Εμφάνιση 46-60 από 79
-
10-03-25, 22:51 Απάντηση: Η WD αποχωρεί από την αγορά SSD, εστιάζει στους σκληρούς δίσκους, η SanDisk αναλαμβάνει τις δραστηριότητες NAN #46
-
10-03-25, 23:32 Απάντηση: Η WD αποχωρεί από την αγορά SSD, εστιάζει στους σκληρούς δίσκους, η SanDisk αναλαμβάνει τις δραστηριότητες NAN #47
-
11-03-25, 00:28 Απάντηση: Η WD αποχωρεί από την αγορά SSD, εστιάζει στους σκληρούς δίσκους, η SanDisk αναλαμβάνει τις δραστηριότητες NAN #48
1. Εφόσον δεν έχεις RAID ΚΑΙ 2xBACKUP δεν έχεις και αξιοπιστία.
2. Είμαι υπέρ των ssd λόγω ταχύτητας
3. Είδα πως η WD δεν φεύγει από την αγορά των ssd απλά κρατάει το sandisk όνομα για τους ssd.
4. Οι αντιρρήσεις μου ήταν στο ότι νόμιζα πως έφευγε από μια τεχνολογία αιχμής και παρέμενε στα παλιά, όπως φαίνεται στον τίτλο.Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία. Ανδρέας Κάλβος
There is some shit, I will not eat. e.e.cummings
30 Hours per Week
-
11-03-25, 00:55 Απάντηση: Η WD αποχωρεί από την αγορά SSD, εστιάζει στους σκληρούς δίσκους, η SanDisk αναλαμβάνει τις δραστηριότητες NAN #49There's no substitute for experience
CorollaClub
-
11-03-25, 09:52 Απάντηση: Η WD αποχωρεί από την αγορά SSD, εστιάζει στους σκληρούς δίσκους, η SanDisk αναλαμβάνει τις δραστηριότητες NAN #50
-
11-03-25, 10:08 Re: Απάντηση: Η WD αποχωρεί από την αγορά SSD, εστιάζει στους σκληρούς δίσκους, η SanDisk αναλαμβάνει τις δραστηριότητες #51
Αυτό το λένε πολλοί, μάλλον ισχύει, αλλά προσωπικά, έχω 2 σάπιους patriot εδώ και χρόνια, που τους δουλεύω μάλιστα 24/7 και ακόμα είναι σκυλιά.
Εν αντιθέσει με samsung evo 970 που τον πήρα για αξιοπιστία και έπαθε αυτό ακριβώς που αναφέρεις, πολύ πριν την 5ετία (που είχε εγγύηση).
Η φάση με τους SSD είναι αρκετά περίεργη (τουλάχιστον για τις δικές μου εμπειρίες), όταν περιμένεις αξιοπιστία από samsung evo και την βρίσκεις σε έναν σάπιο patriot.
Προσωπικά, τον καλύτερο SSD να μου προσφέρουν, δεν θα τον εμπιστευτώ.
Backup και redundancy. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να δουλέψεις με αξιόπιστο τρόπο έναν - οποιοδήποτε - SSD."Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
11-03-25, 10:34 Απάντηση: Re: Απάντηση: Η WD αποχωρεί από την αγορά SSD, εστιάζει στους σκληρούς δίσκους, η SanDisk αναλαμβάνει τις δρασ #52Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία. Ανδρέας Κάλβος
30 Hours per Week
-
11-03-25, 10:37 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η WD αποχωρεί από την αγορά SSD, εστιάζει στους σκληρούς δίσκους, η SanDisk αναλαμβάνει τις #53"Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
11-03-25, 11:39 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η WD αποχωρεί από την αγορά SSD, εστιάζει στους σκληρούς δίσκους, η SanDisk αναλαμ #54Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία. Ανδρέας Κάλβος
30 Hours per Week
-
11-03-25, 11:48 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η WD αποχωρεί από την αγορά SSD, εστιάζει στους σκληρούς δίσκους, η SanDisk αν #55
Διατηρώ smartctl polling με prometheus alerts αν κάποιο SMART pre-fail metric χτυπήσει.
Πανάκριβος SAMSUNG SSD απλώς ψόφισε χωρίς να δώσει καμία ένδειξη.
Κρατάω αυτό από την προσωπική μου εμπειρία και με βάση αυτές τις εμπειρίες γράφω την δική μου οπτική.
Δεν με ενδιαφέρει αν έχω δίκιο ή άδικο. Με τα data μου δεν παίζω και δεν με νοίαζει πόσο δίκιο ή όχι έχεις εσύ ή ο οποιοσδήποτε.
Κατέθεσα την άποψή μου επί του θέματος γιατί αναφέρθηκε ότι οι μηχανικοί δίσκοι δεν έχουν λόγο ύπαρξης κλπ κλπ.
Ναι λοιπόν, για μένα έχουν και παραέχουν λόγο ύπαρξης, παρότι δεν τους γουστάρω και ήθελα να τους καταργήσω day 1 μόλις έγιναν προσιτοί οι SSD.
Να όμως λοιπόν, που δεν το κάνω, γιατί θεωρώ πως οι SSD έχουν πολύ δρόμο ακόμα να διανύσουν ώστε να φτάσουν σε αξιοπιστία τους μηχανικούς."Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
11-03-25, 11:55 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η WD αποχωρεί από την αγορά SSD, εστιάζει στους σκληρούς δίσκους, η #56
Ποιος είπε πως δεν έχουν λόγο ύπαρξης; δες εδώ
Η αξιοπιστία δεν βρίσκεται στο μέσον αλλά στα αντίγραφα ασφαλείαςΌσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία. Ανδρέας Κάλβος
30 Hours per Week
-
11-03-25, 11:59 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η WD αποχωρεί από την αγορά SSD, εστιάζει στους σκληρούς δίσκους #57
Αναφέρθηκε πιο πάνω, από εσένα:
Εκτός αν εννοείς κάτι διαφορετικό.
Και αυτό αναφέρθηκε.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να δίνουμε βάση και στο αποθηκευτικό μέσο.
Πρέπει να κοιτάμε να έχουμε όσο γίνεται αξιόπιστο αποθηκευτικό μέσο + backup + redundancy.
Και όταν μιλάμε και για home use και όχι για enterprise περιβάλλοντα, κοιτάμε και το οικονομικό, να υπάρχει μία ισορροπία.
Δεν μπορούμε να έχουμε συστοιχίες από δίσκους απλά και μόνο για να λέμε ότι θα βάλουμε αναξιόπιστα μέσα αποθήκευσης και θα έχουμε redundancy."Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
11-03-25, 12:36 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η WD αποχωρεί από την αγορά SSD, εστιάζει στους σκληρο #58Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία. Ανδρέας Κάλβος
30 Hours per Week
-
11-03-25, 12:44 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η WD αποχωρεί από την αγορά SSD, εστιάζει στους σκ #59
Εκανα edit το comment μου. Ουσιαστικά λες ότι δεν υπάρχει πλέον αυτή η αγορά (για τους HDDs).
Από αυτή τη δήλωσή σου, αυτό το συμπέρασμα προκύπτει.
Αν κατάλαβα κάτι διαφορετικά, γράψε λάθος.
Εγώ και πολλοί άλλοι θέλω να πιστεύω, εξακολουθούμε να εμπιστευόμαστε HDDs και δεν τους θεωρούμε obsolete.
Φυσικά ο καθένας χρησιμοποιεί ότι θεωρεί καλύτερο για τη δική του περίπτωση."Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
11-03-25, 18:42 Απάντηση: Η WD αποχωρεί από την αγορά SSD, εστιάζει στους σκληρούς δίσκους, η SanDisk αναλαμβάνει τις δραστηριότητες NAN #60
Παιδιά οι ssd είναι λίγο πιο ευαίσθητοι από τους HDD κυρίως στα ρεύματα που σημαίνει πως ένα online ups χρειάζεται ανεξαιρέτως τι SSD έχεις. Αυτό το λέω εμπειρικά από την δουλειά που δεν έχει χαλάσει ποτέ κανείς στα γραφεία κάτω από από το κεντρικό ups αλλά στην παραγωγή με απλά κουκου ups line interactive συν λίγο παραπάνω θερμοκρασίες, έχω πάρει πολλούς στο χέρι. Όχι μόνο ssd αλλά και ολόκληρα mb και τροφοδοτικά κλπ.
There's no substitute for experience
CorollaClub
Bookmarks