Login Form
IPv6 Ready
Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 30
 1. #1
  Εγγραφή
  17-06-2004
  Ηλικία
  37
  Μηνύματα
  4.607
  Downloads
  39
  Uploads
  0
  Άρθρα
  1
  Τύπος
  ADSL Tellas Full
  Ταχύτητα
  906/312
  ISP
  Tellas
  DSLAM
  Tellas - Ν. ΠΑΛΑΤΙΑ
  Router
  Gennet OxyGEN
  SNR / Attn
  24.5(dB) / 61.5(dB)
  Ένας ακόμη router από αυτούς που διαθέτει η Otenet με τα πακέτα της.
  Η μοναδική διαφορά του 1500WG με τον 1540WG φαίνεται να είναι το ANEX τους, καθώς ο 1540 προορίζεται για χρήση over ISDN, σε αντίθεση με τον 1500 που χρησιμοποιείτε σε over PSTN συνδέσεις.

  Θα πρέπει να σημειωθεί εξ' αρχής πως έχουν κυκλοφορήσει κάποια firmware updates, τα οποία μεταξύ άλλων φαίνεται και να επιλύουν ένα πρόβλημα που προκαλούσε την επανεκκίνηση του router εφόσον γινόταν απόπειρα σύνδεσης στο web interface του από Internet Explorer 7.

  Επίσης, o Dagalidis έχει δημιουργήσει custom firmwares για τις δύο αυτές εκδόσεις, που επιτρέπουν την μετατροπή από 1500 σε 1540 και αντίστροφα.

  Kαθένας εκ των δύο προαναφερθέντων router κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, οι οποίες φέρουν και διαφορετικό firmware.

  Πρόκειται για την έκδοση ROHS (Restriction Οf Hazardous Substances) και την non-ROHS. Μπορείτε να βρείτε πιο τύπο router έχετε στα χέρια σας παρατηρώντας αν φέρει ορθογώνιο διακόπτη On/Off (ROHS) ή στρογγυλό κουμπί (non-ROHS).

  Το παρών συντάχθηκε με βάση το 1540WG ROHS, αλλά τουλάχιστον στα θέματα που αγγίζει το άρθρο δεν θα πρέπει να υπάρχει οποιαδήποτε διαφοροποίηση και στις υπόλοιπες εκδόσεις του.

  Οποιεσδήποτε προσθήκες / βελτιώσεις / διορθώσεις για τον συγκεκριμένο οδηγό είναι όπως πάντα ευπρόσδεκτες.

  [break=Πρώτα βήματα]
  Σε όλη την διαδικασία δεν θα χρειαστούμε καθόλου το συνοδευτικό CD! Όχι πως απαγορεύεται η χρήση αυτού, αλλά προσωπικά δεν νομίζω πως προσφέρει τίποτα.

  Για την εκκίνηση της διαδικασίας θα πρέπει να ορίσουμε στον υπολογιστή μας να παίρνει τις ρυθμίσεις δικτύου από DHCP Server.
  Αν ωστόσο για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε κατά την διάρκεια της παραμετροποίησης να έχετε ορισμένη κάποια στατική IP στον υπολογιστή σας, αυτή θα πρέπει να ανήκει στο εύρος 192.168.2.2 - 192.168.2.254 (δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλο υπολογιστή του δικτύου!) με μάσκα υποδικτύου 255.255.255.0 και προεπιλεγμένη πύλη το 192.168.2.1.

  Εφόσον ο υπολογιστής μας έχει αυτές τις ρυθμίσεις και ο router είναι ενεργός και συνδεδεμένος με τον υπολογιστή, χρησιμοποιώντας τον browser της προτίμησης σας*, μπείτε στην διεύθυνση http://192.168.2.1 για να ξεκινήσετε την παραμετροποίηση.

  Το Password που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε υπάρχει γραμμένο σε ένα αυτοκόλλητο στο κάτω μέρος του router, μαζί με άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: 001 first login.png 
Εμφανίσεις: 163 
Μέγεθος: 52,1 KB 
ID: 22959

  * Να υπενθυμίσω πάλι πως έχει αναφερθεί ένα bug που προκαλεί επανεκκίνηση στο router αν προσπαθήσετε να συνδεθείτε σε αυτόν χρησιμοποιώντας τον Internet Explorer 7.

  Αν το παραπάνω πρόβλημα σας επηρεάζει θα πρέπει να μπείτε στο web interface του χρησιμοποιώντας κάποιον άλλο browser και να αναβαθμίσετε το firmware.
  [break=Ρυθμίσεις DSL]
  Στο menu WAN > VC1 θα πρέπει να ορίσετε κάποιες απαραίτητες παραμέτρους για την σύνδεση σας.

  Κατ' αρχήν συμπληρώστε τα πεδία username και password με αυτά που σας έχει ορίσει ο ISP σας, ενώ καλό θα είναι να επιβεβαιώσετε τις τιμές VPI, VCI που θα πρέπει να είναι 8 και 35 αντίστοιχα.

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: 004 WAN_VC1.png 
Εμφανίσεις: 277 
Μέγεθος: 94,4 KB 
ID: 22964

  Για την επιλογή μεταξύ PPPoA και PPPoE θα σας παραπέμψω στην αναζήτηση του forum, αλλά σε εξαιρετικά γενικές γραμμές να αναφέρω πως υπάρχει περίπτωση το router σας να συγχρονίζει είτε με μία μόνο εκ των δύο επιλογών είτε με οποιαδήποτε εξ' αυτών.

  [break=Wi-Fi]
  Εφόσον δεν σας είναι απαραίτητο, καλό είναι να απενεργοποιήσετε το ασύρματο interface του router σας, ώστε να αποφύγετε οποιονδήποτε ανεπιθύμητο γείτονα.

  Την απενεργοποίηση μπορείτε να την κάνετε επιλέγοντας από το menu το Wireless.

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: 006 WiFi enabled.png 
Εμφανίσεις: 129 
Μέγεθος: 89,3 KB 
ID: 22965

  Εφόσον όμως επιθυμείτε την αξιοποίηση αυτής της δυνατότητας του 1500WG / 1540WG, καλό είναι να ενεργοποιήσετε και τις σχετικές ρυθμίσεις ασφαλείας του (WEP / WPA).

  Στις αρχικές του ρυθμίσεις το router έρχεται με ενεργοποιημένο το WEP Encryption, το κλειδί του οποίου υπάρχει γραμμένο σε αυτοκόλλητο την βάση του router.

  Προσωπικά θα πρότεινα αντ' αυτού να προτιμήσετε το WPA encryption.
  Την σχετική επιλογή θα την βρείτε στο υπομενού Security, ενώ ανάλογα με την επιλογή σας θα πρέπει να παραμετροποιήσετε κατάλληλα και τις επιλογές είτε του WEP είτε του WPA.

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: 009 WEP WPA.png 
Εμφανίσεις: 120 
Μέγεθος: 91,2 KB 
ID: 22968

  Υπάρχουν δύο ακόμη βήματα που μπορούν να δράσουν βοηθητικά όσον αφορά την ασφάλεια του τοπικού σας δικτύου.

  Το πρώτο είναι η εφαρμογή του mac filtering (Wireless > Access Control) όπου μπορείτε να εισάγετε τις mac addresses των τερματικών που επιθυμείτε να εξυπηρετούνται από το Access Point. Αυτές μπορείτε να τις μάθετε δίνοντας την εντολή ipconfig /all σε DOS prompt (Start > run > cmd).

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: 008 Mac Filtering.png 
Εμφανίσεις: 104 
Μέγεθος: 134,4 KB 
ID: 22967

  Το δεύτερο βήμα είναι η απενεργοποίηση του Broadcast Wireless Network Name από το menu Wireless > Channel and SSID.

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: 007 SSID Broadcast.png 
Εμφανίσεις: 110 
Μέγεθος: 99,7 KB 
ID: 22966

  Βέβαια αν υπάρχει μεγάλος αριθμός τερματικών που συνδέονται ασύρματα στο AP σας και οι δύο παραπάνω επιλογές θα σας κάνουν την ζωή ελαφρώς πιο δύσκολη.

  Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τονιστεί πως από μόνες τους οι παραπάνω κινήσεις δεν σας προστατεύουν, παρά μόνο από αρχάριους χρήστες (το ίδιο ισχύει και για το WEP Encryption).

  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των ασύρματων δικτύων μπορείτε να βρείτε στο ανάλογο νήμα.
  [break=Password]
  Το password που απαιτείτε για να μπείτε στο configuration του router όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, υπάρχει γραμμένο σε ένα αυτοκόλλητο στην βάση του router. Αν ωστόσο θέλετε, μπορείτε να το αλλάξετε ακολουθώντας την διαδρομή System > Password Settings

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: 002 Admin password.png 
Εμφανίσεις: 353 
Μέγεθος: 105,1 KB 
ID: 22960

  [break=NAT / Port Forwarding]
  Πλήθος εφαρμογών που πολλοί χρησιμοποιούν καθημερινά, απαιτούν για την ορθή λειτουργία τους να καταχωρηθούν οι σχετικοί κανόνες NAT (Port Forwarding). Τέτοιες εφαρμογές είναι για παράδειγμα οι P2P και οι Remote Desktop εφαρμογές.

  Για να μπορέσετε να κάνετε Port Forwarding θα πρέπει κατ' αρχήν να μάθετε ποια ακριβώς ports χρησιμοποιούν. Αυτό μπορείτε να το βρείτε στις σχετικές ρυθμίσεις της κάθε εφαρμογής ή στο help file της. Στο συγκεκριμένο σημείο μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμη η σχετική βάση του adslgr.com.
  Επίσης υπάρχουν στο forum, για πολλές διαδεδομένες εφαρμογές, νήματα με αναλυτικές οδηγίες. Ενδεικτικά μόνο αναφέρω τα

  Με λίγο ψάξιμο, θα βρείτε ποια ports χρειάζεται να προωθήσετε για να πετύχετε τον σκοπό σας.

  Στην συνέχεια θα πρέπει στον υπολογιστή στον οποίο θα τρέχετε την εν λόγω εφαρμογή να έχετε ορίσει μία στατική διεύθυνση IP.
  Αυτή μπορεί να είναι οποιαδήποτε στο εύρος 192.168.2.2 - 192.168.2.254 με την προϋπόθεση πως δεν υπάρχει άλλο μηχάνημα στο δίκτυο σας που να την χρησιμοποιεί! Μάσκα υποδικτύου βάλτε 255.255.255.0, ενώ ως default gateway θα πρέπει να ορίσετε την IP του router σας (192.168.2.1). DNS μπορείτε να ορίσετε αυτούς του ISP σας. Καλό θα είναι να αφαιρέσετε την στατική αυτή IP και από το scope του DHCP Server που τρέχει στον router.

  Αφού ολοκληρώσετε αυτή την προετοιμασία, μπορείτε να μεταβείτε στο NAT menu του router ώστε να βεβαιωθείτε πως είναι ενεργοποιημένο.

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: 010 Enable NAT.png 
Εμφανίσεις: 190 
Μέγεθος: 107,2 KB 
ID: 22969

  Ακολούθως προσθέσετε στο υπομενού Virtual Server τους κανόνες που επιθυμείτε.
  Στο πεδίο LAN IP Address θα πρέπει να βάλετε την στατική IP διεύθυνση που αποδώσατε στον υπολογιστή και στο πεδίο LAN Port να ορίσετε σε πιο port "ακούει" η εφαρμογή που εκτελείτε. Στο πεδίο Public port εισάγετε το port στο οποίο θέλετε να "ακούει" ο router από την πλευρά του Internet (συνήθως το ίδιο με το LAN Port).
  Τέλος, θα πρέπει να επιλέξετε στο Protocol Type αν πρόκειται για TCP ή για UDP πακέτα ή και για τα δύο, να ενεργοποιήσετε και να προσθέσετε τον κανόνα τσεκάροντας το enable και πατώντας Add αντίστοιχα.

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: 011 NAT Configure.png 
Εμφανίσεις: 143 
Μέγεθος: 138,6 KB 
ID: 22970

  Ένας εύκολος τρόπος να ελέγξετε αν όλα πήγαν καλά είναι να πάτε στο www.canyouseeme.org, και να εισάγετε το εν λόγω port.

  Αν το αποτέλεσμα δεν είναι το θεμιτό, βεβαιωθείτε πως:
  • Tην ώρα που κάνετε την δοκιμή η εφαρμογή εκτελείτε κανονικά
  • Δεν "μπλοκάρει" κάποιο software firewall στον υπολογιστή σας την κίνηση. (Ελέγξτε και το ενσωματωμένο στα Windows firewall)
  • Δεν κόβει το συγκεκριμένο port ο ISP σας (π.χ. για την Otenet δείτε εδώ).
  • Μην προσπαθείτε να συνδεθείτε στην υπηρεσία που εκτελείτε από το εσωτερικό σας δίκτυο. Ζητήστε από κάποιο φίλο σας να δοκιμάσει, δοκιμάστε από κάπου αλλού ή εμπιστευτείτε το www.canyouseeme.org


  Σε αυτό το σημείο να προσθέσω πως δεν είναι δυνατή η προώθηση του ίδιου port σε δύο υπολογιστές ταυτόχρονα.

  [break=DHCP]
  Εφόσον υπάρχουν μηχανήματα στο δίκτυο σας στα οποία έχετε αποδώσει στατική διεύθυνση IP, καλό είναι να φροντίσετε να αφαιρέσετε αυτές από το scope του DHCP, ώστε να αποκλείσετε την πιθανότητα conflict στο δίκτυο σας.

  Το εύρος των IP που θα αποδίδει ο DHCP server στους clients του μπορείτε να το ορίσετε από το menu LAN, συμπληρώνοντας κατάλληλα τα πεδία Start IP και End IP που βρίσκονται υπό το IP Address Pool.

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: 005 DHCP Address Pool.png 
Εμφανίσεις: 92 
Μέγεθος: 80,2 KB 
ID: 22962

  Φυσικά μπορείτε και να απενεργοποιήσετε εντελώς τον DHCP Server, αλλά προσωπικά βρίσκω χρήσιμη την παρουσία του στο δίκτυο, για την εύκολη εξυπηρέτηση επισκεπτών με φορητούς υπολογιστές.

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: 005 LAN IP DHCP.png 
Εμφανίσεις: 83 
Μέγεθος: 103,5 KB 
ID: 22963

  [break=UPnP]
  Προσωπική προτίμηση μου είναι η απενεργοποίηση του UPnP.

  Το νήμα (+) και (-) του Universal Plug & Play θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν το χρειάζεστε ή όχι.

  Την σχετική ρύθμιση θα την βρείτε στην διαδρομή Advanced > UPnP.

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: 013 UPnP.png 
Εμφανίσεις: 57 
Μέγεθος: 96,4 KB 
ID: 22972

  [break=Backup]
  Μετά το πέρας των ρυθμίσεων μας αλλά και σε μεταγενέστερες αλλαγές, καλό είναι να κρατάτε ένα αντίγραφο ασφαλείας, ώστε να μπορέσετε να τις επαναφέρετε με τον πλέον ανώδυνο τρόπο (οτ-)αν κάτι πάει στραβά.

  Ακολουθώντας την διαδρομή System > Configuration Tools, θα βρείτε την σχετική εντολή.

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: 003 Backup Settings.png 
Εμφανίσεις: 44 
Μέγεθος: 107,2 KB 
ID: 22961

  Σώστε το αρχείο στον σκληρό σας δίσκο και σε περίπτωση που χρειαστεί μπορείτε να το κάνετε Restore ακολουθώντας την ίδια διαδρομή και επιλέγοντας αυτή τη φορά το Restore from saved Configuration file (backup.bin).
  [break=Περισσότερα]
  Μερικές σελίδες ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τα συγκεκριμένα routers είναι:


  Τέλος να παραθέσω μερικά ακόμη νήματα / άρθρα που στην παρούσα φάση ίσως σας φανούν χρήσιμα.  Υ.Γ.: Οποιεσδήποτε προσθήκες / διορθώσεις / διευκρινήσεις είναι όπως πάντα ευπρόσδεκτες.
  Attached Thumbnails Attached Thumbnails 012 Enable Firewall.png  

  Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hedgehog : 26-10-11 στις 21:52.

