Αυτά παθαίνει όποιος κατεβάζει εμπορικές ταινιούλες!!![]()
![]()
Εμφάνιση 31-45 από 1020
-
20-01-05, 15:33 #31Πήρες την αγάπη μου και την έκανες κουράδα
-
20-01-05, 15:34 #32
Σε φόρουμ διάβασα πως το protowall δημιουργεί προβλήματα σε XP και να προτιμήσουν οι χρήστες το PeerGuardian
FiLiPPos {
ISP: Starlink,
router: ubiquiti amplifi
}
-
20-01-05, 15:37 #33
Αρχικό μήνυμα από dsluser1
ΔΕΝ σας προστατεύουν αυτά τα προγράμματα εκτός αν ΟΛΟΙ είναι τόσο ηλίθιοι ώστε ΠΑΝΤΑ τους server να τους έχουν στα γνωστά ranges. Ειδικά στην Ελλάδα που ούτε καν γνωστά ranges δεν υπάρχουν!
-
20-01-05, 15:38 #34
Αρχικό μήνυμα από BadCluster
Αρχικό μήνυμα από yiapap
-
20-01-05, 15:42 #35
Πολυ περιεργα πραγματα...
-
20-01-05, 15:45 #36
Αχ μετά σου λένε πως είμαι εγκάθετος όταν λέω μακριά από ACN και VIVODI :P τι να πεις ...
-
20-01-05, 15:48 #37
Μακάρι πάντως η πρώτη προειδοποίηση σε όλους να είναι τέτοια ή και πιο ήπια και όχι κατευθείαν ραβασσάκι για δικάσιμο!
-
20-01-05, 15:54 #38
Εμενα πάντως λίγο περίεργο μου φαίνεται και ύποπτο.!!!!
Επιτρέπεται να μου παρακολουθούν τη γραμμή και συγκεκριμένα τι κατεβάζω ???
Οχι βέβαια - αλλά μπορούν άνετα να το κάνουν !!!
Ομως επιτρέπεται να μου το λένε κιόλας !!!
Μήπως παραβιάζουν το ιδιωτικό απόρρητο !!
Μήπως ξαναγεννήθηκαν οι κοριοί.!!!
Αυτό που είναι σωστό είναι proactively αυτοί να κόβουν κάποιες πόρτες και IPs αλλά να σε έχουν ενημερώσει κιόλας για να ξέρεις να πάρεις από αλλού.
Αστυνομεύσεις αυτού του τύπου είναι απαράδεκτες και παραβιάζουν πολλά!!!
Οι γνώμες άλλων ποιες είναι ??
-
20-01-05, 16:03 #39
Αρχικό μήνυμα από yiapap
Μήπως είναι κανένας αόρατος φακός;!!
-
20-01-05, 16:06 #40
Και ότι λήγει η τρίμηνη ACN/AltecNet συνδρομή μου...
¶ Τουλάχιστον δύο πράγματα είναι άπειρα: Οι αριθμοί Є R και η ΒΛΑΚΕΙΑ.
¶ "Όποια κοινωνία παραχωρεί ελευθερία για ασφάλεια, είναι ανάξια και για τις δύο και θα χάσει και τις δύο" B.F.
¶ LeT Me HeaR you MaKe DeCiSioNS WiTHouT youR TeLe-ViSioN.
-
20-01-05, 16:35 #41
Για την Columbia πράγματι είχαν ακουστεί όλα αυτά, αλλά το Back to the Future είναι από την Universal Studios!
-
Παίδες, διαβάστε τη τεχνική εκλογή του Δεκεμβρίου 2004 «το ηλεκτρονικό έγκλημα». Θα σας ανοίξουν τα μάτια! Επίσης, δείτε και παλαιότερα νήματα σε αυτή τη περιοχή. Με το να χάσεις 30 ευρώ (όσα δηλαδή έκλεψες σε ταινίες) δεν είναι τίποτα το σοβαρό. Ο Κορυδαλλός είναι πολύ σοβαρότερος.
Διαβάζοντας το άρθρο θα διαπιστώσεται ότι με τα p2p είσαστε στο ΕΛΕΟΣ του οποιοδήποτα αποφασίσει να ασχοληθεί 30 λεπτά μαζί σας. (Δηλαδή να διαπιστώσει τη παράβαση, να πάρει δύο τηλέφωνα και να συντάξει μία προκάτ βεβαίωση παράβασης.) Στη συνέχεια, έρχονται, τα μαζεύουν όλα, τα πάνε στη σχετική υπηρεσία (που οι αρμοδιότητές της ορίζονται σε πρόσφατο ΦΕΚ) όπου ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ οι παραβάσεις. Ορίζεται μία δικάσιμος (μετά από 6 μήνες 1 χρόνο - ώστε να σε έχει στη πρίζα για αυτό διάστημα) οπότε και ο δικαστής σου ρίχνει 6 μήνες και 10.000 ευρώ.
Τόσο απλά, τόσο ωραία. Οι ταινίες στο video club είναι 1.5 ευρώ οι καινούργιες. Πόσες θα δεις 30 το μήνα; 45 ευρώ!, λιγότερο από το ADSL. Αν το έχεις μόνο για να κατεβάζεις ταινίες, είσαι μ....ας.... when you damp oscillations, you lose the high points as well as the low.
改善 - kai zen - continuous change for the better - the Tao of Linux.
Linux χωρίς εγκατάσταση, δωρεάν ΝΟΜΙΜΟ office, browser χωρίς ιούς ,
δωρεάν εγκατάσταση Linux, δωρεάν raytracer, γιατί το δωρεάν είναι όλα τα λεφτά...
ΟΔΗΓΙΕΣ εγκατάστασης Linux
-
20-01-05, 16:39 #43
Φυγετε όλοι από την ACN ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Λειτουργικός Διαχωρισμός του ΟΤΕ ΤΩΡΑ !!!!!
-
20-01-05, 16:42 #44
<Επιτρέπεται να μου παρακολουθούν τη γραμμή και συγκεκριμένα τι κατεβάζω>
Εχω την εντυπωση πως μετραει κατα σου περισσοτερο τι ανεβαζεις.
Καπου το διαβασα ισως και δω μεσα.Αν δεν εχει ολοκληρωθει το κατεβασμα δεν "γνωριζεις" το περιεχομενο του.Οποτε δεν μπορεις να κατηγορηθεις.
Τωρα παλι αν δουλευεις p2p και δεν το ενημερωνεις με τον τζοκερ
http://www.bluetack.co.uk/modules.ph...page&pid=1
Σου προτεινω να παρεις νομικες συμβουλες απο τα παιδια στο λινκ
http://static.thepiratebay.org/legal/
-
20-01-05, 16:45 #45
Παρόμοια Θέματα
-
Κόψαν το τηλέφωνο αλλα έχω DSL!!!!
Από snips στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 30Τελευταίο Μήνυμα: 05-10-11, 22:08
Bookmarks