Αγαπητοί Κύριοι,
Έχω κάνει αίτηση για ενεργοποίση σε ανενεργό βρόγχο στην εταιρεία σας η οποία εστάλη στον ΟΤΕ στις 17/8. Ο Οτε έδωσε πιθανή ημερομηνία 5/9. Μέχρι σήμερα δεν έχω κάποιο νέο σας αλλά ούτε και στο customer care γνωρίζουν να μου πουν. Επέλεξα την εταιρεία σας γιατί πίστευα ότι αντιμετώπιζει διαφορετικά τον πελάτη και ήταν μέσα στους χρόνους της. Μέχρι στιγμής έχω διαψευστεί.
Υπάρχει κάποιος ή κάποιο τμήμα το οποίο ασχολείται με τις καθυστερήσεις; Πως μπορώ να μάθω το πότε περίπου θα ενεργοποιηθώ εφόσον το customer care δεν έχει ιδέα;
Ευχαριστώ
Εμφάνιση 1-2 από 2
-
19-09-07, 10:46 Ενεργοποίηση, πότε άραγε? #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dikos : 19-09-07 στις 12:28.
-
21-09-07, 23:21 Απάντηση: Ενεργοποίηση, πότε άραγε? #2
Αγαπητέ φίλε,
από την ημερομηνία που μας έχετε δώσει στο post, βλέπουμε ότι έχουμε 5 περιπτώσεις ΑνΤοΒ σε εκκρεμότητα ακόμη για εκείνη την ημ/νία κατάθεσης του αιτήματος. Εφόσον το αίτημά σας είναι όντως σε κατάσταση 9 (δηλ. προς κατασκευή) είναι προφανές ότι έχει ξεπεράσει όλες τις σχετικές προθεσμίες που προβλέπει ο νόμος αλλά και η λογική. Από την πλευρά μας έχουμε ενημερώσει τόσο τον ΟΤΕ (επανειλλημμένα) όσο και την ΕΕΤΤ σχετικά με το φαινόμενο που δεν αφορά μόνο εσένα αλλά και περίπου άλλους 60 ενδιαφερόμενους που έχουν ζητήσει όπως και εσύ ΑνΤοΒ, χωρίς όμως να υπάρξει μέχρι στιγμής κάποια αντίδραση ή αποτέλεσμα. Οι υπηρεσιακοί παράγοντες του ΟΤΕ δηλώνουν σε κατ'ιδίαν συνομιλίες ότι τα αιτήματα του ΑνΤοΒ αντιμετωπίζουν μεγάλες καθυστερήσεις λόγω ελλείψεως συνεργείων, χωρίς όμως να το δηλώνει επίσημα για ευνόητους λόγους. Αν θέλεις για να εξακριβώσουμε τα στοιχεία του αιτήματο σου και να συζητήσουμε πιθανές εναλλακτικές λύσεις μπορείς να μου αποστείλεις pm.
Φιλικά
NETONE
Παρόμοια Θέματα
-
θα υπαρξει αραγε ποτε ξανα κομμουνιστικο κρατος?
Από pitsinis7 στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 44Τελευταίο Μήνυμα: 12-05-08, 20:50 -
Ενεργοποιηση HOL,πότε?ποτε!!
Από Thingol στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 21-08-07, 00:10 -
Ενεργοποιηση...ποτέ?
Από exaggelos στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 15-04-06, 22:13 -
Θα το τελειώσω ποτέ άραγε??
Από sadako στο φόρουμ BitTorrentΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 18-11-05, 13:24 -
Θα δούμε ποτέ τέτοιες ταχύτητες άραγε;
Από odd στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 02-03-04, 21:48
Bookmarks