Εμφάνιση 1-6 από 6
Θέμα: ZTE U30 Air
-
15-05-25, 18:48 ZTE U30 Air #1Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.
-
16-05-25, 14:04 Απάντηση: ZTE U30 Air #2
Εχει βγει και ενα U50 με WiFi 6.
Δεν ειναι air ομως οπως το U30, λιγο πιο χοντρουλικο μου φαινεται.Ενα Speedtest την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα
-
20-05-25, 13:36 Απάντηση: ZTE U30 Air #3
Εμένα δεν με ενδιαφέρει το WiFi, είναι μόνιμα κλειστό. Μέσω θύρας USB->Gigabit ethernet θα πάρω ότι πάρω. Είναι USB-C 3.0 οπότε πιστεύω θα μπορέσω να δω κοντά στο Gigabit.
Ακόμη δεν πρόλαβα να το ανοίξω, έχω βελάξει με το πρόγραμμα για τσεκάπ του υπουργείου αλλά το ΣΚ θα το σκίσω σίγουραΤο δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.
-
21-05-25, 17:39 Απάντηση: ZTE U30 Air #4
πολύ καλό φαίνεται! όμως μπορείς να φορτίζεις και να βγάζεις καλώδιο ταυτόχρονα με κάποιο hub?? επίσης αν βγάλεις την μπαταρία και δώσεις μόνο με τροφοδοτικό αυτό συνεχίζει;
- - - Updated - - -
επίσης δεν βρίσκω datasheet να δούμε τι modem φοράει
-
22-05-25, 12:38 Απάντηση: ZTE U30 Air #5
Ακόμη δεν μπορώ να σου πω τίποτε οριστικό αλλά
Α. Έχει ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΟ μενού, δεν χρειάζεσαι τίποτε από scripts κλπ. ΜΠΟΡΕΙΣ να ΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ μπάντες.
Β. Δυνατότητα NSA, SA dedicated.
Γ. Φορτίζει από USB-C σε laptop ταυτόχρονα με την χρήση άρα κομπλεδούρα θα είναι και με το Digitus hub που έχω και έχει PD και ethernet μαζί, άρα ΝΑΙ γίνεται να φορτίζει και να έχεις ethernet.
Δ. Δεν δουλεύει χωρίς μπαταρία, στο λίγο που είδα αλλά γίνεται πατέντα με καλώδια.
Ε. Το μόντεμ φαίνεται ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ καλό αλλά δεν έχω προλάβει να το πάω κάπου να το σκίσω, το ΣΚ.
2 screenshot ότι προλαβαίνω.
Ότι δοκιμάσω θα είναι πάνω σε Linux αφού δεν έχω Windows πουθενά ή πρέπει να αγγαρέψω της γυναίκας μου.
Πάντως βρήκε κανονικά το Ethernet σαν gigabit.
Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.
-
24-05-25, 21:54 Απάντηση: ZTE U30 Air #6
Σε Linux από άποψη ταχύτητας και μόνο σε USB 3.0 RNDIS ή CDC-ECM ;
Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.
Bookmarks