επειδή το τελευταιο διάστημα ταλαιπωρούμαι με την ταχύτητα που δεν λεει να σταθεροποιηθει και ειδικά το βράδυ φτάνει να έχω VDSL, έχω πολλές επαφές με το customer support.
Μέσα από τις επικοινωνίες αυτές εχω νιώσει πολλά αναμικτα συναισθηματα.
Επειδη όμως η ζωη ειναι μικρη και πολλα πράγματα δεν πρεπει να τα παίρνουμε στα σοβαρα, είπα να ανοίξω αυτό το θέμα για να διακομοδίσω απαντήσεις που δίνει το chat του customer support στην NOVA.
Πιστευω ότι δεν είναι κρυφό ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι κακοπληρωμένοι, δεν έχουν καμια σχέση με την τεχνολογία και το customer satisfaction τους ειναι παντελώς άγνωστη λέξη.
Παρόλα αυτά η Nova χρησιμοποιει αυτούς τους ανθρώπους σαν ανθρώπινους σάκους του μποξ. Και δεν είναι οι μόνοι.
Οπότε εδώ πάμε να μαζέψουμε τα "διαμάντια" που γράφονται στο chat από τους εκπροσώπους για να γελάσουμε τουλάχιστον με τον πόνο της ανύπαρκτης υποστήριξης.
- - - Updated - - -
ΦΡΕΣΚΟ, χθεσιμο για πολλοστη φορά επικοινωνία για βλάβη στην υπηρεσια FTΤΗ 1 Gbit.
Η απάντηση της κυρίας με άφησε χωρίς λόγια. τώρα που πέρασε λίγο η αγανάκτηση, το βλέπω και γελάω
![]()
Εμφάνιση 1-11 από 11
-
18-01-25, 10:28 NOVA Customer support Chat ***WTF Mode*** #1
-
19-01-25, 12:11 Απάντηση: NOVA Customer support Chat ***WTF Mode*** #2
Χαχαχαχ η απάντηση σου ήταν ποια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariadgr : 19-01-25 στις 17:01. Αιτία: αφαιρεση quote
Eπιτελους VDSL
-
19-01-25, 16:34 Απάντηση: NOVA Customer support Chat ***WTF Mode*** #3
κυριολεκτικα δεν εβρισκα λογια. το μονο που μπορεσα να γραψω ηταν ότι εχω οπτικη ηδη 1Gbit αλλα συνεχισε το ιδιο τροπαριο οτι ειμαι σε LLU!
αυτο που έκανα αν και δεν εχει και τόσσο αποτέλεμσα ήταν να συμπληρωσω την φόρμα της nova με το screenshot.
Ακόμα δεν με έχουν καλέσει να μου κάνουν προσφορά για οπτική πάντως
επίσης σας εχω σημερινο ΦΡΕΣΚΟΟΟ
Επιτέλους μαθαμε ότι υπάρχει ταχύτητα συγχνονισμού στην FTTH συνδεση.
βεβαια το παλικαρι πρεπει να χωνεύει ακόμα το πληκτρολόγιο του οταν τον ρώτησα που αναγράφεται μέσα στον ρούτερ η ταχύτητα συγχρονισμού....
-
19-01-25, 18:57 Απάντηση: NOVA Customer support Chat ***WTF Mode*** #4
-
20-01-25, 08:29 Απάντηση: NOVA Customer support Chat ***WTF Mode*** #5
Πάντως αυτό πρέπει να κάνουν όλοι όσοι εχετε FTTH είναι να δείτε το συμβόλαιο σας. Σε σχέση με την φάση του xDSL εδώ αναγράφονται τα μέγιστα, τα ιδανικά καθώς και τα ελάχιστα που πρέπει να πιάνετε.
Είναι υποχρέωση τους να σας παρέχουν έστω την ελάχιστη ταχύτητα. Από την άλλη είναι δικαίωμα σας να κάνετε καταγγελία (5 λεπτα παίρνει) στην ΕΕΤΤ για μη τηρηση των συμφωνημένων.
Οπότε δείτε το συμβόλαιο σας. Μάλιστα σε όσους έχουν ενεργοποιησει με την χρήση κουπονιού, το συμβόλαιο είναι στο gov.gr με τις υπογραφές σας.
Πιστεύω ότι το κράτος καλά έκανε και βάζει ένα χαλινάρι σε αυτή την αγορά με δεδομένο ότι αφαιρεί και το βάρος του 5%. Όσο για το καρτέλ, τα πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν απο την μια μερα στην άλλη.
Θεωρώ ότι είναι και στην δική μας δύναμη ως καταναλωτές. Για να κερδιθεί μια μάχη, πρέπει να δωθεί πρώτα.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mageirus : 20-01-25 στις 08:50.
-
20-01-25, 08:43 Απάντηση: NOVA Customer support Chat ***WTF Mode*** #6
Τριχες κατσαρες. Οξειδωμενες συμβασεις
Αυτα ειναι απονερα του xdsl. Ο παροχος μπορει παρα πολυ ευκολα να αποδειξει οτι η ταχυτητα προσβασης μεχρι το ont ειναι αυτη που λεει το συμβολαιο χωρις αστερισκους και μα-μου.
Απο κει και περα, το speedtest ειναι μια ενδειξη, οχι ομως αποδειξη.
Και γενικοτερα το Internet ειναι BEST EFFORT υπηρεσια, οποτε τα μαρκετινιστικα τα ακουμε βερεσε.΄
-
20-01-25, 16:33 Απάντηση: NOVA Customer support Chat ***WTF Mode*** #7
-
20-01-25, 17:02 Απάντηση: NOVA Customer support Chat ***WTF Mode*** #8
Είναι γνωστό άλλωστε ότι τα κεφαλαία σε random υπαλλήλους προσφέρουν και +20% ταχύτητα επίλυσης του προβλήματος.
-
20-01-25, 17:13 Απάντηση: NOVA Customer support Chat ***WTF Mode*** #9
-
20-01-25, 23:16 Απάντηση: NOVA Customer support Chat ***WTF Mode*** #10
-
21-01-25, 03:25 Απάντηση: NOVA Customer support Chat ***WTF Mode*** #11
Bookmarks