(Εχω κανει και σε αλλο section αυτο το ποστ οποτε σβηστε το εκει)
Παιδες δεν ξερω αν με θυμουνται καποιοι απο την ιστορια που ειχα με την FORTHNET...
Eν ολιγοις ειχα κανει αιτηση 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ και μεχρι πριν 15 μερες σφυριζαν στον αερα οι κυριοι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ
Περα απο αυτους τους αχρηστους θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στους ανθρωπους της ΟΝ γιατι μεσα σε 13 εργασιμες περασα σε FULL LLU !!!
ευχομαι σε ολους οσους εχουν κανει αιτηση σε αυτη την εταιρια καλη ενεργοποιηση αναιμακτα και απροβληματιστα
*σημειωση :
1)εχω συγχρονισει 12284/1023 αλλα ακομα δεν εχω internet καθως γινονται οι τελευταιοι ελεγχοι
2)οταν καλω στο σπιτι μου απο κινητο δειχνει να μην ειναι κανεις - αλλα ξερω οτι κατι τετοιο συμβαινει τις πρωτες μερες
ερωτηση :
1)το fimrware ειναι του φεβρουαριου καπου διαβασα οτι κανει γυρω στις 4 μερες να αναβαθμιστει... ισχυει?
2)απο το πιρελλι μπορεις να δεις SNR , ATTENUATION κτλ κτλ ????? δεν προσεξα πουθενα κατι τετοιο
Εμφάνιση 1-7 από 7
Θέμα: ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΝ
-
20-09-07, 18:23 ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΝ #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος HellV1L : 20-09-07 στις 18:27.
ΨΑΧΝΩ ΚΟΜΙΚΣ DISNEY - αν εχετε στειλτε μου μυνημα
-
20-09-07, 18:35 Απάντηση: ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΝ #2
Μπράβο
Ελπίζω να έχω και εγώ την ίδια τύχη..
-
20-09-07, 18:36 Απάντηση: ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΝ #3
Με το firmware που έχεις δεν υπάρχει καρτέλα για snr κλπ.
Αν δεν σου στείλουν το καινούριο σε 1-2 μέρες πάρε τους τηλ να το επισημάνεις.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος IVIetaCreatoR : 20-09-07 στις 18:37.
-
20-09-07, 18:49 Απάντηση: ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΝ #4
1) ναι το αφήνεις ανοιχτό
2) ADSL > status
κοίτα εδώ στο pirelliΤελευταία επεξεργασία από το μέλος erateinos : 20-09-07 στις 18:52.
-
20-09-07, 19:08 Απάντηση: ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΝ #5
μόνο με την έκδοση 1.21.1S της 13ης Ιουλίου μπορεί να δει την επιλογή ADSL > status ...
οι εισερχόμενες κλήσεις από όλους τους παρόχους τηλεφωνίας πρέπει να λειτουργούν σε μία ή ή δύο ημέρες ...
μέχρι να ενημερωθεί το σύστημα ...
το ιντερνετ θέλει μία ή δύο μέρες να λειτουργήσει μέχρι να ενημερωθεί η βάση της ΟΝ για την static IP σου με τις MAC addresses του εξοπλισμού σου (τις γράφει πάνω στα κουτιά του εξοπλισμού που παρέλαβες )... και φυσικά να κατεβάσουν το κατάλληλο script αρχείο ... στο pirelli ... (όπως θα διαπιστώσεις μετά στο status του pirelli θα έχουν περάσει αυτές τις πληροφορίες που φυσικά δεν αλλάζουν) μέχρι τότε έχε το pirelli συνεχώς ανοιχτό για να κατέβει και το νέο firmware ... γιατί αν ρισκάρεις να το κλείσεις μπορεί και να χάσεις την "ταχεία" που θα περάσει από τον σταθμό και μετά να πρέπει να περιμένεις άλλο τραίνο ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CMS : 20-09-07 στις 19:12.
-
20-09-07, 19:35 Απάντηση: ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΝ #6
thnx guys
το pirelli το εχω αφησει ανοιχτο να περιμενει την αναβαθμιση του
ελεγα να συνδεσω το linksys πανω στη γραμμη αλλα λεω κατσε μην γινει καμια βλακεια και χασω την αναβαθμιση... οποτε ειδωμεν
ΨΑΧΝΩ ΚΟΜΙΚΣ DISNEY - αν εχετε στειλτε μου μυνημα
-
20-09-07, 19:58 Απάντηση: ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΝ #7
Πρωτα να συγχρονισει και να σου ερθει το firmware και μετα κανεις οτι θελεις, αν και πια, δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος να βαλεις καποιο αλλο πανω, και εγω εχω ενα spedtouch 585 και καθεται, το pirelli τωρα πια τα εχει ολα, και δουλευει και η iptv χωρις καμια αλχημεια, ασε που σιγουρα θα υπαρξουν και μελλοντικες αναβαθμισεις που αν δεν το εχεις πανω να παρει το καινουργιο firmware θα εχεις ιστοριες να το βαλεις μετα.
Παρόμοια Θέματα
-
Ένα μπράβο στην ΝΕΤΟΝΕ
Από Zep στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 92Τελευταίο Μήνυμα: 16-04-08, 23:02 -
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΝ!!!
Από s7v7n στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 26Τελευταίο Μήνυμα: 17-01-08, 11:57 -
Ενα ΜΠΡΑΒΟ στην Forthnet!
Από andreasp στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 29Τελευταίο Μήνυμα: 14-01-07, 02:17 -
Ενα Μπραβο στην LG
Από alienmix7250 στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 54Τελευταίο Μήνυμα: 06-01-07, 14:10 -
Ενα ΜΠΡΑΒΟ στην Plextor
Από Insomniac στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 112Τελευταίο Μήνυμα: 30-08-04, 11:21
Bookmarks