Εμφάνιση 1-6 από 6
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΑΛΥΣΙΔΑ
    Ας πουμε οτι εχω 3 φακελους σε 3 μηχανακια. Οι φακελοι εχουν διαφορετικα αρχεια. Οι φακελοι συγχρονιζονται στο drive mirrored. Θελω τωρα να εχω ενα φακελο στο drive που θα συνδυασει τα περιεχομενα και των 3 φακελων στα 3 διαφορετικα μηχανακια ωστε να εχω πλεον διαθεσιμα ολα τα αρχεια απο ολα τα μηχανακια σε ενα φακελο που θα συγχρονιζει στο drive. Πως το κανω; Το θεμα ειναι οτι τα μηχανακια ειναι σε διαφορετικες τοποθεσιες και δεν μπορω να τα εχω διπλα διπλα για να πειραματιστω.

Μηπως ο πιο ευκολος τροπος ειναι να ανεβασω ολα τα αρχεια σε ενα νεο φακελο στο drive και να κανω ενα shortcut του φακελου απο τον εικονικο δισκο του drive στο καθε μηχανακι; To βασικο σημειο ειναι να ειναι τοπικα τα αρχεια ωστε να μπορω να κανω αναζητηση αμεση και αν καποιο μηχανακι ειναι offline.
    Υπαρχει καποιος καλυτερος τροπος;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος x69pr : 14-06-25 στις 20:32.

Περιοχή
    Νέα Υόρκη
    Downloads
    6
    Uploads
    2
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    600 Mbps down/20 Mbps up
    ISP
    Spectrum
    Το να ενώσεις περιεχόμενο διαφορετικών φακέλων σε έναν δε γίνεται. Δε σε καταλαβαίνω όμως, λες ότι ήδη οι τρεις υπολογιστές έχουν τα αρχεία στο drive, άρα έχεις ήδη πρόσβαση σε όλα από παντού. Αν θες όλα τα αρχεία σε ένα φάκελο, φτιάξε έναν νέο και μετέφερέ τα εκεί, ή χρησιμοποίησε έναν από τους τρεις υπάρχοντες, και τέλος.

Περιοχή
    Κόρινθος
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ
    Router
    UXG Max - Nokia G-010G-R
    Προϋποθέτει 4 accounts google.
    Φτιάξε ένα φάκελο στο drive κοινόχρηστο με δικαιώματα ανάγνωσης στους 3 άλλους λογαριασμούς.
    Μέσα σε αυτόν φτιάξε 3 φακέλους, με έναν χρήστη (διαφορετικό σε κάθε φάκελο) με πλήρη δικαιώματα.
    Κάθε pc (με διαφορετικό account) έχει έναν φάκελο που μπορεί να γράφει και διαβάζει από τους άλλους

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΑΛΥΣΙΔΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tsigarid Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το να ενώσεις περιεχόμενο διαφορετικών φακέλων σε έναν δε γίνεται. Δε σε καταλαβαίνω όμως, λες ότι ήδη οι τρεις υπολογιστές έχουν τα αρχεία στο drive, άρα έχεις ήδη πρόσβαση σε όλα από παντού. Αν θες όλα τα αρχεία σε ένα φάκελο, φτιάξε έναν νέο και μετέφερέ τα εκεί, ή χρησιμοποίησε έναν από τους τρεις υπάρχοντες, και τέλος.
    Ο κάθε φάκελος είναι στο drive και όλα τα πισι έχουν πρόσβαση στον κάθε φάκελο. Βασικά το ερώτημα είναι αν μπορούν να γίνουν merge στην ουσία οι 3 φάκελοι ώστε από όλα τα πισι αν ανοίγω το φάκελο να έχω πλέον πρόσβαση με τη μία σε όλα τα αρχεία. Η χειροκίνητη λύση είναι η προφανης, απλά αναρωτιεμαι αν υπάρχει πιο αυτόματος τρόπος.

Περιοχή
    Νέα Υόρκη
    Downloads
    6
    Uploads
    2
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    600 Mbps down/20 Mbps up
    ISP
    Spectrum
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από x69pr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο κάθε φάκελος είναι στο drive και όλα τα πισι έχουν πρόσβαση στον κάθε φάκελο. Βασικά το ερώτημα είναι αν μπορούν να γίνουν merge στην ουσία οι 3 φάκελοι ώστε από όλα τα πισι αν ανοίγω το φάκελο να έχω πλέον πρόσβαση με τη μία σε όλα τα αρχεία. Η χειροκίνητη λύση είναι η προφανης, απλά αναρωτιεμαι αν υπάρχει πιο αυτόματος τρόπος.
    Όπως είπα, όχι. Οι φάκελοι δεν μπορούν να ενωθούν αυτόματα. Σκέψου το λογικά, τώρα μπορεί να μην υπάρχουν κοινά ονόματα αρχείων, αλλά στο μέλλον μπορεί. Επίσης, αν δημιουργήσεις ένα νέο αρχείο στον κοινό φάκελο, σε ποιον από τους τρεις θα σωθεί; Σίγουρα υπάρχουν και άλλα σενάρια. Έχεις λόγο να μη θες να τα βάλεις όλα σε ένα φάκελο χειροκίνητα;

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΑΛΥΣΙΔΑ
    Ναι, εχεις δικιο. Ευχαριστω.

Bookmarks