Σελ. 26 από 29 ΠρώτηΠρώτη ... 616212425262728 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 376-390 από 424
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Οι εφαρμογές voip σε smartphones δουλεύουν κανονικά με cgnat. Το πρόβλημα είναι τα ata κυρίως με τις εξερχόμενες αν έχω καταλάβει. Επειδή κι εγώ ψαχνομαι για λύση 5G internet και χρειάζομαι το σταθερό κοιτάω να βρω τι λύσεις υπάρχουν.

Περιοχή
    Καμίνια
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    Gprs/3G
    ISP
    Cosmote LTE
    Router
    MikroTik Chateau lte12
    Τελικά ξέρουμε εάν οι indoor/outdoor εξοπλισμοί μπορούν να δουλέψουν με άλλο πάροχο με απλή αλλαγή apn?
    *** mikrotik chateau lte12 + MikroTik MTAO-LTE-5D-SQ mANT external antenna ***
    - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    50M/5M
    ISP
    Cosmote 5G Wifi
    Router
    Openwrt σε EdgerouterX
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ilav Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι εφαρμογές voip σε smartphones δουλεύουν κανονικά με cgnat. Το πρόβλημα είναι τα ata κυρίως με τις εξερχόμενες αν έχω καταλάβει. Επειδή κι εγώ ψαχνομαι για λύση 5G internet και χρειάζομαι το σταθερό κοιτάω να βρω τι λύσεις υπάρχουν.
    Έγώ έχω το σταθερό σε ΑΤΑ (συγκεκριμένα το HT802) και δουλευει απροβληματιστα εδώ και μια εβδομάδα, χωρίς lag στον ήχο και χωρίς χαμένες κλήσεις.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από CptBill Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά ξέρουμε εάν οι indoor/outdoor εξοπλισμοί μπορούν να δουλέψουν με άλλο πάροχο με απλή αλλαγή apn?
    Έχει αναφερθεί νωρίτερα ότι και οι δύο εξοπλισμοί μέχρι στιγμής δουλεύουν με άλλες SIM απλά με αλλαγή του APN

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από citakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έγώ έχω το σταθερό σε ΑΤΑ (συγκεκριμένα το HT802) και δουλευει απροβληματιστα εδώ και μια εβδομάδα, χωρίς lag στον ήχο και χωρίς χαμένες κλήσεις.
    Θεωρώ ότι αυτό είναι επίτευγμα της modulus. Με omnivoice π.χ. δεν νομίζω ότι θα δούλευε.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    50M/5M
    ISP
    Cosmote 5G Wifi
    Router
    Openwrt σε EdgerouterX
    Την omnivoice την δοκίμασα, μόνο όμως με εξερχόμενες γιατί δεν έχω αριθμό εκεί, έκανε κανονικά register τόσο μεσω κινητού όσο και από το Grandstream, αλλά έχει μια μικρή καθυστέρηση στη κλήση, όχι κάτι ενοχλητικό αλλά υπάρχει διαφορά από την modulus. Όλες όμως κάνουν κανομικά rergister

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Καλησπέρα,

Θα ηθελα να ρωτήσω την άποψη σας για την συμπεριφορά σε τουριστικές περιοχές (νησί) τις περιόδους υψηλής κίνησης ;

Θεωρητικά το FWA προσφέρει προτεραιότητα έναντι του «κλασικού» 5G που γονατίζει το καλοκαίρι , πρακτικά ξέρει κανείς τι γίνεται ;

Είχα αποφασίσει να βάλω Starlink φέτος το καλοκαίρι αλλά φαίνεται ενδιαφέρουσα πρόταση

Ευχαριστώ

Περιοχή
    ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ VDSL 100/10
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gtzav Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα,

Θα ηθελα να ρωτήσω την άποψη σας για την συμπεριφορά σε τουριστικές περιοχές (νησί) τις περιόδους υψηλής κίνησης ;

Θεωρητικά το FWA προσφέρει προτεραιότητα έναντι του «κλασικού» 5G που γονατίζει το καλοκαίρι , πρακτικά ξέρει κανείς τι γίνεται ;

Είχα αποφασίσει να βάλω Starlink φέτος το καλοκαίρι αλλά φαίνεται ενδιαφέρουσα πρόταση

Ευχαριστώ
    Αυτό υπόσχονται, ότι δίνει προτεραιότητα.
    COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Περιοχή
    Πηλιο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    70/30
    ISP
    COSMOΤΕ
    Router
    ZTE MF297D
    SNR / Attn
    3(dB) / (dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gtzav Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα,

Ευχαριστώ
    Δεν νομίζω ότι θα πάρεις απάντηση καθόσον είναι "πολύ φρέσκο" προϊόν και δεν υπάρχει η εμπειρία που θέλεις. Θεωρητικά από φέτος το καλοκαίρι θα τεσταριστει αυτό που ζητάς αν κάποιο μέλος εδώ έχει βάλει το πακέτο και είναι σε τουριστικη περιοχή.

Περιοχή
    Κολωνός
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    219997/21998
    ISP
    Cosmote VDSL, Cosmote 5G
    Router
    FRITZ!Box 7690
    Εμένα πάντως μου έχει κάνει εντύπωση ότι οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας το δοκιμάσω είναι πάντα λίγο πάνω από 200, 210-230. Και ξεκινάει από πολύ ψηλά, πάνω από 400, αλλά σε 2-3 sec μένει στα 210-230. Μου δείχνει δηλαδή ότι δεν επηρεάζεται από την υπόλοιπη χρήση της όποιας κεραίας. Ενώ τα άλλα 5G routers που έχω, ναι μεν χτυπούν ταχύτητες ωραίες αρκετές στιγμές, αλλά υπάρχουν κλασικές ώρες που δεν έχουν καλή ταχύτητα. Αν πράγματι έχουμε σταθερή ταχύτητα σε διάρκεια χρόνου εγώ πιστεύω ότι είναι καλό πακέτο με δεδομένο ότι τα 2 μηχανήματα που δίνουν είναι κορυφή!
    AVM 7690, AVM 7590 AX, AVM 4060, AVM 6890 LTE, AVM 6860, ZTE MC888A Ultra, Zyxel Nebula FWA510, Huawei CPE Pro 2, Huawei Brovi H352-381 5G, Chateau 5G ax, Chateau LTE18 ax, ASUS RT-BE88U

Life is like a box of chocolates. You never know what you might find inside!

Περιοχή
    ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ VDSL 100/10
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kostas136 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα πάντως μου έχει κάνει εντύπωση ότι οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας το δοκιμάσω είναι πάντα λίγο πάνω από 200, 210-230. Και ξεκινάει από πολύ ψηλά, πάνω από 400, αλλά σε 2-3 sec μένει στα 210-230. Μου δείχνει δηλαδή ότι δεν επηρεάζεται από την υπόλοιπη χρήση της όποιας κεραίας. Ενώ τα άλλα 5G routers που έχω, ναι μεν χτυπούν ταχύτητες ωραίες αρκετές στιγμές, αλλά υπάρχουν κλασικές ώρες που δεν έχουν καλή ταχύτητα. Αν πράγματι έχουμε σταθερή ταχύτητα σε διάρκεια χρόνου εγώ πιστεύω ότι είναι καλό πακέτο με δεδομένο ότι τα 2 μηχανήματα που δίνουν είναι κορυφή!
    Αυτό υποστηρίζει η εταιρεία στον τρόπο που το διαφημίζει.

Περιοχή
    Πηλιο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    70/30
    ISP
    COSMOΤΕ
    Router
    ZTE MF297D
    SNR / Attn
    3(dB) / (dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kostas136 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν θέλει κανεις να το αντικρούσει αυτό αλλά θα δείξει η χρήση σε βάθος χρόνου και από πολλούς. Το ζήτημα είναι αν το σύστημα του 5G SA που διαφημίζει η Κοσμοτε είναι σε θέση να αντέξει πολύ ισχυρή ζήτηση σε τουριστικές περιοχές ιδίως. Αυτό θα είναι το crash test του πακέτου.
    Όταν μέσα στον ιστό της Θεσσαλονίκης (Τριανδρία) μετράω στο κινητό την ίδια ταχύτητα σχεδόν στα 4 και 5G κάτι δείχνει για την αντοχή του 5G σε χρήση πολλών χρηστών ταυτόχρονα. Θεωρητικά το 5G SA είναι σχεδιασμένο διαφορετικά ως λένε. Μένει να αποδειχθεί.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Καλημέρα στο forum!
    Σχετικά με τη συγκεκριμένη υπηρεσία γνωρίζει κανείς αν και πότε θα εντάξουν την τηλεφωνία μαζί με τα δεδομένα? Κάτι που ήδη κάνουν οι ανταγωνίστριες εταιρίες (αλλά χωρίς πραγματικά απεριόριστα δεδομένα).
    Σε μια επικοινωνία που είχα με την Cosmote πίσω τον Ιανουάριο που είπαν ότι μέσα στον ερχόμενο Φεβρουάριο ετοιμάζονται ανακοινώσεις αλλά ακόμη δεν έχω αντιληφθεί κάτι.
    Είναι τουλάχιστον άτοπο να σε έχουν τοποθετήσει σε μια γραμμή χαλκού, να σε έχουν φορτώσει με booster και να βγάζουν τέτοια υπηρεσία χωρίς να μπορούν ολικά να σε μετακινήσουν από τις προπολεμικές τεχνολογίες. Δηλαδή περιμένουν να πληρώνουμε 30+ € επί 2 φορές? Φαντάζομαι ότι ένα μεγάλο ποσοστό των νοικοκυριών που ενδιαφέρονται για το 5G WiFi έχουν ήδη μια υπηρεσία adsl+booster (λόγω των καταστάσεων)
    Ευχαριστώ!

Περιοχή
    Καμίνια
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    Gprs/3G
    ISP
    Cosmote LTE
    Router
    MikroTik Chateau lte12
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Ribbon03 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα στο forum!
    Σχετικά με τη συγκεκριμένη υπηρεσία γνωρίζει κανείς αν και πότε θα εντάξουν την τηλεφωνία μαζί με τα δεδομένα? Κάτι που ήδη κάνουν οι ανταγωνίστριες εταιρίες (αλλά χωρίς πραγματικά απεριόριστα δεδομένα).
    Σε μια επικοινωνία που είχα με την Cosmote πίσω τον Ιανουάριο που είπαν ότι μέσα στον ερχόμενο Φεβρουάριο ετοιμάζονται ανακοινώσεις αλλά ακόμη δεν έχω αντιληφθεί κάτι.
    Είναι τουλάχιστον άτοπο να σε έχουν τοποθετήσει σε μια γραμμή χαλκού, να σε έχουν φορτώσει με booster και να βγάζουν τέτοια υπηρεσία χωρίς να μπορούν ολικά να σε μετακινήσουν από τις προπολεμικές τεχνολογίες. Δηλαδή περιμένουν να πληρώνουμε 30+ € επί 2 φορές? Φαντάζομαι ότι ένα μεγάλο ποσοστό των νοικοκυριών που ενδιαφέρονται για το 5G WiFi έχουν ήδη μια υπηρεσία adsl+booster (λόγω των καταστάσεων)
    Ευχαριστώ!
    Νομιζω κατι ειχε ακουστει για Μαιο οταν το πακετο θα δινει και τηλεφωνια
    *** mikrotik chateau lte12 + MikroTik MTAO-LTE-5D-SQ mANT external antenna ***
    - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    HOL - ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    Router
    Sercomm SP2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Ribbon03 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα στο forum!
    Ευχαριστώ!
    Απο Ιούνιο λένε φήμες, αλλά υπάρχει και παράπλευρη λύση για τηλεφωνία με συνδυασμό FWA και MSAN, απλά με την ανάλογη αύξηση παγίου
    Scuderia Ferrari

Περιοχή
    Τσίνι
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    Speedport Entry 2i
    Path Level
    Interleaved
    Εμένα μου πήραν τηλέφωνο να μου το πουλήσουν.

Ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος με την υπάλληλο, μετά τα τυπικά

Υπάλληλος: Ναι έχουμε αυτό το καινούριο πρόγραμμα που μέσω του δικτύου 5G της Cosmote μπορείτε να πιάσετε υπερυψηλές ταχύτητες.
    Εγώ: Ναι για το 5G wifi λέτε, είμαι ενήμερος. Πείτε μου πια ταχύτητα υποστηρίζεται στην περιοχή μου.

Υ: Μισό λεπτό να ψάξω στον χάρτη. Ε είναι δύσκολη περιοχή (καθόλου) υποστηρίζεται το πακέτο των 50Mbps. Μόνο 30 ευρώ, σε σχέση με την adsl έως 24 (12 πιάνω) θα είναι μεγάλη διαφορά.
    E: Μάλιστα. 50Mbps εν έτει 2025 θεωρείται υπερυψηλή ταχύτητα. Και με το σταθερό τηλέφωνο τι θα γίνει;
    Υ: Υπάρχουν 2 λύσεις. Είτε να σας δώσουμε έξτρα λεπτά στο κινητό αν έχετε cosmote, ή να κρατήσουμε το σταθερό με μια καλή προσφορά.

Ε: Δεν έχουμε κινητά στη cosmote, και το σταθερό χρειάζεται λόγω ηλικιωμένων σπίτι.

Υ: Καταλαβαίνω, θα σας κάνω μια προσφορά με 22 ευρώ το μήνα να κρατήσετε το σταθερό με απεριοριστές κλήσεις σε σταθερά κλπ. Σύνολο θα βγαίνει 52 ευρώ το μήνα!!!!!
    Ε: Δηλαδή θα δίνω 52 ευρώ το μήνα την ίδια ώρα που άλλοι πληρώνουν το 1Gbps 30 ευρώ;;;

Υ: Εχμ ναι ξέρετε η περιοχή σας μπλαμπλα
    Ε: Όταν βάλετε τηλεφωνία στο 5gwifi και ρίξετε και τις τιμές ξανακαλέστε με. Και να σας πληροφορήσω ότι ούτε τα 50Mbps δεν πρόκειται να πιάσω γιατί η κεραία που καλύπτει το χωριό έχει πρόβλημα εδώ και ένα μήνα, το έχω δηλώσει με 10 διαφορετικούς τρόπους και κανένας δεν ενδιαφέρεται να την φτιάξει.

Υ: Α συγγνώμη, καλή σας μέρα...

Εβαλε τα πόδια στο κεφάλι η φουκαριάρα.

Σελ. 26 από 29 ΠρώτηΠρώτη ... 616212425262728 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία