Σελ. 50 από 72 ΠρώτηΠρώτη ... 3040454849505152556070 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 736-750 από 1075
    Περιοχή
    Thess
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ~ 20/20
    ISP
    (κ)ΟΤΕ 4G
    Router
    BT Home Hub 5A (OpenWRT)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από deniSun Εμφάνιση μηνυμάτων
    αλλά θέλεις να κάνεις χρήση των υπηρεσιών που προσφέρει.
    Το αν κάνεις χρήση υπηρεσιών αυτής χωράει πολύ συζήτηση

---------------------------------------------------------------------------

Αλλά το να λες... διαφωνώ με έναν νόμο δεν σε κάνει νόμιμο.
    Αυτό πέραν της κατάφατικής σημασίας, έχει επικίνδυνες ερμηνείες.

Αλλά το να λες... διαφωνώ με έναν νόμο δεν σε κάνει νόμιμο.
    Και με τον ΕΝΦΙΑ διαφωνώ.
    Να μην τον πληρώσω λες;
    Ας καθυστερήσουν οι εταιρείες να πληρώσουν φόρο εισοδήματος και επαγγελματίες εισφορές για λίγο. Ναι οκ δικονομικά έχει δικαίωμα να τα εισπράξει.

Ας το κάνουν μαζικά, να δείς, αν η Διοίκηση είναι πιο ισχυρή, ή οι φορολογούμενοι...

Ένα σου λέω θα είναι ταπί και θα βάλουν την ουρά εκεί που θα έπρεπε.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εσείς που λέτε πληρωστε για πνευματικά δικαιώματα, ρωτήστε πως η Κοιλάδα του Πυριτίου έβγαλε τα λεφτά της. Αντιγράφοντας ο ένας τον άλλο. Ναι φυσικά "κλέβοντας" πνευματικά δικαιώματα. Έτσι έμειναν μόνο οι πιο επιτυχημένοι στην αγορά να λειτουργούν.

Όσον αφορά τις υπηρεσίες streaming όπως ανέφερε κάποιος κάπου είχε νόημα η χρήση τους είχε καλή εμπειρεία. Όχι όταν σου βάζει διαφημίσεις στο Premium, ούτε οταν σου εξαφανίζει το περιεχόμενο σαν να είχες ανοικτό δάνειο μαζί τους και όχι κυριότητα επι του περιεχομένου που πλήρωσες για να λάβεις. Τα υπόλοιπα είναι η μόνη άμυνα. Το αν είναι νόμιμη, ρωτήστε το Λάτση, που λέει δώστε μου τα χωράφια σας να βάλω ανεμογεννήτριες με τους όρους μου ή θα γίνει απαλλοτρίωση απο το Δημόσιο.

Αα επίσης ρωτήστε όσους λένε πληρώστε για πνευματικά δικαιώματα για δανειστικές βιβλιοθήκες, να δείτε την αυτόματη έχθρα τους σε αυτές και σε κάθε παρόμοιο μοντέλο.

-----------------------------------------------------------------------------------

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stelios4711 Εμφάνιση μηνυμάτων
    κάποιοι επικροτούν αυτό το νόμο και βγάζουν τους υπολοίπους κλέφτες για να τους βγει το αφήγημα.
    "Όταν το πλιάτσικο γίνεται τρόπος ζωής για οργανωμένες ομάδες συμφερόντων μέσα σε μια κοινωνία, τότε με τον καιρό, αυτές θα φτιάξουν ένα νομικό σύστημα που θα τις δικαιώνει και ένα ηθικό σύστημα που θα τις αξιώνει." Φρεντερίκ Μπαστιά
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MyISLM : 15-04-25 στις 23:37.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/20 Mbit/s
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145V5
    Κάποιοι λένε ότι πιάνουν τα torrents κάποιοι ότι δεν τα πιάνουν, ακόμα δεν είμαι 100% σίγουρος τι ισχύει, αλλά δεν έχει σημασία γι'αυτό που θέλω να ρωτήσω.

Ενημερωτικά και αν υποθέσουμε ότι ισχύει τελικά, η διαδικασία για να σε βρουν σύμφωνα με τον νόμο αυτό παραμένει ο γνωστός ;;

Δηλαδή πρώτα σε βρίσκουν τα copyright trolls, έπειτα με βάση την ip σου, βρίσκουν τον πάροχο σου, του λένε το και το και τέλος ο πάροχος σου επικοινωνεί με τον αρμόδιο φορέα και σου έρχεται το πρόστιμο ;;

Η σε πιάνει κατευθείαν ο πάροχος σου ;; Δεν ξέρω αν αυτό βγάζει βέβαια νόημα.

Περιοχή
    Thess
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ~ 20/20
    ISP
    (κ)ΟΤΕ 4G
    Router
    BT Home Hub 5A (OpenWRT)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από bep1995 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάποιοι λένε ότι πιάνουν τα torrents κάποιοι ότι δεν τα πιάνουν, ακόμα δεν είμαι 100% σίγουρος τι ισχύει, αλλά δεν έχει σημασία γι'αυτό που θέλω να ρωτήσω.
    Υπάρχουν επιχειρήσεις που έχουν καποια site στα οποία παρακολουθούν ποιοι συνδεονται στα torrents και υποτίθεται οτι πωλούν τις πληροφορίες αυτές (ip, χρόνο συνδεσης, μεγεθος torrent, περιεχόμενο αρχείο), σε εταιρείες που επενδύουν στην εκμετάλλευση των πνευματικών δικαιωμάτων.

Ενημερωτικά και αν υποθέσουμε ότι ισχύει τελικά,
    Ισχύει και μπορείς να θεωρήσεις οτι πέρα απο τα ξερά θα πιάνει και τα χλωρά.

η διαδικασία για να σε βρουν σύμφωνα με τον νόμο αυτό παραμένει ο γνωστός ;;
    Δια στόματος Υπουργού που προώθησε το νόμο προς ψήφιση, Μενδώνη, είπε οτι το κατάλληλο μέτρο είναι η άρση απορρήτου.

Επίσης μπορεις να θεωρήσεις με σχετική βεβαιότητα, οτι θέλουν (όσο γίνεται) αυτοματοποιήμένο σύστημα.

Σύμφωνα με τα όσα έχω διαβάσει και όσα γνωρίζω, περι τεχνολογίας και Νόμου καταλήγω στα παρακάτω στάδια.

Βήμα 1. Μεσα απο αυτά τα site μπορεί η Επιτροπή για τη Γνωστοποίηση Διαδικτυακής Προσβολής Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων (ΕΔΠΠΙ), να λαμβάνει γνώση οτι οι ταδε IP έλαβαν (ή πιθανολογείται οτι ελαβαν) μέρος σε προσβολή πνευματικής ιδιοκτησίας στο διαδίκτυο.

Βήμα 2. Στη συνέχεια η επιτροπή (υποτίθεται οτι) πρέπει να απευθυνθεί σε Εισαγγελέα και να πεί θέλω παραγγελία για άρση απορρήτου για τις ταδε IP/mac adddress/email ή οτι άλλο μπορεί να ταυτοποιήσει μοναδικά ένα χρήστη του διαδικτύου.

Βήμα 3. Με αυτό το χαρτί (Εισαγγελική παραγγελία) θα πάει στον πάροχο και θα πει ποιός συνδρομητής είχε την ταδε IP το Χ διαστημα, θέλω το ΑΦΜ του, ή τα ΑΦΜ τους. Εδώ κολλάει και η συνεργασία της ΕΕΤΤ που είπαν στη συζήτηση του νόμου οτι θέλουν να είναι πιο αυξημένη στον τομέα αυτό.

Βήμα 4. Εκδίδεται Πράξη Επιβολής Προστίμου με εκδότη την ΕΔΠΠΙ και Το πρόστιμο εμφανίζεται στο Taxis.

Το βήμα 1 μπορεί να αντικατασταθεί και με καρφωτή aka/κατά κόσμον καταγγελία προς την επιτροπή, ή με καταγγελία σε Αστυνομική Αρχή που θα διαβιβάσει την καταγγελία στην επιτροπή.

Μετά το βήμα 3 και για site όπως tainiomania (και σε οσα δεν συνεργαζονται με την Εισαγγελική Παραγγελία) κλπ, κάνοντας χρήση της Εισαγγελικής παραγγελίας η Αστυνομική Αρχή δύναται, να κάνει χρήση κακόβουλου λογισμικού (κατά κόσμον spyware/virus), έτσι ώστε είτε:
    α) Να μολύνει τον web server του site (πχ για ταινιομανία), και να παρακολουθεί τις IP που συνδέονται σε αυτόν.
    β) Να μολύνει κάποιο απο τον κώδικα που το site φορτώνει έτσι ώστε να παίρνει ποιές IP συνδέονται όπως κάνει το Google Αναλύτικς
    γ) Να μολύνει το κινητό, ταβλετ, ρούτερ και υπολογιστή του ερευνόμενου προσώπου, προς διαπίστωση της παρανομίας
    δ) Να ανοίξει τα email των διαχειριστών (inbox), ή των απλών χρηστών που φαίνονται οτι χρησιμοποιούνται, ή να γίνει συμπληρωματική άρση απορρήτου για ip που συνδεονται στα ανωτέρω emails

Επίσης μετά το βήμα 3 δύναται να ζητηθεί απο τον ISP να κάνει DPI και παρακολουθηση κίνησης, ώστε να βεβαιωθούν οτι συνδέθηκες στο τανιομανία κλπ.

Συμπληρωματικά δύναται να ζητηθεί η χρήση της απομακρυσμένης πρόσβασης του παρόχου (ISP) στο ρουτερ του συνδρομητή, ώστε να μπεί στο τοπικό δίκτυο, για διαπίστωση της παρανομίας.

Μετά το βήμα 3 θα πάνε σε αυτούς που τρέχουν το real debrid και θα ζητήσουν logs επι απειλής βαρύτατων ποινών, μπορώ να σας πώ. Δηλαδή ποιος συνδέθηκε (IP, email) στο real debrid με ποια χρεωστική πλήρωσε κλπ.

Βήμα 5 (προαιρετικό)
    . Ο Εισαγγελέας βλέπει οτι πλήρωσες το πρόστιμο, άρα οτι δηλαδή αποδέχθηκες τον παράνομο χαρακτήρα της πράξης σου, οπότε ορθό είναι να κινηθεί και η διαδικασία της ποινικής δίωξης.

--------------------------------------------------------

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από netblues Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρωτη φορα ειναι που ασχολουνται δικηγοροι με τεχνικα θεματα και βγαινει το ζονγκ? Αγνοουν βασικα πραγματα, η κάνουν πως τα αγνοουν, και στο τελος βγαινουν εξωφρενικα πραγματα, οπως να σε σταματανε για ελεγχο, και εκτος απο αν εχεις κανα μαχαιρι, ναρκωτικα, γιααα να δουμε και εκεινα τα cd.
    Ωπ. Ακουσα καλα? επαιζε μαζωνακη το cd player? ΤΙΙΙΙ? ειχε και usb stick.?
    Χειροπεδες. Το αυτοκινητο κατασχεται, και θα αποφανθει η δνση ηλεκτρονικου εγκληματος. Μεχρι τοτε, 7500 διοικητικο προστιμο, γιατι οσο ψαχναμε επαιξαν 10 τραγουδια.

Ο ερντογαν θα χαιροταν πολυ να ειχε τετοιους συνεργατες.
    Μόλις περιέγραψες την έρευνα σε σπίτι.

------------------------------------------------------------------

Κατά μια διαστροφική ερμηνεία και το μπλοκάρισμα διαφημίσεων είναι μη νόμιμη παραβίαση περιεχομένου (ιστοτόπου ή πλατφόρμας περιεχομενου) που υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα

------------------------------------------------------------------

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από antonis_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν εξετάζει αν τεκμαίρεται πως ο χρήστης καν γνωρίζει ή μπορεί να γνωρίζει για τη νομιμότητα του υλικού που προβάλλει.
    Θεωρεί δεδομένο πως ένα κλικ έστω και ακούσιο (κυριολεκτικά ακούσιο) είναι εμπρόθετη παράβαση.

----------------------------------------------------------------
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κανένα, κατεβάστε όλοι άφοβα. Οι Νομοθέτες του φόρουμ το λύσαμε
    Χαίρομαι
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MyISLM : 16-04-25 στις 04:13.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/20 Mbit/s
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145V5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από MyISLM Εμφάνιση μηνυμάτων

Δια στόματος Υπουργού που προώθησε το νόμο προς ψήφιση, Μενδώνη, είπε οτι το κατάλληλο μέτρο είναι η άρση απορρήτου.

Βήμα 1. Μεσα απο αυτά τα site μπορεί η Επιτροπή για τη Γνωστοποίηση Διαδικτυακής Προσβολής Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων (ΕΔΠΠΙ), να λαμβάνει γνώση οτι οι ταδε IP έλαβαν (ή πιθανολογείται οτι ελαβαν) μέρος σε προσβολή πνευματικής ιδιοκτησίας στο διαδίκτυο.

Βήμα 5 (προαιρετικό)
    . Ο Εισαγγελέας βλέπει οτι πλήρωσες το πρόστιμο, άρα οτι δηλαδή αποδέχθηκες τον παράνομο χαρακτήρα της πράξης σου, οπότε ορθό είναι να κινηθεί και η διαδικασία της ποινικής δίωξης.
    Ευχαριστω πολυ για την πολυ αναλυτικη σου απαντηση !!

Απλος θα ηθελα να κανω 2-3 παρατηρησεις

1. Η αρση απορρητου δεν υποτιθεται οτι ειναι για πιο σοβαρα θεματα ;;

2. Για να σου δωσουν προστημο δεν αρκει μονο το οτι μπηκες σε ενα site που εχει παρανομο υλικο, δεν ειναι αυτο απο μονο του παρανομο, πρεπει να αποδειχθει οτι ειδες το παρανομο υλικο πχ μια ταινια η μια σειρα, που σημαινει οτι ειτε το site πρεπει να δωσει τα logs ειτε να κανουν ντου στους servers του site. Ειδικα αν ειναι https το site, και το ονομα της ταινιας δεν φενεται στο link τοτε ειναι ακομα πιο δυσκολο να σε βρουν.

3. Τι εννωεις στο "Βημα 5" ;; Αν καποιος πληρωσει το προστημο θα τον διωξουνε ποινικα ;; Τι ακριβως παει να πει αυτο ;;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bep1995 : 16-04-25 στις 03:15.

Περιοχή
    Thess
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ~ 20/20
    ISP
    (κ)ΟΤΕ 4G
    Router
    BT Home Hub 5A (OpenWRT)
    1. Η αρση απορρητου δεν υποτιθεται οτι ειναι για πιο σοβαρα θεματα ;;
    1. To έκαναν σουρωτήρι πλέον.

2. Θεωρητικά δεν αρκεί, επι του πρακτέου επειδή μιλάμε για διοικητικά όργανα που εφαρμόζεται διοικητικό δίκαιο, εσύ πρέπει να αποδείξεις οτι δεν έκανες κάτι παράνομο, ή πρέπει να βρεις κάποιο σφάλμα (νομικής φύσης) στην έκδοση της Πράξης Επιβολής Προστίμου, για να μπορείς να το προσβάλλεις, γιατί αλλιώς η προσφυγή θα απορριφθεί ως αβάσιμη (χρειαζεσαι στοιχεία - επιχειρήματα να αντιτάξεις τα όσα λέει αυτός που σου καταλόγησε το πρόστιμο). Γίνεται για εισπρακτικούς λόγους (όπως τα φορολογικά πρόστιμα στους ελεύθερους επαγγελματίες και τα τεκμαρτά εισοδήματα), δεν τους νοιάζει ουσιαστικά αν πραγματικά είδες κάτι παράνομο. Η Διοικονομία σε αυτά είναι εις βάρος σου στο Διοικητικό κομμάτι του προστίμου, λόγω του οτι το επιβαλλόμενο πρόστιμο είναι χαμηλό, δεν προβλέπεται δικαίωμα έφεσης. Οπότε το Διοικητικό Πρωτοδικείο της χωρικής αρμοδιότητας που εξέδωσε την πράξη (ΕΔΠΠΙ - οπότε Πρωτοδικείο Αθηνών) και είναι και το πρώτο και τελευταίου βαθμού δικαστήριο που επιλαμβάνεται (εξάντληση ενδίκων μέσων).

3. Η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε περιεχόμενο το οποίο προστατεύεται απο πνευματικά δικαιώματα σύμφωνα με το άρθρο 66 Νόμου 2121/1993, στο ποινικό σκέλος τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους και χρηματική ποινή από 2.900 με 15.000 ευρώ. Οπότε προβλέπεται για τους παραβάτες ποινή του Ποινικού Κώδικα. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι με τις χιλιες δυο αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα και στην Ποινική Διοικονομία προβλέπεται οτι μπορεί να ζητηθεί αναστολή (συν πρώτη φορά, πρότερος έντιμος βιος), λόγω του οτι ο νόμος λέει για ποινή ενός έτους που είναι μικρότερη απο τα δυο το οποίο ήταν το όριο στο οποίο διδονταν ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Το αν Εισαγγελέας θεωρήσει οτι η πληρωμή του προστίμου είναι και αποδοχή του γεγονότος οτι η πληρωμή σου, αποτελεί δείγμα οτι καταλαβαίνεις, ή αποδέχεσαι οτι η πράξη σου ήταν παράνομη, θα μπορούσε βάσει αυτού να αποφασίσει οτι θα ήταν καλή ιδέα να κινήσει το ποινικό κόμμάτι εις βάρος σου. Το δε γεγονός οτι η Πράξη Επιβολής Προστίμου είναι έγγραφο (τα έγγραφα έχουν αξία στις διαδικασίες, όταν έχεις να κάνεις με αυτό είπε ο ένας, το άλλο ο άλλος κλπ) το οποίο είναι ένδειξη οτι κάτι μη νόμιμο έχει λάβει χώρα και πιθανώς να διώκεται και ποινικά, ανεξαρτήτως του Διοικητικού προστίμου. Σε αυτό το μέρος νομοθετικά μέτρα που λειτουργούν συμμορφωτικά, δύναται να παραβιάζουν το τεκμήριο της αθωότητας.

Φυσικά δεν είμαι δικηγόρος. Σίγουρα πάντως κάποιος ενδιαφερόμενος που δεν έχει εισοδήματα και θα ήθελε να διασαφηνίσει σχετικές απορίες θα μπορούσε να ζητήσει απο πλησιέστερο δικαστήριο του τόπου κατοικίας του, έχοντας τα απαραίτητα έγγραφα Ε1, βεβαιωση κατοικίας (οτι ζητά το καθε δικαστήριο - πληροφορίες δίνουν οι γραμματίες των δικαστηρίων), απο Δικαστή και όχι Εισαγγελέα, να του λύσει συγκεκριμένες απορίες (αφού πρώτα τις έχει γράψει σε ενα χαρτί).
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MyISLM : 16-04-25 στις 04:05.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/20 Mbit/s
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145V5
    Θεωρητικά δεν αρκεί, επι του πρακτέου επειδή μιλάμε για διοικητικά όργανα που εφαρμόζεται διοικητικό δίκαιο, εσύ πρέπει να αποδείξεις οτι δεν έκανες κάτι παράνομο, ή πρέπει να βρεις κάποιο σφάλμα (νομικής φύσης) στην έκδοση της Πράξης Επιβολής Προστίμου, για να μπορείς να το προσβάλλεις, γιατί αλλιώς η προσφυγή θα απορριφθεί ως αβάσιμη (χρειαζεσαι στοιχεία - επιχειρήματα να αντιτάξεις τα όσα λέει αυτός που σου καταλόγησε το πρόστιμο). Γίνεται για εισπρακτικούς λόγους (όπως τα φορολογικά πρόστιμα στους ελεύθερους επαγγελματίες και τα τεκμαρτά εισοδήματα), δεν τους νοιάζει ουσιαστικά αν πραγματικά είδες κάτι παράνομο. Η Διοικονομία σε αυτά είναι εις βάρος σου στο Διοικητικό κομμάτι του προστίμου.
    Κανονικα δεν θα επρεπε καν εξ αρχης να μπαινει το προστημο αν δεν εχουν αποδειξη για το τι ακριβως ειδες, αλλα τι να πω....

Πραγματικα θα ηθελα να δω πως θα το κανουν πραξη ολο αυτο. Αν οντως πιανονται και οι τελικοι χρηστες δηλαδη. Πιστευω οτι ή δεν το εφαρμοσουν καθολου ή θα ριχνουν προστημα σε καποιους λιγους τυχαια ετσι για να λενε οτι λειτουργει.

Και τελος, μπορει θεωρητικα να υπαρχει ποινη φυλακισης, αλλα το θεωρω απιθανο να γινει. Δεν θυμαμαι να εχει γινει σε καμια χωρα αυτο.

Περιοχή
    Thess
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ~ 20/20
    ISP
    (κ)ΟΤΕ 4G
    Router
    BT Home Hub 5A (OpenWRT)
    Πραγματικα θα ηθελα να δω πως θα το κανουν πραξη ολο αυτο. Αν οντως πιανονται και οι τελικοι χρηστες δηλαδη. Πιστευω οτι ή δεν το εφαρμοσουν καθολου ή θα ριχνουν προστημα σε καποιους λιγους τυχαια ετσι για να λενε οτι λειτουργει.
    Ο χρόνος θα δείξει. Πάντως δεν βλάπτει να έχουμε γνώση των διαδικασιών

Περιοχή
    Νέος πύργος, Βόρεια ευβοια
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110000/11000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΩΡΕΟΙ
    Router
    Speedport Plus 2
    SNR / Attn
    10.2(dB) / 14.9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από newbye Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εσύ είσαι για απευθείας φυλακή χωρίς δίκη!
    λοιπον, μου είπες οτι είμαι για απευθειας φυλακή χωρίς δική και το κακό είναι ότι γελάς και απο πάνω, αυτό το είπες απο κακία προς εμένα η σου ξέφυγε; θα μπορούσες να μου πεις οτι ναι με πιάνει ο νόμος με τα πρόστιμα, δεν θα είχα πρόβλημα. ντροπή σου μου το λες δημοσια ότι είμαι για φύλακη. αμερικανικη παλη ειναι δεν εχει σχεση με ταινιες με ελληνικους υποτιτλους.

και να προσεχεις πως μου μιλας καταλαβες; αντε μπραβο

Περιοχή
    Thess
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ~ 20/20
    ISP
    (κ)ΟΤΕ 4G
    Router
    BT Home Hub 5A (OpenWRT)
    Νομίζω οτι το είπε για να χαρακτηρίσει το βάρος της υποτειθεμενης παραβασης και ουδεμία διάθεση να σε προσβάλλει είχε. Ειδικότερα σε ένα τοπικ που είναι σοβαρό απο τη φύση του, προσπαθούσε να σπασει την ατμόσφαιρα.

Εγώ αυτό αντιλαμβάνομαι.

Καλή η πάλη και τα εσοδά της τα βγάζει χρεώνοντας τέλη σε όσους βλέπουν.

Νομίζω η Cosmote ΤV έχει πάρει δικαιώματα, να αναμεταδίδει αυτά τα events στην Ελλάδα.

Οπότε προσοχή, γιατί όποιος τα έχει, θα αρχισει να ψαχνει οσους λενε οτι κατεβαζουν WWE
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MyISLM : 16-04-25 στις 04:37.

Περιοχή
    Νέος πύργος, Βόρεια ευβοια
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110000/11000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΩΡΕΟΙ
    Router
    Speedport Plus 2
    SNR / Attn
    10.2(dB) / 14.9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Νομίζω οτι το είπε για να χαρακτηρίσει το βάρος της υποτειθεμενης παραβασης και ουδεμία διάθεση να σε προσβάλλει είχε. Ειδικότερα σε ένα τοπικ που είναι σοβαρό απο τη φύση του, προσπαθούσε να σπασει την ατμόσφαιρα.

Εγώ αυτό αντιλαμβάνομαι.

Καλή η πάλη και τα εσοδά της τα βγάζει απο χρεώνοντας τέλη σε όσους βλέπουν.

Νομίζω η Cosmote ΤV έχει πάρει δικαιώματα, να αναμεταδίδει αυτά τα events στην Ελλάδα.

Οπότε προσοχή.
    οχι φιλε μου δεν το εχει η cosmote.
    το ειχε το ant1 plus αλλα η εταιρια του wwe αποφασησε αποκειστικα μεσω netflix, οχι μονο για την ελλαδα, παντού. κατεβαζω το wwe χωρις ελληνικους υποτιτλους

Περιοχή
    Thess
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ~ 20/20
    ISP
    (κ)ΟΤΕ 4G
    Router
    BT Home Hub 5A (OpenWRT)
    Χμμ το νετφλιξ, είναι ενδιαφέρον στην παρούσα, παρόλο που τυπικά νομικά εξουσιοδοτείται να υποβαλλει καταγγελία.

Υπάρχει μια διαρέσκεια με τους εγχώριους παρόχους συνδομητικής τηλεόρασης γιατί αυτοί πληρώνουν φόρο συνδομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα και το νετφλιξ όχι.

Δεν ξέρω αν αυτό θα παίξει κάποιο ρόλο στην παρούσα.

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    RB5009UGSIN ONT: G-010G-R
    Τώρα μάλιστα συμφωνούμε. Ναι ο νόμος το θεωρεί παράνομο και είμαστε υποχρεωμένοι να τον τηρήσουμε.
    Η διαφωνία μου είναι στο ότι κάποιοι επικροτούν αυτό το νόμο και βγάζουν τους υπολοίπους κλέφτες για να τους βγει το αφήγημα.
    Ο νόμος είναι κατάπτυστος και δεν έχει λογική. Και όχι όποιος κατεβάζει δεν είναι κλέφτης
    Αλά είπαμε dura lex, sed lex
    Δεν νομίζω ότι κάποιος είπε εδώ μέσα κάτι τέτοιο.
    Τουλάχιστον εγώ δεν το έχω αντιληφθεί.
    Αν κάποιοι διαβάζοντας όλες αυτές τις σελίδες κατάλαβαν αυτό που λες, είναι άλλο θέμα.

Η συζήτηση που κάνουμε έχει δύο σκέλη:
    1. Ποιους αφορά ο νόμος.
    2. Πως μπορεί να εφαρμοστεί.

- - - Updated - - -

Ας το κάνουν μαζικά, να δείς, αν η Διοίκηση είναι πιο ισχυρή, ή οι φορολογούμενοι...

Ένα σου λέω θα είναι ταπί και θα βάλουν την ουρά εκεί που θα έπρεπε.
    Το είδα και με τον ΕΝΦΙΑ.
    Το βλέπω και με την αντίδραση του κόσμου στις εκλογές.

- - - Updated - - -

Εσείς που λέτε πληρωστε για πνευματικά δικαιώματα, ρωτήστε πως η Κοιλάδα του Πυριτίου έβγαλε τα λεφτά της.
    Ακριβώς όπως το λες.
    Με αυτή την έννοια κοιμούνται κάποιοι εδώ μέσα.
    Με το εάν ή όχι πληρώσουν κάποιοι για πνευματικά δικαιώματα.
    Σχολιάζουμε τι λέει ο νόμος.
    Απλά κάποιοι που συμπτωματικά είναι αντίθετοι με το "πληρώνω"
    θεωρούν ότι ο νόμος δεν τους αφορά.
    Πως δεν έγραψε κανείς έως τώρα ότι τα παίρνουν από τις εταιρείες όσοι γράφουν ότι ο νόμος αφορά όλους.

ΥΓ
    Ξέχασα...
    Ο άλλος το πήγε σε άλλο επίπεδο.
    Έγραψε ότι την πάτησαν όσοι βιάστηκαν και πήγαν σε vpn, οπότε θέλει να την πατήσουν και οι υπόλοιποι.

- - - Updated - - -

Ενημερωτικά και αν υποθέσουμε ότι ισχύει τελικά, η διαδικασία για να σε βρουν σύμφωνα με τον νόμο αυτό παραμένει ο γνωστός ;;

Δηλαδή πρώτα σε βρίσκουν τα copyright trolls, έπειτα με βάση την ip σου, βρίσκουν τον πάροχο σου, του λένε το και το και τέλος ο πάροχος σου επικοινωνεί με τον αρμόδιο φορέα και σου έρχεται το πρόστιμο ;;

Η σε πιάνει κατευθείαν ο πάροχος σου ;; Δεν ξέρω αν αυτό βγάζει βέβαια νόημα.
    Η απάντηση είναι ότι κανείς δεν γνωρίζει ακόμα.
    Προσωπική άποψη είναι ότι μπορούνε εύκολα να πιάσουν τα boxάκια.
    Όχι με φιλτράρισμα πακέτων κλπ αλλά κάνοντας ντου στον έμπορο και βρίσκοντας του υπόλοιπους από το πελατολόγιο και προχωρώντας στα υπόλοιπα.
    Το να κατεβάσεις tor και να σε εντοπίσουν το θεωρώ δύσκολο για τους λόγους που ανέφερα.
    Εσύ κατεβάζεις το ubuntu.mp4.
    Δεν μπορεί να γνωρίζει αν είναι όντως ταινία ή κάποιο iso.
    Εκτός αυτού όπως ειπώθηκε πολύ σωστά, το φιλτράρισμα χρειάζεται πόρους.
    Άρα δεν μπορεί να γίνεται μαζικά σε όλους και πολύ περισσότερο σε 24ωρη βάση.
    Το πως γίνεται στην Γερμανία και σε περιπτώσεις που ακούστηκαν, δεν το γνωρίζω.
    Κρατάω πολλά ερωτηματικά για το πως επιβλήθηκαν εκεί τα πρόστιμα.
    Πιστεύω ότι απλά κόβουν κίνηση tor προς συγκεκριμένες ΙΡ και πόρτες.

Αλλά επειδή δεν θα σου έρθει κάποιος κάποια μέρα και θα σου χτυπήσει την πόρτα να σου πει...
    ξέρεις... το ελληνικό FBI ξεκίνησε να σε παρακολουθεί
    μήπως θα ήταν προτιμότερο, αφού κάνεις ότι κάνεις, να πάρεις τα μέτρα σου;
    | "Anyone can build a fast CPU.
    | The trick is to build a fast system."
    |____________Seymour Cray...

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    ISP
    OTE
    Router
    OPNsense
    Η εταιρία που έχει πληρώσει για τα πνευματικά δικαιώματα έχει κάνει μια επένδυση για να βγάλει ένα α κέρδος
    Δεν της βγαίνουν τα νούμερα και θέλει σώνει και καλά να την πληρώσω με το στανιό για να βγει το business plan της
    Έλα όμως που εγώ ΔΕΝ είμαι πελάτης της. Αν δεν τα έβρισκα δωρεάν δεν θα αγόραζα άρα δεν χάνει τίποτα από μένα. Αρα όχι δεν αρπάζω κανένα καρβέλι.

Για να στο κάνω ποιό ξεκάθαρο .. Δεν έχω δει ποτέ τη Μόνα Λίζα. Σίγουρα είναι ένα έργο που αξίζει εκατομμύρια και έχει μεγάλη πολιτιστική αξία.
    Δεν έχω λεφτά να πάρω αεροπλάνο να πάω στο Παρίσι και να πληρώσω εισιτήριο στο Λούβρο. Αν ψάξω μια φωτογραφία της στο internet για δω τι το ιδιαίτερο έχει αυτό έργο που μιλάει όλος ο κόσμος κλέβω τον ντα Βίντσι; Το στερώ απο τους Γιαπωνέζους τουρίστες που θα πάνε να το δουν απο κοντά ;
    Το μουσείο σίγουρα έχει κάνει μια επένδυση και στοχεύει να πουλήσει x εισιτήρια. Βλέποντας εγω μια φωτογραφία της είναι σαν να αρπάζω τον πίνακα;
    Συμφωνώ με αυτά που λες και θέλω να προσθέσω ότι 9 στις 10 ταινίες που βλέπουμε είναι προπαγάνδα του αμερικανισμου και της woke ατζέντας άρα μας βάζουν πρόστιμο επειδή παρακολουθούμε τη προπαγάνδα τους.
    Μακάρι να ήταν τέχνη σαν τη Μόνα Λιζα.

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    RB5009UGSIN ONT: G-010G-R
    2. Για να σου δωσουν προστημο δεν αρκει μονο το οτι μπηκες σε ενα site που εχει παρανομο υλικο, δεν ειναι αυτο απο μονο του παρανομο, πρεπει να αποδειχθει οτι ειδες το παρανομο υλικο πχ μια ταινια η μια σειρα, που σημαινει οτι ειτε το site πρεπει να δωσει τα logs ειτε να κανουν ντου στους servers του site. Ειδικα αν ειναι https το site, και το ονομα της ταινιας δεν φενεται στο link τοτε ειναι ακομα πιο δυσκολο να σε βρουν.
    Δώσανε πρόστιμο αυτοματοποιημένα σε άτομα 65+ γιατί δεν είχαν εμβολιαστεί.
    Και μάλιστα όχι μία φορά αλλά είχε και συνέχεια.
    Παραβιάζοντας άρθρα του συντάγματος επικαλούμενοι άλλες θεωρίες.
    Προφανώς έχουν το καρπούζι, έχουν και το μαχαίρι.
    Εσύ τα έχεις και τα δύο όταν πας στην κάλπη.
    Όπου κάλπη, αυτή που έβγαλε 41%.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από achilleas1978 Εμφάνιση μηνυμάτων
    οχι φιλε μου δεν το εχει η cosmote.
    το ειχε το ant1 plus αλλα η εταιρια του wwe αποφασησε αποκειστικα μεσω netflix, οχι μονο για την ελλαδα, παντού. κατεβαζω το wwe χωρις ελληνικους υποτιτλους
    Το είδα το μήνυμά σου αλλά μέσα στην όλη συζήτηση χάθηκε και δεν μπόρεσα να σου απαντήσω.
    Όπως σου είπανε, εάν έχει πάρει κάποιος τα δικαιώματα αναμετάδοσης είτε στην Ελλάδα είτε κάπου αλλού, τότε ναι είσαι παράνομος.
    Επειδή όμως είναι ίσως δύσκολο να το ξέρεις αυτό
    εγώ θα σου το έλεγα διαφορετικά.
    Υπάρχει κάπου επίσημα κάποια σελίδα της WWE που να σου το δίνει ελεύθερα;
    Αν ναι τότε είσαι οκ.
    Φαντάζομαι όμως πως όχι γιατί να σου το προσφέρει με tor, δεν το έχω συναντήσει ποτέ έως τώρα.
    Αν σου το δίνει μέσω streaming σε offline, δηλαδή μπαίνεις στην σελίδα τους και βλέπεις τα επεισόδια,
    τότε μπορείς λογικά με κάποιον τρόπο να τα κατεβάσεις.
    Είναι εξίσου "νόμιμο" και ασφαλές με το να κάνεις dw ένα video με πνευματικά δικαιώματα από yt.
    | "Anyone can build a fast CPU.
    | The trick is to build a fast system."
    |____________Seymour Cray...

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    2X 1000/500 + 350/80
    ISP
    Ote/FiberGrid/Vodafone
    Router
    Pfsense/FsOnt/F8648/zte5G
    Δώσανε πρόστιμο αυτοματοποιημένα σε άτομα 65+ γιατί δεν είχαν εμβολιαστεί.
    Και μάλιστα όχι μία φορά αλλά είχε και συνέχεια.
    Παραβιάζοντας άρθρα του συντάγματος επικαλούμενοι άλλες θεωρίες.
    Ακυρο τελειως το παραδειγμα. Σαν να λεμε δωσανε προστιμο σε αυτους που περναγαν με κοκκινο. (οι οποιοι ειχαν ενημερωση απο τον Αγ Παϊσιο οτι δεν ερχεται κανεις από την αλλη τους προστατευει ο θεος, οι xmen κλπ οποτε δεν επρεπε και στην τελικη, ειναι κατοχυρωμενο συνταγματικο δικαιωμα τους να θελουν να πεθανουν, μαζι με τους γυρω γυρω τους).

ΥΓ Αληθεια, ολοι αυτοι οι τσιπαρισμενοι τι απεγιναν? Γιατι δεν ειναι στους δρομους σαν τα ζομπι?

Σελ. 50 από 72 ΠρώτηΠρώτη ... 3040454849505152556070 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία