Εμφάνιση 1-2 από 2
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    γορασα στις 21/4/2025 ένα μοντεμ/ρουτερ ,μετα απο πολύ Ψάξιμο κοιτάζοντας περισσότερο τις επιδόσεις ,να είναι συμβατό με συμβατική γραμμή VDSL ΔΗΛΑΔΉ ΓΡΑΜΜΉ ΜΕ ΟΤΙΚΈς ΊΝΕς μέχρι το σπίτι και απο εκεί και πέρα με καλλώδια χαλκινά μεχρι το σπίτι , εδω να αναφέρω ότι είμαι Συνδρομητής στην Vodafone , επικοινωνώ μαζί τους πριν αγοράσω το συγεκριμένω μοντεμ , και μου υποσχονται να μου στείλουν τους κωδικούς για την Τηλεφωνία που στην συνέχεια εκει προέκυψε και το μέγα θέμα , δεν μου στέλνουν τους κωδικούς τελικά !!!, εντωμεταξυ σήμερα μου ήρθε το μοντεμ της AVM , το σετάρω κανονικά για το Ιντερνετ τέλεια εκεί !.Πάω να σετάρω την τηλεφωνία τύπου VOIP ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ !!!,ενω τα ασυρματα τηλέφωνα (αναλογικά ) και ένα ενσυρματο είχαν σήμα ήταν αδύνατο να λάβουν ή να καλέσουν κανένα τηλ νούμερο , κατεβάζω απο το σαιτ της vodafone τις Ρυθμίσεις για Ιντερνετ-Τηλεφωνία , εγκαθιστώ τους κωδικούς της τηλεφωνίας , τίποτα πάλι . για να μην τα πολυλογώ τρώω 3-4 ώρες κάνω αναβάθμιση του Firmware και του Frit!OS στην τελευταία έκδοση του , πάλι τα ίδια , μου βγαίνει στα διαγνωστικά στα αγγλικά το μύνημα πως δεν καταχωρούνται οι τηλεφωνικοί αριθμοί !!!Ξανακάνω επαναφορα των εργοστασιακών ρυθμίσεων , πάλι τι ίδιο μύνημα !Παιδια έχει κανείς καμιά ιδέα , εκεί στην Vodafone μου λένε να συνδεσω σε γεφυρά το παλιό μοντεμ της Vodafone με το καινούργιο μόντεμ μήπως μπορέσουν και το φτιάξουν , παδια επειδή εκεί δεν ξέρουν τι τους γινεται , ξέρει κανείς σας να μου στείλει τις ρυθμίσεις σε φωτογραφίες της Τηλεφωνία για Vodafone , να τις περάσω , απο το περιβάλλον του Friz!OS , να αποφύγουμε όλο αυτό το τζερτζελό ?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Για δες εδώ και εδώ.

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα