Εμφάνιση 301-315 από 4251
-
22-09-07, 07:41 Απάντηση: Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ #301Subscribe on YouTube @grigsgr
www.youtube.com/c/grigsgr
-
22-09-07, 11:35 Απάντηση: Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ #302
Αν είσαι σε share llu ή ΑΡΥΣ δηλώνεις στην αίτηση ότι εξουσιοδοτείς την forthnet να κάνει αυτή όλες τις ενέργειες.
Στην περίπτωση αυτή μόλις σε διακόψουν θα σε συνδέσουν μέσω ΑΡΥΣ στην forthnet για όσο διάστημα μείνεις χωρίς δίκτυο.
Αν είσαι σε full llu νομίζω ότι πρέπει να διακόψεις εσύ και μετά να κάνεις την αίτηση.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
22-09-07, 12:39 Απάντηση: Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ #303
Φίλε μου διαφώνω με την ακραία άποψη που έχεις.
το ότι το Γ-----με και ψόφησε συμφωνώ...πολλά λόγια για το τίποτα, με την έννοια ότι οι πιθανότητες να αλλάξει κάτι μόνο με την κλάψα είναι ελάχιστες. Τι να κάνεις όμως, που fora σαν και αυτό είναι ο πιο εύκολος τρόπος να πει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του, να κλαφτεί, να παραπονεθεί, να κριτικάρει, να βοηθηθεί.
Ηξερες εσύ και εγώ τι θα πεί forum και ποια τα πλεονεκτήματα και η χρηστικότητα του την PSTN εποχή?
Αντε και ήξερες...με 36kbps αν ήταν να ανοίξεις μια σελίδα σαν και αυτή, έκανες click το URL το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο, πήγαινες το πρωί στην δουλειά σου και το απόγευμα που γυρνούσες τι διάβαζες...Δε συζητώ βέβαια τη περίπτωση που ήθελες να κάνεις post ένα θέμα και να εκφράσεις την άποψη σου γράφοντας μερικές σειρές παραπάνω...το upload του post ήταν αβέβαιο αν θα γίνει....
Τι θέλω να πω ? Η συμμετοχή μας ήταν μηδενική, όσο και η ταχύτητα σύνδεσης που είχαμε...
Θυμίσου την ιστορική εκείνη περίοδο (16/5/2003) που δόθηκε εμπορικά η τεχνολογία aDSL στην Ελλάδα που υπήρχαν χρήστες που μέχρι και τα χωράφια τους ήταν διατεθειμένοι να πουλήσουν για να αποκτήσουν μια 384/128
Ολοι είχαμε παράπονα για το εξωφρενικό κόστος (155€/μήνα ) αλλά τελικά χρόνο με το χρόνο και την γενικότερη κατακραυγή και έντονες πιέσεις οι τιμές έπεσαν σε συνδυασμό με τον αυξημένο ανταγωνισμό των εταιριών που λίγο ή λίγο περισσότερο αφουγκράζοταν τις απόψεις του κόσμου. Οι τιμές είναι ακόμα ανεβασμένες σε σύγκριση με άλλες χώρες της so called Ε.Ε. αλλά δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με τα τότε δεδομένα.
Ως πολίτης αυτής της χώρας που ζούμε με τα καλά και τα στραβά που έχουμε και πιο συγκεκριμένα ως ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ έχω/έχεις/έχουμε κάθε δικαίωμα να παραπονούμαστε με οποιονδήποτε τρόπο μας δίνει η τεχνολογία του σήμερα, για την ποιότητα των υπηρεσίων που μας παρέχονται.
Και θα κλαφτώ και θα παραπονεθώ και θα ζητήσω βοήθεια από άλλους ταλαιπωρημένους σα και μένα και στην τελική θα βγάλω και χολή για την κάκιστη υπηρεσία που μας παρέχεται. Τα δώρα της τεχνολογίας το "μέλλοντος" έπρεπε να τα έχουμε εδώ και καιρό. Δε θα περιμμένω το κάθε γραφειά δημόσιο υπάλληλο ή τον κάθε κατσικοκλέφτη επιχειρηματία να μου κάνει δώρο κάτι που αυτονόητα πρέπει να παρέχει στον κάθε ένα ξεχωριστά από εμάς που χρησιμοποιούμε τις "νέες" τεχνολογίες.
and last but not least...Δε θα συμμετέχω σε μια δημόσια συζήτηση με υπογραφή τη διαφήμιση την δ/νση του προσωπικού μου ιστολόγιου...
Υ.Γ. Ειλικρινά δεν καταλάβα τι εννοείς και κυριώς τι θέλεις να κατακτήσεις...Η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να κερδίσει τη φυσική ηλιθιότητα
-
22-09-07, 13:39 Απάντηση: Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ #304
Πρέπει να έχει ειπωθεί πάνω από 1000 φορές, απλά κάνεις αίτηση 2play και περιμένεις ενεργοποίηση (υπάρχει και σχετική αναφορά στην αίτηση για την εξουσιοδότηση διακοπής και μεταφοράς από τρίτο πάροχο). Μέχρι να ενεργοποιηθείς στο 2play συνεχίζεις ως έχεις με την Vivodi. Δεν μένεις χωρίς internet. Φυσικά αν έχεις χρονική δέσμευση συμβολαίου με την Vivodi πληρώνεις την ανάλογη ρήτρα για το διάστημα που απομένει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kudos : 22-09-07 στις 13:42.
-
22-09-07, 14:25 Απάντηση: Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ #305
TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e
click START to begin
22/09/2007 14:20:46
Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 435.00Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 578.69kb/s
Your PC is connected to a Cable/DSL modem
Information: Other network traffic is congesting the link
click START to re-test
22/09/2007 14:21:11
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 437.03Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 584.42kb/s
click START to re-test
22/09/2007 14:21:36
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 437.03Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 701.16kb/s
που παιρνω να δηλωσω βλαβη?
-
22-09-07, 14:28 Απάντηση: Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ #306
-
22-09-07, 14:30 Απάντηση: Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ #307
και τι ακριβως θα κανουν μολις δηλωσω την βλαβη??
θα περιμενω πολυ?
-
22-09-07, 14:48 Απάντηση: Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ #308
-
22-09-07, 14:57 Απάντηση: Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ #309
Το ξαναλέω.
Δεν είναι θέμα βλάβης.
Είναι θέμα πιταρισμένων dslam και έλλειψης bandwidth κορμού.
Το πρωί πάει μια χαρά.
Το απόγευμα και το βράδυ σέρνεται.
Όσες βλάβες και να δηλώσετε δεν γίνεται τίποτε.
Δηλώστε βλάβη μόνο αν έχετε πεσμένη ταχύτητα και τα πρωινά, αν έχετε χαμηλό συγχρονισμό, αν έχετε πολλές αποσυνδέσεις.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος deniSun : 22-09-07 στις 14:57.
| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
22-09-07, 15:03 Απάντηση: Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ #310
Oντως σημερα ειναι αρκετα πεσμενο...
Η μεγαλυτερη ταχυτητα που ειδα ηταν 1mb/s με IDM απο nvidia
-
22-09-07, 15:05 Απάντηση: Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ #311
Παιδιά μην τρελένεστε με τα speedtests.Εγώ πιστεύω πως έχει μπει κόφτης στα speedtests και αν έχει μπει έχει μπει πολύ σωστά.Σκεφτείτε πόσο traffic δημιουργούν και τι προβλήματα μπορεί να δημιουργούν.
Τον "ισχυρισμό" μου τον στηρίζω στο γεγονός ότι ενώ στο speedtest πιάνω 700-800 kbps κατα τη διάρκεια της ημέρας,μόλις ξεκινάω dl από 3 μεγάλα αρχεία που έχω πρόχειρα στο DAP για αυτό το σκοπό πιάνω ακόμα και σε ώρες αιχμής 7-8 Mbps.#41693
-
22-09-07, 15:06 Απάντηση: Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ #312
-
22-09-07, 15:52 Απάντηση: Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ #313
Άσχημο μπλέξιμο η Forthnet, να σας παραθέσω το δικό μου πρόβλημα και αν κάποιος έχει καμιά ιδέα ας την ρίξει.
31/03/07 αγορά ADSL BOX και αποστολή της αίτησης για ιδιόκτητο(υπήρχε κάλυψη για καλαμαριά), 21/09/07 ενεργοποίηση. Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι οτι ο εξοπλισμός που έχω είναι το CRYPTO F200 και φυσικά είναι πολύ λίγο ως εκ τούτου ζήτησα να γίνει αντικατάσταση του εξοπλισμού και να μου δοθεί κάποιο router και η απάντηση ήταν οτι δεν δικαιούμαι, αν κάποιος άλλος είχε το ίδιο πρόβλημα ας στείλει ένα pm να μου πει αν βρήκε κάποια άκρη από
Forthnet γιατί αν συνεχίσουν να αρνούνται να μου στείλουν εξοπλισμό θα τους τρέχω στα δικαστήρια.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος RaZielGR : 22-09-07 στις 16:39.
-
22-09-07, 16:22 Απάντηση: Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ #314
Μακάρι να πιανα κι εγώ 700-800kbps στα speedtest, μέγιστο πιάνω 500 στη διάρκεια της μέρας...Τι flashget δοκιμάζω με ένα αρχείο, τι με περισσότερα από ένα μπας και φταίει ο server, πάνω από 40 KB/s δεν πάει. Αντίθετα, μετά τις 2.30 (βράδυ μιλάμε πάντα) παίρνει φόρα και πιάνει 1.5ΜΒ/s...
-
22-09-07, 17:36 Απάντηση: Forthnet 2Play Θεσσαλονίκη ΙΙ #315
Τι στο καλό συμβαίνει και έχετε προβλήματα;
22/09/2007 17:35:45
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 405.02Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 8.88Mb/s
Παρόμοια Θέματα
-
Forthnet 2play Θεσσαλονίκη
Από Soumaxeridis στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 4308Τελευταίο Μήνυμα: 17-09-07, 22:54 -
forthnet 2play στο Κορδελιο/θεσσαλονικη
Από ouakoda στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 09-08-07, 17:08
Bookmarks