ατυπα ηταν ενα trial , με gen2 εξοπλισμο και οχι Gen3.
Εμφάνιση 331-345 από 371
Θέμα: COSMOTE 5G WiFi
-
04-02-25, 12:59 Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #331
-
04-02-25, 15:52 Re: COSMOTE 5G WiFi #332
Προσέξτε μήπως έχει κρυφή δέσμευση το contract free. Στην σταθερή θυμάμαι πως τα αορίστου είχαν ελάχιστη παραμονή 2 μήνες και αν έφευγες νωρίτερα σου χρέωναν το πάγιο μέχρι τη συμπλήρωση των 2 μηνών.
-
04-02-25, 16:10 Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #333
Ακόμη δεν ανέβασαν σελίδα στο site!
Super οργάνωση και πάλι!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iris07 : 05-02-25 στις 00:41.
-
04-02-25, 21:58 Απάντηση: Re: COSMOTE 5G WiFi #334
-
05-02-25, 12:32 Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #335
Βάλανε και τη σταθερή μέσα; Τι εννοούν οι ποιητές εδώ;
-
05-02-25, 13:36 Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #336
Δεν περιμέναμε στο τέλος να δώσουν και τηλεφωνία μέσο αυτού? ίσως έτσι κάτι γίνει γιατί όπως είναι τώρα τα πακέτα αυτά είναι κλάφτα χαράλαμπε.
Με τηλεφωνία μέσα και μια τιμή το 50άρι γύρω στα 15-19€, μια χαρά πακέτο θα είναι πχ το 1ο. Τώρα με τα 30.5 είναι για να γελάν και οι ρέγγες.There's no substitute for experience
CorollaClub
-
05-02-25, 13:50 Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #337
Πρέπει να το ξεκαθαρίσουν καλύτερα.
Προς το παρόν λένε..
- Σημειώσεις:
Τα προγράμματα δεν παρέχονται μέσω της διαδικασίας Φορητότητας.
Τα προγράμματα δεν παρέχουν υπηρεσίες φωνής & SMS.
Δεν παρέχεται η δυνατότητα Μεταβίβασης.
Μετά το πέρας της λήξης του συμβολαίου, ο εξοπλισμός παραμένει στην κυριότητα του πελάτη και δεν απαιτείται η επιστροφή του.
Η αλλαγή προγράμματος θα συνδυαστεί με αντικατάσταση εξοπλισμού σε πελάτες που έχουν indoor εξοπλισμό και το πρόγραμμα μετάβασης προϋποθέτει Outdoor εξοπλισμό.
Δεν υποστηρίζονται οι υπηρεσίες:
Περιαγωγής, Φραγές σε ΥΠΠ, αντικατάστασης κάρτας SIM και Συναγερμοί και POS που λειτουργούν με τηλεφωνικές κλήσεις (Υποστηρίζονται κανονικά όσα λειτουργούν μέσω internet)
DDNS, Port Mapping, Port Forwarding, UPnP και SIP ALG
https://help.cosmote.gr/el/article/c...de-4dc3/KW1295
-
05-02-25, 15:26 Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #338
Νούμερο δίνει έτσι και αλλιώς αφού έχεις SIM.
- - - Updated - - -
Ρώτησα διαθεσιμότητα στο σχετικό πρόγραμμα της Vodafone για το Δασκαλειό Κερατέας. H Nova ήδη μου είπε ότι δεν δίνει διαθεσιμότητα.
Τελικά είναι μονόδρομος το COSMOTE WIFI 5G (ή άλλοι τρόποι τύπου Frog/ExtraSim) που το δίκτυο χτυπάει 500+.
Και η Cosmote το ξέρει ότι έτσι είναι σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, γιαυτό και χτυπάει τις τιμές...
Όταν οι άλλες 2 γίνουν σοβαρές εταιρείες, ίσως πέσουν οι τιμές.
Να τονίσω ότι η περιοχή δεν έχει διαθεσιμότητα ADSL, λόγω έλλειψης γραμμών.
Η σχετική αίτηση ανανεώνεται από το 2018 χωρίς επιτυχία.
Η απάντηση:
"Με βάση τη συνομιλία επιθυμείτε ενημέρωση σχετικά με την κάλυψη βάσει της παραπάνω περιοχής που αναφέρετε. Μετά από έλεγχο, παρόλο που υπάρχουν σταθμοί να εξυπηρετούν την περιοχή φαίνεται ότι υπάρχει ένα ζήτημα διεισδυτικότητας στο συγκεκριμένο σημείο. Αυτό συμβαίνει πιθανότατα λόγω της μορφολογίας της περιοχής, στην δόμηση του κτηρίου ή λόγω εμποδίων μεταξύ των σταθμών και του σημείου που βρίσκεστε ή από την απόσταση των σταθμών από το σημείο ή σε περίπτωση που έχει προκύψει κάποια ανακατανομή στο δίκτυο με αποτέλεσμα να επηρεαστεί το παραπάνω σημείο αλλά και άλλα σημεία στην περιοχή, στη συχνότητα που έχουν ρυθμιστεί οι συγκεκριμένοι σταθμοί, στο προς τα που κοιτάνε οι κυψέλες του και άλλοι σχετικοί παράγοντες. Η εταιρεία τα γνωρίζει αυτό και προσπαθεί να βελτιώσει την κάλυψη καθώς το δίκτυο μονίμως αναβαθμίζεται και επεκτείνεται και ιδιαίτερα αυτή την περίοδό που μπαίνουμε στην εποχή του 5G. Επειδή όμως σε αυτό εμπλέκονται και άλλοι εξωγενείς παράγοντες όπως είναι η έκδοση της απαραίτητης κρατικής αδείας , να βρεθεί το σημείο, εμπορικές συμφωνίες και άλλοι παρεμφερείς λόγοι δεν έχω να σας δώσω ακριβές χρονοδιάγραμμα επίλυσης του ζητήματος. Οπότε υπάρχει πιθανότητα αυτός ο τύπος ρούτερ να μην λειτουργεί ορθά. Επίσης, αυτή την περίοδο το δίκτυο μας επεκτείνεται και αναβαθμίζεται ώστε να μην υπάρχουν τέτοιου τύπου ζητήματα και για να υπάρχει καλύτερη εμπειρία χρήσης του δικτύου από τους συνδρομητές μας. Με την πάροδο του χρόνου και την ολοκλήρωση των ενεργειών αυτών θα υπάρξει βελτίωση γενικότερα στο 5g δίκτυο μας."
Ρώτησα αν δεν θα πιάνει και απάντησε:
"Πολύ σωστά πιθανόν να υπάρχουν δυσλειτουργίες μέσω του ρούτερ αυτού και αυτό λόγω των ζητημάτων που παρουσιάζονται."COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.
-
05-02-25, 16:34 Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #339
κάλεσα για να αλλάξω το adsl + booster που έχω με το 5g 100 wifi και μου λένε πως στην περιοχή μου φαίνεται να υποστηρίζεται μόνο το 50mbps ενώ με 5g στο κινητό μου σε καλές ώρες έχω δει να πιάνω και 200 ..τρελά πράγματα
περιμένω να με καλέσουν πίσω μόλις το δούνε
εντωμεταξύ ζητάνε ρήτρα και για το adsl και για το booster γιατί λένε θεωρείται άλλη υπηρεσία και όχι αναβάθμιση ΕΛΛΑΔΑ 2025
-
05-02-25, 16:51 Re: Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #340
Οι τιμές είναι ΟΚ, αντίστοιχες με τα VDSL πακέτα. Όταν αρχίσει να δίνει παροχές σε καρτοκινητά σε αυτό το πρόγραμμα, τότε θα αξίζει. Εγώ για αυτό έχω τα σταθερά ακόμα στην cosmote. Είναι 8 ευρώ παραπάνω το πάγιο (17 ευρώ 24αρα vodafone-25 ευρώ 24αρα cosmote, 21 ευρώ 300αρα vodafone-29 ευρώ 300αρα cosmote), αλλά γλυτώνεις δύο 13αρες κάρτες το μήνα. Το πάγιο δύσκολο να πέσει, άντε να δώσουν κάνα δωρεάν μήνα. Και στο συγκεκριμένο πρόγραμμα παίζει ρόλο και το 5G δίκτυο της cosmote που είναι καλύτερο από των άλλων.
- - - Updated - - -
Αν τους πιέσεις θα στα καταργήσουν αζημίως, το έχουν ξαναδώσει.
-
05-02-25, 22:33 Απάντηση: Re: Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #341Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
06-02-25, 01:05 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #342
-
06-02-25, 04:58 Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #343
Ερώτηση... Ξέρουμε αν ο εξοπλισμός είναι ξεκλειδωτος; Η είναι νωρίς ακόμα;
- - - Updated - - -
Αν το πάγιο είναι μεγαλύτερο θα το θεωρούσα αναβάθμιση...
Αν είναι μικρότερο ότι σου λένε..
- - - Updated - - -
Και πως είπαμε ότι παίρνεις τις παροχές αυτές;-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
06-02-25, 09:40 Re: Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #344
-
06-02-25, 12:08 Απάντηση: Re: Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #345
Bookmarks