https://www.anandtech.com/show/21542...dtech-farewell
Το διάβαζα αρκετά, για τα test, κτλ. Τα τελευταία χρόνια βέβαια είχε πέσει πολύ ο ρυθμός που ανέβαζαν άρθρα, οπότε μάλλον φαινόταν ότι θα πάει προς τα εκεί (κλείσιμο).It is with great sadness that I find myself penning the hardest news post I’ve ever needed to write here at AnandTech. After over 27 years of covering the wide – and wild – word of computing hardware, today is AnandTech’s final day of publication.
For better or worse, we’ve reached the end of a long journey – one that started with a review of an AMD processor, and has ended with the review of an AMD processor. It’s fittingly poetic, but it is also a testament to the fact that we’ve spent the last 27 years doing what we love, covering the chips that are the lifeblood of the computing industry.
Anyway, farewell...
Εμφάνιση 1-5 από 5
Θέμα: Τέλος το Anandtech
-
30-08-24, 17:54 Τέλος το Anandtech #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoofyX : 30-08-24 στις 18:15.
-
30-08-24, 18:04 Απάντηση: Τέλος το Anandtech #2
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/1G
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
Διάβαζα την είδηση νωρίτερα. Μου άφησε μια θλίψη, παρότι τα τελευταία χρόνια δεν το διάβαζα και πολύ. Παλιότερα, προ 15ετιας ήταν σχεδόν καθημερινή ενασχόληση.
Farewell, λοιπόν...Ανυπόγραφος
-
30-08-24, 18:15 Απάντηση: Τέλος το Anandtech #3
Ναι, πάντα σου κάθεται «κάπως» μια τέτοια είδηση. Χρόνια το διαβάζεις και μια μέρα, ανακοινώνουν το κλείσιμο.
Έχω την εντύπωση ότι ένας τα τελευταία χρόνια, Fylladitakis που έκανε reviews για PSU, πληκτρολόγια, κτλ., από το όνομα μου ακούγεται για Έλληνας. Ισχύει λέτε;
-
30-08-24, 22:49 Απάντηση: Τέλος το Anandtech #4
Λυπηρόν, αναμενόμενο αλλά λυπηρόν.
Disclaimer:
Any views or opinions expressed represent the official view of the voices in my head.
-
29-01-25, 13:11 Απάντηση: Τέλος το Anandtech #5
Είναι κρίμα να κλείνουν τέτοια σάιτ μακάρι να μην ακολουθήσουν και άλλα όπως πχ techpowerup
ἀναφαίρετον ὅπλον ἡ ἀρετή
Bookmarks