Η Google συνεχίζει τις προσπάθειές της για να εμποδίσει τους χρήστες να παρακάμπτουν τις διαφημίσεις χρησιμοποιώντας ad blockers. Από τον Μάιο του 2023, η Google καταπολεμά ενεργά τις επεκτάσεις τρίτων και πρόσφατα έκλεισε ένα κενό ασφαλείας που επέτρεπε στον Firefox και σε άλλες επεκτάσεις να παρακάμπτουν την ανίχνευση ad-blocker.
Πολλοί χρήστες βλέπουν πλέον προειδοποιήσεις ότι οι ad blockers παραβιάζουν τους όρους παροχής υπηρεσιών του YouTube, αν και η εφαρμογή αυτής της καταστολής φαίνεται να είναι σταδιακή, με ορισμένους χρήστες στη Νοτιοανατολική Ασία και την Ευρώπη να μπορούν ακόμα να παρακάμπτουν τις διαφημίσεις. Το YouTube προσφέρει στους χρήστες την επιλογή να απενεργοποιήσουν τον ad-blocker τους ή να εγγραφούν στο YouTube Premium για μια εμπειρία χωρίς διαφημίσεις.
Πηγή : Techspot
Εμφάνιση 1-15 από 40
-
10-06-25, 11:42 Το YouTube κλείνει το κενό των ad-blocker, αυστηροποιεί τους περιορισμούς #1
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
10-06-25, 13:28 Απάντηση: Το YouTube κλείνει το κενό των ad-blocker, αυστηροποιεί τους περιορισμούς. #2
Δεν ξέρω αν κάτι πείραξαν αλλά εδώ και τρεις ημέρες
video που περιέχουν ads στην ουσία τρώνε την ίδια καθυστέρηση με το να έβλεπες το video.
Δηλαδή στα σημεία όπου υπάρχει ads,
απλά δεν βλέπεις την εικόνα του.
Κατά τα άλλα... όσο διαρκεί το ads πχ 30sec
τόσο βλέπεις να γυρίζει το κυκλάκι ότι κάτι φορτώνει
και απλά περιμένεις να τελειώσει το παραπάνω διάστημα για να δεις/συνεχίσεις το video.
Αρχικά νόμιζα ότι ήταν θέμα buffering ή κάποιο πρόβλημα με τα φίλτρα του ublock
αλλά τελικά μάλλον καταλήγω ότι είναι μπλοκάρισμα από την google.
Είπαν ότι θα το διορθώσουν στην ublock αλλά ακόμα τίποτε.
Γενικά... yt και ff δεν πάνε μαζί.
Είτε με ads είτε χωρίς... ΔΕΝ.
Απλά βασανίζεσαι. Τίποτε άλλο.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
10-06-25, 13:39 Απάντηση: Το YouTube κλείνει το κενό των ad-blocker, αυστηροποιεί τους περιορισμούς. #3
ff+decentraleys+ublock
πριν 2 μερες μου εβγαζε το nag screen το μεσημερι-απογευμα. Το βραδυ εφτιαξε.
Γενικα δεν ειχα ποτε προβλημα με το μπλοκαρισμα των διαφημησεων στο ff ακομα και οταν πρωτοξεκινησαν τις αλλαγες αυτες απο μεριας google. Με οσους εχω μιλησει δεν ειχαν decentraleyes για αυτο και επαιρνε παραπανω χρονο να "φτιαξει".
-
10-06-25, 13:51 Απάντηση: Το YouTube κλείνει το κενό των ad-blocker, αυστηροποιεί τους περιορισμούς. #4
Ο Chrome τα flagαρει ολα τωρα και στη πεφτει το tube. Σε developer mode εβαζα ublock origin αλλα σιγουρα με πουλαει ο browser τους τωρα . Αν δεν εχεις log ιn με ιστορικο να σε παρακολουθουν δε σε βλεπουν
-
10-06-25, 13:58 Απάντηση: Το YouTube κλείνει το κενό των ad-blocker, αυστηροποιεί τους περιορισμούς. #5
Σε brave παντός μόνο μια φορά είχε πετάξει για το adblock πριν κάτι μήνες, δεν έχει θέματα με το buffering προς το παρόν
-
10-06-25, 14:32 Απάντηση: Το YouTube κλείνει το κενό των ad-blocker, αυστηροποιεί τους περιορισμούς. #6
μου το εβγαλε και εμενα πριν 3 μερες σε chrome με adguard ανα 3 βιντεο που εβλεπες ,διεγραψα και ξανακατεβασα το adguard αμεσα ,ανοιξα και την προστασια παρακολουθησης απο τις ρυθμισεις του και δεν ξαναελαβα μνμ στο yt απο τοτε.
-
10-06-25, 14:42 Απάντηση: Το YouTube κλείνει το κενό των ad-blocker, αυστηροποιεί τους περιορισμούς. #7
Σε librewolf (firefox based) δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα προς το παρόν.....
-
10-06-25, 15:00 Απάντηση: Το YouTube κλείνει το κενό των ad-blocker, αυστηροποιεί τους περιορισμούς. #8
Πλέον youtube βλέπω μόνο μέσω cleantube και brave. Ας κουρευτεί όσο θέλει το youtube.
-
10-06-25, 15:31 Απάντηση: Το YouTube κλείνει το κενό των ad-blocker, αυστηροποιεί τους περιορισμούς. #9
Brave browser.
Ούτε επεκτάσεις, ούτε πρόσθετα,
δεν πειράζεις τίποτε, το αφήνεις όπως είναι από προεπιλογή
και καθαρίζει μόνο του όλες τις διαφημίσεις στο YT.
ΥΓ: Με τα μυαλά που έχουν κάποιοι,
όλο και θα βρεθεί αυτός που θα πει ότι κάνουμε διαφήμιση στο browser...
-
10-06-25, 16:27 Απάντηση: Το YouTube κλείνει το κενό των ad-blocker, αυστηροποιεί τους περιορισμούς. #10
εγω σε chrome με adguard adblocker δεν εχω κανενα θεμα παντως....
-
10-06-25, 17:18 Απάντηση: Το YouTube κλείνει το κενό των ad-blocker, αυστηροποιεί τους περιορισμούς. #11
Το να μειώσουν τις διαφιμησεις ώστε να μην έχεις ανάγκη τα ad block παιζει ?
Οκ ξέρω οχι.
Πραγματικά σε κάποιες φάσεις ειναι αηδία. Και πολλές φορές οταν κανεις ενα τσακ ποιο κατω ξανα διαφιμησεις
-
10-06-25, 17:24 Απάντηση: Το YouTube κλείνει το κενό των ad-blocker, αυστηροποιεί τους περιορισμούς. #12
εγω με firefox ublock origin δεν εχω κανενα θεμα (μεχρι τωρα τουλαχιστον)
Ισως παιζει και ρολο πια λιστα ειναι ενεργοποιημένηΤελευταία επεξεργασία από το μέλος Dim80 : 10-06-25 στις 18:59.
-
10-06-25, 18:13 Απάντηση: Το YouTube κλείνει το κενό των ad-blocker, αυστηροποιεί τους περιορισμούς. #13
Chrome με Adblock (οχι το plus) μεχρι στιγμης οκ. Αργει λιγο να ξεκινησει το βιντεο στο youtube.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος babisbabis : 10-06-25 στις 18:30.
-
10-06-25, 18:22 Απάντηση: Το YouTube κλείνει το κενό των ad-blocker, αυστηροποιεί τους περιορισμούς. #14
τις τελευταίες ημερες μου εμφάνιζε μήνυμα σε firefox με ubo origin, αν πατούσα το Χ στο μήνυμα ή με ανανέωση, το βίντεο συνέχιζε κανονικά. έχω μέρες να το δω ειναι η αληθεια.
-
10-06-25, 18:29 Απάντηση: Το YouTube κλείνει το κενό των ad-blocker, αυστηροποιεί τους περιορισμούς. #15
το θεμα ειναι πως εχω το adblockplus στον chrome και δεν με αφηνει καν να το απενεργοποιησω..
το απενεργοποιω..κανω refresh..και το adblock συνεχιζει να δουλευει
βαλε ρε youtube το premium στα 5 euro να το παρουν ολοι 10 ευρω ειναι too much
Bookmarks