Σελ. 48 από 71 ΠρώτηΠρώτη ... 2838434647484950535868 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 706-720 από 1056
    Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xristostsilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    τι να πω ρε 'σείς, εμένα μου φαίνεται αδιανόητο πως για να μην πληρώσω μια συνδρομή(streaming) αναγκάζομαι να πληρώσω μια άλλη συνδρομή(vpn/debrid) για να μην με πιάσουν να κάνω πειρατεία. Don't get me wrong, δεν βγάζω την ουρά μου απέξω, θα μπορούσα να "βουτήξω" και εγώ στο νήμα με ανοιχτές αγκάλες και να αρχίσω να ψάχνομαι με διάφορα VPNs, και να σας πω βαλε εκεινο ή το άλλο, αλλά εδώ αρχίζει σιγά σιγά να στηνεται μια βιομηχανία που κερδισμένο θα βγαινει το κράτος και... οι εταιρίες που φτιάχνουν router με killswitch
    To NordVPN βγάζει προσφορές για 2 χρόνια και βγαίνει 3-4€ ο μήνας, + 2€ το οτιδήποτε τύπου RD, τέλος τα έχεις όλα.

4.47€ ο μήνας για 2 χρόνια αυτή τη στιγμή... εγώ ανανεώνω κοντά η λίγο μετά το BF και πέφτει ποιο κάτω, νομίζω 75€ τα 2 χρόνια το είχα πάρει. Υπάρχουν και discount κουπόνια από δω και από εκεί

Επίσης αν δεν είχα NordVPN δεν θα μπορούσα να δω YT χωρίς διαφημίσεις... να ταΐσω την Google αποκλείεται, τους δίνω 2€ το μήνα για χώρο για τις φωτό και πολλά είναι.

Edit: δίνει και 3 μήνες δώρο οπότε είναι 4€ ο μήνας αυτή τη στιγμή.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BlueChris : 15-04-25 στις 14:59.
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    COSMOTE FTTH
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΡΙΛΑΟΥ
    εγω εχω το ESET VPN χωρις πολλα πολλα με 200000 resources απο πισω mininal style και φοβερο!!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Πάντως το νήμα και η είδηση αυτή είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για...ασκήσεις ετοιμότητας
    You can tell who is skinny dipping when the tide goes away
    Truth is like poetry - and most people hate fucking poetry

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    ISP
    Cosmote
    Router
    Mikrotik Chateau 5G
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    To NordVPN βγάζει προσφορές για 2 χρόνια και βγαίνει 3-4€ ο μήνας, + 2€ το οτιδήποτε τύπου RD, τέλος τα έχεις όλα.

4.47€ ο μήνας για 2 χρόνια αυτή τη στιγμή... εγώ ανανεώνω κοντά η λίγο μετά το BF και πέφτει ποιο κάτω, νομίζω 75€ τα 2 χρόνια το είχα πάρει. Υπάρχουν και discount κουπόνια από δω και από εκεί

Επίσης αν δεν είχα NordVPN δεν θα μπορούσα να δω YT χωρίς διαφημίσεις... να ταΐσω την Google αποκλείεται, τους δίνω 2€ το μήνα για χώρο για τις φωτό και πολλά είναι.

Edit: δίνει και 3 μήνες δώρο οπότε είναι 4€ ο μήνας αυτή τη στιγμή.
    Νομίζω με cashback μπορείς να τα πάρεις και τσάμπα ή ακόμα και να σε πληρώσουν.. Δεν το έμαθες από εμένα

- - - Updated - - -

https://www.lagonika.gr/prosfores/no...noys-apo-shoo/

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PanosXidis Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω εχω το ESET VPN χωρις πολλα πολλα με 200000 resources απο πισω mininal style και φοβερο!!!
    120€ ανά χρόνο για 5 συσκευές μαζί με το AV; Ή παίζουν και προσφορές;

- - - Updated - - -

Εχουν παίξει και τα express vpn με 140% cashback (ναι σε πληρώνουν κιόλας!..)

- - - Updated - - -

Εμένα όλη αυτή η μπιζνα μου βρωμάει. Καλύτερα κανένα debrid που όντως θέλει λεφτά για δίσκους, χωρητικότητα κλπ για να σου σερβίρει τα δεδομένα.. τα VPN οκ ναι πρπεει να χρεώσουν την κίνηση αλλά πως γίνεται να δίνουν τόσο μεγάλα cashback? Πουλάνε και τίποτα δεδομένα;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/20 Mbit/s
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145V5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για πρώτη φορά, προβλέπονται κυρώσεις όχι μόνο για τους διακινητές πειρατικού περιεχομένου, αλλά και για τους τελικούς χρήστες που το καταναλώνουν.
    Για διάβασε το αμέσως προηγούμενο άρθρο του νόμου αυτού, το άρθρο 81 και θα δεις ότι γράφει ότι εξαιρούνται οι τελικοί χρήστες. Στο άρθρο 82 δεν αναφέρει πουθενά την λέξη "τελικοί χρήστες". Προφανώς δεν είμαι ειδικός σε τέτοια θέματα, αλλά σίγουρα χρειάζεται διευκρίνιση ο νόμος αυτός.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από bep1995 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για διάβασε το αμέσως προηγούμενο άρθρο του νόμου αυτού, το άρθρο 81 και θα δεις ότι γράφει ότι εξαιρούνται οι τελικοί χρήστες. Στο άρθρο 82 δεν αναφέρει πουθενά την λέξη "τελικοί χρήστες". Προφανώς δεν είμαι ειδικός σε τέτοια θέματα, αλλά σίγουρα χρειάζεται διευκρίνιση ο νόμος αυτός.
    Το άρθρο 82 είναι διευκρίνιση από μόνο του όσον αφορά τους τελικούς χρήστες. Για αυτό στο άρθρο 81 γενικοποιησαν το μέρος που λέει οτι οι τελικοί χρήστες εξαιρούνται.

Σε οτιδηποτε αλλο απο iptv εχουν μπλοκαρει τις σελιδες μεσω DNS για να καλυπτονται αμα τους πουνε οτι δεν κανουν τιποτα για την πειρατεια. Δεν είναι τίποτα περίπλοκο η δυσνόητο.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ZaNteR : 15-04-25 στις 15:47.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/20 Mbit/s
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145V5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ZaNteR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το άρθρο 82 είναι διευκρίνιση από μόνο του όσον αφορά τους τελικούς χρήστες. Για αυτό στο άρθρο 81 γενικοποιησαν το μέρος που λέει οτι οι τελικοί χρήστες εξαιρούνται.

Σε οτιδηποτε αλλο απο iptv εχουν μπλοκαρει τις σελιδες μεσω DNS για να καλυπτονται αμα τους πουνε οτι δεν κανουν τιποτα για την πειρατεια. Δεν είναι τίποτα περίπλοκο η δυσνόητο.
    Άρα δεν τίθεται θέμα προστίμου για τελικούς χρήστες που κατεβάζουν torrent ή βλέπουν μέσω streaming, σωστά ;;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Άρα δεν τίθεται θέμα προστίμου για τελικούς χρήστες που κατεβάζουν torrent ή βλέπουν μέσω streaming, σωστά ;;
    Οχι, γιατι αμα ητανε θα το διαφημιζανε παντου σε αρθρα κτλπ οπως ειδαμε με τις παρανομες συνδρομες iptv. Το οτι το αφηνουν ετσι να κρεμεται για torrents, downloads, streaming το κάνουν για λόγους εκφοβισμού. Και όπως βλέπεις έχει δουλέψει πολύ καλά.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    VDSL 50
    Δοκίμασε φίλε μου το Proton VPN (δωρεάν έκδοση) βλέπε στο μήνυμα που έστειλα παραπάνω τους λόγους.
    αυτα που γραφεις και 2 φορες καλυτερα να τα ελεγξεις πρωτα .... το δωρεαν δε προστατεύει απο τα βλεπεις ταινίες με box ουτε kodi ουτε αν κατεβάζεις ταινια. Ειναι μονο αν βλεπεις απο browser... (που oye τοτε δεν χρειαζεται βαλε ενα browser με δωρεαν vpn )

Streaming NO

P2P/BitTorrent NO

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Screenshot 2025-04-15 at 15-56-26 Pricing Proton VPN.png 
Εμφανίσεις:  18 
Μέγεθος:  65,9 KB 
ID: 263880

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/20 Mbit/s
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145V5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Dim80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτα που γραφεις και 2 φορες καλυτερα να τα ελεγξεις πρωτα .... το δωρεαν δε προστατεύει απο τα βλεπεις ταινίες με box ουτε kodi ουτε αν κατεβάζεις ταινια. Ειναι μονο αν βλεπεις απο browser... (που oye τοτε δεν χρειαζεται βαλε ενα browser με δωρεαν vpn )

Streaming NO

P2P/BitTorrent NO

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Screenshot 2025-04-15 at 15-56-26 Pricing Proton VPN.png 
Εμφανίσεις:  18 
Μέγεθος:  65,9 KB 
ID: 263880
    Προφανώς εννοεί ότι δεν ξεκλειδώνει netflix, amazon prime κτλπ, όχι δεν κάνει για sites τύπου tainiomania. Για kodi κτλπ δεν ξέρω αλλά υποθέτω ότι κάνει και για αυτά.

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    RB5009UGSIN ONT: G-010G-R
    μια χαρά σχέση έχει (αν και το έβαλα προκαταβολικά ως off topic, δεν καταλαβαίνω γιατι εξάπτεσαι ) αφου στην πειρατεία αποδεδειγμένα οδηγείται ο κόσμος λόγω των κακών πρακτικων των subscriptions. ο νομος αφορα την παταξη της πειρατειας, αλλά μόνο το προστιμο οπως φαινεται στο παρον νημα δεν ειναι ικανο να παταξει την πειρατεια μιας και μια χαρα στρεφονται ολοι σε επι πληρωμη debrid / vpns. Επίσης με είδες να γκρινιάζω για μονοπώλια κάπου; Ειπα πως στην μουσική κερδίζει αυτός που προσφέρει το ίδιο περιεχόμενο καλύτερα στον καθένα. πχ θες lyrics? στο εφερε το Apple Music πρώτα πχ θες lossless βάλε tidal/Apple Music/deezer κλπ αλλά οχι Spotify. ας γινει το ιδιο και σε σειρες και ταινίες λέω. θες 4k? βαλε το ταδε. θες υποστηριξη σε ταδε συσκευη με app και οχι μέσω web κλπ. αμα ηταν να το ειχαν κανει θα γινοταν εδω και χρονια..
    Πρώτον δεν εξάπτομαι. Εσύ το παίρνεις έτσι.
    Το θέμα της πειρατείας είναι θέμα νοοτροπίας/παιδείας.
    Το ότι είναι ακριβό για την τσέπη σου, δεν σημαίνει ότι πας στο παράνομο.
    Κατ αυτή την έννοια και το ψωμί ακρίβαινε. Να μπουκάρουμε στα αρτοποιία;
    Γιατί αυτό κάνεις αυτή την στιγμή (γενικά μιλάω όχι προσωπικά σε εσένα).
    Λες ότι είναι ακριβό το streaming από netflix κλπ, ακόμα χειρότερο ο κινηματογράφος,
    άρα... ας κλέψω τις εταιρείες.
    Και έρχεται ο νόμος να σου πει ότι αν σε πιάσει θα σου επιβάλει κάποιες ποινές.
    Δεν σε οδηγεί ο νόμος στην παρανομία αλλά οι επιλογές που κάνεις με βάση τον τρόπο σκέψης σου.
    Ας αφήσουμε λοιπόν τα παραμύθια... δεν θέλω να το κάνω αλλά με αναγκάζει το κράτος.
    Και 1ε να σου έλεγαν να δίνεις τον χρόνο, πάλι ο Έλληνας θα επέλεγε το παράνομο.
    Δεν γνωρίζω την ηλικία σου, αλλά να σου πω ότι οι Έλληνες ήταν στην καλύτερη οικονομική κατάσταση την δεκαετία του 80.
    Μισθοί στα ύψη, τόκοι τραπεζών επίσης, φόροι οι μικρότεροι.
    Παρ όλα αυτά... φοροδιαφυγή στα ύψη.
    Έχω συγγενή που τότε έβγαζε τα κέρατά του, με επιχείρηση χρυσωρυχείο, και στις δηλώσεις του δήλωνε το απόλυτο μηδέν επί χρόνια.

- - - Updated - - -

εσύ δηλαδή πριν πας να ψωνίσεις κάπου, δεν ψάχνεις πόσο κάνει αλλού ή τι προϊόντα φέρνει κάποιος;
    Προφανώς και το κάνω.
    Εσύ όμως αναφέρεσαι σε κάτι άλλο.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από deniSun Εμφάνιση μηνυμάτων
    ε μα ναι, δεν γίνεται να βγάζει το Netflix με το τσουβάλι τις νέες σειρές και ταινίες και ούτε μια να μην βλέπεται. μετά βγάζει ένας άλλος μια καλή σειρά και σου λένε την έχει μόνο το Apple TV, μετά το peacock που νομίζω δεν έρχεται καν στην Ελλάδα.. Τι τσιρκο ειναι ολη αυτη η βιομηχανία πλέον
    Λες... γιατί την μια ταινία να την έχει το netflix και την άλλη το appletv;
    Γιατί να μην τις έχει όλες μια εταιρεία;
    Τουλάχιστον από την διατύπωσή σου, αυτό αφήνεις να εννοηθεί.
    Εκτός και αν ήθελες να πεις κάτι άλλο.

- - - Updated - - -

τι να πω ρε 'σείς, εμένα μου φαίνεται αδιανόητο πως για να μην πληρώσω μια συνδρομή(streaming) αναγκάζομαι να πληρώσω μια άλλη συνδρομή(vpn/debrid) για να μην με πιάσουν να κάνω πειρατεία. Don't get me wrong, δεν βγάζω την ουρά μου απέξω, θα μπορούσα να "βουτήξω" και εγώ στο νήμα με ανοιχτές αγκάλες και να αρχίσω να ψάχνομαι με διάφορα VPNs, και να σας πω βαλε εκεινο ή το άλλο, αλλά εδώ αρχίζει σιγά σιγά να στηνεται μια βιομηχανία που κερδισμένο θα βγαινει το κράτος και... οι εταιρίες που φτιάχνουν router με killswitch
    Μην μπερδεύεις τα πράγματα.
    Άλλο χάνει η τσέπη μας πχ με αγορά κάποιου πακέτου streaming/vpn
    και άλλο πράγμα κερδίζει το κράτος κλπ.
    Αν εσύ αγοράσεις μια συνδρομή από τις παραπάνω, τι όφελος θα έχει το κράτος; (πες μου τώρα το ΦΠΑ να με τρελάνεις).
    Τα περί αγοράς ρούτερ είναι βλακείες.
    Πόσοι χρειάζονται να έχουν vpn πάνω στο ρούτερ και όχι σε συσκευή;
    Με το Kill switch μας έχετε πρήξει. Έμαθε και ο κυρά Μάρω απέναντι και με ρωτάει για το kill switch.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από fadasma Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν με ΜΙΑ συνδρομή streaming μπορούσες να δεις τα πάντα δε θα υπήρχε πρόβλημα, θα είχε καταπολεμηθεί η πειρατεία όπως έγινε με τη μουσική.
    Επίσης να προσθέσω... να ήταν κρατική η υπηρεσία αυτή και όχι ιδιωτική για ευνόητους λόγους.
    Που το είδατε να συμβαίνει αυτό και να μην υπάρχουν θέματα;
    Να θυμίσω τις συζητήσεις για το μονοπώλιο του ΟΤΕ;
    Και πες ότι γινόταν κάτι τέτοιο και έβγαινε μία μόνο υπηρεσία streaming που θα είχε τα πάντα.
    Ξέρεις τι θα συζητούσαμε αυτή την στιγμή;
    Την τιμή. Γιατί 5ε και όχι 4.99;
    Που είναι ο ανταγωνισμός;
    Αν υπήρχαν και άλλες εταιρείες θα είχαμε καλύτερες τιμές κλπ.
    Δεν ξέρουμε τι θέλουμε μάλλον....
    | "Anyone can build a fast CPU.
    | The trick is to build a fast system."
    |____________Seymour Cray...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    RB5009UGSIN ONT: G-010G-R
    2. Αυτοί που ακόμα κάνουν torrenting (φίλε δεν είμαστε 2010)
    Κάπου είχε αναφέρει και πιο πριν αυτό το ερώτημα...
    Κάποιος που θέλει έχει αρχείο σπίτι του μήπως;

- - - Updated - - -

Νόμος 5179/2025
    Άρθρο 82
    Διοικητικές κυρώσεις για την καταπολέμηση της πειρατείας μέσω διαδικτύου Τροποποίηση παρ. 1, 4 και 5, προσθήκη παρ. 2Β και κατάργηση παρ. 3 άρθρου 65Α ν. 2121/1993

2Β. Όποιος χωρίς δικαίωμα και κατά παράβαση του παρόντος αναμεταδίδει, εγγράφει, αναπαράγει, εν όλω ή εν μέρει, προβαίνει σε διανομή με πώληση ή με άλλους τρόπους, μεταδίδει με κάθε μέσο και τρόπο, παρουσιάζει στο κοινό με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της κατ’ αίτηση μετάδοσης, κατέχει ή αποκτά πρόσβαση με κατοχή παράνομου εξοπλισμού ή λογισμικού, με ή χωρίς σκοπό διανομής και γενικά εκμεταλλεύεται παράνομα οπτικοακουστικά έργα ή εκπομπές ραδιοτηλεοπτικών οργανισμών ή γεγονότα εθνικής ή διεθνούς τηλεθέασης που μεταδίδονται στο διαδίκτυο ταυτόχρονα με τη διενέργειά τους, συμπεριλαμβανομένων αυτών που η δυνατότητα παρακολούθησης παρέχεται μέσω παρόχων υπηρεσιών οπτικοακουστικών μέσων και παρόχων υπηρεσιών μέσων επικοινωνίας, όπως ορίζονται στο άρθρο 2 του ν. 4779/2021 (Α΄ 27), ανεξαρτήτως άλλων κυρώσεων, υπόκειται σε διοικητικό πρόστιμο επτακοσίων πενήντα (750) ευρώ για κάθε παράβαση. Το ίδιο ισχύει για τα παραπάνω δικαιώματα που προσβάλλονται δια της προσφοράς προϊόντων ή υπηρεσιών στο διαδίκτυο, είτε μέσω διαφήμισης είτε μέσω προώθησης. Αν η προσβολή τελείται με δημόσια παρουσίαση σε κοινό σε χώρους πάσης φύσεως, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ για κάθε παράβαση. Όποιος τελεί τις παραπάνω πράξεις με σκοπό άμεσο ή έμμεσο εμπορικό οικονομικό όφελος υπόκειται σε διοικητικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για κάθε παράβαση. Σε περίπτωση υποτροπής, τα διοικητικά πρόστιμα της παρούσας αυξάνονται, αντίστοιχα, για κάθε παράβαση σε χίλια πεντακόσια (1.500) ευρώ στις περιπτώσεις προσβολής για ιδιωτική χρήση, σε τρεις χιλιάδες (3.000) ευρώ στις περιπτώσεις προσβολής με δημόσια παρουσίαση σε κοινό σε χώρους πάσης φύσεως και σε δέκα χιλιάδες (10.000) ευρώ στις περιπτώσεις προσβολής με σκοπό άμεσο ή έμμεσο εμπορικό οικονομικό όφελος.
    Και εγώ σε πολύ προηγούμενο μήνυμα μου είχα μπερδευτεί.
    Νομίζω ότι είναι αρκετά ξεκάθαρο πλέον.
    Αφορά ΟΛΟΥΣ όσους βλέπουν με οποιονδήποτε τρόπο
    είτε το εγγράφουν (κατεβάζουν), είτε Online
    υλικό χωρίς άδεια.
    Το μόνο που εξαιρείται είναι αν μπεις στο yt και ο άλλος σου έχει ανεβασμένη μια ταινία.
    Είναι σαν να βλέπεις μια ταινία στο netflix για την οποία το netflix δεν έχει πάρει τα δικαιώματα.
    | "Anyone can build a fast CPU.
    | The trick is to build a fast system."
    |____________Seymour Cray...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από deniSun Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάπου είχε αναφέρει και πιο πριν αυτό το ερώτημα...
    Κάποιος που θέλει έχει αρχείο σπίτι του μήπως;

- - - Updated - - -

Νόμος 5179/2025
    Άρθρο 82
    Διοικητικές κυρώσεις για την καταπολέμηση της πειρατείας μέσω διαδικτύου Τροποποίηση παρ. 1, 4 και 5, προσθήκη παρ. 2Β και κατάργηση παρ. 3 άρθρου 65Α ν. 2121/1993

Και εγώ σε πολύ προηγούμενο μήνυμα μου είχα μπερδευτεί.
    Νομίζω ότι είναι αρκετά ξεκάθαρο πλέον.
    Αφορά ΟΛΟΥΣ όσους βλέπουν με οποιονδήποτε τρόπο
    είτε το εγγράφουν (κατεβάζουν), είτε Online
    υλικό χωρίς άδεια.
    Το μόνο που εξαιρείται είναι αν μπεις στο yt και ο άλλος σου έχει ανεβασμένη μια ταινία.
    Είναι σαν να βλέπεις μια ταινία στο netflix για την οποία το netflix δεν έχει πάρει τα δικαιώματα.
    το κατέβασμα (downloading) στα ελληνικά ο όρος είναι καταφορτωση η μεταφόρτωση οχι εγγραφή. Εγγραφή ειναι αμα κανεις πχ recording με obs live αγωνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ η ενα επεισοδιο απο HBO σειρα.
    Μετα το αρθρο λεει οτι αυτο το περιεχομενο για να φαει προστιμο καποιος θα πρεπει να το μοιρασει, αναπαραγει κτλπ. σε άλλους με κάθε τρόπο. Ο νόμος είναι απλός και κατανοητός.

Οταν δεις να λεει καπου για "μεταφόρτωση οπτικοακουστικού υλικού" τοτε πιανει τα παντα αναλογα με το πως θα το διατυπωσουν.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ZaNteR : 15-04-25 στις 17:51.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    COSMOTE FTTH
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΡΙΛΑΟΥ
    Νομίζω με cashback μπορείς να τα πάρεις και τσάμπα ή ακόμα και να σε πληρώσουν.. Δεν το έμαθες από εμένα

- - - Updated - - -

https://www.lagonika.gr/prosfores/no...noys-apo-shoo/

- - - Updated - - -

120€ ανά χρόνο για 5 συσκευές μαζί με το AV; Ή παίζουν και προσφορές;

- - - Updated - - -

Εχουν παίξει και τα express vpn με 140% cashback (ναι σε πληρώνουν κιόλας!..)

- - - Updated - - -

Εμένα όλη αυτή η μπιζνα μου βρωμάει. Καλύτερα κανένα debrid που όντως θέλει λεφτά για δίσκους, χωρητικότητα κλπ για να σου σερβίρει τα δεδομένα.. τα VPN οκ ναι πρπεει να χρεώσουν την κίνηση αλλά πως γίνεται να δίνουν τόσο μεγάλα cashback? Πουλάνε και τίποτα δεδομένα;
    βρισκω κλειδια στο telegram

Σελ. 48 από 71 ΠρώτηΠρώτη ... 2838434647484950535868 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία