Σκέφτομαι να πάρω ένα γιατί το βρίσκω πολύ πρακτικό και μπορεί να χρησιμοποιηθει παντού, από βιβλία ως μεμονωμένα φύλλα. Έχω δει αρκετά reviews και video, θα ήθελα επιπλέον και την κριτική κάποιου από εδώ που έχει περάσει από τα χέρια του ένα τέτοιο scanner και έχει μια εμπειρία.
Εμφάνιση 1-5 από 5
Θέμα: Scanners χειρός
-
17-01-25, 08:05 Scanners χειρός #1
-
25-01-25, 14:39 Απάντηση: Scanners χειρός #2
Έχω ξεχάσει πότε χρησιμοποίησα scanner για τελευταία φορά. Φωτογραφίες από το κινητό είναι τέλειες. Για μαζική δουλειά χρησιμοποιώ το εξαιρετικό scannerpro.
-
25-01-25, 14:44 Απάντηση: Scanners χειρός #3
- Περιοχή
- δυο κλικ πιο κατω
- Downloads
- 38
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 24
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 9500 εως 6500 /650
- ISP
- βρωμονταφον
- Router
- της hol
- SNR / Attn
- 9.5(dB) / 29(dB)
- Path Level
- Interleaved
με τις φωτογραφιες σκαναρεις και χωρο , εχασες τα κλειδια ; βγαζεις φωτο χωρις να χωθεις κατω απο τα επιπλα και τις μελετας ακουγοντας την αγαπημενη σου μουσικη διαβαζοντας τα φορουμ και τα αρθρα της αρεσκειας σου , επιλεγοντας βιντεο για παρακολουθηστε αργοτερα , και καταληγοντας στο ..τι να τα κανεις τα κλειδια
αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;εξαιρετικη η μετριοτης !
Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα
-
25-01-25, 20:10 Απάντηση: Scanners χειρός #4
Με φωτογραφίες από κινητά δεν κάνουμε τίποτα. Έχω κάνει δοκιμές τόσο με το κινητό μου όσο και με την φωτογραφική μου, οι εικόνες των εγγράφων βγαίνουν θαμπές. Πρέπει να είναι στερεωμένο και σταθερό το κινητό επάνω σε βάση που να προσαρμόζει σε τραπέζι ή σε κάποιο επίπεδο και αμφιβάλλω πάλι.
-
25-01-25, 21:04 Απάντηση: Scanners χειρός #5
Bookmarks