Σελ. 17 από 29 ΠρώτηΠρώτη ... 71215161718192227 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 241-255 από 427
    Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 + 110/11 + 500/50
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    DSLAM
    Wind - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Fritz! VDSL + 5G
    SNR / Attn
    19(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Κώστα πάμε εδώ να συζητήσουμε για το ρούτερ..

https://www.adslgr.com/forum/threads...56#post7711156

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kostas136 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα σας παιδιά, πριν λίγες ώρες παρέλαβα εγώ, ελάχιστα έχω ασχοληθεί λόγω δουλειάς, ελπίζω το απόγευμα/βραδάκι. Λιτό κουτί, μέσα υπήρχαν τα απαραίτητα: συσκευή, τροφοδοτικό, ένα Cat5e UTP, μικρό εγχειρίδιο στα ελληνικά. Στην κάτω πλευρά υπάρχουν τα στοιχεία σύνδεσης στην συσκευή καθώς και τα στοιχεία wifi, η υποδοχή της κάρτας (η οποία ήταν ήδη εντός του router).Το έχω συνδέσει, άλλαξα φυσικά password σύνδεσης στην συσκευή καθώς και ονομασία/password στο wifi του. Το δίκτυό του είναι αρχικά κλασικά 192.168.1.0/24, δεν έχει σύνδεση ακόμα, φαντάζομαι ότι θα πρέπει να περιμένω την επιστροφή των υπογεγραμμένων χαρτιών στην Cosmote. Αυτό που με ξένισε είναι ότι στην αρχική 192.168.1.1 η σελίδα είναι πολύ λιτή για τέτοια συσκευή. 5 καρτέλες (Connection Settings, Statistics, Wi-Fi Settings, SMS, Other Settings) αλλά το πρόβλημα είναι ότι μιλάμε για υπερελάχιστα πράγματα μέσα, σαν hamburger με ένα τυράκι μέσα... Κάτι έχει πειραχτεί οπωσδήποτε στο firmware της συσκευής. Ή με την ενεργοποίηση θα ξεκλειδωθούν περισσότερα; Αναμονή, θα κοιτάξω να βρω στο Internet εικόνες από το εσωτερικό γνήσιο gui της συσκευής, να δω τι έχουν κάνει. Σας επισυνάπτω και ελάχιστες φωτό. Θα ξαναγράψω οπωσδήποτε.
    Συνημμένο Αρχείο 262661
    Συνημμένο Αρχείο 262662
    Συνημμένο Αρχείο 262663
    Συνημμένο Αρχείο 262664

Επίσης, η εφαρμογή ZTELink, απολύτως κατάλληλη για αυτό το μηχάνημα, δεν συνδέεται μαζί του με τίποτα, είτε manual είτε με QR code, δεν...
    Καλορίζικο και καλό σερφάρισμα!Ποια ταχύτητα επέλεξες;Αναμένουμε εντυπώσεις!

Περιοχή
    Κολωνός
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    219997/21998
    ISP
    Cosmote VDSL, Cosmote 5G
    Router
    FRITZ!Box 7690
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ilav Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλορίζικο και καλό σερφάρισμα!Ποια ταχύτητα επέλεξες;Αναμένουμε εντυπώσεις!
    Σας ευχαριστώ παιδιά, την 200άρα έχω επιλέξει, εννοείται θα ενημερώσω για διάφορα αλλά προς το παρόν η κάρτα δεν είναι ενεργή. Το έχω αφήσει ανοιχτό και περιμένω, πιστεύω 1-2 ημέρες το πολύ, είναι και λογικό ότι θα πρέπει και αυτοί να πάρουν κάτι στα χέρια τους, τα υπογεγραμμένα χαρτιά του αγοραστή. Αλλά, προς το παρόν είμαι δυσαρεστημένος που λείπουν από το gui ό,τι πιο βασικό υπάρχει όπως η ρύθμιση του εσωτερικού δικτύου, είναι απίστευτο δηλαδή!

Εκτός και αν, με την ενεργοποίηση της κάρτας, γίνει update στο firmware κατευθείαν από αυτούς, είναι μια πιθανότητα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostas136 : 06-03-25 στις 21:29.
    AVM 7690, AVM 7590 AX, AVM 4060, AVM 6890 LTE, AVM 6860, ZTE MC888A Ultra, Zyxel Nebula FWA510, Huawei CPE Pro 2, Huawei Brovi H352-381 5G, Chateau 5G ax, Chateau LTE18 ax, ASUS RT-BE88U

Life is like a box of chocolates. You never know what you might find inside!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    200άρα!Πωπω...τυχερούλη!Άντε καλό κάψιμο!
    Μην αγχώνεσαι με το router, πιστεύω ότι είναι κι αυτό κορυφή.
    Το περίεργο είναι πως έρχεται πρώτα το router πριν την ενεργοποίηση.
    Συνήθως υπογράφεις το συμβόλαιο και σε 2-3 μέρες έρχεται εξοπλισμός με κάρτα sim που είναι ήδη ενεργοποιημένος.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    @kostas136 εκτιμώ ότι δεν πρόκειται να εμφανιστουν επιπλέον σελίδες στο gui, όχι τουλάχιστον που να αφορούν το lan (καμία σελίδα για το 5g που δεν έχεις κάρτα αυτή την στιγμή, ίσως. Αν και αν στο δείχνει limited επειδή δεν είναι ενεργοποιημένη, μάλλον βλέπεις τα "πάντα" ήδη...)

