Εμφάνιση 1-3 από 3
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΙΟΝΥΣΟΣ
    Καλημέρα σε όλους,
    Πρόσφατα η Cosmote αναβάθμισε την γραμμή μου σε οπτική ίνα 300Mbps. Μου έδωσαν το ZTE H1600, το οποίο λειτουργεί άψογα. Όμως παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με την τηλεόρασή μου και το Netflix.
    Δηλαδή: Μπαίνω στο Netflix και όταν εκκινεί κάποια ταινί ή σειρά κ.τ.λ. η διαδικασία φόρτωσης σταματά στο 25%. Έχω κάνει reset σε όλα (μόντεμ, τηλεόραση, Netflix),έχω καθαρίσει την cache και συμβαίνει το εξής: Μπαινω στο Netflix και όλα καλά. Κλείνω την τηλεόραση. Την ανοίγω, μπαίνω στο Netflix, ξεκινάω να δω κάτι και ...στα 25% Stop!!!!!!!!!!
    Η τηλεόρασή μου είναι LG 43NANO82T6B. Προ ...οπτικής ίνας δεν είχα πρόβλημα. Ά! Να μην ξεχάσω: Η Cosmote TV δουλεύει μιά χαρά.
    Σας μπέρδεψα;
    Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    100M/10M
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από N.M.S. Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα σε όλους,
    Πρόσφατα η Cosmote αναβάθμισε την γραμμή μου σε οπτική ίνα 300Mbps. Μου έδωσαν το ZTE H1600, το οποίο λειτουργεί άψογα. Όμως παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με την τηλεόρασή μου και το Netflix.
    Δηλαδή: Μπαίνω στο Netflix και όταν εκκινεί κάποια ταινί ή σειρά κ.τ.λ. η διαδικασία φόρτωσης σταματά στο 25%. Έχω κάνει reset σε όλα (μόντεμ, τηλεόραση, Netflix),έχω καθαρίσει την cache και συμβαίνει το εξής: Μπαινω στο Netflix και όλα καλά. Κλείνω την τηλεόραση. Την ανοίγω, μπαίνω στο Netflix, ξεκινάω να δω κάτι και ...στα 25% Stop!!!!!!!!!!
    Η τηλεόρασή μου είναι LG 43NANO82T6B. Προ ...οπτικής ίνας δεν είχα πρόβλημα. Ά! Να μην ξεχάσω: Η Cosmote TV δουλεύει μιά χαρά.
    Σας μπέρδεψα;
    Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια.
    η σύνδεση είναι μέσω WIFI ή ενσύρματη κατευθείαν από το ρουτερ?

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΙΟΝΥΣΟΣ
    Έχω δοκιμάσει και τις δύο. Το σφάλμα που δίνει είναι το: tvq-pb-101(5.3), που από ό,τι διάβασα, αναφέρεται σε γεμάτη cache, την οποία έχω "αδειάσει" επανηλειμμένως και στην τηλεόραση και στο
    Netflix.

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία