Καλησπέρα παιδιά, μαλλον εγραψα σε λαθος section.γταφω για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω και δεν μπορώ να βρω την λύση. Έχω διακοσάρα οπτική ίνα στην Cosmote με 20 upload. Όλα δουλεύανε ρολόι με πολύ χαμηλό latency kai ping.
Επειδή κάνω σε πλατφόρμα τικ τοκ στούντιο live ένα live stream, όλα τρέχανε μια χαρά και μάλιστα με τις ρυθμίσεις υψηλές. Ξαφνικά εδώ και μια βδομάδα μου κάνει πολλές αποσύνδεσης την ώρα του stream, χωρίς να σβήνουν τα λαμπάκια του router. Ανά 10 λεπτά περίπου με πετάει έξω η πλατφόρμα και προσπαθεί να επανασυνδεθεί το οποίο καταφέρνει μετά από 20 – 25 δευτερόλεπτα. Αφού το τσέκαρα και με δεύτερο υπολογιστή, αφού άλλαξα καλώδια ethernet, αφού δοκίμασα ότι μπορώ εγώ να δοκιμάσω από εδώ απευθύνθηκα στους τεχνικούς οι οποίοι μου είπαν ότι βλέπουν την γραμμή μια χαρά. Έτρεξα το Pingplotter και το oakla Και θα βγάλω σκριν για να δείτε, το latency από 5ms φτάνει μέχρι και 250 και τα pl στο θεο! Ένας γνωστος που το είδε και γνωρίζει κάποια πράγματα μου είπε ότι το πρόβλημα είναι στο πρωτο Χοπ αρα στην εταιρεια και οχι δικο μου!!!
Ήρθε τεχνικός να το δει, μου αντικατέστησε το Sercomm με το Arcadyan Και εξακολουθεί το πρόβλημα, και μάλιστα τα βράδια η ταχύτητα του internet έπεφτε μέχρι και το 30…!
Ο τεχνικός από κοντά μου είπε ότι βλέπεις το δικό του μηχάνημα μόνο 3 ms και ότι όλα είναι καλά ενώ το απέδειξα με πέντε τρόπους ότι υπάρχει πρόβλημα. Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα αλλά καμιά βοήθεια κάποιος;Σας ανεβαζω τα σκριν.

https://files.fm/u/ghk4mcrzrh