Καλησπερα , στην αγροτικη περιοχη που ειμαι ( αναμεσα Βασιλικο και Ερετρια στην κεντρικη ευβοια ) ξεκινησαν να σκαβουν και περνανε οπτικη ινα και ανεβαζουν/συνδεουν μετα με τις ξυλινες κολονες που εχουμε και μας φερνει την τηλεφωνια .
Ρωτησα και μου ειπαν οτι ειναι του ΟΤΕ .
Επειδη σε 2 μηνες ληγει το συμβολαιο που εχω στο σταθερο/adsl με την Vodafone θα ηθελα να μαθω αν ξερουμε απο καπου αυτα τα οπτικα που περνανε ειναι για χρηση μονο αυτου που τα βαζει ή μπορει να εξυπηρετει και τους αλλους ?
Πχ τωρα εχω vodafone αλλα ξερω οτο το παιρνει απο οτε , δεν εχει δικο της δκτυο εδω , θα γινεται το ιδιο και με την οπτικη ?
ή οταν ληξει το συμβοαλιο να παω για σιγουρια στον οτε ?
Εμφάνιση 1-3 από 3
Θέμα: ερωτηση
-
08-04-25, 19:58 ερωτηση #1Prima pensa, poi parla, perché parole poco pensate portano pena
-
08-04-25, 21:12 Απάντηση: ερωτηση #2
-
11-04-25, 11:51 Απάντηση: ερωτηση #3
Τωρα που "τελειωσαν" το σκαψιμο ειδα οτι εφεραν την ινα μεχρι μια ξυλινη κολονα και τραβηξαν εκει και εβγαλαν μια πιο μικρη ινα εξω σε αναμονη να ανεβει στην κολονα .
Ειμαι 3 στενα παραπανω και υπαρχουν αλλου πιο πανω αλλα σταματησε η ινα εκει .
Το ερωτημα ειναι θα συνεχισει για να μας δωσει εμας διαμεσω των ξυλινων ιστων που υπαρχουν ηδη ? δεν εχω καταλαβει πως θα γινει
Αυτο που λεω ειναι οτι παει σε μια κολόνα η οποια βασικα ειναι η 1η κολονα της σειρας ( ο χαλκος τωρα βγαινει απο το εδαφος ανεβαινει και μετα παει σε αλλη και αλλη και αλλη κολόνα ) αρα απο εκει πρεπει να παρουν ολα τα σπιτια της "γειτονιας"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος villasg : 11-04-25 στις 20:55.
Prima pensa, poi parla, perché parole poco pensate portano pena
Παρόμοια Θέματα
-
Vodafone Power Station WiFi 6 - ερωτηση για ταχυτητα "συγχρονισμου"
Από Sebu στο φόρουμ Vodafone FTTHΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 26-03-25, 11:02 -
Ερωτηση για καταναλωση θερμοσυσσωρευτων
Από prodigygr στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 16-03-25, 05:49 -
Ερωτηση για Cloudflare DNS σε κινητο
Από cbarbas στο φόρουμ Κινητή ΕυρυζωνικότηταΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 14-03-25, 21:25 -
Ερωτηση σχετικά με Κεφαλικό Αριθμό
Από bstavros στο φόρουμ Isdn - PstnΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 09-03-25, 08:43 -
Ερώτηση για αγορά υδραυλικού εξαρτήματος
Από Basilhs23_ στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 15-02-25, 22:49
Bookmarks