Εννοειται οτι ακομα δεν εχουν ερθει.
Το καλο ειναι σημερα με τον τεχνικο του οτε που μου λεει ερχομαι σε λιγο .....
Του λεω αφου απο χθες εχω ενημερωσει οτι οταν ερθει το ρουτερακι θα σας παρω τηλ για το ραντεβου.
Απαντηση : Αφου εχω εγω να σου φερω τι μπλεκεις με αυτους ;;;;
πφφφφ
Ευχομαι να μου το φερουν σημερα και αυριο ο τεχνικος να το σεταρει.
Εμφάνιση 241-255 από 609
Θέμα: COSMOTE Fiber 3Gbps
-
21-01-25, 14:39 Απάντηση: COSMOTE Fiber 3Gbps #241
-
21-01-25, 14:42 Απάντηση: COSMOTE Fiber 3Gbps #242
Πρόσεξε μόνο να επικοινωνήσεις εγγράφως με COSMOTE και να τους πεις ότι μπήκε router και ONT που έφερε ο τεχνικός και ότι δεν έχεις παραλάβει από τη μεταφορική τον εξοπλισμό. Διαφορετικά θα βρεθείς σαν εμένα που δύο φορές με χρέωσαν εξοπλισμό επειδή θεώρησαν ότι έχω διπλό (τη μία φορά τον έχασε η μεταφορική, την άλλη δεν δήλωσε ο τεχνικός της COSMOTE ότι παρέλαβε ο ίδιος τον παλιό).
Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
21-01-25, 14:46 Απάντηση: COSMOTE Fiber 3Gbps #243
-
21-01-25, 14:50 Απάντηση: COSMOTE Fiber 3Gbps #244
Μακάρι να είναι 1-2 μέρες και όχι 1-2 εβδομάδες.
Πάντως, αν τελικά μπει router που φέρνει ο τεχνικός, θα πρέπει να δηλωθεί στο σύστημα της COSMOTE, ώστε να δοθεί πρόσβαση, διότι τώρα το σύστημα δίνει πρόσβαση μόνο στον σειριακό αριθμό του router το οποίο έχει δρομολογηθεί προς αποστολή. Κάποιοι τεχνικοί το γνωρίζουν, ενώ άλλοι όχι και πρέπει να τους το πεις.Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
21-01-25, 20:36 Απάντηση: COSMOTE Fiber 3Gbps #245
Μη συγκρίνετε εποχές adsl με τωρα.... τότε το bandwidth το πιάναμε για πλάκα, ήταν αντικειμενικά χαμηλή η ταχυτητα για τις ανάγκες, ακόμα και με απλό σερφάρισμα μέχρι να ανοιξει η σελίδα πίταρε η γραμμή, ένα αρχείο να κατέβαζες το ίδιο.... όλοι λίγο πολύ ήταν στριμωγμένοι και εξαντλούσαν τις υποδομές. Σήμερα με 100, 300, 500 Mbps δεν πιτάρει η γραμμή εκτός αν κατεβάζεις/ανεβάζεις το σύμπαν. Βλέπω τα στατιστικά της γραμμής μου, μιας 300αρας, είμαστε σπίτι 4 άτομα με κινητά, tablet, υπολογιστές, xbox, συν οι "εξυπνες" συσκευές που επικοινωνούν συνέχεια, και τα παιδια βλέπουν ταινίες, και εγώ είμαι σχεδόν πάντα online με το γραφείο. Ενδεικτικά δείτε τα στατιστικά της περασμένης εβδομάδας.... (φυσικά στο διάγραμμα δεν φαίνονται οι κορυφές).
-
21-01-25, 20:54 Απάντηση: COSMOTE Fiber 3Gbps #246
Τελικά πλην του jonis , έκανε κάνεις αλλος αίτηση?
Ο courier ηρθε?
-
21-01-25, 21:07 Απάντηση: COSMOTE Fiber 3Gbps #247
-
21-01-25, 21:24 Απάντηση: COSMOTE Fiber 3Gbps #248
-
21-01-25, 21:50 Απάντηση: COSMOTE Fiber 3Gbps #249
Ίσως ο τεχνικός μπερδεύτηκε και νόμιζε πως router και ont είναι χώρια στο 3άρι.
-
21-01-25, 22:47 Απάντηση: COSMOTE Fiber 3Gbps #250
-
21-01-25, 22:50 Απάντηση: COSMOTE Fiber 3Gbps #251
-
22-01-25, 00:46 Απάντηση: COSMOTE Fiber 3Gbps #252
Μπορεί να παίρνει άλλο cable/termination type.
-
22-01-25, 00:58 Απάντηση: COSMOTE Fiber 3Gbps #253
-
22-01-25, 02:08 Απάντηση: COSMOTE Fiber 3Gbps #254
Εμένα το εσωτερικό δίκτυο του σπιτιού που επί το πλείστον είναι 100αρι, μικρό μέρος 1000αρι, οι συσκευές με 2,4 στο ασύρματο και με 5 είναι πολύ λίγες.... Δύο συγκεκριμένα...
Δεν υπάρχει λόγος να πάω πάνω από 500...
Μόνο με καλώδιο σε υπολογιστή βλέπω τέτοια ταχύτητα και καλώδιο ΔΕΝ βάζω συχνά.... Με περιορίζει στα λάπτοπ... Και οι desktop που έχουν καλώδιο δεν ανάβουν συχνά...
Το κινητό μου που είναι το μοναδικό και ένα backup laptop που έχουν 5 άρα μπάντα λόγω hw περιορισμού δεν μπορούν να δουν πάνω από 300...
Κοινώς δεν βλέπω κανένα λόγο να πάω σε κάτι πάνω από 500 διότι θέλω ριζική αναδιάρθρωση αν μπορώ να το πω έτσι...
Πράγμα που προς το παρόν δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω..
Με 300/250 που είναι το max που βλέπω ασύρματα είμαι καλυμμένος....
Παλιά είχαν κάποιο νόημα οι αναβαθμίσεις στη ταχύτητα...
Πλέον έχουν αρχίσει και πνίγουν τους εξοπλισμούς μας και άρα επομένως δεν έχει νόημα...
Κάποιος που έχει πιο σύγχρονο δίκτυο η εξοπλισμό Η και το χρειάζεται για δουλειά οκ...
Εγώ πάντως έχω φτάσει τεχνολογικά σε τέλμα.... Αν επίσης μπορώ να το πω έτσι...
Εγώ με τις συσκευές μου καλύπτομαι...
Το ίδιο και οι υπόλοιποι στο σπίτι με τη 2,4 που σπάνια περνάει τα 50-90 με το ζόρι...
Γενικά δεν πέφτει πολύ καλώδιο σε χρήση...
Κυρίως ασύρματο...
Αυτά....
- - - Updated - - -
Βλέπω η πρώτη τεχνολογία που ανέφερες ότι μπορεί να κάνει χρήση 4αρων διαφορετικών συχνοτήτων μέσα σε μια ίνα...
Μπορεί όμως να παίζει παράλληλα κάποια άλλη τεχνολογία Η η πρώτη τεχνολογία που ανέφερες καταλαμβάνει όλο το φάσμα μόνη της σε μια ίνα;
- - - Updated - - -
Καλό το ερώτημα...
Αλλά προβλέπω αν όλοι είχαμε το μαχ, να πιταριζε το σύμπαν πιο γρήγορα...
Με τη τωρινή τεχνολογία δύο άτομα με 1000αρα να έχεις σε μια ίνα που κάνουν φουλ χρήση και αρχίζουν τα δύσκολα...
Όχι ότι δεν μπορεί να συμβεί το ίδιο με 5 άτομα που έχουν 500αρες... Απλά το δεύτερο σενάριο νομίζω είναι πιο δύσκολο να συμβεί...
Και πλέον με αυτές τις ταχύτητες δε νομίζω να μπορεί να πιταρει κάτι τόσο εύκολα διότι όπως λες κατεβαίνει γρήγορα και απελευθερώνει τη ταχύτητα για τους άλλους...
Τώρα αν πέσεις σε κανένα που κατεβάζει το σύμπαν....... Εκεί τι να πω.... Ας ελπίσουμε να δουλέψουν τα τυχόν qos.....
- - - Updated - - -
Ερώτηση...
Η πρώτη μεταφορική που έχασε τον εξοπλισμό δεν φαινόταν ότι δεν παραλαβες;
Είχαν υπογραφή σου; Η κάτι που να δείχνει ότι παρέλαβες;
Πώς έβγαλες άκρη με τον πάροχο; Για την αποχρεωση...
Όσο για τον τεχνικό θα έπρεπε ίσως να τον έχεις γράψει με βίντεο ξέρω γω Η να σου έδινε κάποιο αποδεικτικό παραλαβής....
Αλλιώς εγώ δεν θα του τον έδινα και θα τον πήγαινα ο ίδιος σε κατάστημα...
- - - Updated - - -
Πλέον χρειάζεται διάβασα και κάποιο άλλο στοιχείο εκτός από το sn...
Αλίμονο όμως αν οι τεχνικοί δεν ξέρουν τη δουλειά τους....
Εμείς θα τους κάνουμε τη δουλειά;
Και αν είναι κάποιος πελάτης που δεν ξέρει;
- - - Updated - - -
Σωστός στα γραφόμενα...
- - - Updated - - -
Το νέο που δίνουν για τη 3αρα είναι τελικά ΑΙΟ;-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
22-01-25, 08:58 Απάντηση: COSMOTE Fiber 3Gbps #255
Την πατατα την εχει φαει για αρχη ο παροχος, γιατι δεν εχει τιποτε αλλο να δωσει, αλλα νιωθει ανταγωνισμο.
Το ζητουμενο ειναι να εισπρατει το 50ρικο, με οποιδηποτε τροπο. (με tv, με bundle κινητης, με οτι αλλο σκεφτει).
Οταν λες ποιοτικια, πιο σταθερα και πιο προβλεψιμα δεν ξερω τι εννοεις. Το Internet παντα best effort ηταν και εχει βελτιωθει στα σημεια πολυ.
Απο κει και περα, και μισθωμενο να πληρωσεις, το πολυ πολυ να παρεις και δευτερο κυκλωμα ως backup, εναν account manager να κλαιγεσαι, και λιγο χτυπημα στη πλατη,
Στο τσακιρ κεφι, να αγορασεις και direct peering σε κανενα Amsix να μην σε πιτταρει το transit.
Οσο τα καθρεφτακια δινονται σε τιμες faux bijoux, θα τα παρουμε, γιατι οχι? Αυτο που σημερα διαφημιζεται ως high tech, αυριο ειναι mainstream και σε χ χρονια παρωχημενη μπουρουχα.
Οσοι ασχολουνται με το θεμα, ειτε επαγγελματικα, είτε απο hobby, είτε επειδή έχουν την corner business need, ειτε επειδη απλα εχουν μια μεγαλυτερη δοση ματαιοδοξιας απο τους υπολοιπους θα το παρουν τωρα.
Οι υπολοιποι οταν γινει mainstream.
Οποτε ναι, τα 70 ειναι προς το παρον μαλλον πολλα, για να ψωνισουν οι εγκαβλοι και οι λιγοι που το χρειαζονται.
Η ΔΕΗ ειχει πει οτι θα δωσει 2.5 και εδωσε 1, αλλα με εξοπλισμο xgpon. To θεωρω βεβαιο οτι θα απαντησει στον ΟΤΕ συντομα, δινοντας 5ρι. συμμετρικό (Ι wish), σε παρομοια τιμη.
Καπως ετσι η 3ρα θα πεσει στο 50ρικο, και το 1g κατω απο 40, στη τιμη που το δινει και τωρα ο οτε δλδ σε direct προσφορες.
Θα μεινει και μια entry level 500ρα (η οποια δεν θα επρεπε να εχει υπαρξει ποτέ, 300 entry και μετα 1000 αλλα τωρα παει εγινε) κατω απο τα 30, για να μην εχουν λογο υπαρξης τα xdsl.
- - - Updated - - -
Μιας και ειμαστε στο thread του 3Gigabit, δεν κατανοω ολη αυτη τη off topic καρμιρια.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος netblues : 22-01-25 στις 09:21.
Bookmarks