Εμφάνιση 16-24 από 24
-
17-03-25, 17:26 Απάντηση: Η εφαρμογή Find My Device του Android μπορεί τώρα να σας δείξει και πού βρίσκονται άτομα #16
-
17-03-25, 21:20 Απάντηση: Η εφαρμογή Find My Device του Android μπορεί τώρα να σας δείξει και πού βρίσκονται άτομα #17
Στα developer options του Android υπάρχει επιλογή για spoof θέσης χωρίς καμία χακιά.
Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.
-
17-03-25, 21:38 Απάντηση: Η εφαρμογή Find My Device του Android μπορεί τώρα να σας δείξει και πού βρίσκονται άτομα #18
Αυτο το feature ειχε εισαχθει με το gprs. Θυμαμαι μαλιστα να το διαφημιζουν ως τροπο να βρισκεις τους φιλους σου. Για καποιο λογο δεν το ειδαμε ποτε...
-
19-03-25, 23:03 Απάντηση: Η εφαρμογή Find My Device του Android μπορεί τώρα να σας δείξει και πού βρίσκονται άτομα #19
To εχω ενεργοποιησει στα κινητα των ηλικιωμενων γονιων μου. Πολυ χρήσιμη λειτουργία, φεύγει μια εγνοια απ το κεφάλι σου.
FRITZ!Box 4060 (AX) + Huawei B535 Cat.7 @ Frog Unlimited
-
19-03-25, 23:16 Απάντηση: Η εφαρμογή Find My Device του Android μπορεί τώρα να σας δείξει και πού βρίσκονται άτομα #20
Γνωριζω μαμα που εχει το παιδακι φουλ ελεγχομενο.Ακουει τις συνομιλιες απο το κινητο,βλεπει ανα πασα στιγμη που ειμαστε..ομολογω οτι τρομαξα λιγο και να σκεφτειτε ηταν με το μπαμπα του το παιδακι..
Αυτο που ακουει συνομιλιες τι φαση?VAMOS ARIS
-
19-03-25, 23:47 Απάντηση: Η εφαρμογή Find My Device του Android μπορεί τώρα να σας δείξει και πού βρίσκονται άτομα #21
Τελείως απαράδεκτο το να ακούει συνομιλίες, και αν το παιδί δεν το γνωρίζει, παίζει να είναι και παράνομο.
-
20-03-25, 00:08 Απάντηση: Η εφαρμογή Find My Device του Android μπορεί τώρα να σας δείξει και πού βρίσκονται άτομα #22
-
20-03-25, 00:18 Απάντηση: Η εφαρμογή Find My Device του Android μπορεί τώρα να σας δείξει και πού βρίσκονται άτομα #23
-
11-04-25, 12:47 Απάντηση: Η εφαρμογή Find My Device του Android μπορεί τώρα να σας δείξει και πού βρίσκονται άτομα #24
Επιτελους θα ξερω που ειναι η γυναικα μου συνεχεια, δεν γινεται οπου παω να φροντιζω για συνοδεια απο ενηλικα αντρα της οικογενειας.
Bookmarks