 2. #2
  Εγγραφή
  17-06-2004
  Ηλικία
  37
  Μηνύματα
  4.607
  Downloads
  39
  Uploads
  0
  Άρθρα
  1
  Τύπος
  ADSL Tellas Full
  Ταχύτητα
  906/312
  ISP
  Tellas
  DSLAM
  Tellas - Ν. ΠΑΛΑΤΙΑ
  Router
  Gennet OxyGEN
  SNR / Attn
  24.5(dB) / 61.5(dB)
  Ομολογώ πως μου έκανε εντύπωση η ομοιότητα του configuration menu του router με του Philips CGA5720N/TE
  Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hedgehog : 21-09-07 στις 15:12.

 3. #3
  Εγγραφή
  10-10-2007
  Ηλικία
  34
  Μηνύματα
  2
  Downloads
  0
  Uploads
  0
  Θα ήθελα τη βοήθεια σας για το πως μπορώ να δώσω προτεραιότητα σε μια θύρα(συγκεκριμένα Port 80 αλλά και γενικότερα) με το συγκεκριμένο router

 4. #4
  Εγγραφή
  08-05-2006
  Ηλικία
  53
  Μηνύματα
  30
  Downloads
  7
  Uploads
  0
  Ταχύτητα
  40000
  ISP
  Wind
  DSLAM
  Net One - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
  Εχω βαλει ΝΕΤΟΝΕ και μου έχει μείνει το SAGEM 1540WG. επειδη απο το μοντεμ μου μεσολαβεί ένας όροφος σε ύψος και εχω τον ένα υπολοστη στην άκρη του σπιτιού και η ασύρματη λήψη δεν είναι καλή, σκέφτηκα να το χρησιμοποιήσω ως ενδιάμεσο. Σαν σκέψη καλή αλλά δεν ξέρω τι ρυθμίσεις να κάνω στο SAGEM και όσο προσπάθησα μπερδεύτηκα νομίζω περισσότερο με πενιχρά αποτελέσματα.
  Μήπως κάποιος με περισσότερες γνώσεις από μένα θα μπορούσε να με βοηθήσει?

 5. #5
  Εγγραφή
  13-05-2006
  Ηλικία
  36
  Μηνύματα
  55
  Downloads
  0
  Uploads
  0
  Παιδιά θα μπορούσατε να μου πείτε πως μπορώ να κάνω remote access στο 1500Wg. Ευχαριστώ

 6. #6
  Εγγραφή
  17-06-2004
  Ηλικία
  37
  Μηνύματα
  4.607
  Downloads
  39
  Uploads
  0
  Άρθρα
  1
  Τύπος
  ADSL Tellas Full
  Ταχύτητα
  906/312
  ISP
  Tellas
  DSLAM
  Tellas - Ν. ΠΑΛΑΤΙΑ
  Router
  Gennet OxyGEN
  SNR / Attn
  24.5(dB) / 61.5(dB)

 7. #7
  Εγγραφή
  13-05-2006
  Ηλικία
  36
  Μηνύματα
  55
  Downloads
  0
  Uploads
  0
  Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν με ενδιαφέρει απομακρυσμένη διαχείρηση του υπολογιστή αλλα του ρούτερ καθως δεν θα υπάρχει υπολογιστής!

 8. #8
  Εγγραφή
  17-06-2004
  Ηλικία
  37
  Μηνύματα
  4.607
  Downloads
  39
  Uploads
  0
  Άρθρα
  1
  Τύπος
  ADSL Tellas Full
  Ταχύτητα
  906/312
  ISP
  Tellas
  DSLAM
  Tellas - Ν. ΠΑΛΑΤΙΑ
  Router
  Gennet OxyGEN
  SNR / Attn
  24.5(dB) / 61.5(dB)

 9. #9
  Εγγραφή
  13-05-2006
  Ηλικία
  36
  Μηνύματα
  55
  Downloads
  0
  Uploads
  0
  Δεν πειράζει και αυτό χρήσιμο είναι και είναι κάτι που το είχα υπόψιν μου να το δω κάποια στιγμή.

 10. #10
  Εγγραφή
  20-01-2006
  Περιοχή
  Χολαργός
  Ηλικία
  51
  Μηνύματα
  140
  Downloads
  7
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  49984/5000
  ISP
  Forthnet
  DSLAM
  Forthnet - ΧΟΛΑΡΓΟΣ
  Router
  AVM 7390
  SNR / Attn
  15(dB) / 8(dB)
  Path Level
  Fastpath
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από akfo7 Εμφάνιση μηνυμάτων
  Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν με ενδιαφέρει απομακρυσμένη διαχείρηση του υπολογιστή αλλα του ρούτερ καθως δεν θα υπάρχει υπολογιστής!

  advanced->remote management->enabled

 11. #11
  Εγγραφή
  14-01-2008
  Ηλικία
  41
  Μηνύματα
  2
  Downloads
  0
  Uploads
  0
  μπορουμε με καποιο bat αρχεια(script) να κανουμε reconnect τον εν λογο router??

 12. #12
  Εγγραφή
  18-07-2005
  Μηνύματα
  46
  Downloads
  3
  Uploads
  0
  παιδια μου φερανε πριν λιγεσ μερες το sagem 1540wg και χρησιμοποιω azureus.δε πιανει πανω απο 30kb download και μετα απο λιγη ωρα δε μπορω να ανοιξω ουτε καποια ιστοσελιδα.τι γινεται;
  Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jimakos9 : 15-01-08 στις 16:02.

 13. #13
  Εγγραφή
  03-03-2008
  Ηλικία
  37
  Μηνύματα
  3
  Downloads
  0
  Uploads
  0
  SOS!!!
  στο μενού NAT του router, δεν μου δείχνει κανένα πινακάκι για να συμπληρώσω τα ports που θέλω να κάνω forward.
  τι να κάνω;;;

 14. #14
  Εγγραφή
  03-02-2008
  Μηνύματα
  14
  Downloads
  2
  Uploads
  0
  Πως μπορώ να το κάνω να δουλέψει σε forthnet?

 15. #15
  Εγγραφή
  06-11-2005
  Περιοχή
  ΝΙΚΑΙΑ - ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΜΟ
  Ηλικία
  35
  Μηνύματα
  1.839
  Downloads
  8
  Uploads
  0
  Τύπος
  ADSL2+ HOL Full
  Ταχύτητα
  12288/980
  ISP
  HOL
  DSLAM
  HOL - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
  Router
  ΖΤΕ H108N
  SNR / Attn
  11(dB) / 25(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Petros99 Εμφάνιση μηνυμάτων
  Πως μπορώ να το κάνω να δουλέψει σε forthnet?
  Τους κωδικούς σου θα βάλεις και θα παίξει.Δεν θέλει κάτι ιδιαίτερο.Περισσότερες οδηγίες δες εδώ : http://www.otenet.gr/hd/HTML/ondslkit_menu2_wi.htm .
  Σιφούνι μου στραβόραδο παλιά καταβολάδα,
  Κρασάκι μου που σ' έπινα όλη την εβδομάδα...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

 1. [Sagem] Mετατροπή SAGEM 1540WG (ISDN) Σε 1500WG(PSTN) και το αντίστροφο.
  Από Dagalidis στο φόρουμ ADSL & Broadband Hardware, routers και modems...
  Μηνύματα: 121
  Τελευταίο Μήνυμα: 17-04-16, 13:06
 2. [Sagem] Αλλαγή ip σε router Sagem 1500WG
  Από Dark-Shadow στο φόρουμ ADSL & Broadband Hardware, routers και modems...
  Μηνύματα: 22
  Τελευταίο Μήνυμα: 16-01-08, 14:03
 3. [Sagem] Λιγη βοήθεια με το Sagem F@st 1500WG-1540WG
  Από kostas_8 στο φόρουμ ADSL & Broadband Hardware, routers και modems...
  Μηνύματα: 14
  Τελευταίο Μήνυμα: 11-10-07, 03:18
 4. [Sagem] Πρόβλημα sagem wireless f@st 1500wg μεVOIP
  Από fwtis στο φόρουμ ADSL & Broadband Hardware, routers και modems...
  Μηνύματα: 1
  Τελευταίο Μήνυμα: 05-04-07, 19:56
 5. [Sagem] Sagem 1500wg Wireless
  Από The Best στο φόρουμ ADSL & Broadband Hardware, routers και modems...
  Μηνύματα: 15
  Τελευταίο Μήνυμα: 08-10-06, 14:07

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
 • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
 • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
 •  
 • Τα BB code είναι σε λειτουργία
 • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
 • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
 • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
 • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας