Εμφάνιση 1-3 από 3
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    OpenWRT, Mikrotik x86
    Με τις αλλαγές στη νομοθεσία πλέον γίνεται χρέωση στο ΑΦΜ για κακόβουλη/παράνομη χρήση.
    Ανοίγω ένα topic, λίγο περίεργο, αλλά πιστεύω θα ακουμπήσει αρκετά άτομα.
    στα περισσότερα ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι κοινή πρακτίκή/απαραίτητο να υπάρχει σύνδεση Internet μέσα στις παροχές.
    θα ήθελα να δω πως μπορώ να κόψω παράνομο streaming κ άλλες σελίδες περίεργες. Έχω Openwrt router. ρώτησα στο forum τους, αλλά το πήγαν τελείως αλλού το θέμα κ χάθηκε.
    δεν μπορώ να είμαι από πάνω κ να βλέπω σε ποιές σελίδες μπαίνουν, ώστε να κόψω τις IPs. Επίσης, δεν γνωρίζω κ ποιές μπορεί να είναι οι σελίδες αυτές.
    Παρακαλώ, ας κρατήσουμε το thread στο τεχνικό κομμάτι της λύσης κ όχι στην άποψη αν θα γίνει ή όχι η χρέωση.

οπότε ψάχνω μια λύση που δεν θα χρειάζεται να είμαι συνέχεια από πάνω στο config.

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ
    Router
    Pfsense+ UDMPro Max
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από atux_null Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με τις αλλαγές στη νομοθεσία πλέον γίνεται χρέωση στο ΑΦΜ για κακόβουλη/παράνομη χρήση.
    Ανοίγω ένα topic, λίγο περίεργο, αλλά πιστεύω θα ακουμπήσει αρκετά άτομα.
    στα περισσότερα ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι κοινή πρακτίκή/απαραίτητο να υπάρχει σύνδεση Internet μέσα στις παροχές.
    θα ήθελα να δω πως μπορώ να κόψω παράνομο streaming κ άλλες σελίδες περίεργες. Έχω Openwrt router. ρώτησα στο forum τους, αλλά το πήγαν τελείως αλλού το θέμα κ χάθηκε.
    δεν μπορώ να είμαι από πάνω κ να βλέπω σε ποιές σελίδες μπαίνουν, ώστε να κόψω τις IPs. Επίσης, δεν γνωρίζω κ ποιές μπορεί να είναι οι σελίδες αυτές.
    Παρακαλώ, ας κρατήσουμε το thread στο τεχνικό κομμάτι της λύσης κ όχι στην άποψη αν θα γίνει ή όχι η χρέωση.

οπότε ψάχνω μια λύση που δεν θα χρειάζεται να είμαι συνέχεια από πάνω στο config.
    αρχικα θα μπορουσες να βαλεις καποιο dns blocker οπως adguard η pihole και να κοψεις εκει το content βεβαια αυτο γινεται bypass απο τους users αλλα ειναι ενα μετρο.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/150000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ
    Router
    GL-MT6000 (+openwrt)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από atux_null Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα ήθελα να δω πως μπορώ να κόψω παράνομο streaming κ άλλες σελίδες περίεργες.
    100% δεν είναι τπτ ασφαλές.

Για να φιλτράρεις αποτελεσματικά (και πάλι <100%) θα ήθελες:
    α) ένα firewall της προκοπής (+λεφτά, + συνδρομές, + συντήρηση, αλλά πες ότι γίνεται...), και
    β) να εγκαταστήσεις certs στους clients και να κάνεις mitm για να βλέπεις μέσα σε ότι encrypted
    (που αυτό *δεν* γίνεται, και δεν είναι και νόμιμο δλδ).

Μπορείς να δοκιμάσεις να κόψεις ότι μπορείς να κόψεις στο wrt με dns filtering,
    αν ο χρήστης ξέρει παρακάμπτεται.

Δες και αυτό σχετικά:
    https://www.adslgr.com/forum/threads...4%CF%85%CE%BF?
    Disclaimer:
    Any views or opinions expressed represent the official view of the voices in my head.

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία