Δελτίο Τύπου:
Η ΟΤΕ Α.Ε. ανακοινώνει τη διάθεση για περιορισμένο χρονικό διάστημα των προγραμμάτων COSMOTE Fiber 300Mbps & 500 Mbps μέσω υποδομής οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι (Fiber to the Home), 24μηνης δέσμευσης, σε τιμή προσφοράς, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:
(Όλα τα παραπάνω ποσά περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χαρακτηριστικά Προγράμματος Μηνιαία Τέλη
24μηνης δέσμευσηςΜηνιαία Τέλη μετά τη λήξη της δέσμευσης
(αορίστου)Εθνικά σταθερά Εθνικά Κινητά FTTH COSMOTE Fiber 300 Unlimited Απεριόριστα Απεριόριστα 300 Mbps 32,29 € 58,00 € COSMOTE Fiber 500 Unlimited Απεριόριστα Απεριόριστα 500 Mbps 36,10 € 67,53 €
Στα παραπάνω μηνιαία τέλη περιλαμβάνονται:
• Βασικό μηνιαίο τέλος τηλεφωνικής γραμμής με 1 Κανάλι Φωνής
• Ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο ταχύτητας 300 Mbps ή 500Mbps
• Απεριόριστες αστικο-υπεραστικές κλήσεις εντός και εκτός δικτύου ΟΤΕ
• Απεριόριστος χρόνος ομιλίας σε εθνικά κινητά τηλέφωνα
Στα παραπάνω προγράμματα, τα αντίστοιχα μηνιαία τέλη είναι αυξημένα κατά 6,50€ για Τηλεφωνικές Γραμμές με 2 κανάλια φωνής.
Σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια της 24μηνης δέσμευσης η σύμβαση λυθεί χωρίς σπουδαίο λόγο από τον Πελάτη, ή από την Εταιρεία λόγω υπαιτιότητας του Πελάτη πριν από την πάροδο της ελάχιστης διάρκειας παραμονής σε αυτή, τότε ο Πελάτης θα χρεωθεί εφάπαξ στο λογαριασμό της Τηλεφωνικής του Γραμμής το Τέλος Αποδέσμευσης, το οποίο μπορεί να είναι:
1.Εάν η διακοπή γίνει εντός των δύο πρώτων μηνών του συμβολαίου, τα πάγια δύο (2) μηνών, πέραν των παγίων που αντιστοιχούν στο χρόνο παραμονής. Στο ποσό αυτό προστίθεται το εναπομείναν ποσό απόσβεσης για τυχόν επιδότηση συσκευής ή/και τερματικού εξοπλισμού ή/και κατασκευής σύνδεσης στο δίκτυο που αντιστοιχεί στο διάστημα για το οποίο δεν καταβάλλονται πάγια, δηλαδή για τους εναπομείναντες μήνες, μετά τη χρονική στιγμή επέλευσης των αποτελεσμάτων της ως άνω καταγγελίας, μέχρι την κανονική λήξη της σύμβασης μείον δύο μήνες.
2.Εάν η διακοπή γίνει μετά τον 2ο μήνα του συμβολαίου, το ένα τέταρτο (1/4) του αθροίσματος των μηνιαίων παγίων για το μετά τη χρονική στιγμή επέλευσης των αποτελεσμάτων της ως άνω καταγγελίας διάστημα μέχρι την κανονική λήξη της σύμβασης ορισμένου χρόνου. Στο ποσό αυτό προστίθεται το εναπομείναν ποσό απόσβεσης για τυχόν επιδότηση συσκευής ή/και τερματικού εξοπλισμού ή/και κατασκευής σύνδεσης στο δίκτυο που αντιστοιχεί στο διάστημα για το οποίο δεν καταβάλλονται πάγια, δηλαδή για τα τρία τέταρτα (3/4) του εναπομείναντος διαστήματος / μηνών, από τη χρονική στιγμή επέλευσης των αποτελεσμάτων της ως άνω καταγγελίας, μέχρι την κανονική λήξη της σύμβασης. Όλα τα παραπάνω ποσά του τέλους αποδέσμευσης υπολογίζονται προ ΦΠΑ και στο τελικό ποσό εφαρμόζεται ΦΠΑ 24%.
H ημερομηνία έναρξης ισχύος των παραπάνω προγραμμάτων είναι η 12/5/2025. Περισσότερες πληροφορίες στο www.cosmote.gr, στο 13888 ή στο Δίκτυο Καταστημάτων COSMOTE - ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Εμφάνιση 1-15 από 60
-
13-05-25, 19:30 COSMOTE: διάθεση προγραμμάτων COSMOTE FIBER 300Mbps & 500Μbps UNLIMITED, 24μηνης δέσμευσης #1
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
13-05-25, 19:58 Απάντηση: COSMOTE: διάθεση προγραμμάτων COSMOTE FIBER 300Mbps & 500Μbps UNLIMITED, 24μηνης δέσμευσης #2
Χμμμ...
COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.
-
13-05-25, 20:06 Απάντηση: COSMOTE: διάθεση προγραμμάτων COSMOTE FIBER 300Mbps & 500Μbps UNLIMITED, 24μηνης δέσμευσης #3
Θέλει να σβήσει τον ανταγωνισμό νωρίς.
Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.
-
13-05-25, 20:33 Απάντηση: COSMOTE: διάθεση προγραμμάτων COSMOTE FIBER 300Mbps & 500Μbps UNLIMITED, 24μηνης δέσμευσης #4
Τελικά οι τιμές αυτές είναι για κάποιον που έχει επιδότηση ή όχι;
Για νέους πελάτες ή για όλους;| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
13-05-25, 22:06 Απάντηση: COSMOTE: διάθεση προγραμμάτων COSMOTE FIBER 300Mbps & 500Μbps UNLIMITED, 24μηνης δέσμευσης #5
Όπως λέγαμε και στο νήμα του FTTH, εγώ περιμένω να περάσουν λίγες μέρες για να δω τι θα γίνει με τις τιμές, αν θα αλλάξουν τα πακέτα στη σελίδα τους γιατί ακόμα δείχνει άλλες τιμές, και μετά να περάσω από καταστήματα να δω τι θα πούνε γιατι προς το παρόν μάλλον δεν είναι ενημερωμένοι.
Επίσης εμένα θα με ενδιαφέρει να μάθω περίπου για πόσο είναι αυτό το περιορισμένο διάστημα.
Είχαμε και ένα παιδί μέσα στον ΟΤΕ. Τον χάσαμε τελευταία να μάθουμε αν όντως ισχύουν και τι παίζει.
-
14-05-25, 08:24 Απάντηση: COSMOTE: διάθεση προγραμμάτων COSMOTE FIBER 300Mbps & 500Μbps UNLIMITED, 24μηνης δέσμευσης #6
Μόλις πήρα τηλέφωνο στο 13888. Μου είπε ότι οι τιμές δεν είναι για όλους. Δίνονται ξεχωριστά σε πελάτες με προϋποθέσεις που δεν ήξερε να μου πει. Είναι προσφορά μου είπε όπως η 500άρα που δίνανε πριν λίγο καιρό μέσω app.
- - - Updated - - -
Πάντως στο app για σύνδεση χωρίς ftth την δίνει 26,04€ με επιδότηση και 32,29€ μετά το κουπόνι. Οπότε οι τιμές πιθανόν να απευθύνονται σε όσους έχει λήξει πρόσφατα το κουπόνι. Αυτό μου είπε και ο υπάλληλος που μίλησα. Με ρώτησε πότε έλειψε το κουπόνι μου.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
14-05-25, 09:00 Απάντηση: COSMOTE: διάθεση προγραμμάτων COSMOTE FIBER 300Mbps & 500Μbps UNLIMITED, 24μηνης δέσμευσης #7
Θα υποθεσουμε οτι δεν τσουλαει το κουπονικο αφηγημα. Γιατι αραγε μεγαλε πρωην Δημαρχαρα Τρικκαιων?
Μεχρι και η ΔΕΗ το αγνοησε επειδεικτικα.
Καλο το entry level αλλα να κανουν και κανα offer για τα 3G. Αυτο εχει περισσοτερες πιθανοτητες να συμπαρασυρει και τα υπολοιπα προς τα κατω.
Χρονικα το βλεπω το Σεπτεμβριο, μαζι με την ανακοινωση της διαδικασιας καταργησης του χαλκου, τη μη ανανεωση των μη ftth συμβάσεων όπου υπάρχει ftth διαθέσιμο, και την μη χογήγηση άλλου τυπου συνδεσης εκτός απο Ftth.
Αραγε θα καταργησουν και οτιδηποτε κατω απο 300? Εμπορικα για αρχη.
-
14-05-25, 10:47 Απάντηση: COSMOTE: διάθεση προγραμμάτων COSMOTE FIBER 300Mbps & 500Μbps UNLIMITED, 24μηνης δέσμευσης #8
Δεν τσουλαει το κουπονι που εχεις 300αρα με 25,5 ευρω αλλα θα τσουλησει η κλοπη προσφορα της Cosmote στα 32,29 για το ιδιο προιον/υπηρεσια??
Γελανε και τα σκυλια.
Αν το κουπονι δεν τραβαγε θα επρεπε να δωσουν την 300αρα απευθειας στα 26 ανευ κουπονιου να λεγαμε οτι το κουπονι πηγε ακλαυτο. Οσο χρεωνουν την τιμη σημαντικα παραπανω απο το κουπονι δεν υπαρχει κανενας λογος καποιος να μην παρει το κουπονι.
-
14-05-25, 16:10 Απάντηση: COSMOTE: διάθεση προγραμμάτων COSMOTE FIBER 300Mbps & 500Μbps UNLIMITED, 24μηνης δέσμευσης #9
Του πανακρίβου. Λογικά θα παίξουν προσφορές για νέους και υφιστάμενους πελάτες. Αλλά δε βρίσω το λόγο να μην κάνει κάποιος αίτηση στη Nova που χρησιμοποιεί το ftth του Οτε αλλά και το δικό της δίκτυο, στα μισά χρήματα και με τις καλύτερες συνδυαστικές προσφορές.
Για τη vodafone δε θα πω κάτι γιατί είναι ανύπαρκτη σε ftth και σε αρκετά κεντρικά σημεία δεν δίνει ούτε vdsl
-
14-05-25, 17:50 Απάντηση: COSMOTE: διάθεση προγραμμάτων COSMOTE FIBER 300Mbps & 500Μbps UNLIMITED, 24μηνης δέσμευσης #10
Η εξυπηρέτηση πελατών της nova είναι ανέκδοτο. Όπως επίσης και τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί μετά από αλλαγές εξοπλισμού ή αναβαθμίσεις συμβολαίων (μπορεί να μείνεις μέρες χωρίς internet και τηλέφωνο) , καθώς και το ότι για να βάλεις δικό σου εξοπλισμό είναι άθλος ενώ σε Vodafone και Cosmote είναι πολύ εύκολο.
Προτιμώ να πληρώνω κάτι παραπάνω και να έχω την ηρεμία μου.
Όχι ότι η εξυπηρέτηση του οτε είναι άριστη, αλλά μπροστά στο χάος της nova δεν υπάρχει καμία σύγκριση.
-
14-05-25, 17:54 Απάντηση: COSMOTE: διάθεση προγραμμάτων COSMOTE FIBER 300Mbps & 500Μbps UNLIMITED, 24μηνης δέσμευσης #11
Το κουπονι στρεβλωνει την αγορα. Δηθεν φτηνοτερο και οι τιμες δεν πεφτουν. Εντωμεταξυ οποιος ηδη εχει, ληγει το συμβολαιο και δημιουργουνται στρεβλωσεις.
Και να πεις οτι ετσι γινεται η μεταβαση σε ftth, να παει στα κομματια.
Ουτε αυτο γινεται.
-
14-05-25, 17:57 Απάντηση: COSMOTE: διάθεση προγραμμάτων COSMOTE FIBER 300Mbps & 500Μbps UNLIMITED, 24μηνης δέσμευσης #12
Εγώ πάντως με την cosmote σηκώνω τα χέρια ψηλά,
Τιμή για cosmote 300 Mbps + cosmoteTV με χρήση voucher μου έδιναν 49-50 ευρώ (δεν θυμάμαι ακριβή τιμή) και τώρα μου ζητάνε 55,71. Όσο και να προσπάθησα να καταλάβω γιατί αυτή η διαφορά, με αγανάκτησαν.
-
14-05-25, 18:32 Re: COSMOTE: διάθεση προγραμμάτων COSMOTE FIBER 300Mbps & 500Μbps UNLIMITED, 24μηνης δέσμευσης #13
Τα πακέτα δεν είναι για όλους (προς το παρόν τουλάχιστον, δεν γνωρίζω αν αλλάξει αυτό).
Πολύ συνοπτικά
α)αφορούν μετατροπές μόνο για ενεργοποίηση νέου ftth. Όσοι είναι σε adsl ή vdsl (fiber) και εφόσον υπάρχει καμπάνια, δες (β), μπορεί να μπει στο πακέτο. Όσοι είναι ήδη σε ftth δεν μπορούν να μπουν στο πακέτο. Όσοι είναι σε άλλο πάροχο σε ftth επίσης δεν ισχύουν γι' αυτούς (γι' αυτούς ισχύουν άλλες καμπάνιες από άλλα τμήματα, πχ. telemarketing, port-in κλπ).
β) εφόσον πληρούνται οι προυποθέσεις του (α) τότε ο συνδρομητής μπορεί να μπει στο πακέτο αν και μόνο αν στο <τάδε πρόγραμμα> (πες το "σύστημα" για να μην γράφω λεπτομέρειες εδώ) του βγάζει του agent διαθέσιμη την μετατροπή σε αυτό το πακέτο. Αυτό εξαρτάται από τον πελάτη, το υφιστάμενο οικιακό πρόγραμμα και κάτι άλλες παραμέτρους που προσωπικά δεν γνωρίζω.
Ο μόνος ακριβής τρόπος για να γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να μπει στο πακέτο, και εφόσον πληρείται η παράγραφος (α), είναι με κλήση στο 13888 ή στο chat του cosmote.gr να ελεγχθεί από τον agent αφού έχει δωθεί ο αρ. τηλεφώνου.
Δυστυχώς στο ΔΤ αυτά δεν αναφέρονται, nothing new to see here.
- - - Updated - - -
Είναι στα 49€ και αφορά νέα σύνδεση, φορητότητα ή μετατροπή πακέτου. Θέλεις να δώσεις περισσότερες πληροφορίες;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FuS : 14-05-25 στις 18:27. Αιτία: typos
-
14-05-25, 18:50 Απάντηση: COSMOTE: διάθεση προγραμμάτων COSMOTE FIBER 300Mbps & 500Μbps UNLIMITED, 24μηνης δέσμευσης #14
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iris07 : 14-05-25 στις 20:54.
-
14-05-25, 20:44 Απάντηση: COSMOTE: διάθεση προγραμμάτων COSMOTE FIBER 300Mbps & 500Μbps UNLIMITED, 24μηνης δέσμευσης #15
Έχω 50 mbps (ftth) +full pack cosmote TV + novasports και λήγει σε 16-17 μήνες. Θέλω να πάει στα 300 mbps η σταθερη με χρηση gigabit voucher και μου ζητάνε 55,71 ενώ πριν 1,5 μήνα ήταν στα 49 και κάτι.
Τα έχω όλα σε scr. Εν τω μεταξύ τα 55,71 δεν μου κολλάνε με βάση την έκπτωση λόγω cosmote TV.
Bookmarks