εγώ θα φώναζα πάλι να έρθει κάποιος να ελέγξει τις συνδέσεις της οπτικής στο κτίριο από την πρίζα μέχρι τον δρόμο, κάπου μπορεί να ξέφυγε κάποια σύνδεση.
Εμφάνιση 16-27 από 27
Θέμα: Nova 1Gbit απόψεις
-
08-01-25, 19:28 Απάντηση: Nova 1Gbit απόψεις #16LL
13-01-25, 22:04 Απάντηση: Nova 1Gbit απόψεις #17
-
14-01-25, 23:33 Απάντηση: Nova 1Gbit απόψεις #18
Καλα το Φαστ ειναι μόνο για screenshots...αν ανοιξεις το task manager σε windows 11 θα διαπιστώσεις οτι ουτε τα 700 δεν περνανε απο την κάρτα δικτύου...
Σε εμενα ουτε για πλακα δεν εχω δει το 9 μπροστά! ακομα και με νεο ρουτερ ακομα και με νεα οπτικη. Πολυ φοβάμαι ότι θα τους παρει καιρό να το φτιάξουν.
-
19-02-25, 01:43 Απάντηση: Nova 1Gbit απόψεις #19
-
19-02-25, 02:32 Απάντηση: Nova 1Gbit απόψεις #20
Αδυνατον να φταιει αυτο αλλα να φτανει μεχρι τα 500. Το gpon απο πισω τρεχει στα 2.5G, οποτε περα απο το οτι θα το εβλεπαν στα διαγνωστικα του gpon, θα ειχε packet loss ακομα και χωρις κινηση.
- - - Updated - - -
Οσο μιλαμε για τους ελληνικους speedtest servers, ειναι πολυ σπανιο να εχουν θεμα και να μην τερματιζει η γραμμη
Εδω για παραδειγμα παιρνω την ονομαστικη απο δυο συνδεσεις ταυτοχρονα. Σπανια (χωρις δικο μου traffic) δεν ειναι ετσι.
https://www.speedtest.net/my-result/...6-ede1a0b14eae
Κατι παιζει με τη νοβα σιγουρα.
-
19-02-25, 07:33 Απάντηση: Nova 1Gbit απόψεις #21
Μετα από 43 ημέρες με σκαμπανεβάσματα στην γραμμή, οι guru στην NOVA μου λένε ότι υπάρχει congestion στο ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ, χωρίς χρονικό ορίζοντα αποκατάστασης.
Έχω ταλαιπωθηρεί αφάνταστα με την συγκεκριμένη υπόθεση. Το θέμα είναι ότι η γραμμή ειναι με κουπόνι. Από την μιά δεν δίνουν ημερομηνία επίλυσης από την άλλη δεν δέχονται να ορίσουν αδυναμία. Νιώθω όμηρος της NOVA αφού αν δεν το κάνουν, χάνω το κουπόνι.
-
19-02-25, 07:45 Απάντηση: Nova 1Gbit απόψεις #22
Στο εχω πει καιρο τωρα.
Οι κυκλοι προμηθειας τετοιον πραγματων μετριουνται σε μηνες, οποτε λογικα ειναι ολα αυτα.
Τωρα σοβαρα, το κουπονι ειναι επιπεδου φιλοδωρηματος. Αν σε καιει τοσο πολυ το πηξιμο, η λυση ειναι προφανης. Αλλιως απλα περιμενεις.
- - - Updated - - -
Αν οι guru σου ειπαν οτι το προβλημα ειναι στη καμπινα, δεν ξερουν πραγματικα που πανε τα 4.. Ναι ειναι προβλημα congestion, ομως στη διασυνεση του olt με το backbone της Nova, και αυτο ειναι πολυ μακρια απο το KV.
-
21-02-25, 22:41 Απάντηση: Nova 1Gbit απόψεις #23
-
27-02-25, 14:13 Απάντηση: Nova 1Gbit απόψεις #24
Καλησπέρα,
μετά από την συνεχομενη ταλαιπωρία με την NOVA, μετακόμιζω στην Vodafone. Περιμένω σήμερα να δω αν το congestion που επικαλείται η NOVA έχει να κάνει καθαρά με τα δικα της κυκλώματα.
Πάντως και μόνο για την ταλαιπωρία δεν θα πρότεινα σε κάποιον να έρθει στη NOVA για 1 Gbit. θεωρω χαμένη υπόθεση.
-
01-04-25, 20:45 Απάντηση: Nova 1Gbit απόψεις #25
Nova 1Gbps και εγώ αλλά χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο υπολογιστής τερματίζει στα 880-940Mbps λόγο κάρτας δυκτιου. Είναι από Σεπτέμβρη με Οκτωβρίο τα τεστ για αυτό και το χαμηλό upload αντί του 500.τώρα έχω αλλάξει θέση τον υπολογιστή και είναι ασύρματα συνδεμένος όταν βρεθεί χρόνος θα ξανά κάνω τεστ με ethernet.Από τον Αύγουστο έχω την γραμμή χωρίς κανένα πρόβλημα ή διακοπή. Με το ρουτερ της Νοκια αντί του Huawei. (δεν ήξερα άμα αλλάζει ο dns στο Huawei και δεν ζήτησα αλλαγή.)
-
02-04-25, 01:27 Απάντηση: Nova 1Gbit απόψεις #26
-
02-04-25, 08:45 Απάντηση: Nova 1Gbit απόψεις #27
Bookmarks