Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 17
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Καλησπέρα
    Μου έληξε το unlimited που είχα στα 32€ +10€ μια unl6extra sim στις 17/3 και σήμερα μετά από 2 μέρες μου ήρθε μύνημα έκδοση λογαριασμου 64€ +10 η extra sim! Τι κάνουμε; Με ένα πρόχειρο γρήγορο τηλ στην voda για φορητότητα μου πρότειναν 22€ κύριο με πραγματικό unlimited + 5€ extra sim data unlimited μέχρι 50gb και μετά από εκεί περιορισμό ταχύτητας 12 mbbs. Τους είπα ότι θέλω πραγματικό unlimited και μου είπαν ότι θα το ψάξουν και θα με ξαναπάρουν.
    Έχετε να προτείνετε κάτι; frog δεν παίζει λόγω επαρχίας .

Περιοχή
    ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ VDSL 100/10
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Foler79 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα
    Μου έληξε το unlimited που είχα στα 32€ +10€ μια unl6extra sim στις 17/3 και σήμερα μετά από 2 μέρες μου ήρθε μύνημα έκδοση λογαριασμου 64€ +10 η extra sim! Τι κάνουμε; Με ένα πρόχειρο γρήγορο τηλ στην voda για φορητότητα μου πρότειναν 22€ κύριο με πραγματικό unlimited + 5€ extra sim data unlimited μέχρι 50gb και μετά από εκεί περιορισμό ταχύτητας 12 mbbs. Τους είπα ότι θέλω πραγματικό unlimited και μου είπαν ότι θα το ψάξουν και θα με ξαναπάρουν.
    Η Vodafone δεν δίνει έξτρα σιμ με απεριόριστο ίντερνετ.
    Με την Cosmote μίλησες να δεις τι δίνουν για ανανέωση; Ο λογαριασμός ορθά βγήκε 64+10 αφού δεν ενδιαφέρθηκες εγκαίρως να ανανεώσεις ή να φύγεις, χρεώθηκες δλδ με τιμή καταλόγου.
    COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από NURSE MARIOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η Vodafone δεν δίνει έξτρα σιμ με απεριόριστο ίντερνετ.
    Με την Cosmote μίλησες να δεις τι δίνουν για ανανέωση; Ο λογαριασμός ορθά βγήκε 64+10 αφού δεν ενδιαφέρθηκες εγκαίρως να ανανεώσεις ή να φύγεις, χρεώθηκες δλδ με τιμή καταλόγου.
    Ναι το κατάλαβα αλλά νομίζω μια υπενθύμιση με ένα sms δεν θα τους ήταν δύσκολο που παρεμπιπτόντως το στείλανε μετά την επικοινωνία μας στο chat. Περιμένω τηλέφωνο από cosmote αλλά νομίζω ότι θα κάνουν κάποια αξιόλογη προσφορά μόνο μετά από αίτηση φορητότητας. Σκέφτομαι στην χειρότερη να κάνω το κύριο μου καρτοκινητο και να πάρω ένα unlimited από την Vodafone με 22€ για το σπίτι. Αυτό είναι όντως unlimited σωστά;
    Edit: βλέπω ότι παίζει προσφορά μέχρι τέλος του μήνα voda απεριόριστα data και λεπτά με 13€ τον μήνα, οπότε από 32+10 που έδινα μπορώ να πάω στα 13+13 και μετά από 9 μήνες έχει ο Θεός!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Foler79 : 19-03-25 στις 20:16.

Περιοχή
    ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ VDSL 100/10
    Ναι το κατάλαβα αλλά νομίζω μια υπενθύμιση με ένα sms δεν θα τους ήταν δύσκολο που παρεμπιπτόντως το στείλανε μετά την επικοινωνία μας στο chat. Περιμένω τηλέφωνο από cosmote αλλά νομίζω ότι θα κάνουν κάποια αξιόλογη προσφορά μόνο μετά από αίτηση φορητότητας. Σκέφτομαι στην χειρότερη να κάνω το κύριο μου καρτοκινητο και να πάρω ένα unlimited από την Vodafone με 22€ για το σπίτι. Αυτό είναι όντως unlimited σωστά;
    Βρε συ αυτοί χαίρονται να σου πιάνουν τον κ#λο και με τα 2 χέρια, περιμένεις να σε ενημερώσουν ότι θα ανέβει η τιμή;
    Ναι το πακέτο της Vodafone είναι πραγματικά απεριόριστο, ΑΡΚΕΙ να έχεις σήμα εκεί.
    Εγώ στη θέση σου θα καλούσα το 13888 τώρα να ζητήσω προσφορά. Μετά θα αξιολογούσα την κατάσταση.
    COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Καλησπέρα
    cosmote neo 24 ευρω unlimited promo μεχρι 20/3 απο το cosmote app.
    δεν εχει εξτρα σιμ, μονο για τη βασικη αν βολευεσαι

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Την χρειάζομαι την extra sim γιατί στην περιοχή μου δεν έχει διαθέσιμες πόρτες για vdsl.... Tragic!

Περιοχή
    ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ VDSL 100/10
    Την χρειάζομαι την extra sim γιατί στην περιοχή μου δεν έχει διαθέσιμες πόρτες για vdsl.... Tragic!
    Πάρε προσφορά από Cosmote.
    Μετά αποφασίζεις.
    Η Vodafone έχει σήμα;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από NURSE MARIOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάρε προσφορά από Cosmote.
    Μετά αποφασίζεις.
    Η Vodafone έχει σήμα;
    Δυστυχώς όχι τόσο καλό όσο η cosmote. Θα πάρω αύριο τηλέφωνο να δω τι θα μου δώσουν . Το 13888 έχει χρέωση σε κλήση από το unlimited που έχουμε;

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Το 13888 έχει χρέωση σε κλήση από το unlimited που έχουμε;
    https://help.cosmote.gr/el/article/PROD-8976/002KW070

Περιοχή
    ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ VDSL 100/10
    Δυστυχώς όχι τόσο καλό όσο η cosmote. Θα πάρω αύριο τηλέφωνο να δω τι θα μου δώσουν . Το 13888 έχει χρέωση σε κλήση από το unlimited που έχουμε;
    0,19/κλήση.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Καλημέρα
    Λοιπόν πήρα τηλέφωνο στο 13888 και δεν μου πρότειναν κάτι διαφορετικό από τις προσφορές που έχει στην εφαρμογή που η καλύτερη για να συνεχίσω είναι στα 49€ ΜΟΝΟ το unlimited. Σκέφτομαι να κάνω cosmote neo με 24€ για το σπίτι για να έχει καλη ταχύτητα και το κύριο μου νούμερο να το γυρίσω προσωρινά σε CU με 13€ απεριόριστα.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Καλημέρα
    Λοιπόν πήρα τηλέφωνο στο 13888 και δεν μου πρότειναν κάτι διαφορετικό από τις προσφορές που έχει στην εφαρμογή που η καλύτερη για να συνεχίσω είναι στα 49€ ΜΟΝΟ το unlimited. Σκέφτομαι να κάνω cosmote neo με 24€ για το σπίτι για να έχει καλη ταχύτητα και το κύριο μου νούμερο να το γυρίσω προσωρινά σε CU με 13€ απεριόριστα.
    ληγει σημερα η προσφορα του neo.
    παρε ενα, δεν εχει δεσμευση και η τιμη ειναι καλη
    επισης οταν κανεις φορητοτητα στο cu θα σε καλεσουν για αντιπροσφορά
    κανε τη διαδικασια απο το site του cu

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Και στις δύο περιπτώσεις θα προπληρωσω 24 και 13€ αντίστοιχα σωστά; Άρα αν με πάρουν για αντιπροσφορα θα τα χάσω. Στο neo είναι σαν να βάζεις κάρτα κάθε μήνα 24€?
    Σε ευχαριστώ για την βοήθεια!

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Και στις δύο περιπτώσεις θα προπληρωσω 24 και 13€ αντίστοιχα σωστά; Άρα αν με πάρουν για αντιπροσφορα θα τα χάσω. Στο neo είναι σαν να βάζεις κάρτα κάθε μήνα 24€?
    Σε ευχαριστώ για την βοήθεια!
    είναι ελάχιστα τα χρήματα που θα "χασεις" σε σχέση με αυτά που θα κερδίσεις (από την αντιπροσφορά, και οτι θα εχεις εξασφαλισμενα unlimited data με χαμηλη τιμη)
    επισης στο neo ο πρωτος μηνας ειναι δωρεαν, οποτε δεν νομιζω οτι πληρωνεις 24.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Ξεκινάω την διαδικασία άμεσα, ευχαριστώ και πάλι

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα