Βρε... εσύ ήσουνα λεφτάςΑρχικό μήνυμα από spyrosn
![]()
![]()
![]()
Εμείς στη φτωχολογιά, τη βγάζαμε με "γομολάστιχες"
Εμφάνιση 46-49 από 49
Θέμα: Κατάστημα "ΓΡΑΜΜΗ"
-
21-01-05, 20:41 #46Η αναμονή της πραγματικότητας είναι χειρότερη από την πραγματικότητα της αναμονής.
-
21-01-05, 21:35 #47
και εγώ έτσι ξεκίνησα... και χειρότερα
στο νοσοκομείο με σκωλικοειδήτιδα, διάβαζα βιβλία BASIC
στις διακοπές (δεν υπήρχαν PDA) έγραφα ΣΕ ΧΑΡΤΙ προγράμματα και περίμενα να πάω σπίτι να τα δοκιμάσω μετά από μέρες!!!---
NLS
-
21-01-05, 21:53 #48
Βιβλία basic = βιβλία με listing σε Basic
XEXEXEXE και πληκτρολογούσαμε με τις ώρες ΧΕΧΕΧΕΧΕ
Δεν είχε ένα CDάκι με όλα τα προγράμματα μαζί με το βιβλίο
-
04-02-05, 19:39 #49
Να αναφέρω και εγώ ένα ακόμα παράδειγμα για το μαγαζί "Γραμμή". Είχα αποφασίσει να αγοράσω ένα κουτί thermaltake. Κατεβάζω απο το internet (απο το site της εταιρείας) την εν' λόγω σελίδα που αφορούσε το συγκεκριμένο μοντέλο (full tower χρώμματος ασημί). Επίσης σε εκτυπωμένη λίστα ανέφερα στον πωλητή το τι ακριβώς χρειαζόμουν να χωράει το κουτι. Γίνεται η παραγγελία. Έρχεται το κουτί , το παραλαμβάνω απο το μαγαζί και εκεί κάνω την μοναδική βλακεία (λόγω μιας ιδιαίτερης δύσκολης μέρας) να άνοίξω το κουτί μποστά του για να δω το χρώμα του θεωρόντας πως είναι το μοντέλο που θέλω. Βλέπω το χρώμα του και το ξανακλείνω. Το πάω σπίτι και ανακαλύπτω πως δεν είναι το μοντέλο που είχα παραγγείλει. Ήταν medium και φυσικά δεν χώραγε αυτά που ήθελα να του βάλω. Παίρνω τηλέφωνο (40 λεπτά αφού είχα φύγει απο το μαγαζί) και αναφέρω στον πωλητή πως δεν είναι αυτό το κουτί που παράγγειλα. "Δεν υπάρχει πιθανότητα να στο αλλάξω" ήταν η απάντησή του......με είναι σφραγισμένο ακόμα στο νάυλόν του(!)....."ας πρόσεχες" ήταν η απάντησή του.....(δίκιο έχει) ας πρόσεχα....καλά να πάθω. Τελικά πήρα άλλο κουτί (όχι thermaltake) και είναι εκπληκτικό σε ποιότητα, ευκολία πρόσβασης στο εσωτερικό του και διατήρηση χαμηλής θερμοκρασίας. Πάντως το υποκατάστημα "Γραμμή" στον πειραιά έχει πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση και απο ότι έχω δει σε μερικά προιόντα που έτυχε να με ενδιαφέρουν οι τιμές ήταν πιο χαμηλές σε σχέση με άλλα μαγαζιά. Πάντως σίγουρα δεν υπάρχει πιθανότητα να ξαναπατήσω στο υποκατάστημα της Στουρνάρη.
Παρόμοια Θέματα
-
Νεα τηλεφωνική γραμμή και "περίεργος" αριθμός
Από kokoretsi στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 31-10-07, 22:15 -
Μεταφορά "Όλα σε ένα" σε νέα γραμμή με νέο "ιδιοκτήτη"
Από stako στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 25-10-07, 13:00 -
Πότε "χαλαρώσατε" με την DSL γραμμή σας?
Από Οβελίξ στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 108Τελευταίο Μήνυμα: 21-04-06, 13:47
Bookmarks