Μόλις είδα στους λογαριασμούς Φεβρουαρίου της Nova, αύξηση στα πάγια σταθερής (+36λ) και κινητής (+30λ), και οι δυο είναι σχετικά πρόσφατα συμβόλαια. Μου είπανε στην εξυπηρέτηση πελατών, ότι έχουν μπει σε όλους τους συνδρομητές τους, λόγω τιμαριθμικής αναπροσαρμογής. Έχετε δει κάτι αντίστοιχο κι εσείς;
Εμφάνιση 1-7 από 7
-
11-02-25, 14:40 Αύξηση παγίων Nova λόγω τιμαριθμικής αναπροαρμογής #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jlian : 11-02-25 στις 15:05.
-
11-02-25, 15:26 Απάντηση: Αύξηση παγίων Nova λόγω τιμαριθμικής αναπροαρμογής #2
ναι . το γραφει στο συμβολαιο σου οτι θα γινει μια μικρη αναπροσαρμογη .
Ριξε μια ματια εκει και θα το δεις .The gr81 .
-
17-02-25, 20:05 Απάντηση: Αύξηση παγίων Nova λόγω τιμαριθμικής αναπροαρμογής #3
Και μένα ήρθε 21,58 € στην σύνδεση 24mbps και αναρωτιώμουν τι μου χρεώσανε!
Ας κάνουν αναπροσαρμογή προς τα κάτω, γιατι να αυξηθεί η 24αρα ενω είναι η χαμηλότερη ταχύτητα...
-
18-02-25, 19:38 Απάντηση: Αύξηση παγίων Nova λόγω τιμαριθμικής αναπροαρμογής #4
Πόση αύξηση πήρες;
-
20-02-25, 22:39 Απάντηση: Αύξηση παγίων Nova λόγω τιμαριθμικής αναπροαρμογής #5
Τωρα να πω να ειστε και ευχαριστημενοι? Η βονταφον απο 2 χρόνια πισω θα εριχνε ΕΩΣ 1,5€ στο δεύτερο χρόνο του συμβολαίου. Σε ερώτηση όταν ανανέωσα και το άκουσα για πρώτη φορά, είπαν ότι δεν θα πάει πάνω από 40 λεπτά. Και ομως οταν ηρθε η ωρα βαρεσαν σε όλους ακριβώς 1,5€ στο κεφάλι. Και η καινούργια ανανέωση που θα γίνει τώρα το έχει πάλι στους όρους το (ως) 1,5€...
-
21-02-25, 11:57 Απάντηση: Αύξηση παγίων Nova λόγω τιμαριθμικής αναπροαρμογής #6
Καλημέρα. Και στο δικό μου συμβόλαιο το αναφέρει
"Σύμφωνα με τον όρο 6.14 της σύμβασής σου, το πάγιό σου μπορεί να αναπροσαρμόζεται άπαξ ετησίως κάθε Φεβρουάριο,
βάσει της μεταβολής του μέσου ετήσιου δείκτη τιμών καταναλωτή του προηγούμενου έτους, εφόσον αυτός αυξάνεται, σύμφωνα
με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ."
Και για φέτος μου είπαν μέσω chat ότι είναι 2.74%
-
21-02-25, 19:26 Απάντηση: Αύξηση παγίων Nova λόγω τιμαριθμικής αναπροαρμογής #7
Έχω 2 συμβόλαια ίδια, δηλ. 26 ευρώ το καθένα. Το ένα που είναι από Φεβρουάριο του 22 πήγε στα 26,72. To άλλο που είναι από Δεκέμβριο του 2018 δεν πήρε αύξηση. Τον όρο αυτό πρέπει να τον γράφουν από ένα σημείο εκεί ενδιάμεσα και μετά, δεν είμαι βέβαιος πότε.
hnesne
Bookmarks