Περιοχή
    Κολωνός
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    219997/21998
    ISP
    Cosmote VDSL, Cosmote 5G
    Router
    FRITZ!Box 7690
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από papatsonis Εμφάνιση μηνυμάτων
    @kostas136 εκτιμώ ότι δεν πρόκειται να εμφανιστουν επιπλέον σελίδες στο gui, όχι τουλάχιστον που να αφορούν το lan (καμία σελίδα για το 5g που δεν έχεις κάρτα αυτή την στιγμή, ίσως. Αν και αν στο δείχνει limited επειδή δεν είναι ενεργοποιημένη, μάλλον βλέπεις τα "πάντα" ήδη...)
    Μα δεν είναι λογικό, να μην επιτρέπουν ούτε καν να αλλάξεις το εσωτερικό του δίκτυο, να ορίσεις κάποια static ip για συσκευή... Τι θα κερδίσουν από αυτό ή τι έχουν να φοβηθούν από αυτό; Περιμένω να δω, μου φαίνεται πολύ παράξενο και φυσικά απογοητευτικό.
    AVM 7690, AVM 7590 AX, AVM 4060, AVM 6890 LTE, AVM 6860, ZTE MC888A Ultra, Zyxel Nebula FWA510, Huawei CPE Pro 2, Huawei Brovi H352-381 5G, Chateau 5G ax, Chateau LTE18 ax, ASUS RT-BE88U

Περιοχή
    Πηλιο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    70/30
    ISP
    COSMOΤΕ
    Router
    ZTE MF297D
    SNR / Attn
    3(dB) / (dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ilav Εμφάνιση μηνυμάτων
    200άρα!Πωπω...τυχερούλη!Άντε καλό κάψιμο!
    Μην αγχώνεσαι με το router, πιστεύω ότι είναι κι αυτό κορυφή.
    Το περίεργο είναι πως έρχεται πρώτα το router πριν την ενεργοποίηση.
    Συνήθως υπογράφεις το συμβόλαιο και σε 2-3 μέρες έρχεται εξοπλισμός με κάρτα sim που είναι ήδη ενεργοποιημένος.
    Το ίδιο έκανε η cosmote και στα πακέτα double play sim. Μαζί με το ρούτερ στέλνει τα συμβόλαια τα οποία τα υπογράφεις και τα στέλνεις πίσω με την courier. Οπότε περνάνε μερικές μέρες μέχρι να πάρουν τα υπογεγραμμένα συμβόλαια στα χέρια τους και να ενεργοποιήσουν τη sim που στείλανε με το ρούτερ. Το πιο πιθανό θα πάρεις sms στο κινητό σου ότι ενεργοποιήθηκε το πακέτο, έτσι έγινε με το δικό μου πακέτο. Οπότε τζάμπα το έχεις αναμενο να περιμένει.

Περιοχή
    Κατερινη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    220000/21998
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ
    Router
    Smart3
    SNR / Attn
    17.3(dB) / 7.1(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Σέ 3 μήνες τελειώνει το συμβόλαιο που έχω με το doub play sim 4g+ που έχω με ομιλία κτλ στα 35.9 με 400GB και μετά περιορισμός ταχύτητας στα 15mbs και τα γνωστά.Εδω πλέον στα αξιαγάπητες καινούργιες υπηρεσίες βλέπω έως 200mbs σε 5g κι τιμή που ξεφεύγει.
    Γιατί δε δίνουν έως 200+mbs?
    Υπάρχει τηλεφωνία?
    Η χρήση ίντερνετ είναι απεριόριστη?η έχει ψιλά γράμματα?..
    Με το τρέχον πρόγραμμα έχω δει σε 4g+ 100-130mbs και 30upload+-
    Με ένα κινητό που δοκίμασα ( Motorola neo 50) έχω δει 500+ mbs download με 50+- upload ( στο ίδιο σημείο που έχω το ρούτερ)
    Θα ανέβουν οι ταχύτητες στα προγράμματα+ τηλεφωνία?

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    HOL - ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    Router
    Sercomm SP2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από panosira Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σέ 3 μήνες τελειώνει το συμβόλαιο που έχω με το doub play sim 4g+ που έχω με ομιλία κτλ στα 35.9 με 400GB και μετά περιορισμός ταχύτητας στα 15mbs και τα γνωστά.Εδω πλέον στα αξιαγάπητες καινούργιες υπηρεσίες βλέπω έως 200mbs σε 5g κι τιμή που ξεφεύγει.
    Γιατί δε δίνουν έως 200+mbs?
    Υπάρχει τηλεφωνία?
    Η χρήση ίντερνετ είναι απεριόριστη?η έχει ψιλά γράμματα?..
    Με το τρέχον πρόγραμμα έχω δει σε 4g+ 100-130mbs και 30upload+-
    Με ένα κινητό που δοκίμασα ( Motorola neo 50) έχω δει 500+ mbs download με 50+- upload ( στο ίδιο σημείο που έχω το ρούτερ)
    Θα ανέβουν οι ταχύτητες στα προγράμματα+ τηλεφωνία?
    Λογικά από Ιούνιο θα μπει και τηλεφωνία μέσα, η χρήση πάντως είναι απεριόριστη. Για ταχύτητες ακόμα δεν έχουν πει τίποτα
    Scuderia Ferrari

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    50M/5M
    ISP
    Cosmote 5G Wifi
    Router
    Openwrt σε EdgerouterX
    Τελικά μετά από πολύ προσπάθεια και αρκετά τηλέφωνα με τεχνικούς και με την εξυπηρέτηση πελατών κατάφερα να κάνω αίτηση για το πρόγραμμα σε ταχύτητα 50Mbps(ζήτησα 100Mbps αλλά με βάση τις μετρήσεις τους δεν μου το επέτρεψαν) με εξωτερική κεραία, και εγκατάσταση δική μου χωρίς εγγύηση και χωρίς κόστος εγκατάστασης.
    Με ενημέρωσαν ότι λόγο έλλειψης εξοπλισμού η απόστολή θα γίνει σε 12 ημέρες, οπότε μέχρι να παραλάβω και να γίνει η ενεργοποίηση μιλάμε για 18+ ημέρες.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος citakis : 08-03-25 στις 18:43.

Περιοχή
    Κολωνός
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    219997/21998
    ISP
    Cosmote VDSL, Cosmote 5G
    Router
    FRITZ!Box 7690
    Εγώ δεν σας έχω ενημερώσει ακόμη διότι δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη η κάρτα. Φαντάζομαι Δευτέρα/Τρίτη.

Περιοχή
    ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ VDSL 100/10
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από citakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά μετά από πολύ προσπάθεια και αρκετά τηλέφωνα με τεχνικούς και με την εξυπηρέτηση πελατών κατάφερα να κάνω αίτηση για το πρόγραμμα σε ταχύτητα 50Mbps(ζήτησα 100Mbps αλλά με βάση τις μετρήσεις τους δεν μου το επέτρεψαν) με εξωτερική κεραία, και εγκατάσταση δική μου χωρίς εγγύηση και χωρίς κόστος εγκατάστασης.
    Με ενημέρωσαν ότι λόγο έλλειψης εξοπλισμού η απόστολή θα γίνει σε 12 ημέρες, οπότε μέχρι να παραλάβω και να γίνει η ενεργοποίηση μιλάμε για 18+ ημέρες.
    Άρα έχει ζήτηση το πρόγραμμα.
    Βλέπω και σε ομαδικές ότι το πήραν πολλοί.
    COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    50M/5M
    ISP
    Cosmote 5G Wifi
    Router
    Openwrt σε EdgerouterX
    Το πρόγραμμα έχει παραπάνω ζήτηση απότι περίμεναν, γιατί πολύ απλά όποιος είχε ξεμείνει σε απλές Adsl ή Vdsl με μέτριες ταχύτητες, χωρίς άμεση προοπτική για οπτική ίνα βρήκε μέσα από αυτό το πρόγραμμα μια λύση με βιώσιμες ταχύτητες και με παρόμοιο κοστολόγιο με τα προγράμματα που είχε. Για εμένα που πλήρωνα 28 για ADSL +Booster με ταχύτητες με το ζόρι 20Mbps και τώρα παώ σε 50Mbps (μαλλον εγγυημένα) με 31€ και το ρουτερ πάλι με χρησιδάνειο γιατί να μην κάνω την αλλαγή;
    Το μόνο μείον είναι το τηλέφωνο που θέλω να κρατήσω το νουμερο και μάλλον θα γίνει Voip

Περιοχή
    Πηλιο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    70/30
    ISP
    COSMOΤΕ
    Router
    ZTE MF297D
    SNR / Attn
    3(dB) / (dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από citakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το μόνο μείον είναι το τηλέφωνο που θέλω να κρατήσω το νουμερο και μάλλον θα γίνει Voip
    Το ρώτησες αυτό για voip ? Το επιτρέπει το πακέτο η έχει καμμία περίεργη παραμετροποίηση και θα δυσκολευτεί να το κάνεις ?

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    50M/5M
    ISP
    Cosmote 5G Wifi
    Router
    Openwrt σε EdgerouterX
    Δεν έχω καταφέρει στο σταθερό τηλέφωνο να πάρω κάποια σαφή απάντηση, περισσότερο στηρίζομαι στο γεγονός ότι ανέκαθεν μπορούσα να έχω voip υπηρεσίες στο κινητό μου μέσω 4G οπότε θα αρχίσω τους πειραματισμούς μόλις ενεργοποιήσω τη 5G σύνδεση και αναλογα με τα αποτελέσματα που θα έχω θα προχωρήσω

Σελ. 17 από 29 ΠρώτηΠρώτη ... 71215161718192227 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία