Εμφάνιση 1-14 από 14
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Λοιπόν τα δεδομένα είναι τα εξής, θα χρειαστεί να μείνω για περίπου 1-2 μήνες σε ένα σπίτι μας που έχουμε στα ΒΠ, κλειστό για χρόνια.

Ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη λύση για να έχω internet; Για επικοινωνία θα έχω το κινητό μου, αλλά θέλω να αγοράσω ένα δεύτερο κινητό ή tablet για να έχω πρόσβαση στο internet. Υπάρχει κάποια λύση εκτός από το να χρησιμοποιώ συνέχεια τα δεδομένα του παροχου κινητής;

Το σπίτι έχει τηλεφωνική γραμμή αλλά είναι κομμένη. Wifi από γείτονα δεν παίζει. Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω συμβόλαιο σταθερής και internet και να το κόψω οποτε θέλω χωρίς ρήτρα.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Κάνε μια νεα συνδεση cosmote neo unlimited data (€33/μηνα, 1o παγιο δωρεαν) για όσο καιρο θα μεινεις εκει και βαλτο σε ενα 4g wifi hotspot
    Δεν καταλαβαινω βεβαια τι προβλημα θα ειχες να το βαλεις στο βασικο κινητο, ωστε να εχεις απεριοριστα data οπου και αν βρισκεσαι
    Εκτος αν πρεπει να το χρησιμοποιουν και αλλοι ενω θα λειπεις
    Tablet πρεπει να ειναι με SIM για να δουλεψει
    Καλυτερα παρε ενα τετοιο από καποιο μαγαζι που να το εχει στοκ
    https://www.skroutz.gr/s/53905127/ZT...t-Wi-Fi-6.html
    https://www.bestprice.gr/item/215958...et-wifi-6.html
    https://www.skroutz.gr/s/56022481/ZT...t-Wi-Fi-6.html
    https://www.bestprice.gr/item/215994...et-wifi-6.html
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariadgr : 02-03-25 στις 21:50.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ariadgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάνε μια νεα συνδεση cosmote neo unlimited data (€33/μηνα, 1o παγιο δωρεαν) για όσο καιρο θα μεινεις εκει και βαλτο σε ενα 4g wifi hotspot
    Δεν καταλαβαινω βεβαια τι προβλημα θα ειχες να το βαλεις στο βασικο κινητο, ωστε να εχεις απεριοριστα data οπου και αν βρισκεσαι
    Εκτος αν πρεπει να το χρησιμοποιουν και αλλοι ενω θα λειπεις
    Tablet πρεπει να ειναι με SIM για να δουλεψει
    Καλυτερα παρε ενα τετοιο από καποιο μαγαζι που να το εχει στοκ
    https://www.skroutz.gr/s/53905127/ZT...t-Wi-Fi-6.html
    https://www.bestprice.gr/item/215958...et-wifi-6.html
    https://www.skroutz.gr/s/56022481/ZT...t-Wi-Fi-6.html
    https://www.bestprice.gr/item/215994...et-wifi-6.html
    Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μερικές ερωτήσεις για να δω αν κατάλαβα καλά από αυτό που προτείνεις.

Άμα κάνω σύνδεση με το πακέτο αυτό. Η cosmote θα μου στείλει κάποια κάρτα sim την οποία θα μπορώ μετά να την βάλω σε αυτό το hotspot? Μετά το hotspot θα μπορεί να μου δίνει wifi προς το κινητό;

Το κυρίως κινητο μου έχει μπαταρία εξασθενημενη συν του ότι θα με καλούν αρκετά τηλέφωνα, οπότε λέω θα το κρατάω μόνο για τηλέφωνα και κλήσεις ενώ για το internet θα πάρω καινούργιο που αργότερα θα γίνει το κύριο κινητό μου διότι αυτό πάει για απόσυρση όπου να ναι.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Basilhs23_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άμα κάνω σύνδεση με το πακέτο αυτό. Η cosmote θα μου στείλει κάποια κάρτα sim
    ναι
    την οποία θα μπορώ μετά να την βάλω σε αυτό το hotspot?
    ναι
    Μετά το hotspot θα μπορεί να μου δίνει wifi προς το κινητό;
    ναι
    wifi προς οτιδηποτε θα σου δινει
    κινητο, tablet, laptop, τηλεοραση κλπ

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Κατάλαβα. Ενδιαφέρουσα πρόταση. Αντί να μπλέκω με συμβόλαια σταθερής και routers κάνω την δουλειά μου έτσι με τον ίδιο τρόπο.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Κατάλαβα. Ενδιαφέρουσα πρόταση. Αντί να μπλέκω με συμβόλαια σταθερής και routers κάνω την δουλειά μου έτσι με τον ίδιο τρόπο.
    το internet στο σταθερο ειναι με 24μηνη δεσμευση και πεναλτυ αν το κοψεις νωριτερα.
    αυτο ειναι φορητο, το ενεργοποιεις οποτε θες, το κοβεις οποτε θες, το πας οπου θες

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    768/192
    ISP
    Altec Telecoms
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
    Router
    microcom
    Για 1-2 μήνες max. κανείς και αυτό το κινητό προς απόσυρση hotspot και βάζεις SIM καρτοκινητου για τα data.

Βέβαια αν υπαρχει περίπτωση να μείνεις παραπάνω , η βαριεσαι να κάνεις ανανεώσεις και να αγοράζεις πακέτα πήγαινε από τώρα στη πρόταση του φίλου για NEO + αγορά hardware.
    Ζητείται σκληρός δίσκος WD800BB IDE για ανάκτηση δεδομένων!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Ερώτηση, το παραπάνω Hotspot που προτάθηκε, υπάρχει μήπως και με δυνατότητα να συνδέεται στο ρεύμα;

Δηλαδή κάτι σαν τα σταθερά router που να δεχετσι και κάρτα sim.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Ερώτηση, το παραπάνω Hotspot που προτάθηκε, υπάρχει μήπως και με δυνατότητα να συνδέεται στο ρεύμα;

Δηλαδή κάτι σαν τα σταθερά router που να δεχετσι και κάρτα sim.
    μα συνδεεται στο ρευμα. πως νομιζεις οτι φορτιζει;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    μα συνδεεται στο ρευμα. πως νομιζεις οτι φορτιζει;
    Από ότι διάβασα, δουλευει μόνο με μπαταρία η οποία αδειάζει κάθε 8 ώρες και μετά θέλει φόρτιση κάποιες ώρες μέχρι να είναι σε θέση να δουλέψει. Ψάχνω για κάτι να βρίσκεται στην πρίζα 24/24 για να δουλεύει όταν χρειαστεί να συνδεθώ στο intenet. Εκτός κι αν κατάλαβα κάτι λάθος.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Από ότι διάβασα, δουλευει μόνο με μπαταρία η οποία αδειάζει κάθε 8 ώρες και μετά θέλει φόρτιση κάποιες ώρες μέχρι να είναι σε θέση να δουλέψει. Ψάχνω για κάτι να βρίσκεται στην πρίζα 24/24 για να δουλεύει όταν χρειαστεί να συνδεθώ στο intenet. Εκτός κι αν κατάλαβα κάτι λάθος.
    δηλαδη αν το εχεις μονιμα συνδεδεμενο δε φορτιζει; και δεν μπορει να χρησιμοποιηθει οσο φορτιζει;
    πρωτη φορα ακουω τετοια συσκευη να εχει τετοιους περιορισμους
    σιγουρα καταλαβαινεις αυτο που διαβαζεις;

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Δουλεύει και αν είναι μόνιμα στην πρίζα. Σαν τα λάπτοπ φαντάσου. Δεν ξέρω βέβαια αν το να είναι συνεχώς στο ρεύμα επηρεάζει μακροπρόθεσμα τη ζωή της μπαταρίας, αυτό δεν είναι κάτι που σε ενδιαφέρει όμως αν θέλεις να το δουλεύεις μόνο από την πρίζα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    δηλαδη αν το εχεις μονιμα συνδεδεμενο δε φορτιζει; και δεν μπορει να χρησιμοποιηθει οσο φορτιζει;
    πρωτη φορα ακουω τετοια συσκευη να εχει τετοιους περιορισμους
    σιγουρα καταλαβαινεις αυτο που διαβαζεις;
    Αν η συσκευή είναι μόνιμα συνδεδεμένη και φορτίζει μόνη της οποτε πέσει η μπαταρία χωρίς να χρειάζεται να παρεμβαίνω εγώ να κοιτάω αν άδειασε η μπαταρία κι αν πρέπει να φορτίσει, δεν έχω κανένα πρόβλημα, με καλύπτει

Είχα βρει ένα unboxing video στο youtube και έδειχνε πως όταν φορτιζει η συσκευή διακόπτεται η λειτουργία να σου παρέχει internet, ενώ σε μια ιστοσελίδα έλεγε ότι η μπαταρία αντέχει 8 ώρες και θέλει πάλι κάποιες ώρες να φορτίσει. Από αυτό υπέθεσα ότι μέσα στην ημέρα αναγκαστικά θα υπάρχει κάποιο χρονικό διάστημα ωρών που δεν θα έχεις internet από την συσκευή. Αλλά αφού υπέθεσα λάθος, καλώς.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από japetus Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δουλεύει και αν είναι μόνιμα στην πρίζα. Σαν τα λάπτοπ φαντάσου. Δεν ξέρω βέβαια αν το να είναι συνεχώς στο ρεύμα επηρεάζει μακροπρόθεσμα τη ζωή της μπαταρίας, αυτό δεν είναι κάτι που σε ενδιαφέρει όμως αν θέλεις να το δουλεύεις μόνο από την πρίζα.
    Ωραία, αυτό μου αρκεί. Δεν πειράζει η απόδοση της μπαταρίας, καθώς για περίπου 2 μήνες θα την χρειαστώ αντε και λίγο παραπάνω, μέχρι τότε σίγουρα θα είναι κομπλέ η μπαταρία.

Περιοχή
    ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ VDSL 100/10
    Επίσης δες και το πακέτο Cosmote internet on the go με κάρτα.
    COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία