Ο σπιτονοικοκύρης μου με χρεώνει 0.40 ανά ΚW(εννοείται ότι συμπεριλαμβάνονται όλες οι χρεώσεις. Μένω σε ένα οίκημα με ένα μαγαζί και τέσσερα διαμερίσματα. Ο πάροχος ενέργειας ειναι η ΔΕΗ που αρνείται να αλλάξει ο ιδιοκτήτης. Ο τύπος παροχής είναι Γ21. Κάθε μήνα δίνω την μέτρηση με την κατανάλωση στον ιδιοκτήτη και αυτός πολλαπλασιάζει με 0,40 ευρώ. Θεωρώ υπερβολική την χρέωση, πως μπορώ να υπολογίσω πόσο πρέπει να πληρωσω.
Εμφάνιση 1-14 από 14
-
16-03-25, 23:53 Διαμέρισμα χωρίς δικό του μετρητή ρεύματος #1
-
16-03-25, 23:56 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #2There's no substitute for experience
CorollaClub
-
16-03-25, 23:58 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #3
-
17-03-25, 00:19 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #4There's no substitute for experience
CorollaClub
-
17-03-25, 00:20 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #5
-
17-03-25, 00:25 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #6
-
17-03-25, 01:55 Απάντηση: Διαμέρισμα χωρίς δικό του μετρητή ρεύματος #7
Υπάρχει κάποια φόρμουλα μέσω της οποίας μπορώ να υπολογίσω πόσο πρεπει να πληρώσω (κατανάλωση+λοιπες χρεώσεις), έστω χονδρικά?
-
17-03-25, 02:45 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #8
-
17-03-25, 11:56 Απάντηση: Διαμέρισμα χωρίς δικό του μετρητή ρεύματος #9
Δεν ξέρω πως το υπολογίζει ο ιδιοκτήτες αλλά υπάρχουν και τα πάγια.
Κανονικά τα πάγια διαρούνται για τον αριθμό χωριστών "ρολογιών" και μετά αναλογικά με την κατανάλωση.
Δεν ξέρω zeus αν έχεις δεί τον λογαριασμό για να ελέγξεις.
Σε κάθε περίπτωση και εδώ στο Βέλγιο υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τέτοιες κατοικίες που όμως ειναι αποδεκτό παρόλο που γινονται μπινιές από κάτι λαμόγια. Φαντάζομαι έχεις και χαμολότερο ενοίκιο. Εσυ μετακομίζεις αλλά το μαγαζί δεν ειναι τόσο ευκολο.Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.
-
17-03-25, 19:41 Απάντηση: Διαμέρισμα χωρίς δικό του μετρητή ρεύματος #10
Υπάρχουν 4 διαμερίσματα και 1 κατάστημα με μια παροχή. Κάθε διαμέρισμα και το μαγαζί έχει τον δικό του ‘ανεπίσημο’ μετρητή που απλά πόσες κιλοβατώρες καταναλώνονται ανά διαμέρισμα.
-
17-03-25, 23:38 Απάντηση: Διαμέρισμα χωρίς δικό του μετρητή ρεύματος #11
Από περιέργεια τί παροχη είναι αυτή που σηκώνει 4 διαμερίσματα και ένα κατάστημα. Ακόμα και τριφασικό δεν θα ήταν αρκετό.
Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.
-
17-03-25, 23:40 Απάντηση: Διαμέρισμα χωρίς δικό του μετρητή ρεύματος #12
-
18-03-25, 00:07 Απάντηση: Διαμέρισμα χωρίς δικό του μετρητή ρεύματος #13Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
-
18-03-25, 16:27 Απάντηση: Διαμέρισμα χωρίς δικό του μετρητή ρεύματος #14
Ενας τυχαιος λογαριασμος για το σπιτι μου, πχ οκτωβριου, ειχα καπου 280kwh, μαζι με δημοτικα, ερτ, κτλ κτλ εβγαινε καπου 80ε. Δλδ καπου 29 cents στο kwh μικτα. Αυτα με Γ1.
Αν παω πανω απο 500kwh / μηνα, προστιθενται καπου 7cents των υπηρεσιων κοινης ωφελειας που απο <1c η χρεωση γινεται 8c καπου... οποτε παει 37 στα εξτρα.. σε σεναριο οπου πολλοι τραβανε απ'την ιδια γραμμη, η αθροιση σε >500/μηνα ειναι ευκολο να συμβει. Εντωμεταξυ απο οκτωβρη εχει ανεβει και η kwh.
Σε δημοτικα λογικα πρεπει να χεις πιο λιγα, μαλλον εχεις πιο μικρο χωρο απ'το σπιτι μου - απ'την αλλη δεν ειμαι και σε φθηνο δημο (μαρουσι) οπότε παιζει και αυτο ρολο.
Bookmarks