Σελ. 17 από 45 ΠρώτηΠρώτη ... 7121516171819222737 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 241-255 από 661
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    3G/1.5G
    ISP
    COSMOTE
    Router
    ZTE ZXHN F8648P
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Iris07 Εμφάνιση μηνυμάτων

Ακόμη δεν φάνηκαν ? :-/
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nnn Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η χειρότερη κούριερ, μακράν από την δεύτερη χειρότερη.
    Εννοειται οτι ακομα δεν εχουν ερθει.
    Το καλο ειναι σημερα με τον τεχνικο του οτε που μου λεει ερχομαι σε λιγο .....
    Του λεω αφου απο χθες εχω ενημερωσει οτι οταν ερθει το ρουτερακι θα σας παρω τηλ για το ραντεβου.
    Απαντηση : Αφου εχω εγω να σου φερω τι μπλεκεις με αυτους ;;;;
    πφφφφ
    Ευχομαι να μου το φερουν σημερα και αυριο ο τεχνικος να το σεταρει.

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jonis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εννοειται οτι ακομα δεν εχουν ερθει.
    Το καλο ειναι σημερα με τον τεχνικο του οτε που μου λεει ερχομαι σε λιγο .....
    Του λεω αφου απο χθες εχω ενημερωσει οτι οταν ερθει το ρουτερακι θα σας παρω τηλ για το ραντεβου.
    Απαντηση : Αφου εχω εγω να σου φερω τι μπλεκεις με αυτους ;;;;
    πφφφφ
    Ευχομαι να μου το φερουν σημερα και αυριο ο τεχνικος να το σεταρει.
    Πρόσεξε μόνο να επικοινωνήσεις εγγράφως με COSMOTE και να τους πεις ότι μπήκε router και ONT που έφερε ο τεχνικός και ότι δεν έχεις παραλάβει από τη μεταφορική τον εξοπλισμό. Διαφορετικά θα βρεθείς σαν εμένα που δύο φορές με χρέωσαν εξοπλισμό επειδή θεώρησαν ότι έχω διπλό (τη μία φορά τον έχασε η μεταφορική, την άλλη δεν δήλωσε ο τεχνικός της COSMOTE ότι παρέλαβε ο ίδιος τον παλιό).
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    3G/1.5G
    ISP
    COSMOTE
    Router
    ZTE ZXHN F8648P
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ipo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρόσεξε μόνο να επικοινωνήσεις εγγράφως με COSMOTE και να τους πεις ότι μπήκε router και ONT που έφερε ο τεχνικός και ότι δεν έχεις παραλάβει από τη μεταφορική τον εξοπλισμό. Διαφορετικά θα βρεθείς σαν εμένα που δύο φορές με χρέωσαν εξοπλισμό επειδή θεώρησαν ότι έχω διπλό (τη μία φορά τον έχασε η μεταφορική, την άλλη δεν δήλωσε ο τεχνικός της COSMOTE ότι παρέλαβε ο ίδιος τον παλιό).
    Για αυτο του ειπα ασε να τρεξει το θεμα οπως εχει κανονιστει με courier και ας χασουμε μια δυο μερες.

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Για αυτο του ειπα ασε να τρεξει το θεμα οπως εχει κανονιστει με courier και ας χασουμε μια δυο μερες.
    Μακάρι να είναι 1-2 μέρες και όχι 1-2 εβδομάδες.

Πάντως, αν τελικά μπει router που φέρνει ο τεχνικός, θα πρέπει να δηλωθεί στο σύστημα της COSMOTE, ώστε να δοθεί πρόσβαση, διότι τώρα το σύστημα δίνει πρόσβαση μόνο στον σειριακό αριθμό του router το οποίο έχει δρομολογηθεί προς αποστολή. Κάποιοι τεχνικοί το γνωρίζουν, ενώ άλλοι όχι και πρέπει να τους το πεις.
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150
    ISP
    Vodafone
    Router
    PS 6/Mikrotik ax2
    Μη συγκρίνετε εποχές adsl με τωρα.... τότε το bandwidth το πιάναμε για πλάκα, ήταν αντικειμενικά χαμηλή η ταχυτητα για τις ανάγκες, ακόμα και με απλό σερφάρισμα μέχρι να ανοιξει η σελίδα πίταρε η γραμμή, ένα αρχείο να κατέβαζες το ίδιο.... όλοι λίγο πολύ ήταν στριμωγμένοι και εξαντλούσαν τις υποδομές. Σήμερα με 100, 300, 500 Mbps δεν πιτάρει η γραμμή εκτός αν κατεβάζεις/ανεβάζεις το σύμπαν. Βλέπω τα στατιστικά της γραμμής μου, μιας 300αρας, είμαστε σπίτι 4 άτομα με κινητά, tablet, υπολογιστές, xbox, συν οι "εξυπνες" συσκευές που επικοινωνούν συνέχεια, και τα παιδια βλέπουν ταινίες, και εγώ είμαι σχεδόν πάντα online με το γραφείο. Ενδεικτικά δείτε τα στατιστικά της περασμένης εβδομάδας.... (φυσικά στο διάγραμμα δεν φαίνονται οι κορυφές).
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  router.jpg 
Εμφανίσεις:  69 
Μέγεθος:  29,2 KB 
ID: 261583

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ
    Router
    Pfsense+ UDMPro Max
    Τελικά πλην του jonis , έκανε κάνεις αλλος αίτηση?
    Ο courier ηρθε?

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    3G/1.5G
    ISP
    COSMOTE
    Router
    ZTE ZXHN F8648P
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Oav051 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά πλην του jonis , έκανε κάνεις αλλος αίτηση?
    Ο courier ηρθε?
    Οχι πάμε για αύριο.
    Στο τηλ το πρωί ο τεχνικός μου είπε ότι εκτός του ρουτερ στο πακέτο πρέπει να έχει και μπριζακι.
    Πάντως στο ίντερνετ το ρουτερ έχει 0 αναφορές.
    Δεν πρέπει να δουλεύεται ευρέως.

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ
    Router
    Pfsense+ UDMPro Max
    Οχι πάμε για αύριο.
    Στο τηλ το πρωί ο τεχνικός μου είπε ότι εκτός του ρουτερ στο πακέτο πρέπει να έχει και μπριζακι.
    Πάντως στο ίντερνετ το ρουτερ έχει 0 αναφορές.
    Δεν πρέπει να δουλεύεται ευρέως.
    Τι πριζακι;;;;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    900/900 - 50/15
    ISP
    HCN - Vodafone 4G
    Router
    Oxygen HPV15400
    Ίσως ο τεχνικός μπερδεύτηκε και νόμιζε πως router και ont είναι χώρια στο 3άρι.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    3G/1.5G
    ISP
    COSMOTE
    Router
    ZTE ZXHN F8648P
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Oav051 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι πριζακι;;;;
    Πρέπει να αλλαχτεί και το πριζακι που έρχεται και καταλήγει η ίνα μέσα στο σπίτι.
    Αν κατάλαβα καλά.

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ
    Router
    Pfsense+ UDMPro Max
    Πρέπει να αλλαχτεί και το πριζακι που έρχεται και καταλήγει η ίνα μέσα στο σπίτι.
    Αν κατάλαβα καλά.
    οκ.... λιγο κουλο μου ακούγεται αυτο.

Περιοχή
    Σταμάτα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    2* FTTH 1000/100 Cosmote
    ISP
    Cosmote
    Router
    2* Fritz 5530 Fiber-Asus
    SNR / Attn
    -15(dB) / -15(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Μπορεί να παίρνει άλλο cable/termination type.

Περιοχή
    skg
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360 Mbps
    ISP
    HCN
    Router
    MikroTik hAP ac²
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Core2Extreme Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορεί να παίρνει άλλο cable/termination type.
    Και το Fritz σε LC τερματίζει, αλλά δίνουν απλώς άλλο καλώδιο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξει το πριζάκι.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από efm01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ζητούμενο είναι να μην 'φάμε την πατάτα' (Selling point) της 'ταχύτητας' για άλλη μια φορά.
    Όσοι φύγαμε πανικόβλητοι απο τις dial-up (οι πολύ παλιοί) και τις ADSL (οι 'απλά' παλιοί) φύγαμε γιατί υπήρχαν υπηρεσίες που 'έχανες' λόγω χαμηλών ταχυτήτων.
    Τώρα απο τα 500Mbps στα 1000 και ακόμα χειρότερα στα 3000, θα ασχοληθούμε (?) ξεκάθαρα με 'καθρεφτάκια' (δεν υπάρχουν πραγματικές υπηρεσίες) αντί να 'ζητήσουμε' πιο ποιοτικά, πιο σταθερά και πιο προβλέψιμα δίκτυα.
    Εμένα το εσωτερικό δίκτυο του σπιτιού που επί το πλείστον είναι 100αρι, μικρό μέρος 1000αρι, οι συσκευές με 2,4 στο ασύρματο και με 5 είναι πολύ λίγες.... Δύο συγκεκριμένα...
    Δεν υπάρχει λόγος να πάω πάνω από 500...
    Μόνο με καλώδιο σε υπολογιστή βλέπω τέτοια ταχύτητα και καλώδιο ΔΕΝ βάζω συχνά.... Με περιορίζει στα λάπτοπ... Και οι desktop που έχουν καλώδιο δεν ανάβουν συχνά...
    Το κινητό μου που είναι το μοναδικό και ένα backup laptop που έχουν 5 άρα μπάντα λόγω hw περιορισμού δεν μπορούν να δουν πάνω από 300...
    Κοινώς δεν βλέπω κανένα λόγο να πάω σε κάτι πάνω από 500 διότι θέλω ριζική αναδιάρθρωση αν μπορώ να το πω έτσι...
    Πράγμα που προς το παρόν δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω..
    Με 300/250 που είναι το max που βλέπω ασύρματα είμαι καλυμμένος....
    Παλιά είχαν κάποιο νόημα οι αναβαθμίσεις στη ταχύτητα...
    Πλέον έχουν αρχίσει και πνίγουν τους εξοπλισμούς μας και άρα επομένως δεν έχει νόημα...
    Κάποιος που έχει πιο σύγχρονο δίκτυο η εξοπλισμό Η και το χρειάζεται για δουλειά οκ...
    Εγώ πάντως έχω φτάσει τεχνολογικά σε τέλμα.... Αν επίσης μπορώ να το πω έτσι...
    Εγώ με τις συσκευές μου καλύπτομαι...
    Το ίδιο και οι υπόλοιποι στο σπίτι με τη 2,4 που σπάνια περνάει τα 50-90 με το ζόρι...
    Γενικά δεν πέφτει πολύ καλώδιο σε χρήση...
    Κυρίως ασύρματο...
    Αυτά....

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Iris07 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι, έτσι παίζουν και οι 2 μαζί..
    Υπάρχει και το..

NG-PON2: Next-Generation Passive Optical Network 2

NG-PON2 is the first multi-wavelength network access standard, which utilizes time wavelength division multiplexing (TWDM) to support 4 wavelengths (today) to 8 wavelengths (future) of 10 Gbps each over a single fiber.
    Based on NG-PON2 initially supporting 4 wavelengths of 10 Gbps each on the same fiber, this equates to total symmetrical bandwidth of 40 Gbps.

Additionally, NG-PON2 enables new technical capabilities like wavelength mobility for seamlessly migrating services and channel bonding, which can increase the bandwidth delivered for a single service.
    Finally, multiple wavelengths over a single passive optical network (PON) can provide enhanced resiliency and low-latency.

Αλλά έχει 3 με 4 φορές μεγαλύτερο κόστος από το XGS-PON.

Ακόμη δεν φάνηκαν ? :-/
    Βλέπω η πρώτη τεχνολογία που ανέφερες ότι μπορεί να κάνει χρήση 4αρων διαφορετικών συχνοτήτων μέσα σε μια ίνα...
    Μπορεί όμως να παίζει παράλληλα κάποια άλλη τεχνολογία Η η πρώτη τεχνολογία που ανέφερες καταλαμβάνει όλο το φάσμα μόνη της σε μια ίνα;

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mion_15 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί διαβάζω συνέχεια και οντως παλια ειχαν πιταρει πολλές φορές όλα.
    Εγώ ήμουν της άποψης πάντα ότι αν είχαν όλοι την μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς τότε όλα θα κατέβαιναν γρηγορότερα αρα θα τελειώσει γρήγορα το πρώτο και λοιπά κατεβάσματα και ο επόμενος θα έχει το bandwidth
    Εκτός αν κατεβάζουμε όλοι μαζί όλοι το ίντερνετ.
    Α και με την λογική ότι ο άλλος δίνει το μαξ το δικό μας αρα τελειώνεις γρήγορα διότι αν δεν δίνει το μέγιστο τότε πάλι έχεις περιθώριο η κάνω λάθος στο συλλογισμό μου?
    Το λέω από εποχή adsl μέχρι και για τώρα με ίνες
    Καλό το ερώτημα...
    Αλλά προβλέπω αν όλοι είχαμε το μαχ, να πιταριζε το σύμπαν πιο γρήγορα...
    Με τη τωρινή τεχνολογία δύο άτομα με 1000αρα να έχεις σε μια ίνα που κάνουν φουλ χρήση και αρχίζουν τα δύσκολα...
    Όχι ότι δεν μπορεί να συμβεί το ίδιο με 5 άτομα που έχουν 500αρες... Απλά το δεύτερο σενάριο νομίζω είναι πιο δύσκολο να συμβεί...
    Και πλέον με αυτές τις ταχύτητες δε νομίζω να μπορεί να πιταρει κάτι τόσο εύκολα διότι όπως λες κατεβαίνει γρήγορα και απελευθερώνει τη ταχύτητα για τους άλλους...
    Τώρα αν πέσεις σε κανένα που κατεβάζει το σύμπαν....... Εκεί τι να πω.... Ας ελπίσουμε να δουλέψουν τα τυχόν qos.....

- - - Updated - - -

Ερώτηση...
    Η πρώτη μεταφορική που έχασε τον εξοπλισμό δεν φαινόταν ότι δεν παραλαβες;
    Είχαν υπογραφή σου; Η κάτι που να δείχνει ότι παρέλαβες;
    Πώς έβγαλες άκρη με τον πάροχο; Για την αποχρεωση...
    Όσο για τον τεχνικό θα έπρεπε ίσως να τον έχεις γράψει με βίντεο ξέρω γω Η να σου έδινε κάποιο αποδεικτικό παραλαβής....
    Αλλιώς εγώ δεν θα του τον έδινα και θα τον πήγαινα ο ίδιος σε κατάστημα...

- - - Updated - - -

Μακάρι να είναι 1-2 μέρες και όχι 1-2 εβδομάδες.

Πάντως, αν τελικά μπει router που φέρνει ο τεχνικός, θα πρέπει να δηλωθεί στο σύστημα της COSMOTE, ώστε να δοθεί πρόσβαση, διότι τώρα το σύστημα δίνει πρόσβαση μόνο στον σειριακό αριθμό του router το οποίο έχει δρομολογηθεί προς αποστολή. Κάποιοι τεχνικοί το γνωρίζουν, ενώ άλλοι όχι και πρέπει να τους το πεις.
    Πλέον χρειάζεται διάβασα και κάποιο άλλο στοιχείο εκτός από το sn...
    Αλίμονο όμως αν οι τεχνικοί δεν ξέρουν τη δουλειά τους....
    Εμείς θα τους κάνουμε τη δουλειά;
    Και αν είναι κάποιος πελάτης που δεν ξέρει;

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Slammer Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μη συγκρίνετε εποχές adsl με τωρα.... τότε το bandwidth το πιάναμε για πλάκα, ήταν αντικειμενικά χαμηλή η ταχυτητα για τις ανάγκες, ακόμα και με απλό σερφάρισμα μέχρι να ανοιξει η σελίδα πίταρε η γραμμή, ένα αρχείο να κατέβαζες το ίδιο.... όλοι λίγο πολύ ήταν στριμωγμένοι και εξαντλούσαν τις υποδομές. Σήμερα με 100, 300, 500 Mbps δεν πιτάρει η γραμμή εκτός αν κατεβάζεις/ανεβάζεις το σύμπαν. Βλέπω τα στατιστικά της γραμμής μου, μιας 300αρας, είμαστε σπίτι 4 άτομα με κινητά, tablet, υπολογιστές, xbox, συν οι "εξυπνες" συσκευές που επικοινωνούν συνέχεια, και τα παιδια βλέπουν ταινίες, και εγώ είμαι σχεδόν πάντα online με το γραφείο. Ενδεικτικά δείτε τα στατιστικά της περασμένης εβδομάδας.... (φυσικά στο διάγραμμα δεν φαίνονται οι κορυφές).
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  router.jpg 
Εμφανίσεις:  69 
Μέγεθος:  29,2 KB 
ID: 261583
    Σωστός στα γραφόμενα...

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xGreekGamerx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ίσως ο τεχνικός μπερδεύτηκε και νόμιζε πως router και ont είναι χώρια στο 3άρι.
    Το νέο που δίνουν για τη 3αρα είναι τελικά ΑΙΟ;
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    2X 1000/500 + 350/80
    ISP
    Ote/FiberGrid/Vodafone
    Router
    Pfsense/FsOnt/F8648/zte5G
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από efm01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ζητούμενο είναι να μην 'φάμε την πατάτα' (Selling point) της 'ταχύτητας' για άλλη μια φορά.
    Όσοι φύγαμε πανικόβλητοι απο τις dial-up (οι πολύ παλιοί) και τις ADSL (οι 'απλά' παλιοί) φύγαμε γιατί υπήρχαν υπηρεσίες που 'έχανες' λόγω χαμηλών ταχυτήτων.
    Τώρα απο τα 500Mbps στα 1000 και ακόμα χειρότερα στα 3000, θα ασχοληθούμε (?) ξεκάθαρα με 'καθρεφτάκια' (δεν υπάρχουν πραγματικές υπηρεσίες) αντί να 'ζητήσουμε' πιο ποιοτικά, πιο σταθερά και πιο προβλέψιμα δίκτυα.
    Την πατατα την εχει φαει για αρχη ο παροχος, γιατι δεν εχει τιποτε αλλο να δωσει, αλλα νιωθει ανταγωνισμο.
    Το ζητουμενο ειναι να εισπρατει το 50ρικο, με οποιδηποτε τροπο. (με tv, με bundle κινητης, με οτι αλλο σκεφτει).
    Οταν λες ποιοτικια, πιο σταθερα και πιο προβλεψιμα δεν ξερω τι εννοεις. Το Internet παντα best effort ηταν και εχει βελτιωθει στα σημεια πολυ.
    Απο κει και περα, και μισθωμενο να πληρωσεις, το πολυ πολυ να παρεις και δευτερο κυκλωμα ως backup, εναν account manager να κλαιγεσαι, και λιγο χτυπημα στη πλατη,
    Στο τσακιρ κεφι, να αγορασεις και direct peering σε κανενα Amsix να μην σε πιτταρει το transit.

Οσο τα καθρεφτακια δινονται σε τιμες faux bijoux, θα τα παρουμε, γιατι οχι? Αυτο που σημερα διαφημιζεται ως high tech, αυριο ειναι mainstream και σε χ χρονια παρωχημενη μπουρουχα.
    Οσοι ασχολουνται με το θεμα, ειτε επαγγελματικα, είτε απο hobby, είτε επειδή έχουν την corner business need, ειτε επειδη απλα εχουν μια μεγαλυτερη δοση ματαιοδοξιας απο τους υπολοιπους θα το παρουν τωρα.
    Οι υπολοιποι οταν γινει mainstream.

Οποτε ναι, τα 70 ειναι προς το παρον μαλλον πολλα, για να ψωνισουν οι εγκαβλοι και οι λιγοι που το χρειαζονται.
    Η ΔΕΗ ειχει πει οτι θα δωσει 2.5 και εδωσε 1, αλλα με εξοπλισμο xgpon. To θεωρω βεβαιο οτι θα απαντησει στον ΟΤΕ συντομα, δινοντας 5ρι. συμμετρικό (Ι wish), σε παρομοια τιμη.
    Καπως ετσι η 3ρα θα πεσει στο 50ρικο, και το 1g κατω απο 40, στη τιμη που το δινει και τωρα ο οτε δλδ σε direct προσφορες.
    Θα μεινει και μια entry level 500ρα (η οποια δεν θα επρεπε να εχει υπαρξει ποτέ, 300 entry και μετα 1000 αλλα τωρα παει εγινε) κατω απο τα 30, για να μην εχουν λογο υπαρξης τα xdsl.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν υπάρχει λόγος να πάω πάνω από 500...
    Μιας και ειμαστε στο thread του 3Gigabit, δεν κατανοω ολη αυτη τη off topic καρμιρια.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος netblues : 22-01-25 στις 09:21.

Σελ. 17 από 45 ΠρώτηΠρώτη ... 7121516171819222737 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία