Εμφάνιση 211-225 από 371
Θέμα: COSMOTE 5G WiFi
-
28-01-25, 17:27 Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #211
-
28-01-25, 18:03 Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #212
Θα συζητάμε πολύ ώρα με το Bot? Σε τρολλαρει επίσημα και βρήκε και τον άνθρωπο που είναι κάθε 3 και λίγο στο Πύργο του ΟΤΕ που ούτε εκεί σου παίζει με 3 διαφορετικά κινητά που πήρες μαζί να δοκιμάσεις business και μη.
Προδιαγραφές και βλακείες, τη ροδα του τζοκερ με τα μπαλάκια χρησιμοποιούν με νούμερα μέσα και τραβανε κάθε μέρα από ένα. Στον τυχερό ανοίγουν το SA
-
28-01-25, 18:04 Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #213
-
28-01-25, 18:05 Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #214There's no substitute for experience
CorollaClub
-
28-01-25, 20:39 Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #215
Χμμ.. εντάξει ο φίλος μας μπορεί να έχει δίκιο σε κάποια πράγματα που μας λέει,
και εμείς δεν ξέρουμε σίγουρα τι παιχνίδι κάνει η Cosmote..
Κατ' αρχάς η Cosmote έκανε μία δημόσια παρουσίαση για το 5G SA εδώ,
https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr...e-5g-plus.html
λέγοντας διάφορα..
Σαφώς φαινόταν ότι απευθυνόταν σε όλους τους συνδρομητές της..
Εκεί έχει και την τελευταία ανημέρωση..
Ποιες είναι οι συμβατές συσκευές;
Οι κατασκευαστές που υποστηρίζουν πρώτοι το COSMOTE 5G+ είναι η Samsung με τα Galaxy S23 και S24, S23+ και S24+, S23 και S24 Ultra και η Xiaomi με τα μοντέλα 13, 13 Pro και 14.
Επιπρόσθετα, θα πρέπει να είναι εγκατεστημένη στη συσκευή η τελευταία έκδοση του λογισμικού. Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές,
όλο και περισσότερες συσκευές θα πιστοποιούνται σταδιακά και θα παρέχουν πρόσβαση στο COSMOTE 5G+.
και η αλήθεια είναι ότι θυμάμαι, όταν πρωτοείπε η Cosmote για 1η φορά περί SA,
είχε πει και για εμπορική εκμετάλλευση του.
Τώρα εγώ έχω παρατήσει τους τελευταίους μήνες την πραγματική καθημερινή ενημέρωση περί του SA,
από άλλα Forum που ασχολούνται πολύ με τα κινητά, οπότε δεν έχω ιδέα τι γίνεται τώρα..
πχ τώρα που έριξα μία ματιά λέει ένας..
- Έχω s24 ultra γιατί δεν βλεπω πουθενα SA ?
- Του λέει ο άλλος μήπως δεν βάλανε τον αριθμό σου στην "λίστα" για SA.. ?
και πριν διάβασα παραπάνω στην σελίδα του ΟΤΕ..
Επιπλέον οφέλη για τη βιομηχανία και τις επιχειρήσεις μέσα από καινοτόμες εφαρμογές,
όπως το dynamic network slicing, που θα προσφέρει σε επιλεγμένα segments πελατών καλύτερη εμπειρία και περισσότερες δυνατότητες.
ιδίως τώρα που έβγαλε και τα νέα εμπορικά πακέτα..
- - - Updated - - -
Βρε Oav051, τώρα με το Business 3Gbps μήπως να τους πάρεις κανένα τηλ και να τους πεις χρειάζομαι και σύνδεση SA με το S24 Ultra
να δούμε τι θα σου πουν ?
Ρίξτους και κανένα..
- Χρειάζομαι ταχύτερη απόκριση (latency) &
- Καλύτερη εμπειρία συνδεσιμότητας, μέσω του dynamic network slicing.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iris07 : 28-01-25 στις 20:49.
-
28-01-25, 20:56 Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #216
-
28-01-25, 21:12 Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #217
Ότι να'ναι. Ο άλλος αφού μας πούλησε το NSA ότι είναι φθηνότερο και καλύτερο μας ειρωνεύεται κι όλας...
Τέλος πάντων.
Δε μπορώ να ξέρω ακριβώς γιατί κάποιος έχει SA και ο άλλος όχι. Έχει να κάνει ξεκάθαρα με το αν η συσκευή στέλνει το capability στο δίκτυο. Αν από την άλλη η cosmote κάνει IMSI provisioning θα πρέπει να μιλήσετε μαζί τους γιατί το ΙΜΕΙ σας δεν έχει μπει στο range που έχουν καταχωρήσει στο core network τους.
Αν πάλι έχετε SA activated και κάνετε attach σε LTE ως anchor band για NSA τότε η κοσμοτε θα έχει βάλει τον SA SIB priority χαμηλότερο στην περιοχή σας για να μη φορτώνει άδικα με signalling το 5g. Για όλα υπάρχει εξήγηση, αρκεί να μην υπάρχει ειρωνεία.
Όσον αφορά τα Τέμπη, αν ήξερες ότι κάποιοι από εμάς χάσαμε γνωστούς σε αυτό το τραίνο, δε θα το ανέφερες ούτε σαν πλάκα. Δεν είναι θέμα που κολλάει παντού.
- - - Updated - - -
Δε μπορώ να ξέρω ποιες συσκευές ή να το πω καλύτερα variants υποστηρίζονται από κάθε πάροχο παγκοσμίως, καθώς δε μένω καν Ελλάδα.
-
28-01-25, 21:20 Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #218
Αρκετοί από εμάς που γράφουμε, μένουμε Ελλάδα. Αρκετοί από εμάς γράφουμε σε ενα τεχνολογικό forum , απο τα καλύτερα στον Κόσμο. Αρκετοί από εμάς έχουμε την γνώση και την τεχνολογία να δούμε και να έχουμε SA.
Αρκετοί από εμάς έχουμε και ψιλό άμεση επαφή με την Cosmote.
Κάτσε να σου πω λοιπόν να γελάσεις.
Δεν έχουμε δει SA πουθενα , στα κινητά μας.
-
28-01-25, 21:30 Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #219
Παιδιά έχετε ξεφύγει λίγο στην συζήτηση εδώ το θέμα αφορά το συγκεκριμένο πρόγραμμα και όχι το SA …
-
28-01-25, 21:33 Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #220
-
28-01-25, 21:47 Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #221
-
28-01-25, 22:18 Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #222
Δε ξέρω τις ρυθμίσεις της κοσμοτε και το σταματώ εδώ. Αν θες να ζητήσεις εξήγηση από την Κοσμοτε γιατί δεν παίζει στη συσκευή σου, κάνε ένα ticket μαζί τους μαζι με το IMEI/IMSI και καλή τύχη. Σε best effort service δε ξέρω πόσο κέρδος θα είχες να παίζεις με SA, ίσως λίγο στο session establishment... Το slicing κάνει τη διαφορά για ping, packet loss κτλ κτλ...
-
28-01-25, 23:54 Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #223
Το netmonster τι λέει;
- - - Updated - - -
=Netmonster....
Σου δίνει τις σχετικές πληροφορίες...
- - - Updated - - -
Στο sa κομμάτι μέχρις στιγμής δεν μπαίνουν όλες οι συσκευές... Μόνο συγκεκριμένες εγκεκριμένες από τον πάροχο...-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
29-01-25, 00:04 Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #224
-
29-01-25, 02:27 Απάντηση: COSMOTE 5G WiFi #225-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
Bookmarks