Έχει χρησιμοποιήσει κανείς στη netone ασύρματη συσκευή που δείχνει τον αριθμό που σε καλεί ενώ εσύ ήδη μιλάς; Δηλαδή αναγνώριση κλήσης με υπηρεσία αναμονής κλήσης.
Έχω ένα Siemens Gigaset με το οποίο όσο ήμουν στον ΟΤΕ δούλευε κανονικά το παραπάνω αλλά με τη vivo δεν έδειξε ποτέ αναγνώριση ενώ ήδη μιλάω.
Λεπτομέρεια βέβαια αλλά καλό θα ήταν να ξέρουμε.
Επίσης έχει κάνει κανείς φορητότητα από vivo (211750XXXX) σε netone;
Εμφάνιση 1-14 από 14
-
18-09-07, 16:14 Ασύρματη τηλεφωνική συσκευή και αναγνώριση κλήσης σε αναμονή. #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikgl : 18-09-07 στις 16:16.
-
18-09-07, 17:15 Απάντηση: Ασύρματη τηλεφωνική συσκευή και αναγνώριση κλήσης σε αναμονή. #2
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος voithostyrempora2 : 18-09-07 στις 17:15.
Same shit, different day...
Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη,χωρίς να χάνεις το κουράγιο σου.-Winston Churchill
Θέλω να γίνω αυτός που ήμουν όταν ήθελα να γίνω αυτός που είμαι τώρα...
This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.
-
18-09-07, 19:25 Απάντηση: Ασύρματη τηλεφωνική συσκευή και αναγνώριση κλήσης σε αναμονή. #3
-
18-09-07, 21:21 Απάντηση: Ασύρματη τηλεφωνική συσκευή και αναγνώριση κλήσης σε αναμονή. #4
ευχαριστώ
-
19-09-07, 14:23 Απάντηση: Ασύρματη τηλεφωνική συσκευή και αναγνώριση κλήσης σε αναμονή. #5
Και σε μένα δουλεύει κανονικά!
Συσκευή δεν θυμάμαι, μάλλον siemens.
-
20-09-07, 01:40 Απάντηση: Ασύρματη τηλεφωνική συσκευή και αναγνώριση κλήσης σε αναμονή. #6
Στο δικο μου δεν βγαζει ουτε και στην κληση αναγνωριση, το κουφο ειναι οτι εαν εχεις το νουμερο που σε καλει στην μνημη με ονομα τοτε αυτο εμφανιζεται.... Καπου διαβασα οτι το ξερουν το προβλημα και θα το διορθωσουν...
-
20-09-07, 01:49 Απάντηση: Ασύρματη τηλεφωνική συσκευή και αναγνώριση κλήσης σε αναμονή. #7
Μάλλον το διάβασες στο support
-
08-04-08, 21:32 Απάντηση: Ασύρματη τηλεφωνική συσκευή και αναγνώριση κλήσης σε αναμονή. #8
Πάντως εμένα που ενεργοποιηθήκα μόλις 4 μέρες δεν δουλεύει η αναγνώριση κλήσης.
Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.
-
08-04-08, 22:54 Απάντηση: Ασύρματη τηλεφωνική συσκευή και αναγνώριση κλήσης σε αναμονή. #9
-
09-04-08, 11:09 Απάντηση: Ασύρματη τηλεφωνική συσκευή και αναγνώριση κλήσης σε αναμονή. #10
εμενα δουλευει κανονικα η αναγνωριση και οταν μιλαω βλεπω ποιος ειναι σε αναμονη. εχω τo κλασικο panasonic 1100 και ενα general αλλα αυτο δεν το εχω τεσταρει ακομα να δω λειτουργει η αναγνωριση σε αναμονη.
-
09-04-08, 13:41 Απάντηση: Ασύρματη τηλεφωνική συσκευή και αναγνώριση κλήσης σε αναμονή. #11
Εμένα ένα Generic Electric που έχω μου βγάζει αναγνώριση κανονικά και με όνομα αν είναι στη μνήμη αλλά και σαν αριθμό και με 2 τρόπους μάλιστα όπως το γράφει το manual του τηλεφώνου, τα άλλα 2 τηλ. που έχω ενα ασύρματο μάρκα με έκαψες και άλλη μια συσκευή που πήρα σταθερή για τον 2ο νούμερο δεν μου βγάζουν αναγνώριση ενώ παλιά που είχα ΟΝ ΤΕL. μου έβγαζε κανονικά αναγνώριση αλλά είχα χάλια ποιότητα στο τηλ. ενω τώρα έχω καλή ποιότητα στο τηλ. και δεν μου βγάζει αναγνώριση
Τη να πω δεν τους πιάνεις πουθενά....
-
09-04-08, 14:51 Απάντηση: Ασύρματη τηλεφωνική συσκευή και αναγνώριση κλήσης σε αναμονή. #12
Ένα ασύρματο Turbo X PL 110 που έχω δε συνεργάζεται καλά με τη γραμμή. Όταν με καλούν, π.χ. από Αθήνα, εμφανίζεται αριθμός της μορφής "0030210". Από τη NetOne μου είπαν για ασυμβατότητα.
-
09-04-08, 15:02 Απάντηση: Ασύρματη τηλεφωνική συσκευή και αναγνώριση κλήσης σε αναμονή. #13
Έχω 1 Siemens Gigaset A160. Οι αναγνωρίσεις κλήσεων δουλεύουν κανονικά και στην αναμονή.
Αυτό που έχω παρατηρήσει όμως είναι ότι αν από το εργαλείο που βλέπoυμε τις κλήσεις μας online (my.netone.gr) βάλουμε κάποιους αριθμούς στον εκεί κατάλογο, δηλαδή αντίστοιχίσουμε ένα κείμενο ονόματος σε κάποιον απο τους εμφανιζόμενους αριθμούς, τότε μου εμφανίζεται στο τηλέφωνο και αυτό το κειμενο ονόματος εναλλαξ με τον αριθμό της αναγνώρισης.
Αν δεν έχω καταχωρημένα ονόματα στο online εργαλείο τότε μου βγαίνει 1 στιγμή ο αριθμός με εισαγωγικά ("0030210...") και στη συνέχεια ο κανονικός χωρίς εισαγωγικά ή όπως τον έχω καταχωρήσει στη συσκευή.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikgl : 09-04-08 στις 15:03.
-
09-04-08, 18:39 Απάντηση: Ασύρματη τηλεφωνική συσκευή και αναγνώριση κλήσης σε αναμονή. #14
Μίλησα μαζί τους και θα το κοιτάξω σπίτι.
Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.
Παρόμοια Θέματα
-
ON Telecoms και αναγνώριση κλήσης
Από chris snbrder στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 44Τελευταίο Μήνυμα: 03-12-08, 23:49 -
aDSL και ασύρματη τηλεφωνική συσκευή ίσον αποσυχρονισμός
Από Patentman στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 24-12-07, 15:21 -
ασύρματη τηλεφωνική συσκευή
Από alkaios75 στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 16-10-07, 01:35 -
VOIP και αναγνώριση κλήσης
Από diabibas στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 26-05-06, 14:12 -
adsl και αναγνωριση κλησης
Από hcivil στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 15-06-05, 11:43
Bookmarks