλοτικό πρόγραμμα τι να πο;

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    2X 1000/500 + 350/80
    ISP
    Ote/FiberGrid/Vodafone
    Router
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Kostinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η Fibergrid ανήκει στην ΔΕΗ είχα διαβάσει ότι η Nova συνεργάζεται με την ΔΕΗ τώρα αν σε έχουν βάλει σε πιλοτικό πρόγραμμα τι να πο;
    Καμμια σχεση.
    Ειναι δυο συνδεσεις μια fibegrid και μια cosmote, load balanced.

Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία