Εμφάνιση 1-1 από 1
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    PPC / Fibergrid
    Router
    ZTE ZXHN F8648P
    Είχα ένα μικρό θέμα με το default configuration του router (ZTE F8648P), όπου οι μπάντες 2.4GHz και 5GHz ήταν συγχωνευμένες υπό ένα κοινό SSID (Shared Band). Μπαίνω στο interface, αλλά η επιλογή είναι... κλειδωμένη. Καμία δυνατότητα τροποποίησης. Ψάχνω για root/admin credentials – τίποτα.

Ήταν ήδη 22:00 και σκέφτομαι "πάει, απόψε δε θα γίνει δουλειά" Λέω.... δεν παίζει να βγει άκρη τέτοια ώρα. Παρόλα αυτά, παίρνω τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη, με τις πιο χαμηλές προσδοκίες που μπορεί να έχει άνθρωπος – κουβαλώντας ακόμα τις πληγές από support άλλων Ελληνικών ISP - γιατί όποιος έχει περάσει από ελληνικούς ISP, ξέρει. "Καλέστε αύριο", "δεν είναι το αρμόδιο τμήμα", "να σας συνδέσω με τον συνάδελφο", και πάει λέγοντας. Κάθε φορά, μια οδύσσεια.

Και τότε συνέβη το απρόσμενο.

Σε λιγότερο από ένα λεπτό, μιλάω με άνθρωπο. Όχι bot, όχι αυτόματο σύστημα / IVR, άνθρωπο. Του εξηγώ την κατάσταση. Μου απαντάει .. "το κατάλαβα, δώστε μου ένα λεπτάκι". Εγώ, από μέσα μου, γελάω... "Ναι καλά... τώρα θα μπλέξουμε με escalation, 5 departments και κανένα αποτέλεσμα". Και σκέφτομαι: "Ωχ... τώρα αρχίζει η γνωστή σκυταλοδρομία – από τον ένα συνάδελφο στον άλλον... μέχρι να χαθεί το αίτημα κάπου ανάμεσα σε δύο departments".

Και όμως, Δεν με μετέφερε σε άλλο τμήμα. Δεν με έβαλε να περιμένω μισή ώρα... Δεν με έκανε να εξηγώ τα ίδια από την αρχή σε 3 διαφορετικούς ανθρώπους.... λίγο μετά μου απαντάει "Το ξεκλείδωσα. Κάντε ένα refresh στο interface." . Και... όντως, κάνω διαχωρισμό των bands. Τελείωσε. Τόσο απλά. Χωρίς κανένα σπασμένο νεύρο. Χωρίς να πρέπει να εξηγήσω γιατί θέλω αυτό που θέλω. Χωρίς να νιώθω ότι ζητάω κάτι παράλογο.

Respect ΔΕΗ!

Ειλικρινά, πρώτη φορά νιώθω ότι κάποιος στην τεχνική υποστήριξη στάθηκε πραγματικά δίπλα μου. Όχι απλά για να βγάλει τη βάρδια του, αλλά για να λύσει το θέμα μου.

Ναι, μου έβγαλαν την ψυχή 4 μήνες μέχρι να μπει η οπτική ίνα. Ναι, υπήρξαν καθυστερήσεις ... Αλλά αυτό το βράδυ… αυτό το μικρό interaction… με άφησε με το στόμα ανοιχτό.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aggeloukos_ch : 24-04-25 στις 22:39.

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία