Σελ. 18 από 44 ΠρώτηΠρώτη ... 8131617181920232838 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 256-270 από 660
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    3G/1.5G
    ISP
    COSMOTE
    Router
    ZTE ZXHN F8648P
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από netblues Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μιας και ειμαστε στο thread του 3Gigabit, δεν κατανοω ολη αυτη τη off topic καρμιρια.
    Κάτσε να δεις τι έχει να γίνει στο τοπικ του 10G

Downloads
    15
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    ISP
    OTEnet
    Router
    FRITZ!Box 5590
    Την πατατα την εχει φαει για αρχη ο παροχος, γιατι δεν εχει τιποτε αλλο να δωσει, αλλα νιωθει ανταγωνισμο.
    Το ζητουμενο ειναι να εισπρατει το 50ρικο, με οποιδηποτε τροπο. (με tv, με bundle κινητης, με οτι αλλο σκεφτει).
    Οταν λες ποιοτικια, πιο σταθερα και πιο προβλεψιμα δεν ξερω τι εννοεις. Το Internet παντα best effort ηταν και εχει βελτιωθει στα σημεια πολυ.
    Απο κει και περα, και μισθωμενο να πληρωσεις, το πολυ πολυ να παρεις και δευτερο κυκλωμα ως backup, εναν account manager να κλαιγεσαι, και λιγο χτυπημα στη πλατη,
    Στο τσακιρ κεφι, να αγορασεις και direct peering σε κανενα Amsix να μην σε πιτταρει το transit.

Οσο τα καθρεφτακια δινονται σε τιμες faux bijoux, θα τα παρουμε, γιατι οχι? Αυτο που σημερα διαφημιζεται ως high tech, αυριο ειναι mainstream και σε χ χρονια παρωχημενη μπουρουχα.
    Οσοι ασχολουνται με το θεμα, ειτε επαγγελματικα, είτε απο hobby, είτε επειδή έχουν την corner business need, ειτε επειδη απλα εχουν μια μεγαλυτερη δοση ματαιοδοξιας απο τους υπολοιπους θα το παρουν τωρα.
    Οι υπολοιποι οταν γινει mainstream.

Οποτε ναι, τα 70 ειναι προς το παρον μαλλον πολλα, για να ψωνισουν οι εγκαβλοι και οι λιγοι που το χρειαζονται.
    Η ΔΕΗ ειχει πει οτι θα δωσει 2.5 και εδωσε 1, αλλα με εξοπλισμο xgpon. To θεωρω βεβαιο οτι θα απαντησει στον ΟΤΕ συντομα, δινοντας 5ρι. συμμετρικό (Ι wish), σε παρομοια τιμη.
    Καπως ετσι η 3ρα θα πεσει στο 50ρικο, και το 1g κατω απο 40, στη τιμη που το δινει και τωρα ο οτε δλδ σε direct προσφορες.
    Θα μεινει και μια entry level 500ρα (η οποια δεν θα επρεπε να εχει υπαρξει ποτέ, 300 entry και μετα 1000 αλλα τωρα παει εγινε) κατω απο τα 30, για να μην εχουν λογο υπαρξης τα xdsl.

- - - Updated - - -
    Ποιοτικά = γρήγορα + σταθερά (χωρίς διακοπές και βλάβες - δηλ off line χρόνο ή πεσμένα backbone links) + προβλέψιμα (όχι την μια μέρα η γραμμή σου να αποδίδει 1G και την άλλη 100Μ, όχι άλλο latency στις 08.00 και άλλο στις 20.00)

Επι της ουσιας δε διαφωνούμε/δέχομαι αυτά που λες, λέω όμως επιπλέον οτι επειδή είναι πιθανό στην γραμμή (/32) πολλών να βρεθεί κάποιος με περισσότερα χρήματα/περισσότερη ματαιοδοξία/περισσότερη 'βλακεία', το να πουλάει ο ΟΤΕ 3G και αύριο 5G, σε XGPON πόρτες (και 1G σε GPON) χωρίς να ξεκαθαρίζει την QoS στρατηγική του για τους υπόλοιπους, είναι poor customer-centric ethics.

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ερώτηση...
    Η πρώτη μεταφορική που έχασε τον εξοπλισμό δεν φαινόταν ότι δεν παραλαβες;
    Είχαν υπογραφή σου; Η κάτι που να δείχνει ότι παρέλαβες;
    Πώς έβγαλες άκρη με τον πάροχο; Για την αποχρεωση...
    Όσο για τον τεχνικό θα έπρεπε ίσως να τον έχεις γράψει με βίντεο ξέρω γω Η να σου έδινε κάποιο αποδεικτικό παραλαβής....
    Αλλιώς εγώ δεν θα του τον έδινα και θα τον πήγαινα ο ίδιος σε κατάστημα...

- - - Updated - - -

Πλέον χρειάζεται διάβασα και κάποιο άλλο στοιχείο εκτός από το sn...
    Αλίμονο όμως αν οι τεχνικοί δεν ξέρουν τη δουλειά τους....
    Εμείς θα τους κάνουμε τη δουλειά;
    Και αν είναι κάποιος πελάτης που δεν ξέρει;
    Ήταν λάθος μου που εμπιστεύθηκα εκπρόσωπο της εταιρείας και του παρέδωσα εξοπλισμό, χωρίς να πάρω έγγραφο στα χέρια μου. Τον ρώτησα αν πρέπει να τον επιστρέψω σε κατάστημα COSMOTE και απάντησε ότι παραλαμβάνει ο ίδιος παλιό εξοπλισμό. Εννοείται ότι δεν τον ξανακάνω χωρίς έγγραφο, κακώς έδειξα καλή πίστη στις διαδικασίες τους. Όταν έφτασε η χρέωση στον λογαριασμό δεν είχα τίποτα στα χέρια μου και θεώρησα ότι δεν θα με πιστέψουν. Τους έδωσα ημερομηνία και ώρα εγκατάστασης, μήπως βρουν τον τεχνικό τους και παραδεχτεί ότι παρέλειψε να δηλώσει την απόσυρση του εξοπλισμού από τον ίδιο. Ευτυχώς με πίστεψαν και επέστρεψαν τα χρήματα.

Στην περίπτωση της μεταφορικής, πάλι σκεφτόμουν ότι θα είχα θέμα. Ναι μεν δεν είχαν την υπογραφή μου, αλλά ήταν παράξενο που έστειλαν σε ξεχωριστά πακέτα το ONT και το router. Κάτι έψαξαν και μου είπαν ότι θα επιστραφούν κι εκεί τα χρήματα. Ίσως απλά γνωρίζουν ότι υπάρχουν ζητήματα στην τήρηση των διαδικασιών και αίρουν τη χρέωση όταν το επισημαίνει ο πελάτης.

Στη δική μου περίπτωση ο τεχνικός που έφερε το router δεν γνώριζε ότι πρέπει να δηλωθεί στα συστήματα της COSMOTE και τα πάλευε μία ώρα. Τελικά πήρε τηλέφωνο στο back-office και τον ενημέρωσαν σχετικά. Επίσης δεν ήξερε γιατί δεν δουλεύουν οι εισερχόμενες κλήσεις, ενώ δουλεύουν οι εξερχόμενες. Είναι θέμα ενημέρωσης των συστημάτων των παρόχων κατά τη φορητότητα, που θέλει μερικές ώρες. Οπότε όσο πιο πολλά ξέρουμε, τόσο καλύτερα καλύπτουμε τα κενά ενημέρωσης που συναντάμε. Αν κάποιος πελάτης δεν ξέρει, τότε θα ταλαιπωρηθεί περισσότερο.

Για παράδειγμα οι τεχνικοί οπτικών ινών πάνε και βάζουν το ONT, όπου τους βολεύει με διάφορα προσχήματα, προκειμένου να γλιτώσουν χρόνο. Σε εμένα πήγαν να το βάλουν στην κουζίνα επειδή ήταν πιο κοντά στο floor box. Όταν τους είπα ότι δεν με εξυπηρετεί στην κουζίνα, έβγαλε το βιβλιαράκι του και μου είπε θα το βάλει όπου λέει το σχέδιο. Εκεί του απάντησα ότι δεν γίνεται να έχει σχέδιο, αφού είναι ο πρώτος που μπαίνει στο σπίτι μου.

