Το RD ρε παιδιά δεν βγήκε και είπε πως θα δώσει κόσμο όταν έφτασε το σκ@το στην κάλτσα? Αυτό το έχουμε πετάξει από τότε όλοι. Το ίδιο ισχύει για μένα σε όλα αυτού του τύπου σε ΕΕ και Αμερική.
Καλά κάθε 4-5 σελίδες θα συζητάμε τα ίδια?
Εμφάνιση 586-600 από 1056
-
10-04-25, 01:09 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #586There's no substitute for experience
CorollaClub
-
10-04-25, 03:38 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #587
Ναι Real Debrid ειχε βγαλει ανακοινωση " θα σας δωσω ολους κολοπαιδα" Never used it αλλα ναι το λενε πολυ .. Εγω παλευω να βαλω ενα κολοvpn ok τελικα ρυθμισα το Nord αλλα θελω να το βαλω στο fritz και σε netgear και xiaomi router
-
10-04-25, 07:23 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #588
Ένα πράγμα που δεν μου αρέσει στο nord είναι η μη-χρήση wg.
Το έχει; Δεν το έχει; Είναι δύσκολο να σεταριστεί; Δεν το έχω καταλάβει καλά.
Αυτό που βλέπω είναι ότι το proton δίνει καλύτερες ταχύτητες.
ΥΓ
Για την free έκδοση που έγραψα παραπάνω, να πω ότι το addon για ff είναι χάλια.
Η εφαρμογή δίνει την δυνατότητα εύρεσης γρηγορότερου server μεταξύ πέντε (Αμερική, Ιαπωνία, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία).
Προφανώς και οι δύο πρώτες αποκλείονται.
Το addon από την άλλη δέχεται να συνδεθεί μόνο με Αμερική με τα αντίστοιχα οδυνηρά αποτελέσματα.
Επί πληρωμή ξεκλειδώνει και τις άλλες χώρες όπως και η εφαρμογή.
Δεν ξέρω γιατί αυτή η διαφοροποίηση.
Αν τους δυσκόλευε ο κώδικας για auto selected θα μπορούσαν να έχουν την λίστα όλων των χωρών και να μπορείς να συνδεθείς μόνο σε όσους επιτρέπει η συνδρομή σου.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
10-04-25, 07:36 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #589
-
10-04-25, 07:44 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #590
Τώρα για το θέμα της ασφάλειας και πόσο πραγματικά ανώνυμος είναι κάποιος πίσω από ένα vpn
νομίζω ότι είναι ένα τελείως θεωρητικό.
Ασφάλεια δεν υπάρχει πουθενά.
Οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δεχθούμε αυτό που λέει το πακέτο ότι προσφέρει.
Λέει ότι δεν κρατάει data και δεν τα πουλάει έξω... δεν νομίζω ότι μπορούμε να το διαπιστώσουμε με κάποιον τρόπο.
Το να το λέει και εμείς να απαντάμε... ναι αλλά από πίσω είναι ο Κινέζος, ναι αλλά διάβασα κάπου ότι τα πουλάει...
είναι το ίδιο με το να λέμε ότι ο γουρλός εκδικητής ζήτησε από την x-εταιρεία vpn να της δώσει όλα τα logs όσων είδαν εχθές το Μπάρτσα-Ντόρτμουντ για να κόψει πρόστιμα στην κυρά-Νίτσα.
ΥΓ2
οκ. Ο νόμος βγήκε. Τον συζητάμε σε τόσες σελίδες και λέμε όντως τα ίδια και τα ίδια.
Δεν διάβασα κάπου το ΠΩΣ θα το κάνουν.
Ξέρουμε ότι στους ελληνικούς ISP παίζουν τέτοιου είδους φιλτραρίσματα;
Και αν ναι... αν κάποιος παίζει με DoH και https πώς θα γίνει αυτό; Σε επίπεδο ΙΡ;
Και άντε και βλέπουν κίνηση προς μια ΙΡ. Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι παρανομείς;
Δηλαδή ο ηλεκτρολόγος που πήγε να αλλάξει λάμπα στο κόκκινο σπιτάκι
σημαίνει αυτόματα ότι έκανε και την πράξη;
Έχω ακούσει ότι στην Γερμανία υπάρχει κάτι ανάλογο.
Δεν ξέρω αν εφαρμόζονται πρόστιμα ή απλό μπλοκάρισμα (νομίζω το δεύτερο εφαρμόζεται).
Το είχα αναφέρει ως ερώτηση και σε προηγούμενο μήνυμα αλλά δεν νομίζω ότι απάντησε κάποιος:
έστω ότι υπάρχει μια έκδοση ubuntu και έχει γίνει rename σε mi8.mp4
Αυτός που την κατεβάζει παρανόμησε;
Φαντάσου τώρα σε επίπεδο tor όπου παίρνεις πολλά κομμάτια από παντού.
Υπάρχει τεχνογνωσία όπου αναλύει το πακέτο και σου λέει ότι αυτό είναι τμήμα της ταινίας τάδε;
Νομίζω ότι ο νόμος βγήκε καθαρά για να συγκεκριμενοποιήσει την παράβαση και τα πρόστιμα.
Το μόνο εφικτό σε επίπεδο ελέγχου, με τα όσα έως τώρα που μου είναι γνωστά, είναι σε επίπεδο box για χρήστες και διαχειριστές.| "Anyone can build a fast CPU.
-
10-04-25, 08:04 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #591
-
10-04-25, 08:07 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #592
Εγώ με το φτωχό μου το μυαλό δεν νομίζω ότι μπορεί να πιάσει καθαρά τα torrent στο επίπεδο πραγματικού κατεβάσματος των πακέτων στους torrent client. Σίγουρα θα μπορεί να γίνει παρακολούθηση των torrent site την ώρα που είσαι συνδεδεμένος για να κατεβάσεις το .torrent αλλά και εκεί υπάρχει το magnet link οπότε και αυτό δεν είναι θέμα.
Όλη η μανουρα γίνεται για τα iptv για μένα που συνεχίζουν και υπάρχουν με συνδρομές, αν όχι στην Ελλάδα πολύ πλέον, σίγουρα υπάρχουν στο εξωτερικό που καλύπτουν και stream ελληνικα αλλά και για direct κατεβάσματα από υπηρεσίες τύπου debrid με έδρα "ορθόδοξα" μέρη. Εκεί δεν ξέρεις τι θα κάνει ο άλλος όταν πιεστεί.
Από εκεί και πέρα το VPN προς μια χώρα ΜΗ ορθόδοξης είναι μια καλή καθυστέρηση και ταλαιπωρία προς τα συστήματα ελέγχου που καλό είναι να χρησιμοποιείται αλλά και εδώ όπως έχω ξαναπεί δεν ξέρεις τι θα κάνουν οι πάροχοι VPN που είναι όλοι "ορθόδοξοι" όταν πιεστούν. Εδώ βέβαια αν πιέσει η Ελλάδα γιατί ξύπνησαν ένα πρωί και με ένα νόμο και ένα άρθρο αποφάσισαν να τα κόψουν, θεωρώ πως όλοι οι παραπάνω θα τους γράψουν κανονικά γιατί σαν χώρα είμαστε ένα μυγακι. Αν όμως γίνει ευρωπαϊκό καθάρισμα, εκεί τελειώνουν όλα για μένα.
Κάτι τέτοιο ακόμα δεν φαίνεται στον ορίζοντα οπότε είμαστε οκ.There's no substitute for experience
CorollaClub
-
10-04-25, 08:24 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #593
Οι νόμοι στην Ελλάδα γράφονται για να γράφονται και να πιάνουν εκείνους που θέλουν όταν το θελήσουν. Λειτουργούν κατ εντολή.
Δεν ξεφεύγει κανείς με vpn ούτε καν με anonymizers αν θελήσουν να τον πιάσουν.
Πιστοποίηση για το "κατέβασμα" υπάρχει όταν βρίσκουν και το αρχείο σε δίσκο, οπότε και να μην το κατεβάσεις εσύ αλλά άλλος και αλλού μπορεί να σε καταδικάσουν ή όταν υπάρχουν ίχνη streaming.
Ο νόμος είναι αυστηρότατος όπως όλοι για να μαζεύουν χρήμα όπως κάνουν με τις κλήσεις της τροχαίας.Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία. Ανδρέας Κάλβος
There is some shit, I will not eat. e.e.cummings
30 Hours per Week
-
10-04-25, 08:29 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #594
-
10-04-25, 08:35 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #595
Οσο
αφορα τη Γερμανια, ναι σε εντοπιζουν ακομη και για τορρεντ, εντοπισαν αδελφο γνωστου μου και εφαγε προστιμο την 1η χρονια που εφαρμοστηκε ο Νομος εκει.
Φαντασου οτι ειχε παει επισκεψη στη Γερμανια και με το λαπτοπ που ειχε κατεβασε μια ταινια να δει και μετα 2 με 3 ημερες ελαβε επιστολη με προστιμο και μαλιστα το καλεσαν και στο Αστ. Τμημα, τοτε αυτα βεβαια.
Επισης κατεβασαν και εστειλαν προστημο σε μελη και χρηστες ιστοσελιδας "https". Δε γνωριζω για αυτο λεπρομεριες, εαν δηλαδη ειδαν και τα αρχεια που κατεβασαν κλπ, παντως ηταν αρχεια σε hosters.
Πιστευω δε μπορει να γινει συγκριση με τη τεχνογνωσια και υλικοτεχνικη υποστηριξη της Γερμανιας με εδω εκτος κι εαν εχουμε διακρατικη υποστηριξη ή το παρουν ξεστα το θεμα κλπ οποτε σκουραινουν τα πραγματα γενικα.
Απο οτι εχω διαβασει, νομιζω αναφερθηκε πιο πισω, αυτο που συμβαινει Γερμανια ειναι να λαβεις επιστολη με προστιμο και εαν δε πληρωσεις ή αλλο μετα κινουνται δικαστικα εναντιον σου.
Ειδα αυτο να αναφερεται και σε προσφατες αναρτησεις στο reddit για Γερμανια και ΗΠΑ.
Τα παραπανω και τα παλαιοτερα βεβαια σιγουρα ηταν χωρις VPN απο οσο γνωριζω.Χριστοφορος
-
10-04-25, 09:11 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #596
Μπαζει απο παντου αυτη η ιστορια του φιλου σου. Πως τον βρηκανε? Εφοσον δεν ειναι κατοικος Γερμανιας θα επρεπε να πιασουν πρωτα αυτον ο οποιος του παρειχε συνδεση στο ιντερνετ. Αμα η προσβαση στο ιντερνετ ηταν στο ονομα του, ποτε προλαβε να το κανει ολο αυτο? Ειναι τοσο ευκολο να παρεις συνδεση στο ιντερνετ πανω σου στην Γερμανια σαν τουριστας?
-
10-04-25, 09:49 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #597
Ενταξει
επειδη δεν ειπα ολες τις λεπτομεριες δε μπορεις να λες οτι μπαζει απο παντου και ναι πηγαν στο σπιτι που συνδεθηκε που ειχε συνδεση.
Δε νομιζω οτι μπαζει!Χριστοφορος
-
10-04-25, 10:01 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #598
Υπαρχουν εταιριες στην Γερμανια που κανουν αυτην την δουλεια σε συνεργασια με τα μεγαλα κινηματογραφικα στουντιο.
Μπαινουν σε ενα τρακερ κατεβαζουν μια ταινια και βλεπουν απο κατω στους χρηστες leechers-seeders ποιες ειναι ip απο Γερμανια.
Ενημερωνουν τον παροχο με ημερομηνια - ωρα - ip - ονομα αρχειου.
Τα προστιμα σκανε σε 5-7 μερες.
ΥΓ. Ασχολουνται κυριως με τελευταιες ταινιες του BOXOFFICE και προγραμματα Adobe-Autodesk.KOYKAKI : Τρύπα στην γεωγραφία των ευρυζωνικών συνδέσεων!!
-
10-04-25, 14:00 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #599
| "Anyone can build a fast CPU.
-
10-04-25, 14:16 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #600
Παιδιά, πλέον τώρα που έχουν ανέβει οι γραμμές σε upload, κάποιοι φωστήρες (είχε εμφανιστεί αυτό το φαινόμενο στην Ιναλαν πρώτα και αυτοί έκαναν την Ιναλαν να βάλει και BW Limit και να φύγουν οι Static κλπ κλπ, μιλάω για αυτούς με τις πολλές "ΚΑΜΕΡΕΣ") θεωρούν σωστό να σηκώνουν πχ ένα Plex Server σπίτι τους και να μοιράζουν stream στην οικογένεια ή οπουδήποτε αλλού ξέρω γω θέλουν.
Αυτό πλέον είναι NO-GO επίσημα... αν θέλετε να κάνετε κάτι τέτοιο, πρέπει όλοι οι Client να συνδεθούν με VPN στην πηγή για να είστε καλυμμένοι.There's no substitute for experience
CorollaClub
Bookmarks