Εμφάνιση 1-9 από 9
    Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Μένω στο 1ο στη πολυκατοικία που είμαι..
    Οπότε τινάζει κάποιος από πάνω δεν έχω κάνει ποτέ θέμα, μπαίνω μέσα και βγαίνω μετά από λίγο...
    Για το άπλωμα και τις γλάστρες που προεξέχουν δε θα συζητήσω τώρα...
    Απλά μόνο για το τίναγμα...
    Στο εξοχικό είμαι στο 3ο προχτές που βγήκε μέλος της οικογένειας να τιναξει, ο από κάτω που έχει και τη κάμερα στο κοινόχρηστο χώρο, ψαχνοταν για τι θα μου τη πει, και βρήκε το τίναγμα....
    Μας λέει συγνώμη, κάθομαι στο μπαλκόνι και μου λερωνετε, μπορείτε να το κάνετε κάποια άλλη ώρα;
    Wtf? Πρώτη φορά μου έτυχε αυτό.... Εγώ αν ήμουν όπως είπα θα έμπαινα μέσα και θα έβγαινα μετά από λίγο...
    Πότε στο άλλο σπίτι δεν πήγα στον από πάνω να του πω, μη τιναζεις μου κρύβεις σκόνες η μην απλώνεις μου σαπιζεις τη τέντα κλπ...
    Προχτές η από πάνω έριξε χλωρίνες και μου έκανε λεκέδες στη τέντα αλλά δεν είπα τίποτα....
    Και τώρα διαβάζω αυτό ..
    https://e-howto.gr/mono-aftes-tis-or...to-balkoni-sou
    Τίναγμα 7-8 το πρωί γενικά και υπό όρους Η ότι λέει ο κανονισμός του κτηρίου... Και για πιο σοβαρές δουλειές στη πυλωτη αν υπάρχει, ακάλυπτο, η αν υπάρχει κοινόχρηστη ταράτσα....
    Απλά ήθελα μερικά inputs.... Τι λέτε;
    Το τίναγμα καταλαβαίνω δεν είναι ωραίο αλλά τι;....
    Ούτε το άπλωμα όμως ούτε οι γλάστρες...
    By the way και ο από κάτω απλώνει και χαλιά και έχει και γλάστρες αλλά δεν έχω κάνει ποτέ θέμα....
    Ούτε άλλες φορές μου την είχε πει για τίναγμα... Τώρα επειδή τον έτρεξα λίγο νομικά (ο ίδιος το ζήτησε να ρωτήσω δικηγόρο) για τη κάμερα στο κοινόχρηστο διάδρομο, ψάχνεται μάλλον για τι να μου τη πει.... Έχει Airbnb και μπορεί να θέλει τη κάμερα, αλλά ας τη βάλει αλλού όχι σε κοινόχρηστους χώρους... Μπορεί να ήταν ένα plus για ασφάλεια αν πέρναγε κάνας κλέφτης, αλλά δεν ήθελα να με τραβάει και εμένα... Αν θυμάστε το θέμα... Btw το μόνο που έκανε ήταν να τη στρέψει προς τη πόρτα του... Πριν κοίταζε διάδρομο... Δεν το προχώρησα παραπάνω...
    Αλλά ας το αφήσουμε αυτό....
    Στην ουσία της συζήτησης ας μείνουμε...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 30-03-25 στις 12:34.
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Ζωγράφου
    Downloads
    21
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000/20000
    ISP
    Cosmote
    Router
    Cosmote
    Γενικώς, τα πράγματα είναι όπως τα γράφει το άρθρο.

Ο χώρος έξω από τα μπαλκόνια μας είναι δημόσιος και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ούτε για τίναγμα, ούτε για άπλωμα, ούτε για τίποτα.

Ο γείτονας που έχει π.χ. γλάστρες κρεμασμένες έξω, αν πέσει κάποια και κάνει ζημιά ή χτυπήσει κάποιον θα έχει προβλήματα με τον νόμο.

Το ίδιο ισχύει και για αυτόν που τινάζει. Από κάτω μπορεί να περνούν άνθρωποι. Δεν φταίνε σε τίποτα να τους έρχονται διάφορά στο κεφάλι.

Το μόνο που δεν ήξερα είναι ότι υπάρχει αυτή η εξαίρεση για το τίναγμα το πρωί.

Γενικά, ο κανόνας είναι, ότι κάνουμε, το κάνουμε μέσα στο μπαλκόνι μας. Βεβαίως, τηρείται από ελάχιστους.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Manara : 30-03-25 στις 11:44.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Καλά τα λέμε εδώ αλλά λίγοι το τηρούν...
    Τι να πεις στον άλλο που έχει γλάστρες;
    Η στην άλλη που απλώνει έξω από το μπαλκόνι...
    Η που τινάζουν από πάνω χωρίς να βλέπεις ποιος τινάζει...
    Γενικότερα είναι ου μπλέξεις μου φαίνεται..
    Είναι να πέσεις σε περίεργο άτομο...
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Ζωγράφου
    Downloads
    21
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000/20000
    ISP
    Cosmote
    Router
    Cosmote
    Προφανώς, ου μπλέξεις, είναι η όλη ιστορία.

Εδώ ο αλλός πετάει τα σκουπίδια του από το μπαλκόνι .... και "όποιον πάρει ο χάρος" ....

Περιοχή
    Νέα Υόρκη
    Downloads
    6
    Uploads
    2
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    600 Mbps down/20 Mbps up
    ISP
    Spectrum
    Το τίναγμα είναι η απόλυτη καφρίλα και έλλειψη σεβασμού.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Το κλασσικό που έχει συμβεί και με εμάς και με τους περισσότερους συγγενείς μου, είναι να τινάζουν κάτι, ο από κάτω να έχει απλωμένα ρούχα και να γκρινιάζει επειδή πέφτουν σκόνες στα ρούχα. Μια φορά η θεία μου έβρισε την από κάτω που γκρίνιαζε.
    Εμείς ευτυχως από τότε που ήρθαμε στο κέντρο έχουμε αυλή στον ακάλυπτο σε δικό μας κτίριο και έτσι τιναζουμε ότι θέλουμε οπότε θέλουμε. Αλλά ναι, άμα μένεις σε πολυκατοικία και τιναζεις κάτι ενώ ο άλλος βρίσκεται από κάτω και του έρχονται σκόνες και τρίχες λογικό είναι να ενοχληθεί και να σας την πει, δε νομίζω ότι θα πρέπει ντε και καλά να έχει κάτι μαζί σου για να διαμαρτυρηθει.

Προσπαθήστε να τιναζετε μέσα στην βεράντα σας και όχι έξω από τα κάγκελα, μπορεί ακόμα και να μην υπάρχει άνθρωπος στο κάτω μπαλκόνι αλλά ένας περαστικός. Εμένα μια φορά τιναζε η μάνα μου ένα ρούχο μέσα στο οποίο κάτι είχε ξεχαστεί στην τσέπη, το αντικείμενο έπεσε στο πεζοδρόμιο και μας φώναζε κάποιος που περνούσε από κοντά, από τότε τίναγμα μόνο στα παράθυρα που βλέπουν στον ακάλυπτο.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Σωστά όπως είπα όλα αυτά...
    Αλλά δεν συμμορφώνονται όλοι...
    Τι θα κάνεις μετά; Τον rambo να πας να τους τα ξηλώσεις; Αναφέρομαι στο άπλωμα...
    Η μετά για το τίναγμα....
    Αυτό που σκέφτομαι είναι ένα χαρτί στο ασανσέρ με το κανονισμό της πολυκατοικίας που θα αναφέρει τα σχετικά..
    Και όποιος το τηρήσει το τήρησε...
    Το ίδιο και για τις γλάστρες...
    Γενικότερα τόσα χρόνια δεν είχα θέμα..
    Τώρα έτυχε και άρχισα να το ψάχνω...
    Πιο παλιά είχα έναν από ψηλά δεν ξέρω τι όροφο, κάθε καλοκαίρι τα μεσάνυχτα 3-4-5 κάπου εκεί πέταγε όλο λάδια στο δρόμο και μέρος αυτού έπεφτε και στα αυτοκίνητα...
    Έβαλα χαρτί στο ασανσέρ αλλά δεν έπιασε το μελάνι....
    Όσο για το άπλωμα ξέρω... Μόνο μέσα στο μπαλκόνι... Τίναγμα μόνο 7-8 το πρωί... Και... Γλάστρες δεν έχω....
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Ζωγράφου
    Downloads
    21
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000/20000
    ISP
    Cosmote
    Router
    Cosmote
    Εγώ, στην θέση σου, μαζί με τον κανονισμό της πολυκατοικίας, στην ανακοίνωση στο ασανσερ, θα ανέφερα και την αστυνομική διάταξη για να υπενθυμίσω στους γείτονες τις ευθύνες τους.

Περιοχή
    Νέα Σμύρνη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Sercomm Speedport Plus 2
    Εγώ έχω εδώ απέναντί μου έναν καραΝγκιόζη, που βγαίνει το πρωί στην βεράντα του 3ου ορόφου και αδειάζει αν έχετε το Θεό σας καθημερινά 2-3 τασάκια έτσι χύμα στον αέρα κι όποιον πάρει ο Χάρος. Κάθε πρωί που τον βλέπω ... σταυροκοπιέμαι. Απορώ πως δεν τον έχει δείρει ακόμα κανένας δηλαδή...

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία