Εμφάνιση 1-14 από 14
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Ο σπιτονοικοκύρης μου με χρεώνει 0.40 ανά ΚW(εννοείται ότι συμπεριλαμβάνονται όλες οι χρεώσεις. Μένω σε ένα οίκημα με ένα μαγαζί και τέσσερα διαμερίσματα. Ο πάροχος ενέργειας ειναι η ΔΕΗ που αρνείται να αλλάξει ο ιδιοκτήτης. Ο τύπος παροχής είναι Γ21. Κάθε μήνα δίνω την μέτρηση με την κατανάλωση στον ιδιοκτήτη και αυτός πολλαπλασιάζει με 0,40 ευρώ. Θεωρώ υπερβολική την χρέωση, πως μπορώ να υπολογίσω πόσο πρέπει να πληρωσω.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από zeus1972 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο σπιτονοικοκύρης μου με χρεώνει 0.40 ανά ΚW(εννοείται ότι συμπεριλαμβάνονται όλες οι χρεώσεις. Μένω σε ένα οίκημα με ένα μαγαζί και τέσσερα διαμερίσματα. Ο πάροχος ενέργειας ειναι η ΔΕΗ που αρνείται να αλλάξει ο ιδιοκτήτης. Ο τύπος παροχής είναι Γ21. Κάθε μήνα δίνω την μέτρηση με την κατανάλωση στον ιδιοκτήτη και αυτός πολλαπλασιάζει με 0,40 ευρώ. Θεωρώ υπερβολική την χρέωση, πως μπορώ να υπολογίσω πόσο πρέπει να πληρωσω.
    Δεν αναρτα λογαριασμούς σε προβλεπόμενο χώρο στην πολυκατοικία? Έτσι απλά βγάζει κοινόχρηστα και πληρώνεται?
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Απλά φεύγεις από τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ χώρο που βρίσκεσαι, που δεν έχει δική του παροχή όπως ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ από τη νομοθεσία, βρίσκεις ένα κανονικό διαμέρισμα με δικό του ρολόι, και εκεί θα επιλέξεις εσύ τον πάροχο της αρεσκείας σου.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ariadgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απλά φεύγεις από τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ χώρο που βρίσκεσαι, που δεν έχει δική του παροχή όπως ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ από τη νομοθεσία, βρίσκεις ένα κανονικό διαμέρισμα με δικό του ρολόι, και εκεί θα επιλέξεις εσύ τον πάροχο της αρεσκείας σου.
    Το άμεσο που πρέπει να κάνει για μένα είναι να βάλει έναν μετρητή στην είσοδο του ρεύματος στο σπίτι. Smart ή όχι είναι δευτερεύων οπότε να ξέρει τι χαλάει και το 2ο να παίρνει φωτοτυπία ή φωτογραφία του λογαριασμού
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Downloads
    3
    Uploads
    0
    καλά είσαι , πατσίζεις με τα τέλη που δεν πληρώνεις , "μαζί τα τρώτε"

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το άμεσο που πρέπει να κάνει για μένα είναι να βάλει έναν μετρητή στην είσοδο του ρεύματος στο σπίτι. Smart ή όχι είναι δευτερεύων οπότε να ξέρει τι χαλάει και το 2ο να παίρνει φωτοτυπία ή φωτογραφία του λογαριασμού
    προφανως υπαρχει μετρητης, αφου γραφει:
    Κάθε μήνα δίνω την μέτρηση με την κατανάλωση στον ιδιοκτήτη

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Υπάρχει κάποια φόρμουλα μέσω της οποίας μπορώ να υπολογίσω πόσο πρεπει να πληρώσω (κατανάλωση+λοιπες χρεώσεις), έστω χονδρικά?

Περιοχή
    ΚΑΤΕΡΙΝΗ
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ
    Router
    Asus Rt-ax92
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλά είσαι , πατσίζεις με τα τέλη που δεν πληρώνεις , "μαζί τα τρώτε"
    Χαχα σωστός ο κορακιος!!!
    Φίλος! Κανε deal 0,32 την KW και θα είσαι καλύτερα και από εμάς που σπάμε το κεφάλι μας!!

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Δεν ξέρω πως το υπολογίζει ο ιδιοκτήτες αλλά υπάρχουν και τα πάγια.
    Κανονικά τα πάγια διαρούνται για τον αριθμό χωριστών "ρολογιών" και μετά αναλογικά με την κατανάλωση.

Δεν ξέρω zeus αν έχεις δεί τον λογαριασμό για να ελέγξεις.

Σε κάθε περίπτωση και εδώ στο Βέλγιο υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τέτοιες κατοικίες που όμως ειναι αποδεκτό παρόλο που γινονται μπινιές από κάτι λαμόγια. Φαντάζομαι έχεις και χαμολότερο ενοίκιο. Εσυ μετακομίζεις αλλά το μαγαζί δεν ειναι τόσο ευκολο.
    Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
    Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Υπάρχουν 4 διαμερίσματα και 1 κατάστημα με μια παροχή. Κάθε διαμέρισμα και το μαγαζί έχει τον δικό του ‘ανεπίσημο’ μετρητή που απλά πόσες κιλοβατώρες καταναλώνονται ανά διαμέρισμα.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Από περιέργεια τί παροχη είναι αυτή που σηκώνει 4 διαμερίσματα και ένα κατάστημα. Ακόμα και τριφασικό δεν θα ήταν αρκετό.
    Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
    Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chat1978 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από περιέργεια τί παροχη είναι αυτή που σηκώνει 4 διαμερίσματα και ένα κατάστημα. Ακόμα και τριφασικό δεν θα ήταν αρκετό.
    αυτό πως να το ξέρει ο ενοικιαστής του παράνομου χώρου, και τι τον ενδιαφέρει άλλωστε;
    το ξέρεις ότι υπάρχει και τριφασικό 55kva, και μεγαλύτερο για επαγγελματικές χρήσεις;

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ariadgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτό πως να το ξέρει ο ενοικιαστής του παράνομου χώρου, και τι τον ενδιαφέρει άλλωστε;
    το ξέρεις ότι υπάρχει και τριφασικό 55kva, και μεγαλύτερο για επαγγελματικές χρήσεις;
    Υπάρχουν πιο απλές εξηγήσεις από ότι φαντάζεσαι.

Όχι δεν το ήξερα. Θεώρησα ότι σαν διαμερίσματα θα παίρνουν κανονικό τριφασικό.

Η ερώτηση μου δεν ήταν προς τον ενοικιαστή μόνο. Ήταν γενικώς τεχνική ερώτηση που απαντησες.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    ISP
    .
    Υπάρχει κάποια φόρμουλα μέσω της οποίας μπορώ να υπολογίσω πόσο πρεπει να πληρώσω (κατανάλωση+λοιπες χρεώσεις), έστω χονδρικά?
    Ενας τυχαιος λογαριασμος για το σπιτι μου, πχ οκτωβριου, ειχα καπου 280kwh, μαζι με δημοτικα, ερτ, κτλ κτλ εβγαινε καπου 80ε. Δλδ καπου 29 cents στο kwh μικτα. Αυτα με Γ1.

Αν παω πανω απο 500kwh / μηνα, προστιθενται καπου 7cents των υπηρεσιων κοινης ωφελειας που απο <1c η χρεωση γινεται 8c καπου... οποτε παει 37 στα εξτρα.. σε σεναριο οπου πολλοι τραβανε απ'την ιδια γραμμη, η αθροιση σε >500/μηνα ειναι ευκολο να συμβει. Εντωμεταξυ απο οκτωβρη εχει ανεβει και η kwh.

Σε δημοτικα λογικα πρεπει να χεις πιο λιγα, μαλλον εχεις πιο μικρο χωρο απ'το σπιτι μου - απ'την αλλη δεν ειμαι και σε φθηνο δημο (μαρουσι) οπότε παιζει και αυτο ρολο.

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία