Σελ. 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 61-75 από 89
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Ό,τι να 'ναι πραγματικά.

Περιοχή
    ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ VDSL 100/10
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από p_k Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ό,τι να 'ναι πραγματικά.
    Μπορείς πολύ απλά να γράψεις τα "σωστά". Αλλά που...
    COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Έλα ντε, αφήνω τους άλλους να γράφουν τα σωστά.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από NURSE MARIOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Off topic
    Η κλοπή στο ρεύμα έχει να κάνει με το τι αποφάσεις λαμβάνονται από την κυβέρνηση (που ο λαός ψήφισε ή απείχε, μην ξεχνάμε)
    Τέλος off topic.
    Σαφώς και ο λαός έχει το μερίδιο της ευθύνης του για αυτό και στο αρχικό post μου έγραψα 'με τις υγείες μας'.
    Από κει και έπειτα κάθε δημόσιο αγαθό από την μεταπολίτευση και μετά, μεθοδευμενα έφτασε εδώ που έφτασε και έχει και συνέχεια όπως όλα δείχνουν.

Περιοχή
    ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ VDSL 100/10
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από E_lectron Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σαφώς και ο λαός έχει το μερίδιο της ευθύνης του για αυτό και στο αρχικό post μου έγραψα 'με τις υγείες μας'.
    Από κει και έπειτα κάθε δημόσιο αγαθό από την μεταπολίτευση και μετά, μεθοδευμενα έφτασε εδώ που έφτασε και έχει και συνέχεια όπως όλα δείχνουν.
    Συμφωνούμε.
    COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Περιοχή
    CRETE
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Οτι να ναι
    ISP
    ΑΜΑΝ
    Router
    Netgear
    SNR / Attn
    ??(dB) / ??(dB)
    Path Level
    Fastpath
    O "σοφος " λαος δε ξερει τι του γινεται . Υπαρχει ολοκληρο συστημα που φροντιζει γιαυτο

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    54998/5495 kbps (down/up)
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
    Router
    Η288Α V1.1.0_GR5.1T17
    SNR / Attn
    27.3(dB) / 9.3(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimyok Εμφάνιση μηνυμάτων
    O "σοφος " λαος δε ξερει τι του γινεται . Υπαρχει ολοκληρο συστημα που φροντιζει γιαυτο

Περιοχή
    CRETE
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Οτι να ναι
    ISP
    ΑΜΑΝ
    Router
    Netgear
    SNR / Attn
    ??(dB) / ??(dB)
    Path Level
    Fastpath
    https://www.youtube.com/watch?v=K0CcBi3dC7M περι κοτε και predator Γιατι το ζηταει ο κ@λος τους το rebranding μπορεις να κανεις αυτημα αν σου διερευσαν τα στοιχεια λογαριασμων κινητων και να κινηθεις αναλογως για αποζημιωση ....

Περιοχή
    Greece
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1024/1024
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από YAziDis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι σημαίνει ελληνική εταιρία; Δεν πληρώνει φόρους στην Ελλάδα; Μας νοιάζει ας πούμε σε ποιανού μεγαλοεπενδυτή μπαίνει στην τσέπη ας πούμε το χρήμα; Ή ας πούμε χαιρόμαστε όταν συνεχίζουν να πλουτίζουν περισσότερο οι εταιρίες των πλουσιότερων ελλήνων και δεν είναι ας πούμε κάποιες ξένων συμφερόντων;
    Οσο δραστηριοποιείται στη χώρα σου, πληρώνει φόρους, ΦΠΑ, απασχολεί εργαζόμενους συνανθρώπους σου και πραγματοποιεί υποδομές στην χώρα σου.
    Ίσως καλύτερα να μην «ξανοίγεσαι» σχετικά με τον «φόρο που πληρώνει» γιατί ενδέχεται να εκτεθείς. Μια εταιρεία που δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες, μεταφέρει τα κέρδη εκεί που έχει μικρότερο φόρο. Όπως γνωρίζεις ο φόρος πάει στα κέρδη, συνεπώς αν μεταφέρει τα κέρδη σε άλλη χώρα όπου δραστηριοποιείται, θα μειώσει τον φόρο της στην Ελλάδα. Εσύ κι εγώ, δεν έχουμε τη δυνατότητα να ελέγξουμε αν και πόσα κέρδη μεταφέρει εκτός Ελλάδας μια πολυεθνική.

Επίσης, υπάρχουν εταιρείες (μου έρχεται στο μυαλό μια μεγάλη γερμανική εταιρεία που δραστηριοποιείται προς τα Σπάτα πλευρά) που χρωστάει στο δημόσιο εκατομμύρια ΦΠΑ. Θα ξέρεις φυσικά πως ο ΦΠΑ είναι χρήματα δικά σου, που τα δίνεις στην εταιρεία για να τα δώσει στο κράτος. Όμως η εταιρεία τα βάζει στην τσέπη της! Άρα η εταιρεία σε κλέβει.

Κατά τύχη, μου έρχεται στο μυαλό μια ακόμη εταιρεία... Να δεις πώς τη έλεγαν, που παλαιότερα διακινούσε το «λάδι» με τους ντενεκέδες... Μίζενς; Ή κάπως έτσι. Η οποία έβλαψε την Ελλάδα όσο καμία άλλη.

Καταλήγοντας και χωρίς καμία διάθεση να σε μειώσω, εκτιμώ πως η προσέγγισή σου (σχετικά με το ότι πληρώνει φόρους στην Ελλάδα) δεν είναι σωστή. Είναι απείρως προτιμότερες οι εταιρείες που όντως παρέχουν αξία στην χώρα μου. Όχι οι εταιρείες που λαδώνουν τους πάντες, για να διατηρούν το καρτέλ τους και να στραγγίζουν τους πολίτες της Ελλάδας (είτε πελάτες είτε εργαζόμενους, είτε και τα δύο). Κατά τα άλλα, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, πως δεν θα πρέπει να μας ενδιαφέρει ποιανού είναι μια εταιρία, παρά μόνο να λειτουργεί με ηθική και να προσφέρει αξία.

Περιοχή
    CRETE
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Οτι να ναι
    ISP
    ΑΜΑΝ
    Router
    Netgear
    SNR / Attn
    ??(dB) / ??(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Α Siemens οι μισοι πολιτικαντηδες εχουν παρει γεναια δωρακια απο αυτους. Οχι μιξερ ολακερες βιλες . Eχει πολυ κασερι ο χωρος των telekom
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimyok : 29-04-25 στις 16:31.

Περιοχή
    ΘεΣσΑλΟνΙκΙ
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50M/5M
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
    Router
    DN9245X6-10
    SNR / Attn
    12.7(dB) / 25.1(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Tony_Ts Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ίσως καλύτερα να μην «ξανοίγεσαι» σχετικά με τον «φόρο που πληρώνει» γιατί ενδέχεται να εκτεθείς. Μια εταιρεία που δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες, μεταφέρει τα κέρδη εκεί που έχει μικρότερο φόρο. Όπως γνωρίζεις ο φόρος πάει στα κέρδη, συνεπώς αν μεταφέρει τα κέρδη σε άλλη χώρα όπου δραστηριοποιείται, θα μειώσει τον φόρο της στην Ελλάδα. Εσύ κι εγώ, δεν έχουμε τη δυνατότητα να ελέγξουμε αν και πόσα κέρδη μεταφέρει εκτός Ελλάδας μια πολυεθνική.

Επίσης, υπάρχουν εταιρείες (μου έρχεται στο μυαλό μια μεγάλη γερμανική εταιρεία που δραστηριοποιείται προς τα Σπάτα πλευρά) που χρωστάει στο δημόσιο εκατομμύρια ΦΠΑ. Θα ξέρεις φυσικά πως ο ΦΠΑ είναι χρήματα δικά σου, που τα δίνεις στην εταιρεία για να τα δώσει στο κράτος. Όμως η εταιρεία τα βάζει στην τσέπη της! Άρα η εταιρεία σε κλέβει.

Κατά τύχη, μου έρχεται στο μυαλό μια ακόμη εταιρεία... Να δεις πώς τη έλεγαν, που παλαιότερα διακινούσε το «λάδι» με τους ντενεκέδες... Μίζενς; Ή κάπως έτσι. Η οποία έβλαψε την Ελλάδα όσο καμία άλλη.

Καταλήγοντας και χωρίς καμία διάθεση να σε μειώσω, εκτιμώ πως η προσέγγισή σου (σχετικά με το ότι πληρώνει φόρους στην Ελλάδα) δεν είναι σωστή. Είναι απείρως προτιμότερες οι εταιρείες που όντως παρέχουν αξία στην χώρα μου. Όχι οι εταιρείες που λαδώνουν τους πάντες, για να διατηρούν το καρτέλ τους και να στραγγίζουν τους πολίτες της Ελλάδας (είτε πελάτες είτε εργαζόμενους, είτε και τα δύο). Κατά τα άλλα, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, πως δεν θα πρέπει να μας ενδιαφέρει ποιανού είναι μια εταιρία, παρά μόνο να λειτουργεί με ηθική και να προσφέρει αξία.
    Απλώς μια διόρθωση. Ο φόρος υπολογίζεται επί των κερδών, δεν πάει στα κέρδη. Τα λογιστικά καθαρά κέρδη προκύπτουν μετά τον φόρο εισοδήματος. Άρα, αν μια εταιρεία μεταφέρει τεχνητά τα κέρδη αλλού, φυσικά μειώνει τον φορολογητέο τζίρο στην Ελλάδα — αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το κέρδος φορολογείται αφού πληρωθεί ο φόρος. Αντιθέτως, πρώτα προσδιορίζεις τα φορολογητέα κέρδη, και μετά υπολογίζεις τον φόρο. Σημαντική διαφορά.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Tony_Ts Εμφάνιση μηνυμάτων

Ομοίως έχει και άλλες ελληνικές που έχουν αλλάξει φορολογική έδρα, εταιρίες που δεν δίνουν το ΦΠΑ και κλείνουν (σχολιάζαμε για τα Σκρουτζομαγαζα κάποια εποχή) εταιρίες φαντάσματα, δεκάδες επιχειρήσεις εστίασης ππου είναι της μόδας να αλλάζουν ανά κάποιους μήνες διαχειριστές στις ΙΚΕ βάζοντας άτομα από χώρες εκτός Ελλάδος που ποτέ δεν τους βρίσκουν και φεσώνουν κτλ κτλ κτλ.

Μην τα παίρνεις τις μετρητοίς. Μιλάμε για το γεγονός πως υπάρχει μια λανθασμένη αντίληψη για το όταν μια εταιρία είναι ξένων συμφερόντων πως δεν συνεισφέρουν στη χώρα που δραστηριοποιούνται το οποίο είναι λάθος. Κάπως έτσι λέγανε και για τα Lidl.

Πιστεύω πως καταλαβαίνεις τι λέω και πως το εννοώ.

Από εκεί και πέρα, μάγκα λογιστή να έχεις και υπάρχουν και πολλά ντόπια καλόπαιδα να σου καταστρέφουν τη χώρα. Το κάνουμε και μόνοι μας, δεν περιμένουμε μόνο τη zimens.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ
    Router
    Speedport plus 2
    Εγώ πάω στοίχημα ότι αν αλλάξει η Cosmote tv σε magenta tv (που το έχω δεδομένο) θα αλλάξει και φορολογική έδρα.

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από angelalex123 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ πάω στοίχημα ότι αν αλλάξει η Cosmote tv σε magenta tv (που το έχω δεδομένο) θα αλλάξει και φορολογική έδρα.
    Ποσιμπολ, το εχουν πει αλλωστε οτι αν δεν φυγει ο φορος για την συνδρομητικη TV θα το κανουν οπως το εκανε κι ο ANT1 με το Plus.

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ / ΑΡΗΣ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    Router
    ASUS RT-AX92U
    Εγώ πάω στοίχημα πως και Magenta TV να γίνουν πάλι δεν θα φτιάξουν tvOS app (η Magenta TV έχει).

Σελ. 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία