Στο nordvpn θες τους p2p servers,internet kill switch και app kill switch(προσθέτεις το qbittorrent) ενεργά και vpn protocol στο Nordlynx.Κάνεις και κάτι στο qbitorrent απ'οτι ξέρω αλλά μου διαφεύγει γιατι δεν το χρησιμοποιώ.Googlαρε το.
edit: https://www.reddit.com/r/VPNTorrents...tup/?rdt=48165
- - - Updated - - -
Αυτό κυρίως νομίζω περι qbittorrent.In qbittorrents options, advanced tab, network interface, set to nord lynx.
Εμφάνιση 1.036-1.050 από 1324
-
30-04-25, 22:41 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #1036
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος G.F.D : 30-04-25 στις 22:36.
-
01-05-25, 09:26 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #1037
προσωπικα δεν εχω καμια ρυθμιση στο qbittorrent ουτε επιλεγω p2p servers
-
01-05-25, 09:36 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #1038
Καλό θα είναι πάντως, όχι μόνο στο qbittorrent αλλά και σε οποιονδήποτε torrent client που το υποστηρίζει (όπως π.χ. και το ktorrent που χρησιμοποιώ εγώ), να βάζετε να χρησιμοποιείται ως NIC η VPN NIC (π.χ. /dev/tun0 στο linux) και όχι any interface.
Έτσι είσαστε 100% σίγουροι ότι όλο το torrent traffic, περνάει μέσω του VPN (κάτι που θέλετε βεβαίως βεβαίως, αλλιώς τι νόημα έχει το VPN?).
NetBSD Rocks!
http://www.netbsd.org
-
01-05-25, 11:04 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #1039
Αν μην τι αλλο, με αυτο το πανηγυρακι, θα βγουν και μερικοι wannabe network engineers
-
01-05-25, 11:23 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #1040
Σηκώνουμε ενα qbit docker με ip (οχι του host) . Δίνουμε storage . Και δρομολογουμε όλο το traffic μέσα από το tunnel . !
-
01-05-25, 11:44 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #1041NetBSD Rocks!
-
01-05-25, 12:54 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #1042
Ολο το thread ειναι για κουβα, εφοσον διαφοροι πιστευουν οτι η λυση ειναι vpn.
Αλλα επειδη μας διαβαζει και κοσμος, που πιθανοτατα ψαχνει να διαβασει αποψεις, και μιας και οι youtubers τα παιρνουν κανονικα απο τα affiliated links των vpn, και η κατασταση ειναι πρωτα το κερδος και μετα η ουσία, γιαυτο και υπαρχει κριτικη.
Αν τα θεωρεις εξυπναδες υπαρχει και το ignore list (στο οποιο μολις και μπηκες).
-
01-05-25, 13:04 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #1043
-
01-05-25, 13:31 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #1044
Εάν θεωρείς ότι όλο το thread είναι για τον κουβά, τότε μπορείς πολύ απλά να μην διαβάζεις και να μη γράφεις σε αυτό. Δεν νομίζω ότι σε βάζει κανείς με το ζόρι.
Όσο για το ότι με έβαλες στην ignore list σου, προφανώς δικαίωμά σου είναι, αλλά να ξέρεις ότι δεν θα κατεβάσω και μαύρες πλερέζες τώρα...NetBSD Rocks!
-
01-05-25, 13:53 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #1045
εμένα θα με ενδιέφερε να ακούσω τη λύση που προτείνει ο φίλος καλό είναι να μαθαίνουμε καινούργια πράγματα
VARAJOHN
-
01-05-25, 14:12 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #1046
-
01-05-25, 14:40 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #1047
Του φιλου netblues
VARAJOHN
-
01-05-25, 15:09 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #1048
Ο blues είπε ότι υπάρχουν πολλές αλλά η tubers βγαζουν λεφτακια απο τα affiliates. Δεν ειναι ολες η λύσεις για όλους και ολα. Με ενα απλο router και vpn δεν γίνεται δουλίτσα.
-
01-05-25, 15:14 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #1049
αντί να δημιουργούμε εντάσεις ας μας δώσουν τα φώτα τους οι power users
VARAJOHN
-
01-05-25, 15:29 Απάντηση: Πρόστιμο και στους χρήστες πειρατικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, με νέο νομοσχέδιο #1050
Bookmarks