Εμφάνιση 646-653 από 653
Θέμα: COSMOTE Fiber 3Gbps
-
11-02-25, 16:24 Απάντηση: COSMOTE Fiber 3Gbps #646There's no substitute for experience
CorollaClub
-
11-02-25, 16:44 Απάντηση: COSMOTE Fiber 3Gbps #647
- - - Updated - - -
Update:
Νταξ, π@π@ρια..
Μπήκα για έλεγχο διαθεσιμότητας στο site του ΟΤΕ, αλλά δε δείχνει 3Gbps, μέχρι 1 λεει..
Το είδα το πακέτο να υπάρχει στο gigabit voucher και υπέθεσα πως όσα εμφανίζει εκεί είναι διαθέσιμα, ειδικά από τη στιγμή που στο προηγούμενο βήμα έχεις επιλέξει διεύθυνση, αλλά μάντολες.. Προφανώς τα δείχνει όλα ανεξαιρέτως..Από το 2014 VDSL περίμενα..
Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;
-
12-02-25, 00:16 Απάντηση: COSMOTE Fiber 3Gbps #648
Ουφ.. με λαχτάρησες τώρα.. είπα έδωσε η Nova 3 Gbps ?
Μακάρι να γίνει σύντομα..
Βάλε κάτι.. μην ακούω ακόμη για ADSL..
-
12-02-25, 12:04 Απάντηση: COSMOTE Fiber 3Gbps #649
Καλημέρα φίλοι μου!!!
Δεν σας ξέχασα!
Περιμένω σήμερα από στιγμή σε στιγμή τον τεχνικό του ΟΤΕ να έρθει για να μου συνδέσει το ZTE.
Μόλις είναι όλα έτοιμα θα ενημερώσω με νεότερο μήνυμα!
- - - Updated - - -
Φίλοι μου γεια και πάλι!
Μόλις ήρθε ο τεχνικός της Cosmote αλλά δυστυχώς () έφυγε χωρίς να κάνει κάτι γιατί το καλώδιο της οπτικής ίνας του ZTE είναι διαφορετικό από το καλώδιο που έχω τώρα στο 5590.
Το πρόβλημα είναι ότι το κεντρικό πριζάκι της οπτικής ίνας βρίσκεται αρκετά μακριά από το 5590 και έχω τραβήξει καλώδιο 10 μέτρων για να συνδεθεί με το 5590.
Το καλώδιο που δίνεται μαζί με το ZTE είναι μόνο 1.5 μέτρο και έτσι δυστυχώς δεν έγινε η δουλειά!
Ούτως ή άλλως έχω ήδη αυτές τις ημέρες καλέσει την υπηρεσία HOME CONNECT της Cosmote για να μου κάνει μια προσφορά να μεταφέρω το πριζάκι εκεί που είναι το router και έτσι να λυθεί οριστικά το πρόβλημα.
Οπότε προηγείται η μεταφορά της πρίζας και έπεται η ενεργοποίηση του ZTE.
Και είχα πάρει μία χαρά...
-
12-02-25, 12:48 Απάντηση: COSMOTE Fiber 3Gbps #650
Καλημέρα.
Κρίμα.. :-|
Υπομονή τώρα..
Μερικές φορές σου ξεφεύγει κάτι.. που πιθανόν και δεν το ξέρεις..
Υπόψιν για τέτοιες εργασίες μπορείτε να βρείτε εταιρίες και τεχνικούς και από την λίστα στο
https://smartreadiness.gov.gr/egkatastates
-
12-02-25, 22:00 Απάντηση: COSMOTE Fiber 3Gbps #651
-
13-02-25, 13:20 Απάντηση: COSMOTE Fiber 3Gbps #652
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία αυτή!
Ομολογώ πως δεν το γνώριζα αλλά είναι και μια καλή ευκαιρία να μεταφέρω την πρίζα που τόσο πολύ καιρό το ήθελα και για πρακτικούς λόγους, αλλά και γιατί λόγω του ότι έχω γάτες στο σπίτι όσο να είναι 10 μέτρα καλώδιο το δαγκώνουν, το τραβάνε και μου κάνουν ζημιές.
Καιρό τώρα θέλω να μεταφέρω την πρίζα αλλά όλο το ανέβαλα λόγω κόστους.
Οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να δρομολογηθεί και αυτό για να τελειώσει!
Σε ευχαριστώ πολύ πάντως!
- - - Updated - - -
Καλησπέρα σε όλους!
Βρε παιδιά! Τι απατεώνες είναι αυτοί στον ΟΤΕ;;;;
Έχουν μια υπηρεσία το HOME CONNECT. Τους είχα ρωτήσει τι θα μου κοστίσει να μεταφέρω την πρίζα σε άλλο σημείο του σπιτιού και μου είχαν πει 100,00€ τελική τιμή.
Μου είπαν όμως ότι χρειάζεται μελέτη πριν την επίσκεψη η οποία κοστίζει 35€.
Αυτά τα χρήματα αφαιρούνται από τα 100€ (δηλαδή θα πλήρωνα 65€).
Με παίρνουν πριν από λίγο τηλέφωνο και μου ζητούσαν να κλείσουμε ραντεβού για την μεταφορά της πρίζας.
Και ρωτάω!
Το κόστος είναι 65€;
Και μου λένε όχι δεν αφαιρούνται θα πληρώσετε κανονικά 100€ (δηλαδή 100€ + 35€ = 135€)!!!
Ε, τότε ποιος ο λόγος να κάνω την μελέτη;;;;;;
Ακούσανε τα μπινελίκια τους και μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν πάλι και θα με πάρουν τηλέφωνο!!
Έλεος βρε παιδιά!!!!
-
13-02-25, 13:33 Απάντηση: COSMOTE Fiber 3Gbps #653
Καλημέρα φίλε kard..
Έχεις δίκιο 100%
- Περίμενε να φτιάξω ένα νέο Topic..
Συνεχίζουμε εδώ :
https://www.adslgr.com/forum/threads...e-Home-ConnectΤελευταία επεξεργασία από το μέλος Iris07 : 13-02-25 στις 13:43.
Bookmarks