Παίδες καλημέρα.
Έχω μια ερώτηση και όποιος ξέρει μου απαντάει.
Έκανα μολις χθες αίτηση στον ΟΤΕ για νέα τηλεφωνική σύνδεση και μόλις μου έρθει ο αριθμός θα κάνω άμεσα αίτηση για 2play (σε 1 μήνα έρχεται το ιδιόκτητο της 4νετ στην Πάτρα).
Τι εξοπλισμό δίνει η 4νετ με τις νέες συνδέσεις?
Ο εξοπλισμός που ήδη έχω (RANGEMAX NEXT WIRELESS-N ROUTER WNR834B) είναι κατάλληλος για ADSL2+?
Αν όχι, τότε παρακαλώ προτείνετε μου μια αξιόπιστη αγορά χωρίς όμως να χρειαστεί να βάλω βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Φχαριστώ(!)
Journeyman
Εμφάνιση 1-14 από 14
-
19-09-07, 08:52 2play νέα σύνδεση και εξοπλισμός #1
-
19-09-07, 10:19 Απάντηση: 2play νέα σύνδεση και εξοπλισμός #2
όταν θα σου έρθει η νέα γραμμή από ΟΤΕ θα χρειαστεί να περιμένεις 1-2 μήνες να σου έρ8ει ο πρώτος λογαριασμός κ με αυτόν να κάνεις αίτηση στη Forthnet. Με την ενεργοποίηση δίνει το Siemens CL110. καλο κ αξιόπιστο Μodem/router
για το RANGEMAX δεν ξέρω. Δες στο σίτε της κατασκευάστριας
-
19-09-07, 11:22 Απάντηση: 2play νέα σύνδεση και εξοπλισμός #3
Υπαρχει ακομα μια λυση για την οποια δε ξερουμε ακριβως τι ισχυει
Κανεις συνδεση και μετα κανεις στον Ποτε μια αιτηση για καρτελα πελατη (την οποια νομιζω χρεωνεσαι). Μ αυτην πας και κανεις την αιτηση σου κανονικα στη forthnet.
Εδω ειναι το θεμα-καποιοι λεν οτι τη δεχονται καποιοι οχι (εγω οταν πηγα στη ναυαρινου να κανω αιτηση ηδα με τα ματια μ οτι τη δεχτηκαν)
(αλλα αμα ρθει ο 1ος λογαριασμος μετα απο κανα 2 μηνο παρε ενα τηλ στη forthnet αν χρειαζεται να τους τον στειλεις (ετσι για να μαθεις και σε ποιο σταδιο βρησκεται η αιτηση)
-
19-09-07, 12:27 Απάντηση: 2play νέα σύνδεση και εξοπλισμός #4
Ναι, κάτι έχει πάρει το αυτί μου για τις καρτέλες στον ΟΤΕ αλλά δεν θέλω να μπλέξω.Η 4νετ μου είπε πως δεν χρειάζεται να περιμένω για τον 1ο λογαριασμό του οτε αλλά μόλις μου δώσουν νούμερο να ζητήσω ένα αντίγραφο της αίτησης που θα το αναγράφει και να το στείλεις μαζί με την αίτηση 2play στην 4νετ.
Και βέβαια εννοείται πως από κει και μετά αρχίζουν τα δύσκολα!!!
Journeyman
-
19-09-07, 12:36 Απάντηση: 2play νέα σύνδεση και εξοπλισμός #5
-
21-09-07, 14:54 Απάντηση: 2play νέα σύνδεση και εξοπλισμός #6
Πάρε την αίτητη του ΟΤΕ στην οποία πρέπει να αναγράφεται και ο αριθμός τηλεφώνου σου. Αυτό έκανα και εγώ..
-
21-09-07, 15:17 Απάντηση: 2play νέα σύνδεση και εξοπλισμός #7
Ενοείται ότι δεν περιμένεις τον 1ο λογαριασμό,
αν και εμένα μου ήρθε 10 μέρες αφού έκανα ενεργοποίηση γραμμής.
Τώρα το καταπόσο αληθεύει αν σε δεσμευει ο οτέ ...θα σου πω μόλις συνθεδώ στη forthnet
αν και πιστεύω πως αρκεί να πληρώσεις τους 2 μήνες.
-
23-09-07, 15:09 Απάντηση: 2play νέα σύνδεση και εξοπλισμός #8
παιδια να ρωτησω κατι? οταν κανω αιτηση για νεα γραμμη απ τον οτε μετα θα πρεπει να ερθει ο τεχνικος σπιτι για να αρχισει να δουλευει η γραμμη?? αργει πολυ να ερθει ο τεχνικος? μηπως μπορω να ορισω την ωρα που θα ερθει για να ειμαι σπιτι?
-
23-09-07, 16:08 Απάντηση: 2play νέα σύνδεση και εξοπλισμός #9
Παιδια ποσο θα μου κοστισει να κανω μια αιτηση για νεα γραμμη οτε???Ξερει κανεις αν θα πληρωσω τους πρωτους λογαριασμους και ποσο περιπου ειναι?
Notebook HP nx9420
-
23-09-07, 16:16 Απάντηση: 2play νέα σύνδεση και εξοπλισμός #10
Εγω παιδια εκανα αιτηση 2play πριν καν μου συνδεσει ο ΟΤΕ το τηλεφωνο ! Εχει περασει κανας μηνας και τωρα η γραμμη μου ειναι στο σταδιο υλοποιησης ! Αν επρεπε να περιμενω 2 μηνες δεν θα επρεπε να μου το ειχαν πει ? Απλα αντι για λογαριασμο τηλεφωνου στελνεις το χαρτι για αιτηση νεας γραμμης και σε βαζουν ! Εμενα η εκτινωμενη ημερομηνια ειναι στις 3 οκτωμβριου ! Δεν νομιζω να μου εδιναν ημερομηνια αν θα υπηρχε καποιο προβλημα ! Απλα πληρωνεις το παγιο του ΟΤΕ για 2 μηνες και την ενεργοποιηση !
-
23-09-07, 16:23 Απάντηση: 2play νέα σύνδεση και εξοπλισμός #11
εδω γραφει τι θα πληρωσεις http://www.ote-shop.gr/page_content.asp?wid=109&hop=h
για τις δικες μου ερωτησεις κανεις?
-
23-09-07, 18:11 Απάντηση: 2play νέα σύνδεση και εξοπλισμός #12
-
23-09-07, 18:39 Απάντηση: 2play νέα σύνδεση και εξοπλισμός #13
-
23-09-07, 19:08 Απάντηση: 2play νέα σύνδεση και εξοπλισμός #14
Λοιπον τα πραγματα πανω κατω σε ολους τα ιδια ειναι .... Για να δουλεψει η γραμμη πρεπει να ερθει τεχνικος ! Αλλιως η γραμμη δεν δουλευει κανει κατι με τις μπριζες με κατι μηχανηματα παει και στο κουτι της πολυκατικιας πειραζει τα καλωδια και σου δινουν την γραμμη !
Αρα πας ΟΤΕ κανεις αιτηση για γραμμη και σου δινουν ενα τηλεφωνο για να κλινεις ραντεβου με τους τεχνικους (εχει αρκετη αναμονη) και κλινεις ραντεβου σου λενε αυτοι απο ποτε εχουν ελευθερες μερες ! Μην περιμενεις να παρεις Δευτερα και να σου ερθει Τριτη αν παρεις Δευτερα να πεις για 3-4 μερες μετα ...
Παρόμοια Θέματα
-
Forthnet 2play - νεα συνδεση - καλη αρχη!!!
Από InCoRrEcT στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 04-06-08, 17:01 -
Αγορά 2play κουτιού και εξοπλισμός
Από kwnstantinos στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 21-01-08, 03:03 -
Νέα σύνδεση 2play με προβλήματα...
Από kostas213 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 29-10-07, 21:20 -
Σημαντικο!! Εξοπλισμός και Forthnet 2play
Από kmarag στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 22Τελευταίο Μήνυμα: 22-09-07, 00:35 -
"Ειδικος εξοπλισμος" και 2play - 2play Soho
Από 29gk στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 23-05-07, 18:04
Bookmarks