Γεια χαρά παιδιά. Αν και έχω καιρό να τρέξω λίνουξ στο σπίτι λόγω ενός προβλήματος στον ide controller πρόσφατα δοκίμασα τα window blinds και τα συναφή, στα windows, και μου ήρθε μια αποκάλυψη στο πως μπορεί κανείς να στήσει το desktop του τη σήμερον ημέρα, για να είναι πιο αποδοτικός. Σκέφτομαι λοιπόν ότι θα ήθελα πχ μια μπάρα με widget σε κάποια πλευρά της οθόνης. Σε ένα virtual desktop θα μπορούσε αυτή η μπάρα να περιέχει διαφορετικά widgets;
Μου ήρθε η ιδέα πχ, να υπάρχει ένα desktop για java development, ένα desktop για surfing κ.ο.κ. Γίνεται αυτό;
Για widgets δεν μιλάω συγκεκριμένα για κάποιο window manager, αν και τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ ubuntu, η νέα έκδοση του kde ίσως να με κάνει να αλλάξω σε kubuntu, οπότε θέλω γνώμες κι από τα 2 στρατόπεδα αν γίνεται.
Σας ευχαριστώ.
Εμφάνιση 1-4 από 4
-
20-09-07, 14:09 Διαφορετικά widget σε κάθε virtual desktop #1Heh, screw you guys... I'm going home!
-
20-09-07, 17:06 Απάντηση: Διαφορετικά widget σε κάθε virtual desktop #2
Μπορείς να τα βάλεις όποιο παράθυρο θες σε συγκεκριμμένη θέση ή desktop έτσι
Τώρα σου αρκεί να έχεις 4 διαφορετικές μπάρες και κάθε μια να φορτώνει σε άλλο desktop.
Δεν ξέρω πως μπορείς να βάλεις 4 ή περισσότερες διαφορετκές μπάρες αλλά δε νομίζω να είναι κάτι δυσκολο. Εξαρτάται ποιο πρόγραμμα τις υλοποιείΤο ερωτηματικό στα ελληνικά είναι «;» και όχι «?»
-
20-09-07, 17:42 Απάντηση: Διαφορετικά widget σε κάθε virtual desktop #3
Από τα γραφόμενά σου μάλλον ενδιαφέρεσαι για KDE ή GNOME. Εν πάσει περιπτώσει, μπορώ να σου πω σχετικά με τον WindowMaker που χρησιμοποιώ ότι αυτό που περιγράφεις γίνεται. Το clip (συνδετήρας, default πάνω αριστερά) περιέχει τα shortcuts/applets(dockapps) για το συγκεκριμένο virtual desktop, οπότε μπορείς να έχεις ένα desktop για multimedia, ένα για δίκτυο, ένα για development κλπ. Αντίθετα, το dock (default δεξιά) εμφανίζεται σε όλα τα desktop και προορίζεται κυρίως για applets.
-
20-09-07, 18:22 Απάντηση: Διαφορετικά widget σε κάθε virtual desktop #4
2 docks που μάλλον σου κάνουν είναι
avant window navigator ή awn
kiba dock
Είναι για gnome και δε τα έχω δοκιμάσει. Ελπίζω να μπορείς να εκτελέσεις 4 μπάρες με διαφορετικές ρυθμίσειςΤο ερωτηματικό στα ελληνικά είναι «;» και όχι «?»
Παρόμοια Θέματα
-
Κάθε router βγάζει διαφορετικά νούμερα γραμμής?
Από insane_obsession στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 28-01-08, 21:09 -
YGO virtual desktop v086
Από tayri στο φόρουμ Games και Online GamingΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 05-08-05, 17:05
Bookmarks