Το έχω δει σε διάφορες εγκαταστάσεις, ότι προσπαθούν με διάφορες δικαιολογίες να βάλουν το ONT κοντά στο floor box, για να γλιτώσουν ώρες πέρασματιος καναλιών. Κι όταν ρωτάω τον ιδιοκτήτη γιατί δεν επέμεινε να μπει εκεί που είναι ο υπολογιστής, μου λέει "ο τεχνικός είπε ότι εδώ μπαίνει". Τους ψαρώνουν με δικαιολογίες.
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    Router
    Leox -> MikroTik hAP ac²
    Να φανταστώ εμείς οι του Βύρωνα-Παγκράτι που το δίκτυο είναι Βόντα circa 2018 δεν θα το δούμε ούτε με κιάλια έτσι? Δεν έχω ακούσει τώρα τελευταία την κόκκινη να έχει δράση στην ανάπτυξη-αναβάθμιση των δικτύων της...

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ
    Router
    Pfsense+ UDMPro Max
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Jaisonas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να φανταστώ εμείς οι του Βύρωνα-Παγκράτι που το δίκτυο είναι Βόντα circa 2018 δεν θα το δούμε ούτε με κιάλια έτσι? Δεν έχω ακούσει τώρα τελευταία την κόκκινη να έχει δράση στην ανάπτυξη-αναβάθμιση των δικτύων της...
    βυρωνα ειστε και με inalan . Ποιο πιθανο το βλεπω .

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbps/500Mbps
    ISP
    Cosmote
    Router
    LEOX LXT-010H-D - Pfsense
    Μου κάνει πάντως μεγάλη εντύπωση που είναι σχεδόν μία εβδομάδα που έχουν ανακοινωθεί τα πακέτα 3gbps και δεν έχουμε κάποιον να έχει αναβαθμιστεί...

Καμία εικόνα για τις περιοχές που είναι μέχρι 1gbps έχουμε;

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ
    Router
    Pfsense+ UDMPro Max
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από AlexanderK83 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μου κάνει πάντως μεγάλη εντύπωση που είναι σχεδόν μία εβδομάδα που έχουν ανακοινωθεί τα πακέτα 3gbps και δεν έχουμε κάποιον να έχει αναβαθμιστεί...

Καμία εικόνα για τις περιοχές που είναι μέχρι 1gbps έχουμε;
    βυρωνας , καισσαρινη , Παγκράτι (Δ.Αθηνας - Comote δικτυο) Τιποτα ακομα.
    Νέα Σμύρνη bussines 3Gpbs το δείχνει άλλα δεν το βλεπουν active στο SAP

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 + 110/11 + 400/20
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    DSLAM
    Wind - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Fritz! VDSL + 5G
    SNR / Attn
    19(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από AlexanderK83 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είμαστε σε αναμονή τεχνικού..
    Φταίει το Courier που θα έχουμε καθυστέρηση..
    https://www.adslgr.com/forum/threads...48P-by-Cosmote

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΛΑΤΣΙ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ipo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το έχω δει σε διάφορες εγκαταστάσεις, ότι προσπαθούν με διάφορες δικαιολογίες να βάλουν το ONT κοντά στο floor box, για να γλιτώσουν ώρες πέρασματιος καναλιών. Κι όταν ρωτάω τον ιδιοκτήτη γιατί δεν επέμεινε να μπει εκεί που είναι ο υπολογιστής, μου λέει "ο τεχνικός είπε ότι εδώ μπαίνει". Τους ψαρώνουν με δικαιολογίες.
    Φίλε μου, λογικό είναι αυτό, δεν είναι κάτι το περίεργο.

Το πριζάκι όπου θα καταλήξει η οπτική, σαφώς και θα πρέπει να είναι κοντά στο σημείο τρυπήματος.
    Δεν σου λέω να βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την τρύπα, αλλά όπως καταλαβαίνεις, ο τεχνικός δεν μπορεί να διατρέξει το μισό σπίτι μέχρι την άλλη άκρη, επειδή έτσι μας βολεύει εμάς.
    NetBSD Rocks!
    http://www.netbsd.org

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    3G/1.5G
    ISP
    COSMOTE
    Router
    ZTE ZXHN F8648P
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Mosfet Εμφάνιση μηνυμάτων

Το πριζάκι όπου θα καταλήξει η οπτική, σαφώς και θα πρέπει να είναι κοντά στο σημείο τρυπήματος.
    Δεν σου λέω να βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την τρύπα, αλλά όπως καταλαβαίνεις, ο τεχνικός δεν μπορεί να διατρέξει το μισό σπίτι μέχρι την άλλη άκρη, επειδή έτσι μας βολεύει εμάς.
    Το καλύτερο σενάριο για αυτούς είναι όσο πιο κοντά στην τρύπα.
    Και όμως εμένα πήγε βόλτα την ίνα σε κρεβατοκάμαρα μέσα σε ντουλάπα και όλα οκ.
    Μια ώρα παραπάνω δουλειά.
    Νταξ του έδειξα ένα κομμάτι μουσακά και λύγισε.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 + 110/11 + 400/20
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    DSLAM
    Wind - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Fritz! VDSL + 5G
    SNR / Attn
    19(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Με λίγο πουρμπουάρ διάφορα μπορούν να γίνουν..
    Υπάρχει και η υπηρεσία με χρέωση της Cosmote..

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Την πατατα την εχει φαει για αρχη ο παροχος, γιατι δεν εχει τιποτε αλλο να δωσει, αλλα νιωθει ανταγωνισμο.
    Το ζητουμενο ειναι να εισπρατει το 50ρικο, με οποιδηποτε τροπο. (με tv, με bundle κινητης, με οτι αλλο σκεφτει).
    Οταν λες ποιοτικια, πιο σταθερα και πιο προβλεψιμα δεν ξερω τι εννοεις. Το Internet παντα best effort ηταν και εχει βελτιωθει στα σημεια πολυ.
    Απο κει και περα, και μισθωμενο να πληρωσεις, το πολυ πολυ να παρεις και δευτερο κυκλωμα ως backup, εναν account manager να κλαιγεσαι, και λιγο χτυπημα στη πλατη,
    Στο τσακιρ κεφι, να αγορασεις και direct peering σε κανενα Amsix να μην σε πιτταρει το transit.

Οσο τα καθρεφτακια δινονται σε τιμες faux bijoux, θα τα παρουμε, γιατι οχι? Αυτο που σημερα διαφημιζεται ως high tech, αυριο ειναι mainstream και σε χ χρονια παρωχημενη μπουρουχα.
    Οσοι ασχολουνται με το θεμα, ειτε επαγγελματικα, είτε απο hobby, είτε επειδή έχουν την corner business need, ειτε επειδη απλα εχουν μια μεγαλυτερη δοση ματαιοδοξιας απο τους υπολοιπους θα το παρουν τωρα.
    Οι υπολοιποι οταν γινει mainstream.

Οποτε ναι, τα 70 ειναι προς το παρον μαλλον πολλα, για να ψωνισουν οι εγκαβλοι και οι λιγοι που το χρειαζονται.
    Η ΔΕΗ ειχει πει οτι θα δωσει 2.5 και εδωσε 1, αλλα με εξοπλισμο xgpon. To θεωρω βεβαιο οτι θα απαντησει στον ΟΤΕ συντομα, δινοντας 5ρι. συμμετρικό (Ι wish), σε παρομοια τιμη.
    Καπως ετσι η 3ρα θα πεσει στο 50ρικο, και το 1g κατω απο 40, στη τιμη που το δινει και τωρα ο οτε δλδ σε direct προσφορες.
    Θα μεινει και μια entry level 500ρα (η οποια δεν θα επρεπε να εχει υπαρξει ποτέ, 300 entry και μετα 1000 αλλα τωρα παει εγινε) κατω απο τα 30, για να μην εχουν λογο υπαρξης τα xdsl.

- - - Updated - - -

Μιας και ειμαστε στο thread του 3Gigabit, δεν κατανοω ολη αυτη τη off topic καρμιρια.
    Συζήτηση κάνουμε, άποψη λέμε, ελευθερία λόγου έχουμε...
    Είπα πάντως ότι όποιος το έχει ανάγκη για δουλειά πχ, μπορεί να πάει και πιο πάνω... Με πολύ αγάπη.....
    Καρμιρια πάντως δεν είναι... Τη λέξη αυτή στην επιστρέφω ακέραια πίσω. Ίσως θα ήταν ανάλογα τις δυνατότητες του καθενός.. Αλλά και πάλι δεν το λες έτσι όπως το είπες...
    Καρμίρης πρακτικά δεν ήμουν ποτέ..
    Ανοίγματα κάνω πολλές φορές ακόμα και εκεί που δεν φτάνει το χέρι μου..
    Εγώ πάντως αναφέρθηκα πιο πολύ στους εξοπλισμούς που πλέον πνίγονται πάρα πολύ εύκολα.... Κάποιος που το χρειάζεται πραγματικά μπορεί να γίνει και datacenter αν θέλει....
    Τέλος, εκεί στον ΟΤΕ, ας αφήσουν τα σάπια και ας δώσουν καλύτερες τιμές στο λαό...
    Αυτά... Ας μην είμαι άλλο ΟΤ...

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ipo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ήταν λάθος μου που εμπιστεύθηκα εκπρόσωπο της εταιρείας και του παρέδωσα εξοπλισμό, χωρίς να πάρω έγγραφο στα χέρια μου. Τον ρώτησα αν πρέπει να τον επιστρέψω σε κατάστημα COSMOTE και απάντησε ότι παραλαμβάνει ο ίδιος παλιό εξοπλισμό. Εννοείται ότι δεν τον ξανακάνω χωρίς έγγραφο, κακώς έδειξα καλή πίστη στις διαδικασίες τους. Όταν έφτασε η χρέωση στον λογαριασμό δεν είχα τίποτα στα χέρια μου και θεώρησα ότι δεν θα με πιστέψουν. Τους έδωσα ημερομηνία και ώρα εγκατάστασης, μήπως βρουν τον τεχνικό τους και παραδεχτεί ότι παρέλειψε να δηλώσει την απόσυρση του εξοπλισμού από τον ίδιο. Ευτυχώς με πίστεψαν και επέστρεψαν τα χρήματα.

Στην περίπτωση της μεταφορικής, πάλι σκεφτόμουν ότι θα είχα θέμα. Ναι μεν δεν είχαν την υπογραφή μου, αλλά ήταν παράξενο που έστειλαν σε ξεχωριστά πακέτα το ONT και το router. Κάτι έψαξαν και μου είπαν ότι θα επιστραφούν κι εκεί τα χρήματα. Ίσως απλά γνωρίζουν ότι υπάρχουν ζητήματα στην τήρηση των διαδικασιών και αίρουν τη χρέωση όταν το επισημαίνει ο πελάτης.

Στη δική μου περίπτωση ο τεχνικός που έφερε το router δεν γνώριζε ότι πρέπει να δηλωθεί στα συστήματα της COSMOTE και τα πάλευε μία ώρα. Τελικά πήρε τηλέφωνο στο back-office και τον ενημέρωσαν σχετικά. Επίσης δεν ήξερε γιατί δεν δουλεύουν οι εισερχόμενες κλήσεις, ενώ δουλεύουν οι εξερχόμενες. Είναι θέμα ενημέρωσης των συστημάτων των παρόχων κατά τη φορητότητα, που θέλει μερικές ώρες. Οπότε όσο πιο πολλά ξέρουμε, τόσο καλύτερα καλύπτουμε τα κενά ενημέρωσης που συναντάμε. Αν κάποιος πελάτης δεν ξέρει, τότε θα ταλαιπωρηθεί περισσότερο.

Για παράδειγμα οι τεχνικοί οπτικών ινών πάνε και βάζουν το ONT, όπου τους βολεύει με διάφορα προσχήματα, προκειμένου να γλιτώσουν χρόνο. Σε εμένα πήγαν να το βάλουν στην κουζίνα επειδή ήταν πιο κοντά στο floor box. Όταν τους είπα ότι δεν με εξυπηρετεί στην κουζίνα, έβγαλε το βιβλιαράκι του και μου είπε θα το βάλει όπου λέει το σχέδιο. Εκεί του απάντησα ότι δεν γίνεται να έχει σχέδιο, αφού είναι ο πρώτος που μπαίνει στο σπίτι μου.

Εγώ τη πρώτη φορά που έκανα αίτηση σε κατάστημα πήρα το ρούτερ από εκεί και μου έστειλαν μετά μόνο το οντ...
    Μετά που ακυρώθηκε η αίτηση και έγινε από μακριά νέα μου έστειλαν νέα αλλά δεν ξέρω τι έστειλαν διότι δεν τα παρέλαβα επειδή ήδη είχα τα πρώτα...
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart

Ο τεχνικός έχει οδηγία από τον πάροχο του οποίου είμαστε πελάτες, να σεβαστεί τόσο τους κοινόχρηστους χώρους, όσο και τους ιδιωτικούς, ώστε να η οπτική ίνα να μη δημιουργεί θέματα καλαισθησίας, ασφάλειας και λειτουργικότητας. Κανονικά έρχεται πρώτα στον χώρο μηχανικός που συζητάει με διαχειριστές και ιδιοκτήτες πού θα μπουν και κάνει σχέδιο, κάθετης, BEP, floor box και οριζόντιας. Υπάρχει σχετική συζήτηση εδώ.

Το πρόβλημα είναι ότι μόλις δουν κάποιον άσχετο, προσπαθούν να ελαχιστοποιήσουν τη δουλειά και να βάλουν την οπτική πρίζα όσο πιο κοντά στο floor box μπορούν. Δεν φαντάζεσαι πόσες φορές έχω δει να έχει μπει η οπτική πρίζα σε σημείο που δεν εξυπηρετεί καθόλου τον πελάτη, επειδή βόλευε τον τεχνικό για να ξεμπερδέψει πιο γρήγορα. Τελικά ο πελάτης έμεινε με το router σε σημείο που δεν εξυπηρετεί το σπίτι.

Σε εμένα προσπάθησαν να βάλουν την οπτική πρίζα πάνω από τον νεροχύτη, επειδή ήταν πιο κοντά στο floor box και έβγαλαν το μπλοκάκι τους λέγοντας "θα κάνω ό,τι λέει το σχέδιο", προσπαθώντας να με πείσουν ότι κάποιος μηχανικός (που δεν είχε μπει κανένας στο σπίτι μου) είχε υποδείξει εκείνο το σημείο, καταγεγραμμένο στο μπλοκάκι.
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Περιοχή
    Σταμάτα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    2* FTTH 1000/100 Cosmote
    ISP
    Cosmote
    Router
    2* Fritz 5530 Fiber-Asus
    SNR / Attn
    -15(dB) / -15(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Καμμιά εικόνα για το πότε θα προστεθούν και άλλα ΑΚ στην διαθεσιμότητα άραγε θα μάθουμε;

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    Cosmote
    Router
    MikroTik

Εμένα πάντως το φέρανε ακριβώς εκεί που τους ζήτησα χωρίς καμία διαμαρτυρία. Και ο μηχανικός που έκανε την μελέτη εξ'αρχής συμφώνησε και το συνεργείο όταν ήρθε να κάνει την εγκατάσταση.

Δεν ήταν μακρυά από άποψη μέτρων, αλλά χρειάστηκε να περάσει/τρυπήσει 3 τοίχους για να φτάσει στο rack μου.
    Αν το άφηνα σε αυτούς θα το φέρνανε απλά στην είσοδο του σπιτιού (που δεν έχει ούτε ρεύμα ούτε τίποτε άλλο) και θα το παράταγαν εκεί γιατί σαφώς θα τους βόλευε και θα τελείωναν 3-4 ώρες νωρίτερα (μιας και φέρνοντας στο γραφείο κάνανε ζημιά στα ρεύματα τρυπώντας τον τοίχο και έπρεπε να ματίσουν καλώδια και να κάνουν μερεμέτι).

Σελ. 18 από 44 ΠρώτηΠρώτη ... 8131617181920232838 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία