Σελ. 15 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 510131415
Εμφάνιση 211-218 από 218

Θέμα: Cudy WR3000

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145X6-10
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vasilisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οσοι κανατε το update στο τελευταιο firmware σας εχασε τιποτα ρυθμισεις ή εμειναν ολα οπως τα ειχατε? ρωταω για να εχω το νου μου αν γινει αυτοματα.
    Αυτοματα εγινε σε εμενα , μιας και ετσι το ειχα αφησει ρυθμισμενο και αν δεν διαβαζα εδω οτι εγινε ενημερωση δεν θα το επαιρνα καν χαμπαρι ...

Περιοχή
    Βυρωνας
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200M/20M
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus (FTTH)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mphxths Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτοματα εγινε σε εμενα , μιας και ετσι το ειχα αφησει ρυθμισμενο και αν δεν διαβαζα εδω οτι εγινε ενημερωση δεν θα το επαιρνα καν χαμπαρι ...
    Και εγω στο αυτοματο το εχω αλλα δεν εχει γινει. Βεβαια αμα πατησω το check for udpdate, το βρισκει

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Και εγω στο αυτοματο το εχω αλλα δεν εχει γινει. Βεβαια αμα πατησω το check for udpdate, το βρισκει
    Νομίζω η default επιλογή για αυτόματη αναβάθμιση είναι να γίνεται σε ώρες 03-05...εάν το ψάξεις θα το βρει και σε επόμενη είσοδο θα σε ρωτήσει εάν θέλεις να γίνει τώρα το update.

Περιοχή
    Βυρωνας
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200M/20M
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus (FTTH)
    Path Level
    Fastpath
    ok. οποτε δε χρειαστηκε να το ξαναρυθμισεις μετα την αναβαθμιση. Οτι ρυθμισεις ειχες παρεμειναν

Downloads
    4
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145X6-10
    Οσοι κανατε το update στο τελευταιο firmware σας εχασε τιποτα ρυθμισεις ή εμειναν ολα οπως τα ειχατε? ρωταω για να εχω το νου μου αν γινει αυτοματα.
    Την πρώτη φορά που έκανα ναι εμένα τις έχασε και εκτός αυτού δεν μπορούσα να κάνω ούτε backup τις ρυθμίσεις με πέταγε σε μια οθόνη με αλαμπουρνέζικα.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    DSLAM
    H.O.L. - ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    Εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω όταν έχω ενεργοποιημένο Vpn στο router είναι ότι δεν μπορώ να το δώ remotely εκτός σπιτιού από το app.Κάτι που είναι και το λογικό βέβαια.Κατα τα άλλα το router του παρόχου το βλέπω κανονικά στο οικιακό μου δίκτυο και συνδέομαι στο διαχειριστικό του με ενεργοποιημένο το Vpn.Δε θυμάμαι βέβαια αν η συσκευή από την οποία συνδέομαι έχει ρυθμιστεί να περνάει απο Vpn. By default έχω μόνιμα το Vpn on στο router και παίζω με τις συσκευές.Σε όλες είναι off και σε όποια το χρειάζομαι το ενεργοποιώ. Για Cosmote tv που ρώτησαν κάποια παιδιά δεν παίζει με κανένα Vpn όποια χώρα και αν βάλεις ακόμα και Ελλάδα.Για τις υπόλοιπες streaming υπηρεσίες ανάλογα το Vpn και τον server. Η Eon για παραδειγμα με Nord και Ελληνικούς servers συνήθως παίζει.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vagmouk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω όταν έχω ενεργοποιημένο Vpn στο router είναι ότι δεν μπορώ να το δώ remotely εκτός σπιτιού από το app
    Άκυρο τελικά.To δίκτυο της δουλειάς είναι αυτό που με κόβει και όχι το Vpn στο router.Με δεδομένα το βλέπω κανονικά μέσω cloud.

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vagmouk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άκυρο τελικά.To δίκτυο της δουλειάς είναι αυτό που με κόβει και όχι το Vpn στο router.Με δεδομένα το βλέπω κανονικά μέσω cloud.
    Έτσι είναι. Το ίδιο ισχύει και σε free wifi σε ξενοδοχεία, νοσοκομεία κλπ. Για να δεις κάμερες κλπ πρέπει να συνδεθείς στα δεδομένα σου, για να δουλέψουν τα app (και το Cudy app φυσικά).
    Εγώ "κατάφερα" κάτι άλλο στο λαπτοπ μου. Να μην μπορώ να βάλω "χειροκίνητα" DNS over HTTP. Προφανώς δεν έχει σχέση με το Cudy, αλλά μάλλον με "πειράγματα" που έκανα όταν προσπαθούσα να ρυθμίσω αρχικά το NordVPN μέσω Powershell. Πλέον μου βγάζει αυτή την επισήμανση με κόκκινο, παρόλο που μπαίνω ως Administrator (Windows 11, wifi). Θα το ψάξω, αλλά εάν κάποιος γνωρίζει την "θεραπεία" του ας πει.
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Στιγμιότυπο οθόνης 2025-04-30 110937.png 
Εμφανίσεις:  6 
Μέγεθος:  19,1 KB 
ID: 264192
    Update: Υπάρχει και μία μικρή υποψία μήπως αυτό οφείλεται σε τυχόν εγκατάσταση του NordVPN στο λαπτοπ? Κάτι αντίστοιχο βρήκα ότι γινόταν με άλλη VPN εφαρμογή ! Εάν κάποιος έχει την όρεξη ας το δοκιμάσει...όχι βέβαια ότι έχει πλέον ιδιαίτερη σημασία εάν έχεις και VPN.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος athkal : 01-05-25 στις 11:15.

Περιοχή
    ΠΥΛΑΙΑ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Cosmote