Λοιπόν τα δεδομένα είναι τα εξής, θα χρειαστεί να μείνω για περίπου 1-2 μήνες σε ένα σπίτι μας που έχουμε στα ΒΠ, κλειστό για χρόνια.
Ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη λύση για να έχω internet; Για επικοινωνία θα έχω το κινητό μου, αλλά θέλω να αγοράσω ένα δεύτερο κινητό ή tablet για να έχω πρόσβαση στο internet. Υπάρχει κάποια λύση εκτός από το να χρησιμοποιώ συνέχεια τα δεδομένα του παροχου κινητής;
Το σπίτι έχει τηλεφωνική γραμμή αλλά είναι κομμένη. Wifi από γείτονα δεν παίζει. Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω συμβόλαιο σταθερής και internet και να το κόψω οποτε θέλω χωρίς ρήτρα.
Εμφάνιση 1-14 από 14
-
02-03-25, 21:36 Πρόταση για internet σε εξοχικό για λίγο καιρό #1
-
02-03-25, 21:41 Απάντηση: Πρόταση για internet σε εξοχικό για λίγο καιρό #2
Κάνε μια νεα συνδεση cosmote neo unlimited data (€33/μηνα, 1o παγιο δωρεαν) για όσο καιρο θα μεινεις εκει και βαλτο σε ενα 4g wifi hotspot
Δεν καταλαβαινω βεβαια τι προβλημα θα ειχες να το βαλεις στο βασικο κινητο, ωστε να εχεις απεριοριστα data οπου και αν βρισκεσαι
Εκτος αν πρεπει να το χρησιμοποιουν και αλλοι ενω θα λειπεις
Tablet πρεπει να ειναι με SIM για να δουλεψει
Καλυτερα παρε ενα τετοιο από καποιο μαγαζι που να το εχει στοκ
https://www.skroutz.gr/s/53905127/ZT...t-Wi-Fi-6.html
https://www.bestprice.gr/item/215958...et-wifi-6.html
https://www.skroutz.gr/s/56022481/ZT...t-Wi-Fi-6.html
https://www.bestprice.gr/item/215994...et-wifi-6.htmlΤελευταία επεξεργασία από το μέλος ariadgr : 02-03-25 στις 21:50.
-
02-03-25, 22:46 Απάντηση: Πρόταση για internet σε εξοχικό για λίγο καιρό #3
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μερικές ερωτήσεις για να δω αν κατάλαβα καλά από αυτό που προτείνεις.
Άμα κάνω σύνδεση με το πακέτο αυτό. Η cosmote θα μου στείλει κάποια κάρτα sim την οποία θα μπορώ μετά να την βάλω σε αυτό το hotspot? Μετά το hotspot θα μπορεί να μου δίνει wifi προς το κινητό;
Το κυρίως κινητο μου έχει μπαταρία εξασθενημενη συν του ότι θα με καλούν αρκετά τηλέφωνα, οπότε λέω θα το κρατάω μόνο για τηλέφωνα και κλήσεις ενώ για το internet θα πάρω καινούργιο που αργότερα θα γίνει το κύριο κινητό μου διότι αυτό πάει για απόσυρση όπου να ναι.
-
02-03-25, 22:54 Απάντηση: Πρόταση για internet σε εξοχικό για λίγο καιρό #4
-
02-03-25, 23:02 Απάντηση: Πρόταση για internet σε εξοχικό για λίγο καιρό #5
Κατάλαβα. Ενδιαφέρουσα πρόταση. Αντί να μπλέκω με συμβόλαια σταθερής και routers κάνω την δουλειά μου έτσι με τον ίδιο τρόπο.
-
02-03-25, 23:05 Απάντηση: Πρόταση για internet σε εξοχικό για λίγο καιρό #6
-
04-03-25, 20:47 Απάντηση: Πρόταση για internet σε εξοχικό για λίγο καιρό #7
Για 1-2 μήνες max. κανείς και αυτό το κινητό προς απόσυρση hotspot και βάζεις SIM καρτοκινητου για τα data.
Βέβαια αν υπαρχει περίπτωση να μείνεις παραπάνω , η βαριεσαι να κάνεις ανανεώσεις και να αγοράζεις πακέτα πήγαινε από τώρα στη πρόταση του φίλου για NEO + αγορά hardware.Ζητείται σκληρός δίσκος WD800BB IDE για ανάκτηση δεδομένων!
-
07-03-25, 02:45 Απάντηση: Πρόταση για internet σε εξοχικό για λίγο καιρό #8
Ερώτηση, το παραπάνω Hotspot που προτάθηκε, υπάρχει μήπως και με δυνατότητα να συνδέεται στο ρεύμα;
Δηλαδή κάτι σαν τα σταθερά router που να δεχετσι και κάρτα sim.
-
07-03-25, 11:35 Απάντηση: Πρόταση για internet σε εξοχικό για λίγο καιρό #9
-
07-03-25, 16:51 Απάντηση: Πρόταση για internet σε εξοχικό για λίγο καιρό #10
Από ότι διάβασα, δουλευει μόνο με μπαταρία η οποία αδειάζει κάθε 8 ώρες και μετά θέλει φόρτιση κάποιες ώρες μέχρι να είναι σε θέση να δουλέψει. Ψάχνω για κάτι να βρίσκεται στην πρίζα 24/24 για να δουλεύει όταν χρειαστεί να συνδεθώ στο intenet. Εκτός κι αν κατάλαβα κάτι λάθος.
-
07-03-25, 18:57 Απάντηση: Πρόταση για internet σε εξοχικό για λίγο καιρό #11
-
07-03-25, 18:57 Απάντηση: Πρόταση για internet σε εξοχικό για λίγο καιρό #12
-
07-03-25, 19:17 Απάντηση: Πρόταση για internet σε εξοχικό για λίγο καιρό #13
Αν η συσκευή είναι μόνιμα συνδεδεμένη και φορτίζει μόνη της οποτε πέσει η μπαταρία χωρίς να χρειάζεται να παρεμβαίνω εγώ να κοιτάω αν άδειασε η μπαταρία κι αν πρέπει να φορτίσει, δεν έχω κανένα πρόβλημα, με καλύπτει
Είχα βρει ένα unboxing video στο youtube και έδειχνε πως όταν φορτιζει η συσκευή διακόπτεται η λειτουργία να σου παρέχει internet, ενώ σε μια ιστοσελίδα έλεγε ότι η μπαταρία αντέχει 8 ώρες και θέλει πάλι κάποιες ώρες να φορτίσει. Από αυτό υπέθεσα ότι μέσα στην ημέρα αναγκαστικά θα υπάρχει κάποιο χρονικό διάστημα ωρών που δεν θα έχεις internet από την συσκευή. Αλλά αφού υπέθεσα λάθος, καλώς.
- - - Updated - - -
Ωραία, αυτό μου αρκεί. Δεν πειράζει η απόδοση της μπαταρίας, καθώς για περίπου 2 μήνες θα την χρειαστώ αντε και λίγο παραπάνω, μέχρι τότε σίγουρα θα είναι κομπλέ η μπαταρία.
-
10-03-25, 03:45 Απάντηση: Πρόταση για internet σε εξοχικό για λίγο καιρό #14
Επίσης δες και το πακέτο Cosmote internet on the go με κάρτα.
COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.
Bookmarks