To NordVPN βγάζει προσφορές για 2 χρόνια και βγαίνει 3-4€ ο μήνας, + 2€ το οτιδήποτε τύπου RD, τέλος τα έχεις όλα.
4.47€ ο μήνας για 2 χρόνια αυτή τη στιγμή... εγώ ανανεώνω κοντά η λίγο μετά το BF και πέφτει ποιο κάτω, νομίζω 75€ τα 2 χρόνια το είχα πάρει. Υπάρχουν και discount κουπόνια από δω και από εκεί
Επίσης αν δεν είχα NordVPN δεν θα μπορούσα να δω YT χωρίς διαφημίσεις... να ταΐσω την Google αποκλείεται, τους δίνω 2€ το μήνα για χώρο για τις φωτό και πολλά είναι.
Edit: δίνει και 3 μήνες δώρο οπότε είναι 4€ ο μήνας αυτή τη στιγμή.
Εμφάνιση 706-720 από 1056
-
15-04-25, 14:53 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #706
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BlueChris : 15-04-25 στις 14:59.
There's no substitute for experience
CorollaClub
-
15-04-25, 14:58 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #707
εγω εχω το ESET VPN χωρις πολλα πολλα με 200000 resources απο πισω mininal style και φοβερο!!!
-
15-04-25, 15:01 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #708
Πάντως το νήμα και η είδηση αυτή είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για...ασκήσεις ετοιμότητας
You can tell who is skinny dipping when the tide goes away
Truth is like poetry - and most people hate fucking poetry
-
15-04-25, 15:13 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #709
Νομίζω με cashback μπορείς να τα πάρεις και τσάμπα ή ακόμα και να σε πληρώσουν.. Δεν το έμαθες από εμένα
- - - Updated - - -
https://www.lagonika.gr/prosfores/no...noys-apo-shoo/
- - - Updated - - -
120€ ανά χρόνο για 5 συσκευές μαζί με το AV; Ή παίζουν και προσφορές;
- - - Updated - - -
Εχουν παίξει και τα express vpn με 140% cashback (ναι σε πληρώνουν κιόλας!..)
- - - Updated - - -
Εμένα όλη αυτή η μπιζνα μου βρωμάει. Καλύτερα κανένα debrid που όντως θέλει λεφτά για δίσκους, χωρητικότητα κλπ για να σου σερβίρει τα δεδομένα.. τα VPN οκ ναι πρπεει να χρεώσουν την κίνηση αλλά πως γίνεται να δίνουν τόσο μεγάλα cashback? Πουλάνε και τίποτα δεδομένα;
-
15-04-25, 15:14 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #710
Για διάβασε το αμέσως προηγούμενο άρθρο του νόμου αυτού, το άρθρο 81 και θα δεις ότι γράφει ότι εξαιρούνται οι τελικοί χρήστες. Στο άρθρο 82 δεν αναφέρει πουθενά την λέξη "τελικοί χρήστες". Προφανώς δεν είμαι ειδικός σε τέτοια θέματα, αλλά σίγουρα χρειάζεται διευκρίνιση ο νόμος αυτός.
-
15-04-25, 15:41 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #711
Το άρθρο 82 είναι διευκρίνιση από μόνο του όσον αφορά τους τελικούς χρήστες. Για αυτό στο άρθρο 81 γενικοποιησαν το μέρος που λέει οτι οι τελικοί χρήστες εξαιρούνται.
Σε οτιδηποτε αλλο απο iptv εχουν μπλοκαρει τις σελιδες μεσω DNS για να καλυπτονται αμα τους πουνε οτι δεν κανουν τιποτα για την πειρατεια. Δεν είναι τίποτα περίπλοκο η δυσνόητο.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ZaNteR : 15-04-25 στις 15:47.
-
15-04-25, 15:52 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #712
-
15-04-25, 15:58 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #713
-
15-04-25, 16:01 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #714
-
15-04-25, 16:06 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #715
-
15-04-25, 16:29 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #716
Πρώτον δεν εξάπτομαι. Εσύ το παίρνεις έτσι.
Το θέμα της πειρατείας είναι θέμα νοοτροπίας/παιδείας.
Το ότι είναι ακριβό για την τσέπη σου, δεν σημαίνει ότι πας στο παράνομο.
Κατ αυτή την έννοια και το ψωμί ακρίβαινε. Να μπουκάρουμε στα αρτοποιία;
Γιατί αυτό κάνεις αυτή την στιγμή (γενικά μιλάω όχι προσωπικά σε εσένα).
Λες ότι είναι ακριβό το streaming από netflix κλπ, ακόμα χειρότερο ο κινηματογράφος,
άρα... ας κλέψω τις εταιρείες.
Και έρχεται ο νόμος να σου πει ότι αν σε πιάσει θα σου επιβάλει κάποιες ποινές.
Δεν σε οδηγεί ο νόμος στην παρανομία αλλά οι επιλογές που κάνεις με βάση τον τρόπο σκέψης σου.
Ας αφήσουμε λοιπόν τα παραμύθια... δεν θέλω να το κάνω αλλά με αναγκάζει το κράτος.
Και 1ε να σου έλεγαν να δίνεις τον χρόνο, πάλι ο Έλληνας θα επέλεγε το παράνομο.
Δεν γνωρίζω την ηλικία σου, αλλά να σου πω ότι οι Έλληνες ήταν στην καλύτερη οικονομική κατάσταση την δεκαετία του 80.
Μισθοί στα ύψη, τόκοι τραπεζών επίσης, φόροι οι μικρότεροι.
Παρ όλα αυτά... φοροδιαφυγή στα ύψη.
Έχω συγγενή που τότε έβγαζε τα κέρατά του, με επιχείρηση χρυσωρυχείο, και στις δηλώσεις του δήλωνε το απόλυτο μηδέν επί χρόνια.
- - - Updated - - -
Προφανώς και το κάνω.
Εσύ όμως αναφέρεσαι σε κάτι άλλο.
Λες... γιατί την μια ταινία να την έχει το netflix και την άλλη το appletv;
Γιατί να μην τις έχει όλες μια εταιρεία;
Τουλάχιστον από την διατύπωσή σου, αυτό αφήνεις να εννοηθεί.
Εκτός και αν ήθελες να πεις κάτι άλλο.
- - - Updated - - -
Μην μπερδεύεις τα πράγματα.
Άλλο χάνει η τσέπη μας πχ με αγορά κάποιου πακέτου streaming/vpn
και άλλο πράγμα κερδίζει το κράτος κλπ.
Αν εσύ αγοράσεις μια συνδρομή από τις παραπάνω, τι όφελος θα έχει το κράτος; (πες μου τώρα το ΦΠΑ να με τρελάνεις).
Τα περί αγοράς ρούτερ είναι βλακείες.
Πόσοι χρειάζονται να έχουν vpn πάνω στο ρούτερ και όχι σε συσκευή;
Με το Kill switch μας έχετε πρήξει. Έμαθε και ο κυρά Μάρω απέναντι και με ρωτάει για το kill switch.
- - - Updated - - -
Επίσης να προσθέσω... να ήταν κρατική η υπηρεσία αυτή και όχι ιδιωτική για ευνόητους λόγους.
Που το είδατε να συμβαίνει αυτό και να μην υπάρχουν θέματα;
Να θυμίσω τις συζητήσεις για το μονοπώλιο του ΟΤΕ;
Και πες ότι γινόταν κάτι τέτοιο και έβγαινε μία μόνο υπηρεσία streaming που θα είχε τα πάντα.
Ξέρεις τι θα συζητούσαμε αυτή την στιγμή;
Την τιμή. Γιατί 5ε και όχι 4.99;
Που είναι ο ανταγωνισμός;
Αν υπήρχαν και άλλες εταιρείες θα είχαμε καλύτερες τιμές κλπ.
Δεν ξέρουμε τι θέλουμε μάλλον....| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
15-04-25, 16:32 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #717
-
15-04-25, 16:43 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #718
Κάπου είχε αναφέρει και πιο πριν αυτό το ερώτημα...
Κάποιος που θέλει έχει αρχείο σπίτι του μήπως;
- - - Updated - - -
Νόμος 5179/2025
Άρθρο 82
Διοικητικές κυρώσεις για την καταπολέμηση της πειρατείας μέσω διαδικτύου Τροποποίηση παρ. 1, 4 και 5, προσθήκη παρ. 2Β και κατάργηση παρ. 3 άρθρου 65Α ν. 2121/1993
2Β. Όποιος χωρίς δικαίωμα και κατά παράβαση του παρόντος αναμεταδίδει, εγγράφει, αναπαράγει, εν όλω ή εν μέρει, προβαίνει σε διανομή με πώληση ή με άλλους τρόπους, μεταδίδει με κάθε μέσο και τρόπο, παρουσιάζει στο κοινό με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της κατ’ αίτηση μετάδοσης, κατέχει ή αποκτά πρόσβαση με κατοχή παράνομου εξοπλισμού ή λογισμικού, με ή χωρίς σκοπό διανομής και γενικά εκμεταλλεύεται παράνομα οπτικοακουστικά έργα ή εκπομπές ραδιοτηλεοπτικών οργανισμών ή γεγονότα εθνικής ή διεθνούς τηλεθέασης που μεταδίδονται στο διαδίκτυο ταυτόχρονα με τη διενέργειά τους, συμπεριλαμβανομένων αυτών που η δυνατότητα παρακολούθησης παρέχεται μέσω παρόχων υπηρεσιών οπτικοακουστικών μέσων και παρόχων υπηρεσιών μέσων επικοινωνίας, όπως ορίζονται στο άρθρο 2 του ν. 4779/2021 (Α΄ 27), ανεξαρτήτως άλλων κυρώσεων, υπόκειται σε διοικητικό πρόστιμο επτακοσίων πενήντα (750) ευρώ για κάθε παράβαση. Το ίδιο ισχύει για τα παραπάνω δικαιώματα που προσβάλλονται δια της προσφοράς προϊόντων ή υπηρεσιών στο διαδίκτυο, είτε μέσω διαφήμισης είτε μέσω προώθησης. Αν η προσβολή τελείται με δημόσια παρουσίαση σε κοινό σε χώρους πάσης φύσεως, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ για κάθε παράβαση. Όποιος τελεί τις παραπάνω πράξεις με σκοπό άμεσο ή έμμεσο εμπορικό οικονομικό όφελος υπόκειται σε διοικητικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για κάθε παράβαση. Σε περίπτωση υποτροπής, τα διοικητικά πρόστιμα της παρούσας αυξάνονται, αντίστοιχα, για κάθε παράβαση σε χίλια πεντακόσια (1.500) ευρώ στις περιπτώσεις προσβολής για ιδιωτική χρήση, σε τρεις χιλιάδες (3.000) ευρώ στις περιπτώσεις προσβολής με δημόσια παρουσίαση σε κοινό σε χώρους πάσης φύσεως και σε δέκα χιλιάδες (10.000) ευρώ στις περιπτώσεις προσβολής με σκοπό άμεσο ή έμμεσο εμπορικό οικονομικό όφελος.
Νομίζω ότι είναι αρκετά ξεκάθαρο πλέον.
Αφορά ΟΛΟΥΣ όσους βλέπουν με οποιονδήποτε τρόπο
είτε το εγγράφουν (κατεβάζουν), είτε Online
υλικό χωρίς άδεια.
Το μόνο που εξαιρείται είναι αν μπεις στο yt και ο άλλος σου έχει ανεβασμένη μια ταινία.
Είναι σαν να βλέπεις μια ταινία στο netflix για την οποία το netflix δεν έχει πάρει τα δικαιώματα.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
15-04-25, 17:07 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #719
το κατέβασμα (downloading) στα ελληνικά ο όρος είναι καταφορτωση η μεταφόρτωση οχι εγγραφή. Εγγραφή ειναι αμα κανεις πχ recording με obs live αγωνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ η ενα επεισοδιο απο HBO σειρα.
Μετα το αρθρο λεει οτι αυτο το περιεχομενο για να φαει προστιμο καποιος θα πρεπει να το μοιρασει, αναπαραγει κτλπ. σε άλλους με κάθε τρόπο. Ο νόμος είναι απλός και κατανοητός.
Οταν δεις να λεει καπου για "μεταφόρτωση οπτικοακουστικού υλικού" τοτε πιανει τα παντα αναλογα με το πως θα το διατυπωσουν.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ZaNteR : 15-04-25 στις 17:51.
-
15-04-25, 17:40 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #720
Bookmarks