Ό,τι να 'ναι πραγματικά.
Εμφάνιση 61-75 από 89
-
28-04-25, 17:21 Απάντηση: Rebranding της COSMOTE σε COSMOTE TELEKOM #61
-
28-04-25, 17:24 Απάντηση: Rebranding της COSMOTE σε COSMOTE TELEKOM #62
-
28-04-25, 17:25 Απάντηση: Rebranding της COSMOTE σε COSMOTE TELEKOM #63
Έλα ντε, αφήνω τους άλλους να γράφουν τα σωστά.
-
28-04-25, 21:16 Απάντηση: Rebranding της COSMOTE σε COSMOTE TELEKOM #64
-
28-04-25, 21:56 Απάντηση: Rebranding της COSMOTE σε COSMOTE TELEKOM #65
-
29-04-25, 12:21 Απάντηση: Rebranding της COSMOTE σε COSMOTE TELEKOM #66
O "σοφος " λαος δε ξερει τι του γινεται . Υπαρχει ολοκληρο συστημα που φροντιζει γιαυτο
-
29-04-25, 13:16 Απάντηση: Rebranding της COSMOTE σε COSMOTE TELEKOM #67
-
29-04-25, 13:22 Απάντηση: Rebranding της COSMOTE σε COSMOTE TELEKOM #68
https://www.youtube.com/watch?v=K0CcBi3dC7M περι κοτε και predator Γιατι το ζηταει ο κ@λος τους το rebranding μπορεις να κανεις αυτημα αν σου διερευσαν τα στοιχεια λογαριασμων κινητων και να κινηθεις αναλογως για αποζημιωση ....
-
29-04-25, 16:13 Απάντηση: Rebranding της COSMOTE σε COSMOTE TELEKOM #69
Ίσως καλύτερα να μην «ξανοίγεσαι» σχετικά με τον «φόρο που πληρώνει» γιατί ενδέχεται να εκτεθείς. Μια εταιρεία που δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες, μεταφέρει τα κέρδη εκεί που έχει μικρότερο φόρο. Όπως γνωρίζεις ο φόρος πάει στα κέρδη, συνεπώς αν μεταφέρει τα κέρδη σε άλλη χώρα όπου δραστηριοποιείται, θα μειώσει τον φόρο της στην Ελλάδα. Εσύ κι εγώ, δεν έχουμε τη δυνατότητα να ελέγξουμε αν και πόσα κέρδη μεταφέρει εκτός Ελλάδας μια πολυεθνική.
Επίσης, υπάρχουν εταιρείες (μου έρχεται στο μυαλό μια μεγάλη γερμανική εταιρεία που δραστηριοποιείται προς τα Σπάτα πλευρά) που χρωστάει στο δημόσιο εκατομμύρια ΦΠΑ. Θα ξέρεις φυσικά πως ο ΦΠΑ είναι χρήματα δικά σου, που τα δίνεις στην εταιρεία για να τα δώσει στο κράτος. Όμως η εταιρεία τα βάζει στην τσέπη της! Άρα η εταιρεία σε κλέβει.
Κατά τύχη, μου έρχεται στο μυαλό μια ακόμη εταιρεία... Να δεις πώς τη έλεγαν, που παλαιότερα διακινούσε το «λάδι» με τους ντενεκέδες... Μίζενς; Ή κάπως έτσι. Η οποία έβλαψε την Ελλάδα όσο καμία άλλη.
Καταλήγοντας και χωρίς καμία διάθεση να σε μειώσω, εκτιμώ πως η προσέγγισή σου (σχετικά με το ότι πληρώνει φόρους στην Ελλάδα) δεν είναι σωστή. Είναι απείρως προτιμότερες οι εταιρείες που όντως παρέχουν αξία στην χώρα μου. Όχι οι εταιρείες που λαδώνουν τους πάντες, για να διατηρούν το καρτέλ τους και να στραγγίζουν τους πολίτες της Ελλάδας (είτε πελάτες είτε εργαζόμενους, είτε και τα δύο). Κατά τα άλλα, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, πως δεν θα πρέπει να μας ενδιαφέρει ποιανού είναι μια εταιρία, παρά μόνο να λειτουργεί με ηθική και να προσφέρει αξία.
-
29-04-25, 16:23 Απάντηση: Rebranding της COSMOTE σε COSMOTE TELEKOM #70
Α Siemens οι μισοι πολιτικαντηδες εχουν παρει γεναια δωρακια απο αυτους. Οχι μιξερ ολακερες βιλες . Eχει πολυ κασερι ο χωρος των telekom
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimyok : 29-04-25 στις 16:31.
-
29-04-25, 20:26 Απάντηση: Rebranding της COSMOTE σε COSMOTE TELEKOM #71
Απλώς μια διόρθωση. Ο φόρος υπολογίζεται επί των κερδών, δεν πάει στα κέρδη. Τα λογιστικά καθαρά κέρδη προκύπτουν μετά τον φόρο εισοδήματος. Άρα, αν μια εταιρεία μεταφέρει τεχνητά τα κέρδη αλλού, φυσικά μειώνει τον φορολογητέο τζίρο στην Ελλάδα — αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το κέρδος φορολογείται αφού πληρωθεί ο φόρος. Αντιθέτως, πρώτα προσδιορίζεις τα φορολογητέα κέρδη, και μετά υπολογίζεις τον φόρο. Σημαντική διαφορά.
-
29-04-25, 23:39 Απάντηση: Rebranding της COSMOTE σε COSMOTE TELEKOM #72
Ομοίως έχει και άλλες ελληνικές που έχουν αλλάξει φορολογική έδρα, εταιρίες που δεν δίνουν το ΦΠΑ και κλείνουν (σχολιάζαμε για τα Σκρουτζομαγαζα κάποια εποχή) εταιρίες φαντάσματα, δεκάδες επιχειρήσεις εστίασης ππου είναι της μόδας να αλλάζουν ανά κάποιους μήνες διαχειριστές στις ΙΚΕ βάζοντας άτομα από χώρες εκτός Ελλάδος που ποτέ δεν τους βρίσκουν και φεσώνουν κτλ κτλ κτλ.
Μην τα παίρνεις τις μετρητοίς. Μιλάμε για το γεγονός πως υπάρχει μια λανθασμένη αντίληψη για το όταν μια εταιρία είναι ξένων συμφερόντων πως δεν συνεισφέρουν στη χώρα που δραστηριοποιούνται το οποίο είναι λάθος. Κάπως έτσι λέγανε και για τα Lidl.
Πιστεύω πως καταλαβαίνεις τι λέω και πως το εννοώ.
Από εκεί και πέρα, μάγκα λογιστή να έχεις και υπάρχουν και πολλά ντόπια καλόπαιδα να σου καταστρέφουν τη χώρα. Το κάνουμε και μόνοι μας, δεν περιμένουμε μόνο τη zimens.
-
29-04-25, 23:52 Απάντηση: Rebranding της COSMOTE σε COSMOTE TELEKOM #73
Εγώ πάω στοίχημα ότι αν αλλάξει η Cosmote tv σε magenta tv (που το έχω δεδομένο) θα αλλάξει και φορολογική έδρα.
-
30-04-25, 00:47 Re: Απάντηση: Rebranding της COSMOTE σε COSMOTE TELEKOM #74
-
30-04-25, 13:14 Απάντηση: Rebranding της COSMOTE σε COSMOTE TELEKOM #75
Εγώ πάω στοίχημα πως και Magenta TV να γίνουν πάλι δεν θα φτιάξουν tvOS app (η Magenta TV έχει).
Bookmarks